Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı sorunu ben de yaşıyorum desem? Hatta bu yüzden bu yaşa kadar hiç sevgili yapmadım. Dokunmama şartımı konuşmaların en başında söyledim sonradan sorun olmasın diye. Sen de böyle yap bence bundan sonra hem böylece hangi erkek senin ruhunu seviyor hangi erkek senden fiziksel olarak faydalanmak için çıkıyor anlarsın. Hem bu bir sınav olur bir bakıma erkekler için nefislerine sahip çıkmak çok zordur, nefsine sahip çıkıp sana dokunmazsa daha zor şartlar altında bile seni bırakma ihtimali düşüktür. Yani daha dayanıklıdır zorluklara karşı. Evlenene kadar sana dokunmamışsa o çocuk daha sağlamdır bana göre. Seni gerçekten seven her şeyinle sever ister dokunsun ister dokumasın. Hem iki insan dokunmadan da birbirini tanıyabilir. Hiç olmadı evlensinler ya harama el uzatmak yerine hiç olmadı boşanılır. Seni de günah işlemeye zorlamasının hiç alemi yok. Gerçi şimdikiler ruha mı bakıyor ya peh. Ruha bakanı bulursan şükredeceksin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki evlenmeyi düşünmüyormusunuz bunu kendisine bir sor bakalı 😏 şuny dicektir evlenicez ama vakit var der inanma söyle açık açık yüzüne diyemiyrsan mezaj at kendisine dini inançlarım gereği yapamm de sende iatiyran de ben senin ihtiyaçlarını gideremm o sebepten ayrılıyorm dersin
10 Yorumla
Onun amaci seni kullanmak bu sevgi degil sevginin de askin da icibe ettiler hatta o*usbuu ettiler seviyorum ayaklariyla seni kullanacak iki gun sonra hadi sana gule gule diyecek sen de ortada kalacaksin direk ayril pisman edecem filan bunlari birak pisman olmaz hic bir sey yapamazsin
20 Yorumla
Sevişmezsen senden ayrılırım diyen biri demek ki şu anda onunla sevişmen için birlikte ayrıca hadi azıcık olsun yaparsın sonra ilişkiye gitmezsek seni terk ederim der onu da yaparsan nasıl olsa beni bırakamaz artık diye seni cepte görür haliyle hareketler değişir
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 26,3b cevap paylaştı. Erken davranıp öyle birinden sen ayrılmalısın..
00 Yorumla
+1 yılOlayı birde şöyle düşünmek lazım bence eğer bunları yapmiycaksin senden ayrilacaksa o zamanınle sadece cinsellik için mi yanında oluyormuş ve sana olan sevgisi saygısı bumuymus? Eğer onu yapmıyor diye senden ayriliyorsa bence zaten beklemesini bile
Düşüncelerin gerçekten güzel umarım dediğin gibi yapabilirsin10 YorumlaÖnce dokunurlar dokunmak için bir bir şey yaparlar sonra seni kendine köle ederler sevgilinden ayrılma sebebim bu bırak cehennemin dibine kadar yolları var seven adam dokunmadan sever inan buna bu ve bunun gibilerin amacı dokunmak sonra kölesi etmek her ne isterse onu sana yapmak sonrasında
00 YorumlaKızım sende evlenmez isek ayrılırım de çık işin içinden
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha yeniyiz
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. siz kızlar hep bir pişman etme derdindesiniz. saçmalama lütfen ayrıl gitsin ne pişman etmesiyle uğraşıyorsun
20 Yorumla
+1 yılsana burda sayfalarca yazardım ama üşendim..
kısaca anlayabileceğin şekil yazıcam seni gerçekten seven kişi seni istemediğin bir şeye zorlamaz! Ve sevişmedin diye gidecekse bırak gitsin lütfen gitsin! aşk bu değildir11 Yorumla- +1 yıl
hayırlısı olsun..
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Kesinlikle çok ama çok haklısınız.
Ayrıca dini sebep olmasa bile size saygı duymalı ve isteğinizi anlayış ile karşılamalı.
Bu şu an için en büyük problem aranızdaki.
Kesinlikle bu konuda dik durun.
.10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 12,3b cevap paylaştı. Bak, içinde kötü birşeyler hissedeceğini düşünüyorsun , yapma. Bencede. Zorla güzellik olmaz. Senin fikirlerini öğrenmesi gerekirdi, seni tanıması gerekirdi. Seni değiştirmeye çalışıyor , en nefret ettiğim olay. Ayrıl direk. Ang uttan
10 Yorumla
+1 yıloyun oynar gibi ne bu daha ne yapacağını bilmiyor bırak p*i*ç*i ya başka adammı yok sevecek adammı yok değer vericek adammı yok sadece o mu erkek bu dünyada vur tekmeyi bak yoluna
10 Yorumlaboşver pişman olmayı versin niyeti iki bacak arası olan biri için çabalamana deymez
10 YorumlaSen en doğru olanı yapıyorsun bu yoldan şaşma. Anlattığın kişi seven bir insanın davranışlarını sergilemiyor. SANA HAYIR GELMEZ ONDAN
10 YorumlaSana tavsiye bu palavraları çok duydum benimle yatmazsan senden ayrılırım hem aynı taktik aynı yalan ayrılırsa ayrılsın boşver oltaya gelme..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılseninle fiziki münasebeti olmuyor diye ayrılmak isteyen bir insan bırakta ayrılsın eger yapabiliyorsan sen ayrıl sen dogru olanı yapıyorsun
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şimdi şunu düşün böyle senin düşüncelerine onem vermeyen ısrarcı biriyle hayat gecrmek istiyormusun bunu kendine cevapla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşınız olmuş 27.28 madem çok istiyorsunuz evlenin
32 Yorumla
Soran+1 yılDaha yeni sevgiliyiz.. nasıl hemen evlenelim diyebilirim
- +1 yıl
Yeni sevgiliyseniz erkek arkadaşın sevişelim dememeli daha yeniyseniz ondan bu hareketleri gördüysen uzak dur sana yararı olmaz
Bırak kız ayrılsın. seviştikten sonrada ayrılacak zaten. sen sevişmeden ayrılsın şrefsiz. tehdite bakya harbi ağzma zıç diyor cano...
00 YorumlaSende gidere gider yap , seninle sevisenin 7 sulalesine diye ,
Bu nedir ya , yapmazsan oyle olur boyle olur , adamda ki rahatliga bak20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. bu yaştada daha sevişmiyosanız gerçekten sorun var demektir
01 Yorumla- +1 yıl
Peki sevismezsen ayrilirim diyen bı adamın sevgisine inanılır mi? Sevişmek sevgisine güvendiğin insanla olur
+1 yılDeğerlerınden vazgecmee.
Sonucta sevgılın senden vazgecıcek hep oyle olur🤗🤗00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılIyi yapiyorsun helal sakin fırsat verme hiç birine onlar ilerde zaten kendiliğinden pişman olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yıldirek engelle bir açıklama yapmak zorundamisin. öyle kız bul kendine de
10 Yorumla
+1 yılO ayrilmadan sen ayril zaten kafa yapısı olarak farklisiniz ilerde baska sorunlarda cikar
01 Yorumla- +1 yıl
Senin icin en doğrusunu yapmissin
+1 yılMadem öyle gelsin iştesin evlenin. Allah tan korkuyorsan sevgili yapma. Yaşın geçmiş artik evlen
32 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım kardeşim sevmek sevilmek benimde hakkım degilmi 27 yaşındayım bende insanım. neticede benim karşıma düzgün insan çıkmıyorsa nasıl gidip evleneyim.. evlenmek için ilanmi vereyim?
- +1 yıl
Bu adam seviyorsa niye evlenmiyo? Sevmiyorsa niye sevgili oluyorsun
+1 yılBence ayrıl gitsin onun pişman olmasına gerek yok niyeti kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun için ayrılacaksa bırak ayrılsın. Dadına bakınca seni şutlamayacağını nerden bileceksin.
10 Yorumla
+1 yılBen senin yerinde olcam bunu bana diyecek anında ayrılırım
10 Yorumla
+1 yılPişman edemezsin, belli ne kadar korktuğun ki sevgili oluyorsun böyle insanlarla
00 Yorumla
+1 yılBence sevişme. Bırak ayrılsın. Eğer seni sevseydi saçma sapan bir nedenden dolayı ayrılmak istemezdi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZina yapmak insanı cehenneme gönderir tevbe etmediği taktirde
12 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ve zina yapmadığım için hep terkedildim😔
Cevap sahibi+1 yılTerk edil ne olacak Allah Allah bahaneye bak
Cehennemin dibine gönder
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpişman olacaksın sevişmeyi isteyen nikahı basar
22 Yorumla
Soran+1 yılDaha yeniyiz
Cevap sahibi+1 yılyeniysen bu daha kötü niyeti belli kirletip atıcak
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. yapma tabi ki saçmalıyor ayrıl gitsin
11 Yorumla
+1 yılAyrılsın öylesinin ne geregı var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. Ayrıl hemen ne cekicen. Sevmiyor o seni
10 Yorumlahemen kaç bekleme yapma oralarda
10 Yorumla
+1 yılsiktirsingitsin. amaç belli değil mi?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılDemekkı sevmıyormus senı uzak dur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 6,1b cevap paylaştı. Defolsun gitsin.. salla ya Öküz herif.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl kendinden ödün verme.
00 Yorumla Yol ver gitsin
30 Yorumla
+1 yılKa senedir berabersin
10 Yorumlabu sebepten ayriliyorsa hic durmasin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Ayril öyle birinden hayir gelmez
00 Yorumla
+1 yılNe kadardır beraberdiniz peki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeyin pişmanlığı hala ne diye umursuyorsunuz
010 Yorumla
Soran+1 yılBu yaşadığım ilk sorun değil. bundan öncede aynı durum yüzünden ayrılıklar yaşadım artık bıktım
- +1 yıl
Neden hep o erkekleri buluyorsun acaba?
Soran+1 yılBenmi buluyorum sanki onlar beni buluyor
- +1 yıl
Niye cokmu cekicisin
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Demekki tanımadan sevgili oluyorsun
Soran+1 yılCocukmuyum ben tanımadan sevgili olayım o kadar da aptal değilim. bütün kötü niyetliler beni buluyorsa benim suçum ne? hem az önce siktiri çektim defoldu gitti.
- +1 yıl
Biz iyi yaklassak yine sektir ediyorlar
Soran+1 yılNe yapalım iyilere kötüler.
Kötülerede iyiler denk geliyor.. böyle dunyaninda- +1 yıl
Denk getirmeseniz olcakta 😊
+1 yılyok ver gitsin
ne iş yapıyorsunuz00 Yorumla
+1 yılBirak ayrilsn bunun icin mi seviyo seni
00 Yorumla
+1 yılSevisin kasmayin
11 YorumlaSil onu
#Hükümdar10 YorumlaHaklı. Vereceksin.
22 Yorumla- +1 yıl
ne haklı ya
+1 yılBırak gitsin
10 Yorumla
+1 yılSi... trip gitsin
10 Yorumla
+1 yılHata yapma sakın
10 Yorumla
+1 yılSen nasıl istersen
00 Yorumla
+1 yılVer gitsin ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılgayet haklidir iste
00 Yorumla
+1 yılyuru lan pislik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen ayrıl
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım