Burcunuzun özelliklerini taşıdığınızı düşünüyor musunuz, peki ya yüzde kaç burcunuzun özelliklerini taşıyorsunuz?
%100 taşıyorum 😄 #kanya

Boğa burcu erkeğim ve hemen hemen tüm özelliklerini taşıyorum , Boğa burcu sahiplenmek olsun güzel sevmek olsun iştahı olsun tamamını kapsıyorum ve iyiki de boğa burcuyum diyorum :)
Koçum ama diğer koçlar gibi agrasif , kindar , alaycı, kibirli vs değilim çünkü koç burcunun son döneminde doğduğum için venüs güzellik ve güzel sanatı temsil eden gezegen yöbetiyor burcumu😊
Ortalama %85-90 arası
Cevap
15Cevap
Detaylar dışında hayır.
Sanki tüm olumlu ve eşsiz özellikler benim sanki))
Başak
Öküz burcunu sevin 34 bedenli bebeksi yüzlü küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı garilar...
Diğerleri sevmesin 😝
Ulen öküzcük😂
Kiz fındıkdan tiksindim yeminle findiklari kalça olarak görüyormuş ksksjsjs
*Görüyorum*
Yüz de 80'ini ama okuduğum zaman cinsel konudaki özelliğini daha çok taşıdığımı fark ettim.
Bu arada akrep değilim ikizler burcuyum :D
Gerçekten miii? Ya bişey soracam sana. Sende saniyelik karar değiştiriyor musun?
Yok artık. Yalnız değilim oleeeeyyy :D :D ahahahh
Kova burcuyum. Yüzde 50 taşıyorum bence çünkü yükselenim İkizler, Ay burcum da Balık. Onlara da benziyorum.
Burcumun özelliklerini ve kişilik özelliklerimi tam anlamıyla çözemediğim için pas diyorum.
Birkere bile bakmadım Burcumun özelliklerine çok saçma geliyor bana inanmıyorum 🥴
%100 de değil % 200 taşıyorum bak abartma seviyesi bile en yükseğinden kakwjjs ikizler 😀😀
Akrep burcuyum ve tamamen yüzde yüzünü taşıyorum :)
Burcum Akrep , %80 taşıyorum
%70-80'ini taşıdığımı düşünüyorum.
burç diye bir şey yok
disslike atan benimle irtibata geçsin
Başak burcuyum Yüzdelersek %75
Genel olarak taşıyorum yüzde hesaplamadım.
Koç Burcu erkeği olarak yüzde yüz beni anlatıyor
%90 -95 ♈💯
100 de 101
%100 ikizlerim😎
Koç burcuyum ve 100% taşıdığımı düşünüyorum.
80 olabilir
Oğlak %100 diyebilim
*diyebilirim
%90 taşıyorum.
%20 tasıyorm
% 90
Burçlara inanmam ama %96,6,7,6 ikizler
Yüzde bir milyon taşıyor olabilirim🤦🏻♀️
%86,5 Başak.
Oğlak burcuyum %100000 taşıyorum😂
% 90
%0 taşıyorum