Evet muhabbet kuşuna tasma takılır mı? Takılırsa neden takılmazsa neden?
Takılır
Takılmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Muhabbet kuşları yutkunamaz diye biliyorum yani mesela su içerken hep başını kaldırır içmek için, tasma takınca sıkı olur bir şey olur boğulur ne gerek var hem?
Tasma boynuna takılmıyor
haaa şimdi anladım pardon ya yanlış düşünmüşüm😄 ben benimkine yine de takmamıştım ama sen bilirsin
Bende takmadım ama dışarıyı görmesi için takmak istiyorum
sana taksak hoşuna gidermi gerçi sen bu beyinle ters uçarsın
Alakasız görüş😏
takılmaz ama ayağina bant takılıyor onlardan takabilirsin.
Tasma kuşun göğüs kısmına takıldığı için tasma takılabilir bence
bilemeyeceğim bence rahatsız edici olabilir senin kararın.
Cevap
8Cevap
Kuşum eğer başına buyrulsa ve kaybolacağından eminsen kendinle taşımak için takabilirsin lakin 4 aylıktan küçük kuşlara önermiyorum. Nedeni tasmadan kurtulup kaybolması.
İyi besleyip kilo aldır hemen eline alıp tasma takma kuşlar özgür hayvanlar biraz sevdir ve tasmaya alıştır bırak Bi incelesin tasmaya sevdiği bir şeyi tak ve ödüllendir bu kadar :)
Atmaca ile muhabbet kuşunumu karıştırdın, yoksa temizlik esnasında çamaşır suyuyla tuz ruhunu karıştırıp kokusunumu soludun?
Alakasız görüş😉
Alakasız soruya alakadar görüş aramak çok mantık dışı değildir dimi...
Niye alakasız? Ben soru sordum. Alakasız görüş yapan sensin😌
Alakasız soru soranda sensin, taktırmam o tasmayı muhabişlere.
Yaa nasıl engel olacaksın takmak isteyenlere😌☺️
Net ortamında baskı kurarak, müdahele ederek, bazene vicdani seslenişlerle. Geçrek hayatta başka yaptırımlarımda olabilirdi... :)
Tasma takmak eziyet etmek değil😌👍
Bana göre öyle, psikolijik baskı niteliğindedir. Köpeğime bile tasma takmak vücüduna giydirilen modelden giydirirm. bir saniye ya sende biraz gıcıklık dik başlılık sezinledim şimdi.
Aldığım tasma zaten boyuna takılmıyor. Ayrıca biraz araştırırsan kuşuna tasma takan birsürü kişi görürsün.
Bilezikten bahsediyor olabilirmisin?
Hayır. Daha önce duymadım bileziği
Sana taksınlar tasmayı
Alakasız görüşşş😙
bende bir tasma sana takmak isrerdim
Alakasız görüş😙
Köpeklere niye tasma takılıyor canım?😏
Kanadı olan hayvan kaçabilir değilmi?
Allah'ın A'sı büyük yazılır
IQ seviyene bağlı
Bir alakasız görüş daha😉😉
İşime gelmeyen görüş desen daha doğru , bir soru sormuşsun hayır anlamında ki tüm cevaplar alakasız görüş , anketteki 16 oyun tamamı takılmaz demiş herkesten çok sen mi biliyosun madem bildiğini okuycaksın niye soruyosun niye anket yapıyosun bu durumda alakasız olan görüşler değil sorunun kendisi oluyor
Sanane😌
Bravo senden beklediğim cevaptı 😉
Hahaha
sen serbestsin takabilirsin canım
Sormak için soru
Alakasız görüşşşşşş
Değilll
Yoo etmedim :)
Etmeyeceğim☺️
Takılmaz.
Hayır
Saçmalık olur