Astroloji & Burçlar Burçların en sık kullandığı emojilerden hangisisin? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Herkes kendi burcunun emojisini bıraksıın, gerçekten de sık sık kullanıyor musunuz? Yoksa hiç işim olmaz bu emojiyle mi dediniz? Ben akrebim gerçekten de bu emojiyi çok kullanırım 😎Emojiler Burçların en sık kullandığı emojilerden hangisisin? Cevapla İş Soruları Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Yay +1 yıl benim en kullandığım bu 😂ama burcumda bu var 😜 0 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% Yay +1 yıl Yay burcuyum hayatımda o emojiye dokunmamışımdır o ne ta 0 0 Yorumla
zeynep9694beren Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 40% Kova +1 yıl 😶Benimki bu ama ben bu emojiyi daha önce hiç kullanmadım ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl balık burcunun üstündeki gülümseme emojisi çok tatlı keşke burda olsada cimciklesem ve ağlatsam 😊 0 0 Yorumla
bayrak35tar Takip Et Xper 5 Yaş: 38 Boğa +1 yıl Boğa burcuyum ikizlerin emojisini her daim kullanırım 0 0 Yorumla
Dαylιlly Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Yay +1 yıl "😜" bu olduğunu söylüyor. Fakat bu aralar " 😝" buu. 0 0 Yorumla
YeşilGözlün Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% İkizler +1 yıl 😒Buymuş fakat çok az kullanırım 0 0 Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% Başak +1 yıl Başağım benim daha çok bu 😒 0 0 Yorumla
Hshggdjj Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% Akrep +1 yıl Akrebim ama çok fazla kullanmıyorum o emojiyi 0 0 Yorumla
Cherry-Blossom Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% Yengeç +1 yıl 😩Sık kullanmasam da ruh hâlim genelde böyle. 0 0 Yorumla
aybükebrck Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% Aslan +1 yıl Aslan burcuyum ama alakası yok genelde😏 0 0 Yorumla
xsxixmxgxex Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 96% Yay +1 yıl Yay 😜 Yanlış 👉👈 parmaklarımı kullanıyorum. 0 0 Yorumla
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 , eic 90% İkizler +1 yıl Ahaha tabi ki 😏 1 2 Yorumla Pulsarr Oğlak +1 yıl ahahah seninki tutmuş babe :D Yorumla SmellSmoke İkizler +1 yıl Aynen babe 😃🤘 ahaha Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% Terazi +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 507 cevap paylaştı. Bu emoji 😐 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 890 cevap paylaştı. 😑buymuş 0 0 Yorumla
ceydaaann Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Aslan +1 yıl Hiç kullanmadım bu emojiyi yalnız 🤷🏻♀️ 0 1 Yorumla ceydaaann Aslan +1 yıl "😜" bu emoji neden silinmiş 🤔 Yorumla
vayvaykimlergelmiss Takip Et Xper 4 Yaş: 37 Aslan +1 yıl Aslanim 🦁belirtilen emojiyi hic kullanmam 0 0 Yorumla
FckMePls Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Koç +1 yıl Yanlış ben en çok 😋 kullanıyorum başak burcuyum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
benim en kullandığım bu 😂
ama burcumda bu var 😜
Yay burcuyum hayatımda o emojiye dokunmamışımdır o ne ta
😶Benimki bu ama ben bu emojiyi daha önce hiç kullanmadım ki
balık burcunun üstündeki gülümseme emojisi çok tatlı keşke burda olsada cimciklesem ve ağlatsam 😊
Boğa burcuyum ikizlerin emojisini her daim kullanırım
"😜" bu olduğunu söylüyor. Fakat bu aralar " 😝" buu.
😒 Buymuş alakası yok bence 😀🤭
😑 Boğa :)
😩😩
😒Buymuş fakat çok az kullanırım
Başağım benim daha çok bu 😒
😁 Buymuş pek kullanmam 🙄
Akrebim ama çok fazla kullanmıyorum o emojiyi
😩
Sık kullanmasam da ruh hâlim genelde böyle.
Aslan burcuyum ama alakası yok genelde😏
Yay 😜 Yanlış 👉👈 parmaklarımı kullanıyorum.
Ahaha tabi ki 😏
ahahah seninki tutmuş babe :D
Aynen babe 😃🤘 ahaha
😐 buymuş
😏😏😏 olabilir
😒hahaha şaşırmadım
😬Buymuş
😶 arada bir
😒😒😒
😎😎😎🚬
Şu ve şu 😂😔
Bu emoji 😐