Zaten bizim turk kizlari totom kilim tuyum catlagim selilit diye diye safinaza benziyor yahu relax olun disiniza verdiginiz ozeni zekaniza karakterinize verseniz dunyada tek olacaksiniz ama yok guzellik yok fizik yok zeka yok ago tavan kapris uzay ondan sonra ona guvenme buna guvenme ayril aldatil bir suru macera turk erkegi turk kadini zit abi yaramiyor birbirine
İstediği ölçülere sahip bir kadını olsa bile, bir süre sonra bunla bile yetinmez.. Türk erkeği yine ulaşılmazın peşinde koşar her zaman imkansıza yönelir.. Zaten kendisi de bulunmaz Hint kumaşı ya😏 neyse bozmayim olayı kendilerini öyle zannetmeye devam etsinler...
Abi parti kursun oy vereyim, yoruldum desin sırtıma alayım, üşüdüm desin ceket olayım, çok sıcak desin gölge olayım bu ya kafamdaki hatun ama ben haketmiyorum bu profilde bir hatunu 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🔫🔫🔫
Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,8b cevap paylaştı.
Bu olculerde selulitsiz catlaksiz kalca bulmak imkansiz. Gogsu de bir hayli sarkik olur. Ustelik bu ayarda sıkı et degil yumusak olur. Boylesi kilosu olan zayiflar ve yaglarinin sarkmamasi icin spora gider. Bu vucudu korumak cok cok zordur.
Çoğunluk zayif kiz begeniyo yapcak bir sey yok 50 kilo arkadaslarim diyet yapiyolar yani 30 lu yaslarda ideal bu olabilir bu jenerasyon daha farkli bakiyo duruma
Bizimde ideal erkeğinizi göstersene ❤ Türk erkeği/kadını hiçbir zaman birbirine yaramıyor.😂😂sanırım dünyada böyle hep yabancılara ilgi.. *Gecen bol olsun*
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Yani görüş olarak beğencegim tipler kızıl sac mavi göz orta düzey bir göğüs ve orta düzey bir kalça her erkeğin hayali fakat böylelerin çoğu namussuz olduğu için ben bakmam boylelerine
Kıro bilgisiz cahil kadın istiyorlar ama aynı zamanda bu kadın iş kadını da olsun parasını da kazansın dudaklarını ve göğüslerini şişiren kadın seviyorlar
En İyi Cevaplar