SEVGİLİSİ VAR AMA BENİMLE GÖRÜŞÜYOR?

bu soruyu sabah 05:07 de yazıyorum. Çünkü beni uyutmayacak kadar kafam karışık. Nolur yargılamadan önce sadece okuduklarınıza göre yorum yapın. Tanıdığımda sevgilisi olduğunu bilmiyordum. Bir gece sabaha kadar telefonda konuştuk. O geceden sonra bana gerçeği söyledi. Bir süre arada kaldım konuşmadım ama dayanamadım. Görüştük ve neden ayrılamadığını söyledi. Zamanında birlikte olmuşlar ama sarhoşlarmış. Kız da bakireymiş. Şimdi kızı bırakamıyor. İnanın ne görüşüp ne konuşuyorlar ama ayrılık da yok. Doğum gününde benimle görüşmek istedi, benimle en sevdiği sanatçının konserine gitti, ve evet seviştik. 9 aydır birlikte olmamış kimseyle. Belliydi de.. benimle çok mutlu bunu görüyorum. Ben de çok mutluyum. Ama bir gün kızın evliliği sorun olur diye ondan ayrılamıyor ben ne yapacağım arkadaşlar çok zor durumdayım 😭 vicdanı yüzünden ömür boyu mutlu olmayacağı biriyle olacak mı? Çok çıkmazda görünüyor ben nasıl hareket etmeliyim? Aradan çekiliyorum deyip ona düşünmek için zaman mı tanımalıyım? Yoksa onu bırakmayıp nerde mutlu olduğunu göstermeli miyim?
SEVGİLİSİ VAR AMA BENİMLE GÖRÜŞÜYOR?