Astroloji & Burçlar Sizin burcunuz ne kadar tehlikeli? umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Evet KS üyeleri sizin burcunuz ne kadar tehlikeli? Ben sakinim. ♐ Güncellemeler+1 yıl Süper ✨ Sizin burcunuz ne kadar tehlikeli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 521 cevap paylaştı. Benim ortalarda olmam garip :D kimseye zararımız olmaz :) en altta olmamız lazım dı ya :D 0 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% Başak +1 yıl Başak burcu için melek demiş de inan melek değilim :D şeytanın tam kendisi :D 0 0 Yorumla
SoyleBenDinliyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% İkizler +1 yıl Ne lan bu ikizlerin sizden çektiği. Hep kötü olmak zorunda mıyız kardeşim biz? 😡😡 0 0 Yorumla
Ugurozturkk Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Kova +1 yıl Benim nerem tehlikeli be. Ben kediseverim bi kere. Burdan tüm kedilerin hepsini öpüyorum. Kova. 0 0 Yorumla
5Xper Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 32% Balık +1 yıl Melek diyor ama daha cenneti göremedik. 0 1 Yorumla umutluolvegülümse Yay +1 yıl Çünkü daha ölmedin. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Katılmıyorum. FBI raporuna göre en çok cinayet işleyen ve psikopat eğiliminin zirvede olduğu burç yengeçlerdir en tehlikeli burçtur kendileri 😂 0 0 Yorumla
BlueKelebek Takip Et Guru Yaş: 34 Yengeç +1 yıl En tehlikesiz diyecektim, senin fotoda normal 0 0 Yorumla
simyacıkahraman Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 82% Kova +1 yıl Kova ölümcül 1 5 Yorumla simyacıkahraman Kova +1 yıl @elevencalculus sgssjshsjns Yorumla elevencalculus Akrep +1 yıl Evet onu bende fark ettim ahahahahsh adın çıkmış bak Yorumla simyacıkahraman Kova +1 yıl Bence akrepler daha tehlikeli Yorumla elevencalculus Akrep +1 yıl Kuru iftira ahahshshsh Yorumla simyacıkahraman Kova +1 yıl Sjsjsshsgsg Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Benim ortalarda olmam garip :D kimseye zararımız olmaz :) en altta olmamız lazım dı ya :D
Başak burcu için melek demiş de inan melek değilim :D şeytanın tam kendisi :D
Ne lan bu ikizlerin sizden çektiği. Hep kötü olmak zorunda mıyız kardeşim biz? 😡😡
Benim nerem tehlikeli be. Ben kediseverim bi kere. Burdan tüm kedilerin hepsini öpüyorum. Kova.
Melek diyor ama daha cenneti göremedik.
Çünkü daha ölmedin.
Katılmıyorum. FBI raporuna göre en çok cinayet işleyen ve psikopat eğiliminin zirvede olduğu burç yengeçlerdir en tehlikeli burçtur kendileri 😂
Başak eşittir melek 👼
Benimki tehlikeli. Aslan
Melekmişim hahahaha doğru valla
İlk üçe girmişiz yine son dk.
En tehlikesiz diyecektim, senin fotoda normal
Kova ölümcül
@elevencalculus sgssjshsjns
Evet onu bende fark ettim ahahahahsh adın çıkmış bak
Bence akrepler daha tehlikeli
Kuru iftira ahahshshsh
Sjsjsshsgsg
Başak