Astroloji & Burçlar Hangi burç bugün kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor? _ViViR- Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Hangi burç bugün kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor?Orjinal hint kumaşı bulmakta zor artık. Hindistan a gitmek lazım... işi aklından çıkar vivir)) Hangi burç bugün kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aslan burcunun yonetici gezegeni güneştir. Tüm gezegenler güneşin etrafında döner. Tıpkı bu mantıklada aslan burcu herşeyin kendi etrafında döndüğünü tek işık kaynağı oldugunu herkesin ona muhtaç olduğunu sanar 2 0 Yorumla
HzLuciifer Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% Başak +1 yıl Egoya gerek yok kimse bulunmaz Hint kumaşı değildir ben hariç fjfjd 2 0 Yorumla
Milennay Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% Terazi +1 yıl Aslan hepsine bin basar aksini iddia eden aslandır :d 1 0 Yorumla
Ank1982 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 85% Koç +1 yıl Valla ben sanmıyorum. Hele sanıpda insanları kendimden uzaklaştıramam 1 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et Master Yaş: 37 , eic 39% Boğa +1 yıl Aslan diyorum nedeni ise liderlik ve pohpohlanmayı seven bir burçttur. Bu yüzden kendilerini daima hint kumaşı sanarlar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Bence hepsi biraz kendini özel sanıyor ama aslanlar bu konuda zirvedir. Yine de söylediğim gibi burçtan çok kişilik bozukluğu işin aslı. 0 0 Yorumla
miayn_menk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% Akrep +1 yıl Hint kumaşı bulunmuyor mu ki? 2 5 Yorumla EmirAdakul Başak +1 yıl Kraliçem biraz ironi var aslında 😂. Pahalı bir şey hindistanda özel olarak yapılıyor alması zor. O manada 😉 Yorumla miayn_menk Akrep +1 yıl Yani kendini özel sanan burçlardan mı bahseditor? Yorumla EmirAdakul Başak +1 yıl Hah aynen öyle tam üstüne parmak bastın. Yorumla miayn_menk Akrep +1 yıl Akrep o zaman dlhdldb Yorumla EmirAdakul Başak +1 yıl Yokk bee akrep aslanın yanında masum kedicik 🤣. Aslanın egosundan ona ulaşamıyorsun ki Yorumla
ZayıfFil66 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% İkizler +1 yıl Koç ve aslan tahminim bu yönde 1 0 Yorumla
Mistikhayatlar Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% Koç +1 yıl Her zaman olduğu gibi tabiki ben 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 346 cevap paylaştı. tabii ki koçlar , arayıp da bulamazsınız 2 0 Yorumla
YayBurcuKötüdür Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 90% İkizler +1 yıl Tabiki Yay İkizler Koç Akrep ve Aslan. 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 358 cevap paylaştı. Sanmıyoruz öyleyiz😎 2 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 445 cevap paylaştı. Bence aslan vivir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
bu burç
veya bu
Aslan burcunun yonetici gezegeni güneştir. Tüm gezegenler güneşin etrafında döner. Tıpkı bu mantıklada aslan burcu herşeyin kendi etrafında döndüğünü tek işık kaynağı oldugunu herkesin ona muhtaç olduğunu sanar
Egoya gerek yok kimse bulunmaz Hint kumaşı değildir ben hariç fjfjd
Aslan hepsine bin basar aksini iddia eden aslandır :d
Valla ben sanmıyorum. Hele sanıpda insanları kendimden uzaklaştıramam
Aslan diyorum nedeni ise liderlik ve pohpohlanmayı seven bir burçttur. Bu yüzden kendilerini daima hint kumaşı sanarlar.
Bence hepsi biraz kendini özel sanıyor ama aslanlar bu konuda zirvedir. Yine de söylediğim gibi burçtan çok kişilik bozukluğu işin aslı.
Hint kumaşı bulunmuyor mu ki?
Kraliçem biraz ironi var aslında 😂. Pahalı bir şey hindistanda özel olarak yapılıyor alması zor. O manada 😉
Yani kendini özel sanan burçlardan mı bahseditor?
Hah aynen öyle tam üstüne parmak bastın.
Akrep o zaman dlhdldb
Yokk bee akrep aslanın yanında masum kedicik 🤣. Aslanın egosundan ona ulaşamıyorsun ki
Koç ve aslan tahminim bu yönde
Bu karakter olayi bence ya
Her zaman olduğu gibi tabiki ben
tabii ki koçlar , arayıp da bulamazsınız
Koç 🐏 ve aslan 🦁
Aslan tabi ki egosu batsın
İkizler akrep boğa Koç Aslan
Tabiki Yay İkizler Koç Akrep ve Aslan.
Sanmıyoruz öyleyiz😎
aslan ve koç
Koçlar :))
Aslanlar ♌