+1 yılBazen ilgi görmek istediklerini böyle belli etmeye çalışıyorlar. “Acaba bana tam olarak önem ve değer veriyor mu?” sorusunun cevabını bulmak için kullanılan yöntemin biraz daha şımarmalı versiyonu diyebiliriz yani.
110 Yorumla- +1 yıl
Doğru tespit ama daha derin bir nedeni var - psikolojik açıdan- kadınların erkekte aradığı şeyler özgüven, öz kontrol ve güç. Trip atarak erkeğin psikolojik üstünlüğünü test ediyorlar
- +1 yıl
Evet, aslında içgüdüsel olarak da doğru bir tanı bu. Eski çağların pehlivan güreşlerinin yerini şimdiki tripler alıyor işte.
- +1 yıl
Hahaha, yok bu taaa eskiden de vardı yani yeni birşey değil. Yeni olan şey bu zamanın çoğu erkeği bunun farkında olmaması ve kızlara sürekli taviz vermesi veyahut kız gibi trip atmaları.
- +1 yıl
Eskiden dediğim, 1000 yıl önceki zamanları da kapsıyor yani. Erkekler, birbiriyle kapışmalarıyla test ediliyorlardı.
- +1 yıl
Eskiden kızların çok da bir özgürlüğü olmadığı için (en azından Osmanlı’da) böyle trip atma hakları da yoktu. Erkek aniden boşayabilirdi.
- +1 yıl
Ama trip derken narsist kişilikli kızların yaptığı saçma sapan şeylerden bahsetmiyorum. Her kadın her zaman erkeğini test eder bu biyolojik ve psikolojik bir dürtü. Yani insanoğlunun başlangıcından beri var olan bir olay.
- +1 yıl
Doğru diyorsun. Erkekler arasındaki kapışmayı da dahil edersek, tam bir “test” tanımı yapmış oluruz 😊.
- +1 yıl
Erkekler arasında ki “kapışmalar” zaten kadınların özgüvenli, güçlü erkek tercih etmelerinden ileriye geliyor: Alpha erkek olmak için birbirleriyle yarışıyorlar.
- +1 yıl
Evet işte. Ve bütün bu unsurların hepsi, bir “ilişki testi” kümesini oluşturuyor.
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekleri yani bizleri önce çileden çıkarıp sonra işte gerçek yuzunuz diyorsunuz bu testte
114 Yorumla- +1 yıl
Doğru, çileden çıkmayan erkek öz güvenli, kontrollü ve güçlüdür onun için her daim onları tercih ederiz. Çileden çikmayın, onun çerçevesine girmeyin sizi sarsmasına izin vermeyin.
- +1 yıl
Peki sen bu testte başarılı çıkacağına inaniyon mu misal sevgilin seni çileden cikartsin sen kontrollü olabilir misin
- +1 yıl
Erkekler kadınları böyle test etmez ki
- +1 yıl
Ya misal diyom işte.. bircogumuz sadece erkekler değil kadınlarda dahil ha çileden çıktığımızda ne yaptığımızı bilemeyiz sinirden bu iyi bir huymu asla değil ama insanin elinde olmayan bisey
- +1 yıl
Tam bam noktası işte; güçlü insanlar kendine hakim olabilenler; o anda sinirlense bile çileden çıkmadan ya çıkar gider ya tartışmaya zaten girmez.
- +1 yıl
Çıkıp gitsek bu sefer niye ciktin gittin dersiniz valla ben tartismaya girerim sevgilimle ha ama sinirim tam tavan yaptımi kendime hakim olmadığım için bide asla ve asla bir bayana el kaldırmak istemediğim için iste o an orayi terkederim
- +1 yıl
Kadın seni tartışmaya çekmeyi başardığı an sen zaten kaybetmiş oluyorsun, sağlam (adam gibi adam) kadının gereksiz saçmaladığını anlar ve sırf kavga çıkartmak istediği anlar onun için histerik bir kız gibi kadınla tartışmaz; bu da onun psikolojik üstünlüğünü gösterir.
- +1 yıl
Allah'ım yarabbim zaten anlayack bir durum olursa anlarım çok şükür aptal değilim :D onun oyun oynadığını anlarım yani
- +1 yıl
Demek ki anlamıyorsunuz ki tartışıyorsunuz onunla ve bunu her yaptığınız da sevgiliniz üstünlük sağlıyor ; kadınlar üstünlük kurdukları erkeklere karşı saygı kaybederler ve soğurlar.
- +1 yıl
Kesinlikle bu konuda katılıyorum size eğer iliskide başı çeken erkek değilse bilki o ilişkiden hayır gelmez
- +1 yıl
Bravo 👏🏻
- +1 yıl
:) :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Daha kim bilir kaç kıza bunları söyledin gibisinden yem atma olaylarını kast ediyorsun sanırım 😁
126 Yorumla- +1 yıl
hahaha, yok oyle degil; kizlar erkekleri test etmek icin turlu turlu seyler yaparlar. Genelde buna "trip' denir.
- +1 yıl
dogru davranis; guclu erkek oyle yapar.
- +1 yıl
valla super; alfa erkegisin belli.
- +1 yıl
hahaha, kurtlarin lideri olan kurt iste. Yani oz guvenli, psikolojik olarak guclu, kendinden taviz vermeyen bir erkege alfa denir.
- +1 yıl
evet, Başarı alfa dişinin hayatının odak noktasıdır; başka bir şey ikincil. İlişkilere takıntılı değil. O baskındır: eğer alfa erkeği evlenirse, cinayet olur :)) O bir yardımcı değil. Evli değil - evlenmek için çok odaklanmış durumda.
- +1 yıl
pardon; google translat yardimyla cevrince boyle sacma oluyor; yani bir alfa erkek alaf kadinla yapamaz. Cunku ikiside baskin karekterli ve ipleri elinde tutmak isteyen insanlardor. Alfa erkekleri daha cok kadinsi/disil kadinlari cekici bulurlar. Pasif degil de illa benim dedigim olacak diyen Kadin olmayacak. Alfa Kadin da kendine beta erkek bulsa daha iyi olur.
- +1 yıl
evet cok dogru anlamissin ;)
- +1 yıl
Ben karisik; is hayatinda alfa, ozel hayatimda kadinsi itaat eden kadinim ama sadece gercek alfa ya boyun egerim/itaat ederim. Zaten cogu zaman hemen anlarim gercek mi yoksa sahte mi oldugunu :))
- +1 yıl
Genelde alfa erkegin bir durusu/karizmasi vardir. Onunla konusurken mimiklerine, durusunua, ses tonuna ve soylediklerine dikkat ederim. mesela; alfa erkegin sesi genelde alcak olur cunku sesini duyurabilmek icin caba sarf etmez; zaten etraftaki insanlarin ilgisini ceker enerjisiyle. Baska bir ornek; kadinla konusurken ezilip buzulmez, kendini begendirmek icin bir caba sarf etmez, bos bos iltifatlar etmez, eger cani istemiyorsa pat diye soyler. Bir de kadinin sacmaladigi zaman "sacmalama" der ve konu onun icin orda bitmistir. Oyle seyler iste :)
- +1 yıl
Yok yahu gerçekten mi 😂
- +1 yıl
Böyle yazmakla anlayamam ki, görüp tanıyıp gözlem yapmak lazım
- Diğer konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılkim bilir kaç testten geçiyoruz kaçının farkına varıyoruz kaçını kaçırıyoruz yediğimiz zarflar da cabası :)
17 Yorumla- +1 yıl
İşte ben de sizleri bilgilendirmek için bu soruyu sordum 🤓
- +1 yıl
teşekkür ederim kendi adıma
- +1 yıl
Rica ederim 😉
- +1 yıl
diğer paylaşımıma bir şey dememişsiniz bir şey sormuştum
- +1 yıl
Öyle mi? Demek fark etmemişim
- +1 yıl
peki efendim
- +1 yıl
Kardeşim hiç dert etme test filan sen kendini özgüven olarak geliştir. Mizahın artır. Biraz eğlenceli biraz arada sırada sert yap sen istemesende onlar geliyor. Bak hiç bir kadına hak etmediği ilgiyi verme bunu hak edexek ve asla bir kadın için yolundan dönme sen bir kadın için yolundan dönersin ilk döndün an seni o bırakır. Kadına odaklı değil kendini geliştirme odaklı olduğun an işler değişiyor. Ha son detay hiç bir kadından akıl alma alırsan da tersini yap. Ara sıra gerginlik çıkaran sen ol , drama yarat bunların hepsini yaptın ve karakterine oturttun an işte o zaman sen değil o seni kazanmak için çabalıyor
+1 yıliyi de trip atmak Türk kızlarına özgü bir davranış değil mi?
111 Yorumla- +1 yıl
degil demek ki; her Kadin/kiz erkegini test eder ama turk kizlarinin cogu abartip insani canindan bezdirmekte birinci olabilir.
- +1 yıl
sen türk degil misin:)
- +1 yıl
Değilim ;)
- +1 yıl
abeveynlerininden biri türk mu?
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Türk değilsin, Turkiyede yasamiyorsun. bu sitede ne isin var😁
- +1 yıl
Neden? İlla Türk olan ve Türkiye’de yaşayanlar mı girebilir ks e? Öyle bir kural göremedim ben hiçbir yerde 🤔
- +1 yıl
hayır tabiki gidebilirsin de sasirdim
- +1 yıl
Hmmm, anladım dermişim 🤔
- +1 yıl
haha o zaman türk kizi olursun:))
Oo shit derdik ama şaşırma manasında ne demekki acaba
111 Yorumla- +1 yıl
Kadınların erkekte aradıkları şeyler (genelde psikolojik öz-kontrol, özgüven, güç) göz önünde değildir ve kadının bunları görüp tartmasının tek yolu sizi shit teste tabii tutmasıdır. Yani sizin sağlam karakterli ve güçlü bir erkek olup olmadığınızı tespit etmek için yapılır. eminin ki size de yapılmıştır
- +1 yıl
Her kadın/kız yapıyor doğamız gereği gerçi çoğu bilinçsiz olarak yapıyor ben yaptığımın farkında oluyorum ve bu biraz tuhaf oluyor; yani içgüdüsel bir mekanizmanın farkında olmak bazen komik bazen de acı oluyor
- +1 yıl
İki kez aşık oldum ve ikiside Alfa erkek çıktı yani öz güveni yüksek, mantıklı, kontrollü ve iradeli.
- +1 yıl
Sonuç derken?
- +1 yıl
Anladım, evet çok uyumlu ve güzel ilişki yaşadık ve bir zaman sonra bitti. Biri mesafe yüzünden biri de kariyer yüzünden.
+1 yılBen şunu bilirimki aşk sevgi duygusu kalplerin anahtarıdır çünkü 💔 anahtarıdır mutluluk kalplerde seks aşktan gelir
03 Yorumla- +1 yıl
Hmmmm biraz alakasız bir yorum sanki
- +1 yıl
İçinde aşk duygusu var seks ilişkileri aşkın yolu sevginin yolu kalpden geçer aşk 💔 kalbin anahtarıdır 💔
- +1 yıl
Alakasız işte.
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılPesinden kosarsan kaybediyorsun aslinda bir nevi
00 Yorumla Bizlerin bu kızlardan nedir cektigimiz
115 Yorumla- +1 yıl
Çekmemek sizin elinizde.
- +1 yıl
İyi demek ki sen test edildiğini fark edip ona göre davranıyorsun. Bravo
- +1 yıl
Nasıl bir yapı bu merak ettim, sana trip atarsa kız sen nasıl tepki verirsin?
- +1 yıl
Doğal alfa sın demek yanlız haklı olsada trip atmaması gerekir olgun insan trip atmaz.
- +1 yıl
Bilmem ki ; var mı sizce? Ben sahsen sadece Avrupa da yaşayan kızları bildiğim için bilemiyorum ama Türk erkekleri sürekli aynı konudan şıkayetçi olduklarına göre olgun Türk kızı yok sanki...
- +1 yıl
Ben Türk değilim hem benim annem trip falan nedir bilmezdi, kuzenlerim arkadaşlarım hepsi tripsiz bir hayat sürüyor, ben de öyle. Buradaki kültürde öyle birşey yok (küsmeler, gocunma, naz yapma vs) bir problem varsa direk söylenir ve bir çözüm yolu bulmaya çalışır insan. Onun için çok tuhafıma gidiyor sizin ilişki anlayışınız, anlayamıyorum yani.
- +1 yıl
Vallahi bana da öyle geliyor 😀
- +1 yıl
Belki de ama bizim de sizden öğrenecek şeyler vardır muhakkak
Deneme tahtasimiyiz bir kadinlarin
116 Yorumla- +1 yıl
Evet, farkında olursan hiç olmazsa test edildiğini bilirsin ve ona göre tepki verirsin. Yoksa çoğu zaman kaybeden olursun.
- +1 yıl
Siz de başka türlü test ediyorsunuz kızları, hem bu biyolojik ve psikolojik bir dürtü ayıpla alakası yok. Tabii bunu abartan yüksek dramlı kadınlar dengesiz olduklarından sürekli trip yapar; size de bunlardan uzak kalmak düşer
- +1 yıl
Acizlik ile bir alakası yok, biyolojik ve evrensel bir dürtü bu; beyin de yeri var psikolojik bir ihtiyaç. Güçsüz olan erkek (özgüvensiz, kontrollü olmayan, sağlam karakterli olmayan) işe yaramaz DNA sı güçlü çocuk ileriye getirmez, kadını koruyamaz çocuklarını da besleyip koruyamaz. Böyle bir erkeği hiçbir kadın tercih etmez, bu testleri yapmazsa kadın bir erkeğin güçlü olup olmadığını anlayamaz.
- +1 yıl
Anlamak mı istemiyorsun yoksa ben mi anlatamıyorum?
- +1 yıl
Olm, gerekli işte ne diyorum huuu biyolojik/evrensel bir mekanizma ve bu mekanizma sayesinde nesil devam ediyor. Uyan uyan!
- +1 yıl
Kusura bakma ama yorumların buram buram beta kokuyor 🤔
- +1 yıl
Bu olmazsa nesil tükenir
- +1 yıl
Anlamadın gitti, sen beta olduğun için doğanın gerçeklerini inkar etmekten başka bir çaren de yok zannediyorum.
- +1 yıl
Beta yı sordun mu Google amcaya?
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGenlerinde var trip atmak
115 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur ama bunun neden yapıldığını biliyor musunuz? Ve sizin tepkiniz ne oluyor trip atan kadına?
- +1 yıl
Bazen çok tatlı bazen ise çekilmez bir hal aldıgı oluyor nedenini İnan'armısın bende merak ediyorum ben trip atmayanını görmedim hiç 😀
- +1 yıl
adınların erkekte aradıkları şeyler (genelde psikolojik öz-kontrol, özgüven, güç) göz önünde değildir ve kadının bunları görüp tartmasının tek yolu sizi shit teste tabii tutmasıdır. Yani sizin sağlam karakterli ve güçlü bir erkek olup olmadığınızı tespit etmek için yapılır.
- +1 yıl
Buna vakıf değil bir çoğu sözüm size değil yanlış anlamayın ama dışarda bakıyorum gerek erkekler gerekse kadınlar artık çok basite indirgemiş ilişkileri çoğunun maksadı belli nefes alsın yeter şeklinde
- +1 yıl
Öyle mi? Benim etrafımda o tür ilişkiler yok
- +1 yıl
İnanırım siZi kastetmedim zaten nerde yaşıyorsunuz
- +1 yıl
Hollanda 🇳🇱
- +1 yıl
Uzaklardasın ne iş yapıyorsun orda
- +1 yıl
Özel bir şirkette yöneticilik yapıyorum 🤓
- +1 yıl
Waww 😜
- +1 yıl
😁 🍻
- +1 yıl
Saglığına 😀😀
- +1 yıl
Şeref’e (şeref de kim la? ) 🤔🤣
- +1 yıl
Şeref de kim oluyo 😀😀takibe alırmısın beni
- +1 yıl
Sohbet etme şansımız olur belki
Rahimde yara var mı yok mu testi
110 Yorumla- +1 yıl
Bilemediniz 😬 kadınların yaptıkları test (bknz trip atmak) erkeğin adam mı yoksa meriç mi olduğunu tespit etmek için yapılır.
