Astroloji & Burçlar Burcuna göre sen sürekli hangisini yapıyorsun 😏? SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 Yapay Zekaya Sor Merhabalar.. Burcuna göre sen sürekli hangisini yapıyorsun? 😄🤘🥂🖤 Keyifli günler..#smellsmoke Güncellemeler+1 yıl Süper soru için teşekkürler.. 🖤🥂 Burcuna göre sen sürekli hangisini yapıyorsun 😏? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
MrNobodyy_ Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 75% Kova +1 yıl Hep diye bir şey yoktur insan hayatında, farklı hallerimizin müptelasıyız, lütfen halkı yanlış bilgilendirmeyelim 😄 (Hep tuhafım işte) 1 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% Aslan +1 yıl Aslana hep bencil demiş oysaki benciller sevilmez ama beni sever sayarlar Bu kötü huyum vardıysada törpüledim 1 0 Yorumla
Ank1982 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 85% Koç +1 yıl Valla çokda suratsız ve kızgın değilim. Ama sorarsan, ani kararlar almayı ve anı yaşamayı seviyorum deli doluluğumda cabadı 1 0 Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% Başak +1 yıl ay hep mükemmel çıktı , günlük iltifatımı aldım sayende teşekkürler :D 2 0 Yorumla
gıcıkhatunnn Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 30% Oğlak +1 yıl Hep calisir ama yalan calismayi sevmeyen bir insanjm 😂😂😂 2 0 Yorumla
yunuscelik034 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% Aslan +1 yıl Hep bencillik yapıyor muşum , kesinlikle öyle bir şey yok kuru iftira 😂 2 0 Yorumla
AntibakTeriyel Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% Akrep +1 yıl Pek inanmasamda ...Akrep.. Yükselenimde Akrep.. 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% Yay +1 yıl Aha aha aha 😂😂😂😂😂😂😂 vallah doğru hep enerjiko ✌🏼 Wuhuu 1 0 Yorumla
bluemoon06 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 98% Balık +1 yıl Normalde enerjik ve çalışkanım. Burcuma göre duygusal olduğum doğru ama aşırı ağlamam 1 0 Yorumla
ωιтcнєя Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% Boğa +1 yıl Burcumun özelliğini taşımıyorum demek ki. Bencillik hiç bana göre bir olay değil.. 1 0 Yorumla
Auxerre Takip Et Master Yaş: 38 Aslan +1 yıl aslanim aam hep bencil degilim sadece baskasinin ne yaptigi ile ugrasip kendi hayatimi kacirmaktan kacindim.. 1 0 Yorumla
İtalyanKürtt Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% Yay +1 yıl Hep enerjik mi?, Yorulmayayım diye ayağa kalkmıyorum anasını satıyım 1 1 Yorumla Coco35 Başak +1 yıl 😂😂 Yorumla
DevrimGenc Takip Et Master Yaş: 30 Başak +1 yıl Başak. Bizden de bu beklenirdi otluşeker 😅 @Cottoncndy 4 0 Yorumla
Zeynepbuket Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Oğlak +1 yıl Aslana hep bencil diyorlar ama ben buna katılmıyorum. Kendim de dahil bir çok aslan tanıdım ama hiçbiri bencil değil. Sadece biraz egoları var o kadar😅 1 0 Yorumla
34Beyoğlu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% Aslan +1 yıl Ben aslan burcuyum, asla bencilde olmadigimi dusunuyorum, bencillik yapmak isterken bile 1 0 Yorumla
cafecrown Takip Et Guru Yaş: 31 Boğa +1 yıl Hep aç diyor ya. Aç değilim yemek yerken haz alıyorum. Keyif veriyor sdhabdja 0 0 Yorumla
mardicin Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Oğlak +1 yıl Günde 14 15 saat çalışıyor uyku harici boş zaman geçirmiyorum, 4 5 saat uykudan sonrası bile boş zamandır bence 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Burca göre yaşamıyorum pek ama yine de bir şey diyorsam fazla düşünmek ve içe çekilmek diyebilirim, bazen de boşverip akışa bırakıyorum kendmi 0 0 Yorumla
Minnoşum5454 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% Başak +1 yıl Başak - Hep mükkemmel(Linclemeyin öyle çıktı) 3 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 397 cevap paylaştı. İtiraz ediyorum sayın yargıç !!! Yanlış bu tablo 1 0 Yorumla
ruhundakidevrim Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% İkizler +1 yıl Hep mükemmmel sjsjjsjsjs 1 0 Yorumla
Muhteşem_Şeytan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% İkizler +1 yıl Hep konuşuruz. Yeter ki konu olsun. 1 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 325 cevap paylaştı. Yalan! Seksüel işine nadir bakarım 👾 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% İkizler +1 yıl Çok konuşurmuşuz. Lak, lak, lak. 1 0 Yorumla
mysticalstarfish Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% İkizler +1 yıl Hayır kesinlikle geveze değilim yok öyle bir şey😂 1 0 Yorumla
Karayna Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 91% Aslan +1 yıl Hep bencil. Gerçekte ise hep ağlarım. 1 0 Yorumla
K__Li1983 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 99% Kova +1 yıl Hep tuhaf demişler ama neye göre tuhaf 😄 1 0 Yorumla
umursamazadam1 Takip Et Yoda Yaş: 42 İkizler +1 yıl Konusuyorum ama kafamda ama çenemle 😄 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 699 cevap paylaştı. Adlan 2 0 Yorumla
DüğmesiAçıkGömlek Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 48% İkizler +1 yıl Evet herşeye açım😜 2 1 Yorumla dwade17 Boğa +1 yıl bende :) Yorumla
queensea Takip Et Xper 2 Yaş: 32 Terazi +1 yıl Hep yargılıyorum, kafamda hep bi mahkeme var 1 0 Yorumla
Valeinsia Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Yay +1 yıl Yay hep enerjik mi, hadi canım, yıllardır ölüyüz 1 0 Yorumla
İsviçreLy Takip Et Xper 3 Yaş: 25 Terazi +1 yıl Terazi burcum ama bazi burclari da uyguluyorum :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Akrep <3
Hep diye bir şey yoktur insan hayatında, farklı hallerimizin müptelasıyız, lütfen halkı yanlış bilgilendirmeyelim 😄 (Hep tuhafım işte)
Aslana hep bencil demiş oysaki benciller sevilmez ama beni sever sayarlar
Bu kötü huyum vardıysada törpüledim
Valla çokda suratsız ve kızgın değilim. Ama sorarsan, ani kararlar almayı ve anı yaşamayı seviyorum deli doluluğumda cabadı
ay hep mükemmel çıktı , günlük iltifatımı aldım sayende teşekkürler :D
Hep calisir ama yalan calismayi sevmeyen bir insanjm 😂😂😂
Hep bencillik yapıyor muşum , kesinlikle öyle bir şey yok kuru iftira 😂
Pek inanmasamda ...
Akrep.. Yükselenimde Akrep..
Aha aha aha 😂😂😂😂😂😂😂 vallah doğru hep enerjiko ✌🏼 Wuhuu
Normalde enerjik ve çalışkanım. Burcuma göre duygusal olduğum doğru ama aşırı ağlamam
Burcumun özelliğini taşımıyorum demek ki. Bencillik hiç bana göre bir olay değil..
aslanim aam hep bencil degilim sadece baskasinin ne yaptigi ile ugrasip kendi hayatimi kacirmaktan kacindim..
Hep enerjik mi?, Yorulmayayım diye ayağa kalkmıyorum anasını satıyım
😂😂
Başak. Bizden de bu beklenirdi otluşeker 😅 @Cottoncndy
Aslana hep bencil diyorlar ama ben buna katılmıyorum. Kendim de dahil bir çok aslan tanıdım ama hiçbiri bencil değil. Sadece biraz egoları var o kadar😅
Ben aslan burcuyum, asla bencilde olmadigimi dusunuyorum, bencillik yapmak isterken bile
Hep aç diyor ya. Aç değilim yemek yerken haz alıyorum. Keyif veriyor sdhabdja
Günde 14 15 saat çalışıyor uyku harici boş zaman geçirmiyorum, 4 5 saat uykudan sonrası bile boş zamandır bence
Burca göre yaşamıyorum pek ama yine de bir şey diyorsam fazla düşünmek ve içe çekilmek diyebilirim, bazen de boşverip akışa bırakıyorum kendmi
Başak - Hep mükkemmel
(Linclemeyin öyle çıktı)
Yükselenim akrep. Seks
İtiraz ediyorum sayın yargıç !!! Yanlış bu tablo
Mükemmelmişim pehh.😒
İkizlerim boş konuşmam...
Aslanım ama hiç bencil değilim...
Hep mükemmmel sjsjjsjsjs
Mükemmel kızgınım 🤔🤨
Hep konuşuruz. Yeter ki konu olsun.
Yalan! Seksüel işine nadir bakarım 👾
Çok konuşurmuşuz. Lak, lak, lak.