Beni cidiye almiyorsunuz ama ben Şu an cok kotuyum Şu an anlatdiklarim hepsi gercek yalan yok bende allah canimi alsinki dogrulari anlatiyorum inanmiyan cidiye almayan lutfen okumasin simdi anlatiyirum esimle gorucu usulu evlendik esim hic benimle konusmaz sohbet etmez yuzume bile bakmaz ilgilenmez sadece iliskiye girince yanima gelir sonra haftaya misafirlike gitik esimin kuzenin evine esim yengesiyle bir konusmalar bir sohbet etmeler bir gulmeler oyle bir guldulerki hava ucusdu gulmeleri sohbet ediyorlar goren sanir birbirni hic gormemizler sonra esim sigara icmeye basladi yengesi ne yapti dusunun esimin icdi sigarayi aldi agzindan kendisi icdi baska sigara yok gibi esimin icdi sigarayi aldi resmen azigi bir birine dedi simdi siz diyeceksinizki bu kiz ne kadar fesat ben yengesi hic bir sorunum yok ama yapti sey yanlis degilmi sonra daha ne yapti bir dusun kocama dediki cakmagim yok caksana bana dedi sonrada ikiz beraber sigara icdiler sohbet ediler konusdular resmen birbirin agzin icine dusduler bende orda kosk kosk onlari izlerim ve dun gece esimle sohbet etmeye basladim kendimle ilgili bisey anlatiyorum bir baktim esim uyumus beni dinlemiyormus bile 5ay oldu evleneli esim. benimle ilgili hic bisey bilmiyor ben neyden hoslanirim ben neyi severim diye hic bisey bilmiyor cunku benimle dogru duz konusdu yok ama yengesiyle varya kari kocalar gibi simdi gelin buda fesatlik diyin sizce ben haksizmiyim
Cevabın nedir?
+1 yılSakın hamile kalma elinden geliyorsa da hemen boşan.. ilerde daha çok üzülürsün o yengeyle kocan yatar hatta bence yatmışlardır adam seni sevmiyor seni sevmeyen biriyle çoçuğun yoksa gençliğini harcama
33 Yorumla- +1 yıl
Hemşo mesaj kutun niye kapalı?
Soran+1 yılValla hic korunmuyorum ben canım kocam istiyor cocuk diye eyer korunursam beni dovermis yaa
- +1 yıl
Aferin bu kafayla devam et o adam daha çok ezer seni bide canım kocam diyor ya
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe zaman ayrılmayı düşünüyorsun? yazdıklarını okuyunca midem bulandı. Ne demem o sigarayı alıp içti derhal ayrıl hayır yok ondan sana resmen kullanıyor seni
11 Yorumla
Soran+1 yılAyrilmak zor olur neden miden bulanti peki
öküzün biriyle evlenmişin. olay bu.
ömür çekilmez böyle bir ahmak ve saygısız birisiyle. işin zor senin sonu pek iyi görünmüyor11 Yorumla
Soran+1 yılAynen cok haklisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılhaksızsın bırak baksınlar keyfine hatta sende katıl 3 lü değişik deneyim olur :)
19 Yorumla
Soran+1 yılBen katilamiyorum
Cevap sahibi+1 yılNeden ya bırak bu kadar kafayı takma eğer böyle devam edersen çabuk ölürsün bırak ya adamı takılma sende dahil ol 3 ünüz fantezi dünyanız renklensin grup yapın deneyin. :)
Cevap sahibi+1 yılBence onu cezalandırman lazım ne hissettiklerini anlaması adına sende benimle seviş ona ihanet et benimle yat o zaman anlar ne hissettiğini bırakır yengesini sana odaklanır :D
Soran+1 yılTovbe tovbe ne diyorsun sen esim benimle konusmuyor bile sen okumadinmi yazdiklarimi benimle ilgilenmiyor bile arasina beni nasil alsin
Cevap sahibi+1 yılErkeklerde kıskanma iç güdüsü fazladır seninle ilginlenmiyor ise ilgisini çekmen lazım sende ona aynısını yaşat ciddi söylüyorum %1000 işe yarar benimle birlikte ol benimle seviş kocan seninle ilgilenecekdir.
Soran+1 yılValla benide oldurur kocam ya
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama işte hep bu mantık yüzünden kaybediyorsun o yapınca sen onu öldürüyor musun kendini artık değerli gör değersiz eşya değilsin sen anladın mı canı isteyince ilgilenip ilgilenmeyince kenara atacağı Ciddiyim bu konuda ona gerçek bir ders vermek istiyorsan emin ol herşey düzelecek farkına varacak senin benimle seviş birlikte olalım sevişelim herşey yoluna girecek hadi
Soran+1 yılNasil bir ders vermem gerek
Cevap sahibi+1 yılkaç defa söyledim ona en güzel ders akıllanacak birdaha yapmaz seni anlar benimle birlikte seviş geleyim yanına sevişelim deliler gibi sonra herşey düzelcek
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
21Cevap
+1 yılHaklısın tabi ki bacım
O kocanın aklını başından alman lazım senin he yol mübah ama şu en az 1 sene sakın çocuk yapmayın yapmayın yok çocuk falan
Al bu gece kocanı ilk iyi bir gece geçirt her zman ki gibi olmasın erkeğin aklını ilk orada kazanırsın maalesef ki
Daha sonra öv kocanı de ki işinde başarılı olmasa bile senin şu işlerinde başarın gerçekten kimsede yok çok iyi bir kocasın beni mutlu ediyosun önceden nasıl kimse kıymetini bilememiş seninler falanlar filanlar övüceksin kızım bu erkekler böyle yavaş yavaş sinsi sinsi işleyeceksin içine
Makyajını yap parfümünü sür ne zaman olursa olsun evin içinde soyun resmen iç çamaşırıyla gez hatta
Bu adamı adam etmen lazım senin eve bağlanmalı bu herif yoksa gidecek vallahi
Bol bol öv ama çaktırmadan yavaş yavaş şehvetli şehvetli ılıman şekilde konuş basit şeylerde olsa gülümse gül içinden dangalak da desen onayla adamı
Yapacaksın başka çaren yok şerefsiz yenge ayak üstü flört ediyo resmen ya00 Yorumla
+1 yılİnşallah şakadır. Değilse de, böyle bir öküzü nereden buldun acaba? O sigara olayı midemi bulandırmakla beraber, her defasında seni görmezden gelmesi çok yanlış, bu nasıl samimiyet. Ahlaksız ve saygısız biri. Böyle bir insanla, hayatını daha ne kadar mahvedebilirsin?
11 Yorumla
Soran+1 yılO sigara olayinda esim diyorki normal bisey o benim dayimin kizi aslinda dayin kizi degil babasin dayisin kizi ama onlar dayisin kizi diyor cok iyilermis akrabamis diye
+1 yılvalla ben o an senin yerinde olsam ikisini de parcalardim olay cikartirdim sonra da o adami şutlardim ondan bir halt olmaz o kadinin kocasi ne yapiyor acaba bunlar olurken gormediyse git o adama da anlat her seyi hatta abartarak anlat burunlarindan getir
07 Yorumla
Soran+1 yılValla oglana nasil anlatiyim karisini oldurur kocamda beni oldurur olay cikar ya
- +1 yıl
insan oldurmek oyle kolay bisey degil arkadasim. sana deger verilmeyen ortamda bir saniye bile durma. kocan madem sana iyi davranmiyor onunla olmak zorunda degilsin. eger biraz aklin varsa onunla evli kalmazsin. ac bir bosanma davasi. o kadini da cek bir kenara konus. baktin akillanmiyor kocasina anlat her seyi hicbir sey senden onemli degil
Soran+1 yılSimdi ben yengesine anlatsam derki bana aaa sen ne kadar fesatsin o benim kardes bisey olmz der
- +1 yıl
anladigim kadariyla piskin bir kadin. sen bu adamdan bosan da gerisi hallolur kendi pisliklerinde bogulsunlar
Soran+1 yılBen gorumceme sordum o dediki normal bisey o yengesi bisey olmz ne kadar fesatsin dedi bana senin psikoljin bozulmus dedi gorumcem bana dusunebiliyormusun bunlar iicn normal mis hem arkabasi oluyor yengesi dedi bisey olmz dedi ne var sami olsun dedi ya
- +1 yıl
senin icine dustugun aile cok pis ve ahlaksiz sanirim. abisi kardesi yengesi hepsi ayni halt. bunlarla omur gecmez emin ol. bosan kocandan calisiyorsan kendi evine cikarsin calismiyorsan ailenin yaniina gidersin ama cocuk falan yapmadan kurtul.
Soran+1 yılAynen oyle malesf oyleler
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısınız, çünkü sizi karşı büyük bir sevgisi yok, sevmiyor diyemem ama seviyor da diyemem, sanırım sizi güzel bulmuyor veya sohbetinizi sevmiyor.
Konuştuğu kişide olan ama sizde olmayan veya eksik olarak şey ne olabilir? Bunu isterseniz düşünüp bize aktarınız.
Umarım her şey gönlünüzce olur, iyi günler.015 Yorumla
Soran+1 yılYengeside cok guzel biri degil ama konusmasini seve bilir ama bilmiyorum belki begenmisdir o benim akrabam diyor sen cahil bos konusuyorsun diyor biz oyle seyler olmz biz akrabayiz diyor tabiki samimi olacaciz diyor
- +1 yıl
Boş konuşuyor musun diyor oldukça kırıcı bir konuşma bilemiyorum ilişkiniz sınırda gidiyor gibi. Üzüldüm.
Soran+1 yılBana diyorki bos konusuyon o yengesi benim bacim diyor kardesim gibi diyor
- +1 yıl
Ne diyeceğimi bilemiyorum hanfendi. 😔
Soran+1 yılYane bisey de bende esimi susturuyum artik kurban olayim bunun yuzunden kavga etiyoruz gecen hafta dediki o yengesi gitelim evine oturmaya bende dedimki gitmek istemiyorum kocamda sinirden bana saldirdi kasigi bana firladi bacagimda izi kaldi dediki hak etin bir yengesi icin evine gitmedim icin bana saldirya o benim yengem birtanecik yengem bacim diyor ve bir yardim eti diye birtanecik yengem oldu ama ben kocama herseyi yapiyorum bana birtanem bile demedi
- +1 yıl
Eşiniz çok düşüncesiz görünüyor, inşallah kısa sürede aranız düzelir. 😕
Soran+1 yılDuzelecegini sanmiyorum
Soran+1 yılBu konuda bana bir fikir verseniz cok sevincem
Soran+1 yılBen yurtdisinda yasiyorum esim evlendikden sonra yurtdisinda geldi ve ilk geldinde yanina gitim ve yengeside vardi esim yanina gidim cunku turkiyeden yeni geldi yurtdisina ozledim sohbet velan etmek istedim hane insan sevdigi uzakda ozlersin sonra kavusursun oyle yane sonra esim konusmak sohbet etmek istedim ne konusdu ne yuzume bakdi sonra sigara ic bolumu vardi oraya gecdiler yengesiyle konusdular sohbet etiler velan sigara icdiler yengesine cakmak cakti bende onlari seyretim izledim dinledim sonra ben dedimki neden benimle konusmuyon onunla sohbet etiyon dedim o dediki ayio diye bisey var annen var ben utanirim dedi ama yengesiyle konusmasini bilir sonra dediki ben orta seninle ilgilenmedim ama seninle bulusunca gorursun snaa ne kadar deger vercegimi dedi
- +1 yıl
Ne kadardır evlisiniz? Eşiniz başından beridir bu halde mı? Son yorumunuzun son kısmında eşiniz size istenilen şekilde davrandı mı?
- +1 yıl
Fatma Hanım eşinizi aldatmanız büyük hata sakın bir daha yapmayın.
Soran+1 yılNasil yane kim dedi aldatimi ben oyle bisey bahsetmedimki
- +1 yıl
Sadece tahmin ettim.
Soran+1 yılNasil tahmin etim ya
- +1 yıl
Bu çok zor olmadı sanırım doğru tahmin etmişim.
her ne kadar zor bir durum gibi görünüyor olsa da aslında çözümü kolay ve tamamen senin elinde takip edersenz mesaj atayım yapmanız gerekeni anlatayım bana teşekkür edersiniz emin olun işe yararz
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam takip edecem yardim edin lutfen cok ihtiyacim var
+1 yıladam sırf sigara içmiş diye ilişkide olmuş kocası
bu kadar samimi olmaları seni rahatsız etmiş olabilir bunu anlarım ama kalkıp yengesiyle ilişkide dersen abartmış olursun04 Yorumlabu hangi saray üstte yok başta yok yasıktır.. üşüycen
Soran+1 yılBen iliski demiyorum zaten
- +1 yıl
ya yazdığın soruya bak canım
yengesiyle ilişkide demişsin
ama bu şekilde devam etmez sen oldukça rahatsız olmuşsun bu durumdan
Soran+1 yılNasil rahatsiz olmuyum ya hergun yengesi gorunce kocam nasil sohbet ediyor bulbul gibi hic benimle yapmadi bile ya bukadar samimilik nedir ya benimle bile boyle yapmiyor birbirine sariliyor hata
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın sana göstermesi gereken ilgiyi hatta fazlasını yengesine gösteriyor yenge de kayıtsız değil şaka maka derken mercimek fırına girmesin daha cicim aylarında yapılacak şeyler değil deli mi bu adam neyin peşinde 🤔
00 Yorumla
+1 yılYengeyle böyle yakın olmak ve sohbet etmek haramdır.
Ne diyeyim? Eşiniz islamı bilmeyen hayvanın biri.
Yakında yengeyle zina ederse şaşırmayın.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla rahatsız olmakta haklısın. Pekş kadının kocası ne diyor bu olaya? Eşine rahatsız olduğunu belli ettinmi bir şekilde ya da kadına bir imada bulundunmu?
010 Yorumla
Soran+1 yılKadinin kocasinin haberi yok ve ben yengesi bisey soylemedim
Cevap sahibi+1 yılKuzenini karısı öz yengesi değil nikah düşüyor karşına al konuş eşini senlemi evli onlamı? Adamda amma namussuzmuş valla. Kadının kocasına laf at şakayla karışıl içine kurt düşür, mesela de ki kocamla karın nasıl iyi anlaşıyorlar görüyonmu de adamın içine şüphe düşsün.
Soran+1 yılValla oyle desem olaylar buyur ben kocamin halasina soyledim o dedi o seyler bir soyle varya seni gebertirim dedi bizi rezilmi etecen dedi elaleme
Cevap sahibi+1 yılSende sustun öylemi? Bunlar yaparken ayıp değil Sen söyleyince ayıp? Ya yapmayacak ya da korkmayacak!
Cevap sahibi+1 yılAnnene söyledinmi? Bence dediğim gibi açıkça söylemesende ima et görüşmelerine engel ol tavrını koy kendi istediği haltı yiyecek sonrada koynuna girecek tehditlerine boyun eğme baktın düzelme yok bırak gitsin
Soran+1 yılValla bosancam artik
Cevap sahibi+1 yılSenin ailen arkanda dururmu? Baba evine git illa Neden gittin diye merak edecek millet O ara birşeyler düşünürsün.
Soran+1 yılBaba evine gitemem
Cevap sahibi+1 yıl? niye
Soran+1 yılBen baba evinden kacdim resmen babamdan neler cektim varya bir allah bilir
Cinsel Yaşam konusunda 13,7b cevap paylaştı. Derhal boşanmalısın bu adamdan. Yengesi resmen bana çak diyor. İnanılacak gibi değil. Dikkat et hamile kalma sakın.
