Evli değilim ve hamileyim. Ne yapmalıyım?

22 yaşında üniversite öğrencisiyim. Şehir dışında okuyorum. Buradayken kendimden 20 yaş büyük 42 yaşında biriyle taniştım. O zamana kadar bir erkek arkadaşım bile olmamıştı. Kendisi evli değil ama uzun yıllardır beraber yaşadıgı bir kadın var, çocuğu yok. Bunuda hamileliği ona açıklayınca öğrendim daha önceden bilmiyordum resmi nikah olmadiği için. Hamileliği söylediğimde bebeğe sahip çıkacağını söyledi. Ailemin hiç bir şeyden haberi yok ben burda yurtta kalıyorum zaten. Öğrenseler beni silerler. Belki en mantıklı şey kürtaj olmak ama ben bu bebeğin bana bir hediye olduğunu düşünüyorum çünkü öğrenmeden önce ciddi anlamda intiharı düşünüyodum çünkü çok yalnızdım ve aile hayatımda yoktu. Belki bu ilişkiyide sevgisizlik yüzünden yaşadım. Bilmiyorum ama bebeği öldürmek istemiyorum. Şimdiden içimde onun olduğunu bilmek bana umut veriyo, yaşama sevincim geldi sanki. Ne yapmaliyim ben? Lütfen kirici olmayin kimsem olmadigi icin buraya yaziyorum. Kafam cok karisik?

Güncellemeler
+1 yıl
Evlilik gibi bir şey söz konusu değil. Ben zaten pişmanım. Bana istersem çocuğu dogurunca annesine verebileceğimi söyledi annesi yaşlı değil bakıcı tutarim kimse bilmez çocuk olduğunu dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Acımasızca eleştirenler yok zina yok bu diyenler, ben zaten yaptigimdan cok pismanim. Bu durumu yasayan bir cok insan gibi kurtaj olup hayatima devam edebilirim. Ama benim hatam yuzunden bir canin gitmesi bana omur boyu vicdan azabi cektirebilir. Zaten Şu an cok kotu bir psikolojideyim.
Evli değilim ve hamileyim. Ne yapmalıyım?