Hayatımı tabii ki burçlara göre yaşamıyorum fakat hem ikili romantik ilişkilerim hem de arkadaşlık ilişkilerimde genel olarak belirli burçlara sahip kişiler oluyor. Aslan burcu olarak en yakın arkadaşlarım başak genelde. Bu açıdan bakınca burç uyumunun doğru olduğunu düşünüyoruum 🤤
Burçların olmaz dediği aşk bir efsane olabilir. Ya da astrolojinin "kesin sevda çıkar bu iki burçdan "denilen bir birliktelik hiç mi hiç uyumlu olmayabilir. İnsanların aşktaki uyumunu belirleyen 2 şey vardır.
Birincisi iki tarafında bir birine kadirşinas (kıymet bilir) ve mağfiret(bağışlayan, kusur örten) sahibi olabilmelidir.
İkincisi ise tarafların beklentilerinin iki taraflı olarak karşılanması ya da beklentilerin karşıdaki insana göre ayarlamaktır. Bu sevdiğiniz insana gönlünüzün yollarında iken kolaylık sağlamaktır. Allah her şeyi gönlünüzce eylesin
Şu ilk tanışma evresinde burcunu soruyorsun ya bir erkeğe diyorum ki burcun ne diyor ya burçlara cidden inanıyor musun. İnanıyorum, inanıyorum ki soruyorum. Balık veya başak değilsen ben düşüneceğim seni özellikle yay burcuysan senden uzak duracağım. Yengeç erkekleri çok mızmız alıngan çekemem. Yay erkekleri %100 aldatıyor çok yalancılar, özgürlüklerine çok düşkünler çekemem. Oğlak erkekleri çok cimri çekemem. Başak burcu çok mükemmeliyetçi her şeyi o biliyor havasında çekemem. :D Burcum Terazi yükselenim kova, ay burcum Aslan. Aslan burcunu da çekemem. 😀
Çoğu kişi buna inanmasa da ben buna inanıyorum burç uyumları hemen hemen tutyor ve çoğu da gerçekleşiyor. Mesela Boğa-Akrep uyumu cidden çok güzel ve birbirlerini anlayan iki burç adeta. Buradan yola çıkarak burç uyumlarına inancım bir tık daha artıyor.
Çevremden örnek vereceğim çünkü konuşmuşluğum olmayan burçlar var :D Benim çevreme nedense hep aynı burçlar geliyor. Başaklarla anlaşmanın tek yolu birinin alttan alması gerek. Kim o konuda daha bilgiçlik taslıyorsa diğerinin ona onay vermesi ilişkiyi güçlendiriyor. Tabii fikirlerini beyan edebilirsin sorun yok ancak bilen bir başak her fikrini çürütebilecek veya cevaplayabilecek kapasiteye sahip. Balıklar ise genel olarak duygusal olduklarını söylerler anlaşırım da lakin çok kindarlar ve en çok kendilerini düşünürler. Yani güya duygusallar ancak acımaları da yoktur kim olduğunun çok bir önemi yok yaparlar yaparlar oturup ağlarlar. Öyle bir bencillikleri var. Ona göre davranınca iyi oluyorsun. Yengeçler, bildiklerini okur bu burçtakilerde duygusal ancak sağlam tabuları ve kalıpları var bir şeyi yaptırmak çok güç bu burçtaki insanlara. Fikrinin ne kadar doğru olduğunun bir önemi yok. Ama normal olarak anlaşırım Boğalar genel olarak içerisi yangın yeri dışarısı bahar bahçe bir tip en azından benim konuştuklarım öyle oluyor. Pozitiflik sağlıyorlar neşeliler genel olarak. Bir teraziler var onlar da anlayış harikaları resmen. İnsanı güzel anladıklarını düşünüyorum en azından bana gelenler öyleydi. Anlaşması kolay bir burç :D Diğer burçlarla çok arkadaşlığım olmadı sanaldan konuştuklarım tek tük olduğu için bir şey diyemem.
Ben burçlara pek takılmıyorum iyi insan köyü insan var burçlarında kendi kişiliklerine göre iyisi kötüsü var burca bakarak değerlendirmek eldivensiz tuvalet karıştırmak gibi bir şey
Abi burç gerçek bişey değil ki Satürn seni niye etkilesin mesela burcunun özelliklerini oluyosun ve psikolojik olarak kendini o özelliklere hazirliyosun