Hoşlandığın kişiden telefon numarası almak için sağlam taktiklerin var mı? Örneğin burdan hoşlandığın kişiden nasıl telefon numarası alırsın? Ya da reelde
Hoşlandığın kişiden telefon numarası almak için en baba taktiğin ne?
İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı.
Şimdi başlıyorum anlatmaya. Önce hoslandigim çocuğun yanına giderim ona "ya affedersiniz benim kontorum yokta çok acil birisini aramam gerek. inanın hayat mayat meselesi "derim. o da bana aciyip büyük bir ihtimal telefonunu verecektir. bende hoşlandığım çocuğun telefonundan kendi numaramı ararım tabi o sıra telefonum zil sesi cikarmasin diye önceden sessize alırım. Sonra telefonu biraz caldirdiktan sonra çocuğa dönüp "hay allah acmiyolar telefonu" gibisinden bir bahane uydurur , telefonu kendisine verirdim. verirken de çok teşekkürler görüşmek üzere der oradan ayrilirim. eee şimdi numarayı da aldık. Son bir hamle o da çocuğa hoslandigimi söylemek kalırdı. onuda watsapindan "merhaba hani sana bugun cok acil birisini aramam gerektigini söyledim ya benim acilim senden bir baskasi olamaz. hayatımın geri kalan acillerinde 112yi tuslayip aramak yerine senin numaranı tuslayip aramak isterim. ve son olarak senden çok hoşlanıyorum derdim.
ya bisey dicem siz erkekler cisinizi nasil yapiyosunuz otururken sallanma olmuyor mu dusucek gibi olmuyomusunus nasil rahat rahat tuvalledinizi yapiyosunuz ya
Burdan hoşlandığım olamaz da görmeden etmeden, reelde hoşlandığımı söylerim direk, tanımak, tanışmak istediğimi. Böylece, zaten almış olurum.
Onun dışında, soruna daha güzel bir cevap olsun diye bir kaç taktik yazayım :)
Telefonunu yakın bir yere saklayıp bulamadığını söyleyerek, onun telinden seni çaldırmasını rica edebilirsin. Gizliden çaldırırsa zaten vermek istemiyorsur boşuna rahatsız etmemiş olursun kızı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Direk gidip tanışırım zaten genelde. Tanıştığım kızdan da hoşlandıysam eğer konuşmalardan sonra direk numarasını isterim konuşuruz derim ya da bazen kendileri verirler sohbet falan edelim diyip. Hiç kasma muhabbet kur sohbetin de iyimiş baya sardı falan de numarasını iste 40 yıldır tanışıyor gibi davran tabi cıvıtmadan aşırı samimiyet olmadan hissettirerek.
telefon numarasını sorarım. sebebini sorarsada söylerim, sizden hoşlandım iletişime geçmek istiyorum derim. ya verir ya da vermez , verirse alırım vermezsede almam :D çok kasmayada gerek yok hoşlandık diye, numaralar yapmak rol kesmek falan çok gereksiz hareketler bana göre, net olacaksın hayatta.
Kullanmaya gerek duymadığım bir şey fakat sosyal medyada ise bu problem konuştuğunuz her gün bir rakam alabilirsin bu şekilde 9 günde seni daha iyi tanıma fırsatı bulup güvenle verebilir fakat çocukça yani direk istemek riski fazla olsa da mantıklı olanıdır
Telefonun tuslamasini acip, yüzüne bakmadan ve hiçbir şey söylemeden telefonu uzatarak. Tabi bunun öncesinde etkileşime girmek gerekiyor. Fiyasko olabilir. Burdada tuslamasi açık telefon fotoğrafı gonderilebilir.;)
Arkime dedim arkim ben bu xxx den hoşlanıyorum deli gibi 4, senedir dedim onun kız kuzenins sorsana yakınsın sen Aran iyi dedim sorayım dedi sordu verdi bende 1-3 ay bekleyip mesaj attım kendimi tanitamadan engel yedim :/
Size en baba sözü söyleyim tabi bunu söylerken kendinden emin ve özgüvenlı gozukmenız lazım "Bana o anlamlı numara dizilimini söyler misin yan yana geldiğinde ödülü sesini duymak olan" Hadi buda kıyagım olsun her yerde göremezsiniz.
İnternet & Teknoloji konusunda 948 cevap paylaştı.
Ver numaranı bana, ver bana numaranı, bana ver numaranı, bana numaranı ver, ver bana numaranı, ver numaranı bana. ... Ver bana düşlerimi, ver bana gülüşlerimi...
Sohbet ilerleyince verir/veririm taktik falan yok bende.
İnternet & Teknoloji konusunda 788 cevap paylaştı.
Dersteyken telefonumun mesaj bölümüne "Telefon numaranı yazar mısın?" yazıp önüne koymuştum. Numarasını yazıp geri vermişti. :) Çok iyi taktik değil ama işe yaradı mı yaradı.
Şu ana kadar sadece bir kişiden telefon numarası istedim "Wp den konuşsak olmaz mı söz hiç rahatsız etmem" demiştim. Çok hoşuna gitmişti gülerek telefon numarasını vermişti.
@anlayislibay Olur tabi. Verdim telif hakkımı. Ama kız istemezse sonra hayvan gibi devam etmeyin yavaşça parmağınızı telefona dokundurup numarayı silme butonuna basın.
muhabbeti hoşuma giderse direk isterim ne var bunda numaranı verir msin derim direk hiç de ters karşılamıyorlar abartıyor insanlar bu durumu kendi zihninde sonuçta sadece numara 🤔
bana sayılar söyle aradığımda senin sesini duyayım falan hahaha. direkt isterim galiba, kız isteyince bir şey olmuyor ama erkekler numara isterken çok kasılıyorlar 😂
İnternet & Teknoloji konusunda 2,8b cevap paylaştı.
önce uyghun olup olmadığını anlamak için biraz muhabbet kurarsın , baktın ısınma var sonra uygun zaman ki bu gün sonu ayrılık zamanı telefonunu istersin , eskiden böyleydi bilmiyorum şu an nasıl.
İnternet & Teknoloji konusunda 8,8b cevap paylaştı.
Herhangi bir taktiğim yok. Gelişecekse öyle bir durum , spontane olur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Valla daha once kımsenın numarasını ıstemedım ama oyle bı durum olsa dırek ısterım herhalde laf gevelemem bahane sunmam kendımden emın olmadan nıyetımı ortaya dokmem yanı
Şarjım bitti de bir arkadaşımı arayabilirmiyim? Der en yakın arkadaşımı arardım sonra oradan uzaklaşır numarayı alırdım. Kendi numaramı ararsam olurda konuşursak hani ark. Aricaktin falan sıkıntı 😂😂
En İyi Cevaplar