Astroloji & Burçlar Bir boğa burcu kadını olarak, akrep burcu erkeklerden gerçekten çok etkilendiğim fark ettim. Burçlara inanmalı mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ya gercekten hangi erkeğe çok ilgi duysam akrep burcu çıkıyor yahu 🤦♀️ Bir boğa burcu kadını olarak, akrep burcu erkeklerden gerçekten çok etkilendiğim fark ettim. Burçlara inanmalı mıyım? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_ViViR- Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Başak +1 yıl Demekki seni fazla fazla etkiliyor..Ne güzel işte insanın kendini bilmesi ve ona yönelmesi..Akrep burcu hep sana şans getirsin)) 1 0 Yorumla
elifbinici Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 86% Yengeç +1 yıl Bence herkes buna benzer durumlar yaşıyordur benimde hayatıma giren insanlar yengeç burcu çıkıyor hep. 2 0 Yorumla
pllyna Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% Aslan +1 yıl Akrep herkesi etkiler. Genel tavrı olgun, yerinde ve mütevazidir. Gizemli havası, derin duyguları ona çekicilik verir. 1 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% Yay +1 yıl Ben de bir yay kadını olarak kaderin cilvesi midir bilmem ikizler erkeklerine düşüyorum insanın burç furyasına inanası geliyor 1 0 Yorumla
Kreight Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% Boğa +1 yıl İnanabilirsin tabi. Bende boğa erkeği olarak yay kadınlarından etkileniyorum sanırım gerçi bu her zaman değil değişebiliyor kişiler farklı olabiliyor. 1 0 Yorumla
Pandamsı_642 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Akrep +1 yıl Benim de dikkatimi çekiyor boğalar değişik bir enerjileri var. 1 1 Yorumla Pandamsı_642 Akrep +1 yıl Burcum akrep bu arada dkfkkg Yorumla
EssMeeR000 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 73% Aslan +1 yıl Normalim akrep yukselenimde akrep bana aşık olmalısın🙈🍯😳😆 1 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 356 cevap paylaştı. Senden hoşlanmayacak bir erkek düşünemiyorum, özellikle akrep erkekleri 1 0 Yorumla
kadocann Takip Et Guru Yaş: 28 Boğa +1 yıl Bende boğayım flörtüm akrep, katılıyorum sana etkileniyoruz 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% İkizler +1 yıl Bence bogayi boga parklar 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ala ala nidenn Yorumla muratby İkizler +1 yıl En iyi anlastigim sevgilim boga idi Yorumla Soran +1 yıl Valla erkeklerin hepsi boğazlara bayılıyor. Sahiplenici cazibeli sadakatli anlayışlı oluyorlar. Yani bende öyleyim galiba 🤣 Yorumla muratby İkizler +1 yıl Sanirim oyle. Her manada cok uyumluyduk Yorumla
Djsnsksjsjak Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Aslan +1 yıl Bende boğayım bir akrep erkeği kafayı takti bana hergün kavga ediyoz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kanka ben akrep burcuyum ne dersin😂😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bide gizli paylaşmış 🤣yeni flortun gormesin diye mi 🤣🤣deli kankim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diyorsunuz hanımefendi anlamıyorum Yorumla Soran +1 yıl Aaa ben seni biriyle karıştırdım pardon 🤦♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun değil Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 451 cevap paylaştı. Akrepim ama burçlara inanmıyorum, sen de inanma 1 0 Yorumla
marslijokeer Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 93% Oğlak +1 yıl Akrep olarak bogalari severiz ngjjnn 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 475 cevap paylaştı. İnan knk 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Demekki seni fazla fazla etkiliyor..
Ne güzel işte insanın kendini bilmesi ve ona yönelmesi..
Akrep burcu hep sana şans getirsin))
Bence herkes buna benzer durumlar yaşıyordur benimde hayatıma giren insanlar yengeç burcu çıkıyor hep.
Akrep herkesi etkiler. Genel tavrı olgun, yerinde ve mütevazidir. Gizemli havası, derin duyguları ona çekicilik verir.
Ben de bir yay kadını olarak kaderin cilvesi midir bilmem ikizler erkeklerine düşüyorum insanın burç furyasına inanası geliyor
İnanabilirsin tabi. Bende boğa erkeği olarak yay kadınlarından etkileniyorum sanırım gerçi bu her zaman değil değişebiliyor kişiler farklı olabiliyor.
Benim de dikkatimi çekiyor boğalar değişik bir enerjileri var.
Burcum akrep bu arada dkfkkg
Normalim akrep yukselenimde akrep bana aşık olmalısın🙈🍯😳😆
Senden hoşlanmayacak bir erkek düşünemiyorum, özellikle akrep erkekleri
Bende boğayım flörtüm akrep, katılıyorum sana etkileniyoruz
Bence bogayi boga parklar
Ala ala nidenn
En iyi anlastigim sevgilim boga idi
Valla erkeklerin hepsi boğazlara bayılıyor. Sahiplenici cazibeli sadakatli anlayışlı oluyorlar. Yani bende öyleyim galiba 🤣
Sanirim oyle. Her manada cok uyumluyduk
Bende boğayım bir akrep erkeği kafayı takti bana hergün kavga ediyoz
Kanka ben akrep burcuyum ne dersin😂😂
Bide gizli paylaşmış 🤣yeni flortun gormesin diye mi 🤣🤣deli kankim
Ne diyorsunuz hanımefendi anlamıyorum
Aaa ben seni biriyle karıştırdım pardon 🤦♀️
Sorun değil
Akrepim ama burçlara inanmıyorum, sen de inanma
Ben inanıyorum şahsen
Akrep olarak bogalari severiz ngjjnn
Burçlara İnanma Tabikide
İnanmalısın