Burcunuzun özelliğine göre size adımlar attığını söyleyen karşı cinse şans verir misiniz?))

Eski sevgilisine çok benziyorum diye 3 4 kere yaklaşım almıştım. Nasıl bir tip varsa herkesin eski sevgilisine benziyorum bir aralar dalga konusuydu :D. Ama hiç burcumdan ötürü yaklaşan olmadı.
Ben adım atmasını beklemem sabr edemem o kadar kendim atarım o adımı ama tabi hoşlanırsam yoksa bu işin oluru yok ne kadar uğraşırsa uğraşsın fayda etmez 😄
Cevap
16Cevap
Yok ne düşünüyorsa burcumla alakalı onda gizli kalsın dermişim, yok ya uğraşamam bu tip işlerle kafa ağrısı yapıyor.
Kesinlikle!
Bana iyi davranan , alaka gösteren , hiç kimseyi kırmam.. hele karşı cins ise muhakkak ihtimam gösteririm.
Terazi. :D
Çekingen bir yapım var ama karşı tarafın bu kadar çabasına karşı bir şan vermemek hayvanlık olur.
Burcumun çok matah bir özelliği yok. Gelecekse benim için gelsin.
Boğa burcuyum bana akrep burcu adım atsın kafidir onlara hayranım adeta.
Ben şahsen öyle birinin IQ seviyesinden şüphe ederim
Burcun uyumlu diye birisi sevilmez.
Burç o kişinin genel bir takım özelliklerinden bahseder.
Onun dışında bir özelliği yoktur.
Benim burcumun özelliğine göre bana yaklaşan her karşı cinse her daim şans veririm 🤣🤣🤣🤣
Akrep burcuyum bu yüzden hangi özelliğimizden dolayı yaklaşıyor ona bağlı ama yine de saçma geliyor sanırım şans vermem
Soylemeze bile burcunu sorarım ona göre hareket ederim çünkü burcu insanin kişiliğini yansitiyor
HAYIR aman kimse gelmesin
Çok zeki olduğunu söyler ayakta alkışlarım😄
Attığı adımlara göre değişir:))⚖
Benim için önemi yok ne bir artı ne bir eksi.
Karşımdakinin burcuna bağlı 😀
İkizlerim şans vermem şans alırım
Burçlara inanan erkek lolipoptur
Beğenirsem sinsi değilse şans veririm :D
Hayır, aklını kullanamıyor derim.
Sevgilim varsa hayır
Evet veririm
Vermem
Duruma bağlı
evet
Neden olmasın burçlar ilgi alanım
Sans diyelim