- +1 yıl
Size soruyorum 🤣😂 örnek var mı sizde ve tepkiniz neydi?
- +1 yıl
Yaaa, beni kızdırmak zor iş 😂😂
- +1 yıl
Aman efendim o sizin güzel bakışınızdan dır teşekkür ederim
- +1 yıl
Doğru 👁👁
+1 yılÇok zor şeyler bunlar 😉😊
113 Yorumla- +1 yıl
Zor ama erkek için çok önemli 😬
- +1 yıl
Tam olarak nedir bu
- +1 yıl
Kadınların, Erkekleri Sınamak İçin Bilinçli Ya da Biliçsiz Şekilde Yaptığı Olay. Trip atmak gibi mesela; kadına o sırada taviz vermeyen erkek güçlü olduğunu ispatlamış oluyor ve kadın ona karşı saygı duyuyor ama taviz veren erkeğin hali yaman; aciz ve güçsüz olarak yerleşir kadının bilinçaltına ve terk edilir.
- +1 yıl
Ooo güzel ben geçtim o zaman sınavı. tribe trip ulan der keser atarım ben 😉😊
- +1 yıl
👏🏻 doğru tepki
- +1 yıl
Beni test etsene özelden 😉
- +1 yıl
Hahaha, öyle boşu boşuna test etmez ki bir kadın, eş/sevgili adayını test eder ben de öyle bir arayış içinde olmadığım için yani 😆
- +1 yıl
No problem Bila sıkıntı relax
- +1 yıl
Eyvallah
- +1 yıl
Hiç sıkıntı değil kuzum
- +1 yıl
Keyfine bak. Ama sevdim seni tanımak isterim 👍
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim
nedir o test
125 Yorumla- +1 yıl
Çoğu zaman bilinçsiz, bazen de bilinçli olarak erkekleri test eder kadınlar. Burdaki amaç, senin alfa olup olmadığını ve niyetinin ne olduğunu görmek.
- +1 yıl
hahaha, evet hayvanlar alemin de Alfalar var ve Betalar eh biz de bir hayvan turu oldugumuzdan bizde de ayni sey var ama tabi ki insanlarda sirf fiziki guclen alfa olabilmek coktan bitti. Psikolijik olarak guclu, oz guvenli, kontrollu ve mantikli olan erkekler alfa dir. Kadinlarin erkeklerde aradigi da bunlardir zaten; bir Kadin bir erkegin uzerinde ustunluk kurabiliyorsa o Kadin o erkekten sogur ona saygi duymaz. İçgüdüsel testler kadın doğasının güçlü erkeği bulma mekanizmasıdır. bir kız bir bakışta erkeğin gerçek değerini anlayamayacağı için, evrimsel olarak beyni erkekleri test etmeye programlanmıştır.
Hedef birşey yapar, birşey söyler, birşey sorar, birşey ister. Senin bu yaptığı şeylere olan tepkine bakmak içindir.
Sen her kızla böyle konuşuyor musun der? Ezik erkek hayır sadece sensin der.
Off çok cıvıksın der. Ezik erkek bozulur ve aggresif davranır.
