ayak koklama yalama öpme vb. isteği normadir NEDEN yanlış ya da iğrenç buluyorsunuz bence dalga geçmeye gerekte yok bunu isteyen zaten hep erkekler değil kızlarda var kendiniz olun kendinizi gilemeye çalışmayın ve acil taktik lazım fak ettirmeden nasıl ayak koklayabilrim öpebilirim kızlar mesaj atabilir ya da taktik verebilsiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılBen sadece kadınların (15-45) yaş aralığındaki bayanların ayağına ilgi duyuyorum. Onun dışında cinsellik düşünmüyorum ve bayanı cinsel obje olarak görmüyorum. Ayağın kuru olması, baş parmağın diğerlerinden ufak olması, ayağın yamuk olması, ayak parmaklarında mantar veya başka bir kusur varsa beni tiksindirir. Onun dışında severim. Psikolojik olarak rahatlıyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGerçekten çok kötü bir durum Allah size kısa sürede Acil şifaler versin kendinize yazık ediyorsunuz 5 yaşındaki oğlum gibisiniz ya bir gün oğlum okuldan geldi ayağımı kokla dedi normalde üzelmesin diye koklar geçerim ama okuldan geldiği için tabi ayakları kokuyordu bende ayaklarını ıslak mendille güzelce sildim öyle koklamıştım yani sizde küçük çoçuk gibisiniz yapmayın böyle şeyler
00 Yorumla
Kusra bakma ama Çok kötüsün ve pissin ayak vucudumuzdaki en pis yerlerden birisi ayy nasil miğden kaldiriyor boyle sacma sapan hastaliklardan vazgecin bu bir zevk meselesi deildir bu hastaliktir bir takim degerlerin eksikliginden kaynaklanir veyahut pissin
05 Yorumla
Soran+1 yılbence güzel bişey herkezin görüşü farklı olabilir ve bu normal bişey dalga geçilecek iğrenç buşunacak bir yan göremiyorum fantezi sadece bir istek arzu insanların isteklerine saygı göstermelisin bence
- +1 yıl
Insanın canı cekıo hele herkes tarafından reddedılen hıc ılıskısı olmayan yanlızlığa terk edılen bırısı der kı barı hıc olmassa ayaklarına kurban olabılecegım bır sevdım olsun ısterdim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılbende seviyorum özellikle kadın ayakalrı tarafından domine edilmeyi ezilmeyi
10 Yorumlabence çok severim kadınların veya ayaklarını öpmeyi koklamayı yalamayı vs.
10 Yorumla
+1 yılHobaaa faşist diyenler gelir birazdan😂😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
Hım
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelleme yapma lütfen harbi çok Çok kötüsün
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri