O kadar iyilik yaptım yaranamadım. Kendi için hiçbir şey yapmayanları el üstünde tutuyor. Ben umrunun umrunda değilim. Beni ayağına paspas etti
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şimdi ona arkanı dönüp gidersen ve onu hayatından tamamen çıkarıp kendine odaklanırsan tutuşur ve köpeğin olur. Nokta. Ama sen onun o hakir görmelerine, seni önemsememesine, egosuyla seni böcek gibi ezmesine yeniden izin verir misin orası seninle ilgili.
011 Yorumla
Soran+1 yılİşyerinde üstüm olduğu için tamamen silemem de sadece iş ilişkisi kalır gerisini silerim
Sen ne burcusun bunu daha önce denedin mi
Kova+1 yılBu konuda daha fazla bilgi veremem. Fakat onu görmezden gelip hayatına bol kahkahayla ve yeniliklerle devam etmeni öneririm. Onu odağından çıkarman çok yaralayacak. Başarılar dilerim.
Soran+1 yılTeşekkür ederimde şöyle bi sorun var başta ben onu umursamıyodum çok sinir oluyodu bana benim dışımdakilerle ilgilenmeye çalışıyodu? Bi de ben zıtlaşıyodum ona da acayip sinirr oluyodu bi görseydin var ya herifin yüzü cehennem zebanisi kesiliyodu
Havalı olmama sinir oluyodu ayrıca ilgisizim diye kızıyodu
Baktım olmayacak dedim biraz ilgileneyim o da ters tepti
Dozu mu ayarlayamamışımdır
Kova+1 yılYok genel olarak g*tü kalkıyor onların. Tek dertleri birinin hayatının merkezi olup onun hayatının içine etmek. Her şey sizi elde ettiğine %100 emin olana kadar. Ondan sonrası aslanın cehennemi.
Soran+1 yılVay amqq şimdi de benim sevmediğimi bildiği şeyleri yapıyo
Kova+1 yılHiç umursama, sadece gül ve etrafına neşe saç. Arkadaşlarınla sürekli aktif iletişimde ol. Giyimine özen göster. 15 gün veriyorum.
Soran+1 yılNumarasını silip her yerden engelledim zatn takipleşmiyoduk ama olsun
Bi de bütün hesaplarımı dondurdum tek twitır bıraktm ona da girmiyorum
Meraktan çatlasın diye yaptım
Kova+1 yılHesap dondurmak mı? Sanırım sen yapamayacaksın söylediklerimi. Yok bu kafayla olmaz.
Soran+1 yılkank arkadaşlarım başka şehirde burda yapabilcek aktivitem yok yani kimseyle story falan atamam ondan en iyisi dondurmak olarak geldi ki arkadaşlarım da bişe paylaşmıyoki yorum falan yapim napsaydım en azından merak etsin dedim
Kova+1 yılDondurmanın anlamı: seni önemsiyorum, kendimi merak ettirmeye çalısıyorum, ilgini istiyorum. Bunu herkes bilir. Benim söyleyeceklerim bu kadar. İyi akşamlar dilerim
Soran+1 yıladamı engellediğim için fark bile etmemiş olabilir dondurduğumu zaten takip etmiyodukda birbirimizi
yani benim hesaplara büyük ihtimal bakmıyodur aslında
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
1Cevap
Intikam gibi şeylerle hic uğraşmak istemem kafam da basmaz yoluma bakar geçerim. Başka değerini bilecek biriyle ol yoluna öyle devam et değer gormedigin kişiye değer verir simartirsan böyle olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim karşılık vermeyeceğini
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslan burcu olarak gurur en fazla önrmsedigimiz sey ama burcuna degil de yukselenine odaklan o daha fazla etkiliyor ayrica sevmedigimiz birini kiskanmayiz biz bunun seni sevmedigini dusundum ben acikcasi
030 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum
Sana da sorayım
ben bunu yaptıklarına sinirimden aşağıladım
Şimdi de neyi sevmezsem onu yapıyo
Yaptığı sevmediğim şeyleri söylemiştim
Ben onu her yerden sildim
O şeyleri yapmaya aynen devam ediyo
tam zıt gidiyo şu an
Sebebi nedir
Yani benim inadıma olma ihtimali var mı böyle yapmasının yoksa benle alakası yok mudur (gıcıklığına değil de umursamadığı için mi aynen devam ediyodur)
Yoksa gıcıklığına mı yapıyodur
Ben ne tepki vereyim bu yaptığına
Soran+1 yılSenin yükselenin ne
Cevap sahibi+1 yılBenim yukselenim de aslan ama kadin erkek biraz fark edebiliyor söylediklerine bakinca sana öfkeli gibime geliyor çünkü bile bile yapiyorsa sana inat yapiyordur sevmedigim birine yok muamelesi yaparim ben sahsen bence dikkatini cekme pesinde bir de sunu unutma ben kendimden biliyorum fazlaca degerden anlamayan insanlariz illa bir kaos olacak😂basima bela aciyor bu halim benim de ayrica hal harekette yukselen daha cok etkilidir sahsen su da var aslan burcu severse gercekten sever 😉gerci bir tane aslan burcu erkegiyle cikmistim ayrilacagim diyene kadar sevgisini gosteremedi ben kendinden ayrildiktan sonra bundan emin oldum bence burclarin detayi fazla balık burcu kadını ne kadar güclü (en azindan benim tanidiklarim öyle ) erkekleri de bir okadar pasif ve yapiskan
Soran+1 yılYükselenini bilmiyorum
Yaptığı bazı şeyleri sevmediğimi öğrenince sanki bunları yapması biraz daha arttı gibime geliyor.
Benim inadıma bişey yapması bana yok muamelesi yapmadığı anlamına mı geliyor?
Çünkü ben birini yok sayarsam inat da yapmam hiçbişey yapmam. Aynı eskisi gibi devam ederim sevmediklerini daha çok yaparak ona değer verdiğimi , beni sinir edebildiğini de göstermem. Yani sana karşılık vercek kadar bile değer vermiyorum demeye getiririm.
Böyle zıt giderek dikkatimi ne şekilde çekmek istiyo olabilir ki?
Benden özür bile dilemedi diye sinir oldum. Kusura bakma dedi bana şaka gibi.
Ben de bunu baya bi yerden yere vurdum ezdim falan. Eleştirdim fazlasıyla. Sonrası da bu
Cevap sahibi+1 yılGururuna yedirememis aklinca senden intikam almaya calisiyor uzmeye calisiyor seni
Soran+1 yılhmm bi gün olur da döner mi peki
Cevap sahibi+1 yılGercekten sevmisse evet
Cevap sahibi+1 yılB3n kendi adima gözumden dusen birini yalvarsa ki 1 bucuk yil yalvardi dönmedim
Soran+1 yılama sana göre bu kişi beni sevmemiş di mi
terazi sever misin sen ben teraziyim yükselen de akrep
Cevap sahibi+1 yılTerazileri severim
Soran+1 yılneleri sevmezsin
Cevap sahibi+1 yılBalık başak yay akrep boğa
Soran+1 yılbend e başakla yengeci sevmiyorum
yengeç kadınları. ok fena elinde tutyo erkekleri çok pis yönetiyolar ve çirkefler sinir oluyorum
Cevap sahibi+1 yılYengec ben de sevmiyorum ama yengec erkekleri baya sadik oluyor
Soran+1 yılcimri değiller mi
Cevap sahibi+1 yılBenim kardesim yengec valla keske cimri olsa fazla savurgan hatta
Soran+1 yılanlıyom
bu herifi napıp daha da çıldırtıyım sen olsan naparsın şu durumda
Cevap sahibi+1 yılBen mi benim eski sevgililerim genelde fakeden takip eder o nedenle güzel arkadaslarla cekildigim fotograflari atip sinir ediyorum (grnelde hepsi kiskanc oldugu icin en cok isime yarayani bu😂😂😂)
Cevap sahibi+1 yılBu arada aslan burcunu kiskandirmaya calisma vazgecer
Soran+1 yılgüzel arkadaşlarını görünce niye sinir oluyolar anlamadım erkekle atsan tamam da?
fakenin onların olduğundan nası emin oluyosun
o beni kıskandırıyo ama başka kızların fotoları beğeniyo. kızdığımı bildiği halde yaptığı şey bu işte
başk kızları takip ediyo
Cevap sahibi+1 yılKizlarla gezmemden de rahatsizlar cunku ben erkeklerle fotograf atmam illaki baskalari da vardir dusuncesi erkek cevrem kiz cevremden daha coktur kankam vs
Soran+1 yılbu beni fakeden de takip etmiyo top herif
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂sen öyle saniyorsundur bence ilgisi varsa illlaki bir yerlerden bakiyordur
Soran+1 yılYok kankim ya gerçekten bakmıyo :D
Cevap sahibi+1 yılYa şey bazi uygulamalar var biliyorsun takip etmesen de ne paylasmis kimi takip ediyor bakabiliyorsun ben kullaniyorum sahsen 😂😂😂hatta takiplestigim halde bakiyorum
Soran+1 yılKanki postegroyu diyosun onu kendi hesabından kullanmıyo ama fakesi varsa kullanıyo olabilir. Ama o uygulama benim profili göstermiyo. Şimdi instayı dondurdum zaten merak etsin diye de.
Ama şöyle bişi twitterda az takipçim var mesela foto atıyorum (kendi fotomu değil öylesine bişeler paylaşıyorum) tweet etkileşimlerinde medya etkileşimi 0 oluyor. Youtubedan müzik linki atıyorum bağlantı tıklaması 0 oluyr. Hesabı gizliyom hiç takipçi isteği gelmiyo. 1 tane fake takip etmişti ama bırakmış takibi
Instaya bi tane gelmişti rehberimde kayıtlı birinin hesabıydı onu gördüm de. kendi numarası kendi hesabında kayıtlı aynı noyla 2 insta açamaz herhalde. O büyük ihtimal başkası şüphelendiğim başkası var.
Bi tek watsapta kendine gönderme yaptığım zamanlar hepsini izliyodu hep giriyodu watsapa
Sonra izlememeye başlayınca dedim demek öyle nosunu sildim
Mavi tiki kapatıp izlemiş midir bilmiyom onu akıl edecek akıl var mı onda
Anlayacağın tık yok ya
Benden bile etkilenmiyosa bu herif zevksizin tekidir
O kadar cıvıldıyorum canlanmıyo ruhsuz
Ya bi kuş sana bakıyo alsana eline bi okşasana yesene o kuşun etini ama yoook nerdeee
En son sinir olup orasına tekmeyi çakıcam erkekliğinden de olucak
Kıyamıyo heralde kimseye vermeye
😂😂😅
Cevap sahibi+1 yılValla ayni noyu bilmem de benim 10 a yakin hesap var fake hic de sikinti yasamadim (gmail acip aliyorum ben) valla erkekler bizden daha cok takip ediyor boyle seyleri bilmiyorum ama illaki hissedersin bana bir fake yaziyordu hemen anladim o oldugunu bu kadar benzerlikli bir tesaduf sacma geldi sunu da diyim ben nosunu sildim profil fotosunu da sadece kisilerim yaptim sonrasinda 1 bucuk ay kadar ilgilenmeyincr kendisi yazdi sana tavsiyem stalklamayi arkadaslarina soruyorsan onlara sormayi birak instagramini ac ve onu umursamiyormus gibi kafana göre guzel hikayeler resimler at (ilgisi varsa sana illaki haberi olur o takip etmese birine sordurur gene haberi olur ) haber almak isteyen uçan kusun tüyünden gene haber alir
Soran+1 yılGmaili denedim tel istiyo artık