00 Yorumla
+1 yılsen kocan yenge evdeyken diger koca nerede.. kocana soyle grup yapalim ne diyecek bakalim... Istersen ben seni tatmin ederim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılKac yasindasin? Ya yengen caksana felan dediginde suratina tokati yapistirmaliydin nasil konusuyon sen diye. Bosa gitsin derim esinide
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen fesat değilsin hem niye güvenmiyelim ya , elbette söylediklerin dogru ve yanlış yapmışlar nedemek agzından sigarayı alıp içmek çaksana demek resmen eşine asılıyor abisinin karısımı bu
10 YorumlaSeni ona uygun gören ananı babanı s...
boşa kız onu. boşa yeter mnk!10 YorumlaNeden tanımadan, yüreğini harlamayan biriyle evlendin ki? Yazık etmişsin kendine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılhaklısında sendeden var belkı bır yerde sorun hıc kendını elestırdınmı?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen tek sorun var oda cok sesiz sakin biri olmam yane cok cegingenim cok utangacim
+1 yılgizli olmasan sormak istereim ama anltigin sey gercekse normal bir durum yok ortqda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Kuzenin yokmuydu ortamda aldatilmayi hak edio koxan
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu kadar yaziyi okulda okumadim baslik yetiyor zaten ayril o kocadan
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil ayriliyimki
Cevap sahibi+1 yılozaman yengesi sen kocan beraber yasayin ne diyeyimki kabul etmissin zaten
Soran+1 yılValla artik bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılbilmene gerek yoktur benimseyip kabullenmissin zaten mutluluklar size genis aile
+1 yılAl karşına konuş neyi bekliyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılKonusdim tabiki dediki o yengem benim bacim benim dayimin kizi ben akrabam diyor o yabanci degil diyor bana ondan zarar kalmaz diyor
+1 yıltanımadan etmeden evlenince beyle oluyor.
00 Yorumlaçocuk yoksa ayrıl bir an önce
00 Yorumla
+1 yıl2 sini de asmak lazım karaktersizler
10 Yorumlaabartıyor olabılır mısın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılişin zor pek yanlız bırakma onları
10 Yorumla Yeni yazıyorum. Düzeldimi aranız
00 Yorumla
+1 yılbenim yengemde çok istiyoda ben yapmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kaç yaşındasın
07 Yorumla
Soran+1 yıl22 yasindayim esimde 25 yasinda
Cevap sahibi+1 yılKapalı mısın açık mısın bakımlı bir insan mısın
Soran+1 yılKapaliyim ve hata yengesinden daha bakim yapiyorum
Cevap sahibi+1 yılYengesi de mi kapalı o kaç yaşında
Soran+1 yılEvt yengeside kapali 25 yasinda yengesi
Cevap sahibi+1 yılBugün bir konuş
Soran+1 yılValla konusmama gerek yok cunku onlar icin boyle bisey normal yengesi iicn bunlar cok normal
Gizli Üye(30-35)+1 yılYengesi kac yasinda?
07 Yorumla
Soran+1 yılYengesi kocamla 1 yas kucuk yane 24 yasinda daha genc yane
Cevap sahibi+1 yılYane ne amogoyim. Yane diyen karı aldatilmazda ne yapilir cahil
Cevap sahibi+1 yılSwinger yapin
Soran+1 yılNe anladimki
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ki eşlerinizi degistirin
Soran+1 yılBen esime ne dedim dusun dedimki sen yengenle bukadar samimisin ya bende yengenin kocasiyla sami oluyum dedim oda dedi sen olamasin sen oldurum dedi biz akrabayiz dedi hem yengem hemde akrabam dedi babasin dayasin kiziymis
Cevap sahibi+1 yılBosver sen swinger teklif et kabul eder o. Cinsel iliski sirasinda kabul ettir.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılkimden ötürü yengesi
05 Yorumla
Soran+1 yılKuzenin kariis
- +1 yıl
yaşları kaç bunların
Soran+1 yılKocamin yasi 25 yengesin yasida 24
- +1 yıl
yazsana bana bir
Soran+1 yıltamam yazarim
+1 yılumarım uydurmadır
10 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimin yengesi ile samimiyeti beni rahatsız ediyor, haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım