İlk kez bir listede sondan birinci olmanın tadını çıkarıyorum. Siz kaçıncı sıradasınız, daha önce aldattınız mı veya aldatıldınız mı? 🤓Aldatmaya Meyilli Burçlar
Aldatmaya meyilli burçlar listesinde kaçıncı sıradasın?
Aldatma meselesinin burçlarla pek alakası yok kişinin hayata bakış açısıyla alakadardır mesela benim hayat anlayışımda kendine yapılmasından hoşlanmadığın bir şeyi başkasına yapma anlayışı vardır o sebeple kimseyi aldatmam aldatılmakta istemem
Boş yapmayın lan ben gayet de kız arkadaşıma düşkün bir insanım nasıl 2. yalan olm bunlar (bu arada arkadaşlar kişisel söylüyorum genelde olabilir ama burçlara inanmıyorum)
burcum başak hoşlandığım kız da yengeç ve 2 yıldır gözlemliyorum. Karakter olaraktan yengeçler gerçekten öyle. Çok sadıklar ve sevdiklerine gerçekten çok seviyorlar. Ama maalesef siz bir yengece aşık olamazsınız o size olur, daha açmak gerekirse o sizi seçer. Çok seçiciler bu arada
Allahım sevinmelimiyim? 1inç bu iyi bişey mi? Koç😁
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
12 yengeç mi şaka mı 😂 en çok onlar aldatıyor (erkekleri)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sayamayacağım kadar çok kez aldatıldım ve terk edildim. Boğa burcuyum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Mümin erkeklere söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar ve iffetlerini korusunlar. Bu onlar için daha arındırıcıdır. Allah onların bütün yaptıklarından haberdardır. #NAMUSSUZ ERKEK İSTEMİYORUZzz