Benim fakeler yandi ınsta kendi kendine sifremi yenilemiş mailler fake maildi o yüzden giremiyorum artık
Benden haber alabilceği kimseyle takipleşmiyorum / görüşmüyorum onun çevresinden
Yani fake açacak potansiyelde biri ama bana fakeden bile bakcak kadar merakı yok
Zaten gelen kutuma da tanımadıklarımdan bişe gelmiyo
Bence benisevmiyo
Sildiğimden beri de vatsapa 3 5 saatte bi bakıyodur hiç denk gelemedim çevrimiçisine
Bence o kızla konuşuyo
Her yerden engel yemeyi de farketmiş midir engellediğimi bilmem ama (çünkü zaten takipleşmiyoduk) farkettiyse gururuna yedirememiştir
Cevap sahibi+1 yılValla bu dediklerine bakilirsa sevmiyor gercekten de cunku illaki bir sekilde ulasirdi yoksa hakkinda hayirlisi olsun
Soran+1 yılSağ ol bazı insanlar bazı sevgileri hak etmez
+1 yılBaşka bi aslanla birlikte olarak. Bunu cinsellik olarak algılama. Kıskandırma amaçlı birliktelik işte
05 Yorumla
Soran+1 yılSevmediği birini kıskanır mı emin misin
Oğlak+1 yılOnunla alakalı bişey diyemem kıskanır veya kıskanmaz. Ama abaktın iyi gidiyo diğer aslanla devam edersin. İkinci aslana ayıp olmuş olacak ama sakın öğrenmesin kıskandırmak için onunla birlikte olduğunu
Soran+1 yıl1. Aslanı düşüremedim sen 2. Yi düşür diyosun nasıl yapıcam usta anlat da bilelim
Oğlak+1 yılO zaman salla yalnızlığın tadını çıkar normal arkadaşlarınla ailenle vakit geçir. Sevgili falan şart değil bunlar
Soran+1 yılAma bana çok kansızlık yaptı
O mutlu olsun diye o kadar uğraştım hiçbi şeyin hatrı yok çok fena kırdı beni
Ama onu umursamayanlara öyle bi değer veriyo ki
Bana her şeyde kapıyı gösteriyor
Benim gibi bi insanı neden sevmemiştir
Sen önüne bak elini ayağını çek ondan bak nasıl dönüyor sana bunların olayı kaybedince değerini anlamak.
110 Yorumla
Soran+1 yılHm sen daha önce böyle bişey mi yaşadın
Soran+1 yılPlatonik miydin nasıl oldu anlatır mısın
Senin burcun ne
Soran+1 yılSen hiç hatanı anladın mı peki
Soran+1 yılŞöyle de bişey var ben bunu yaptıklarına sinirimden aşağıladım
Şimdi de neyi sevmezsem onu yapıyo
Yaptığı sevmediğim şeyleri söylemiştim
Ben onu her yerden sildim
O şeyleri yapmaya aynen devam ediyo
tam zıt gidiyo şu an
Sebebi nedir
Yani benim inadıma olma ihtimali var mı böyle yapmasının yoksa benle alakası yok mudur
Beni umursamadan mı devam ediyordur
Soran+1 yılAma aslanlar kendini yönettirmez diyosunuz. Davranışını nası değiştircek umursuyosa
diyorum ki beni umursamıyo olabilir de gıcıklığına inadına yapıyo olamaz mı
Soran+1 yılNasıl yani ego tatminiyle ne alakası var ki bunun?
Neye inanıp prim vermeyeyim
Prim vermekten kastın sinir olup tepki verme demek mi
+1 yılİntikam almak yerine yaşadıklarından ders al ve kimseye onlar istemedikçe iyilik yapma.
07 Yorumla
Soran+1 yılHuyum bu iyiniyetliyim
Oğlak+1 yılDevam diyorsan bunun adı iyilik değil aptallıktır. Ders almayıp aynı hareketlere devam edersen aynı şeyleri sürekli yaşarsın.
Soran+1 yılAptallık dediğin şeye insanlık diyorum
Oğlak+1 yılKimseye yardım istemeden yardım etme. Sistem haddini bilmeyen kişileri sevmez. Bunu öğretmek için yardım ettiğin kişilerin ihanetini tokadını kazığını gösterir. Haddini bil bu dünyanın bir yaradani kusursuz işleyen bir sistematiği var.
Bu geçen gün okuduğum bir yazıydı bu çok doğru söylemiş kim söylemişse. İyi ol iyilik yap ama iyilik yapacağın kisi önce bunu talep etsin. Yaptığınin yanlış olduğunu mantık yürütürsen anlarsin senin iyilik yaptığın kişi seni ayağına pas pas yapmış burdan anla insanlık yapmiyorsun düpedüz aptallık yapıyorsun. Belki iyilik yaptığın kişinin deneyimlemesi gereken hayat derslerine engel oldun ama kendi açımdan baktığın için iyilik diyorsun adına.
Bu yazıyı okumamış olsam bile bu kural hiç şaşmaz ki kendim dahil çevremde de gördüğüm kadarıyla iyilik yaptıktan sonra nankörlükle karşılaşmak çok olası bir şey.
Eğer Allah katında doğru bir şey yapmış olsaydın bu nankorluge maruz kalmazdin. Ayrıca insanın yaptigi iyilik başta kendine yarar kendi ruhu beslenir yani kendin için yapiyorsun. Yanii kendi çıkarın için kişinin deneyimlemesi gereken hayat derslerine engel oluyorsun ne bekliyorsun ki bu durumda tabi ki pas pas yapar seni. Biraz gelişime açık ol bilgiye açık ol iyilik insanlıkmis bilmem ne geç bu ezbere bilgileri içinde ki o iyilik isteği kendin için kndi ruhunu beslemek için. İdrak edemiyorsan da kendin bilirsin Ama sana bir örnek daha vericem bir adama araba çarpıyor ve o ondan şikayetçi olmuyor nasılsa hafif atlattım diye ve kndi icinde ne kadar iyiyim yufka yürekliyim diyor ama öyle değil işte o adamdan şikâyetci olmayıp o adamın deneyimlemesi gereken hayat dersine engel oluyor. Bir daha ki sefere daha okkalı bir tokat yiyor daha büyük bir kaza geçiriyor o zaman anliyor nerde hata yaptığını. Sende şu an bunları reddedip iyilik yapmaya devam et ilerde yiyeceğin tokat şimdikinden çok daha okkalı olacaktir hiç şüphen olmadın buna.
Soran+1 yılÇok şükür mantıklı düşünebiliyorum
Oğlak+1 yılMantıklı düşünen insan kendini bir başkasına pas pas etmezdi ama sen bence de son sürat devam et iyilik yapmaya sonra hayattan daha sağlam bir okkalı tokat daha ye ondan sonra tekrar başa sar aptallar yaşadıklarından ders almazlar nasılsa. Uyanmaya niyetin yok anlasilan o halde iyi uykular sana.
Oğlak+1 yılBir de aslan burcuymussun ben aslanları böyle ezik gurursuz olduklarını bilmezdim hem ezdirmisdin kndini hemde gurursuz gurursuz geri istiyorsun inanılır gibi değil bu nasıl aslan kadını böyle 🤦
+1 yılSen aynı bensin ya
04 Yorumla
Soran+1 yılBaşına aynısı mı geldi
Boğa+1 yılEvet ama hiç uğraşma bosver değmiyor
Soran+1 yılSonra ne oldu mutlu mu şu an
Boğa+1 yılBilmiyorum öyle gözüküyor
Aslan erkeği beladır ya bulaşma
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de ona bela olmak istiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe yaotiki
03 Yorumla
Soran+1 yılDetayda yazdığım gibi