Dördüncü ya da beşinci sırada olabilirim, hani o kadar aşırı kendimi kaybedexek derecede kıskançlık krizlerim yoktur. Ama gerçekten seversem yani kıskanırım karşı tarafa da biraz belli ederim ama söylemem 😄
İkinci eşimden de bu yüzden ayrılıyorum şuanda Buda balık Burcu bir insan olarak dünyanın en kıskanç Burcu olduğumu kanıtlıyor olmalı. ya da ben ruhhastasıyım.
Kaçıncı sırada olduğumu bilemem ama bir balık Burcu olaraf bugune kadar ne birinin başarısını nede kendi sahip olmadığım şeyleri başkasında gördüğümde zerre kiskanmadim aksine sevdiklerimin mutlu olması beni de mutlu eder. Gelgelelim sevdiğim insanlar hususuna orada aşırı takıntılı manyak gibi kiskanc olurum asla paylasamam.
Şimdi söylüyorum buraya odaklan)) Koçlar için kıskançlık derecesi öyle havada uçan herşeye değil. Değer verdiği şeyler için oldukça kıskançtır hacı emre😀
Bunlar para kazanma taktiği insanlar eski çağda fakir idi oyuzden para kazanmak için yapılan bir bahane ve eski insanlar cahildi inanıyor herşeye oyuzden burç diye birşey yoktur