Erkek arkadaşım var (hayali) der. Ezik erkek, tamam o zaman görüşürüz der konuşmayı bırakır - +1 yıl
Vay be. Biraz daha ayrıntılı baktım meraktan. Beta sigma falan da varmış. Harbi her kız bu testi yapıyor gibi şimdi düşününce 😅😂
Bu arada sizi takip etme amacım özellikle merakımdan. bir üye soru sormuştu, sonra kaldırıldı gerçi
Sitede nefret ettiğiniz var mı diye sormuş sizi etiketlemşş profiline bakarsanız anlarsınız sebebini demiş
Şimdi düşününce o büyük ihtimalle beta erkeği 😂 - +1 yıl
hahahahahaha, zaten anca betalar boyle passif-agressif sacma haraketler yapar, kim ki aceba hahahahahha cok guldum ya
- +1 yıl
hahahahahhahaha, vala ben birine betasin demistim iki gun cemkirip durdu herhalde o sahis hahaahhahaha Allah iyiligini versin sayende cok guldum ya saol.
- +1 yıl
ahahaha, dogrudur bir de birsey yaziyor bazilari ama asil amaclarini ortaya cikarinca veyahut gercekleri soyleyince bir parliyorlar ki sorma; sanki biz de iq -50 de anlamiyoruz ne demek istediklerini veya ezik olduklarini hahahahaha
- +1 yıl
buldum galiba beta yi :
anzkort
hahahaha (hanzokort)
- +1 yıl
hahahaahhahah, herkes ucmus valla iyi eglence oluyor arada bir.
- +1 yıl
hahaha, bir bu varda bir de baska bir Lale o da surekli cinsel organina bagilyordu her yorumu ; uckura bagli beyin resmen hahaha
- +1 yıl
hahahaha, ben Tugce derim betalara ama sagolsun bir abimiz bir lavuga 'Lale' demis ben de ondan ogrendim :)))))
- +1 yıl
ahahaha, bak ben bunu bilmiyordum valla ekstra karizma katti "Lale" ye bu hahahahaha.
- +1 yıl
pbs.twimg.com/.../d3c36chs3ejm5ayhrxzl.jpeg
hahaha; Lale iste - +1 yıl
hahahahahah cok komiksin.
- +1 yıl
Yalnız şimdi soyle bir sey var dediklerin dogru ama erkek arkadasim var diyen bir kadına da yaklaşılmaz
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
psikolojik açıdan- kadınların erkekte aradığı şeyler özgüven, öz kontrol ve güç. Trip atarak erkeğin psikolojik üstünlüğünü test ediyorlar. Çileden çikan erkek güçsüz ve kontrolsüzdür ve akabinde böyle erkekler hep kaybeden olurlar.
Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. İlk kez duydum
14 Yorumla- +1 yıl
Anladım, bu konuyu araştırıp bilgilenmeniz size de çok şey getirecek eminin
- +1 yıl
Kadınların erkekte aradıkları şeyler (genelde psikolojik öz-kontrol, özgüven, güç) göz önünde değildir ve kadının bunları görüp tartmasının tek yolu sizi shit teste tabii tutmasıdır. Yani erkeğin sağlam karakterli ve güçlü olduğunu tespit etmek için yapılan şeyler. Eminin siz de yapmışsınız dır bilinçli veya bilinçsiz olarak.
- +1 yıl
İşte bu mekanizma nın farkında olursanız neden ve nasıl test ettiğinizi bilirsiniz ve bu belki size daha iyi seçim yapma imkanı sunar.
+1 yılCok garip uygulayan var mk
01 Yorumla- +1 yıl
Kadınların erkekte aradıkları şeyler (genelde psikolojik öz-kontrol, özgüven, güç) göz önünde değildir ve kadının bunları görüp tartmasının tek yolu sizi shit teste tabii tutmasıdır. Yani sizin sağlam karakterli ve güçlü bir erkek olup olmadığınızı tespit etmek için yapılır. eminin ki size de yapılmıştır
- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbılmıyorumki :D
14 Yorumla- +1 yıl
Zaten onun için sordum, siz erkekleri bilgilendirmek için: Bir kadına kur yapmaya başladığınızda kadının, özellikle çekici bir kadının, ilk yapacağı şey sizin gerçekten bir erkek (erkek adam) mı yoksa erkek adam rolü yapan / yapmaya çalışan bir meriç mi olduğunuzu test etmek olacaktır. Bir kadın bunu çoğunlukla, erkek camiasında shit test olarak bilinen bir yöntemle yapar.
- +1 yıl
sorulara gecelım harf alıyım :D
- +1 yıl
Hahaha
- +1 yıl
haha :D
+1 yılOne la
116 Yorumla- +1 yıl
Erkek olup ta bunu bilmemeniz vahim bir durum!
- +1 yıl
Valla bilmiyom nedirki bu
- +1 yıl
Bir kadına kur yapmaya başladığınızda kadının, özellikle çekici bir kadının, ilk yapacağı şey sizin gerçekten bir erkek (erkek adam) mı yoksa erkek adam rolü yapan / yapmaya çalışan bir meriç mi olduğunuzu test etmek olacaktır. Bir kadın bunu çoğunlukla, erkek camiasında shit test olarak bilinen bir yöntemle yapar.
- +1 yıl
Valla testi mesti bilmem adam gibi adamım işte grnrlde zaten etkilenirler
- +1 yıl
Ama bu testlerin neler olduğunu bilmeniz gerekir bence çünkü kadınların size trip attıkları zaman nasıl bir tepki vermeniz gerekiyor bilirsiniz
- +1 yıl
Brn direk kadınları tanıyom ablat bilem bare
- +1 yıl
Hmmm, trip atınca ne yapıyorsun sen mesela durup dururken kavga çıkarırsa sen nasıl tepki verirsin?
- +1 yıl
S. tir git derin 🤔
- +1 yıl
Aferin!! Doğru cevap. Çünkü bu tepki senin sağlam karakterli ve güçlü bir erkek olduğunu ispatlamış olur; Alfa erkek yani.
- +1 yıl
Hm direkt kararktet tahlili yaptın ama doğru yaptın ama bence test mest hikaye
- +1 yıl
Hikaye değil olm, kızların her davranışları sizi test etmek aslında; bir kere taviz verirsen senden soğur ve seni güçsüz aciz olarak algılar
- +1 yıl
Doğru taviz verirsem tepeme çıkıyorlar ama eninde sonunda güçlü olfugumu anlıyorlar yani şöle test yapsın istediği kadar sonunda kazanırım
- +1 yıl
Test ettiklerinin farkında isen zaten kazanmış olursun evet.
- +1 yıl
Test ettiklerini sanarken ben onları testederim
- +1 yıl
Oooo level atlamışsın sen
- +1 yıl
Sana göre bir on yıl yetwr herhalde 😁
- Diğer konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılNeki
112 Yorumla- +1 yıl
Bir kadına kur yapmaya başladığınızda kadının, özellikle çekici bir kadının, ilk yapacağı şey sizin gerçekten bir erkek (erkek adam) mı yoksa erkek adam rolü yapan / yapmaya çalışan bir meriç mi olduğunuzu test etmek olacaktır. Bir kadın bunu çoğunlukla, erkek camiasında shit test olarak bilinen bir yöntemle yapar.
- +1 yıl
İlginc ilk defa duydum
- +1 yıl
Kırmızı hap camiasında bunlar bilinir; hiç araştırdın mı?
- +1 yıl
Yok kirmizi hap neki
- +1 yıl
https://kirmizihap.org/
Bir sürü bilinçli erkek artık kadınların gerçek emellerinin ne olduğun farkında - +1 yıl
😊😊😊
- +1 yıl
Erkekadam. org da çok güzel anlatılıyor
- +1 yıl
Erkeklik gorecelidir
- +1 yıl
Kadınlar için bir takım temel şartlar vardır ona göre sağlam adam mı değil mi karar verirler; dış görünüşle alakası yok.
- +1 yıl
Ne mesela
- +1 yıl
(genelde psikolojik öz-kontrol, özgüven, güç.
- +1 yıl
Anladim hayirlisi diyim ozaman
+1 yılYaprak test
11 Yorumla- +1 yıl
Adam gibi adam mı değil mi test
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler