Eşimin yengesi ile samimiyeti beni rahatsız ediyor, haksız mıyım?

Beni cidiye almiyorsunuz ama ben Şu an cok kotuyum Şu an anlatdiklarim hepsi gercek yalan yok bende allah canimi alsinki dogrulari anlatiyorum inanmiyan cidiye almayan lutfen okumasin simdi anlatiyirum esimle gorucu usulu evlendik esim hic benimle konusmaz sohbet etmez yuzume bile bakmaz ilgilenmez sadece iliskiye girince yanima gelir sonra haftaya misafirlike gitik esimin kuzenin evine esim yengesiyle bir konusmalar bir sohbet etmeler bir gulmeler oyle bir guldulerki hava ucusdu gulmeleri sohbet ediyorlar goren sanir birbirni hic gormemizler sonra esim sigara icmeye basladi yengesi ne yapti dusunun esimin icdi sigarayi aldi agzindan kendisi icdi baska sigara yok gibi esimin icdi sigarayi aldi resmen azigi bir birine dedi simdi siz diyeceksinizki bu kiz ne kadar fesat ben yengesi hic bir sorunum yok ama yapti sey yanlis degilmi sonra daha ne yapti bir dusun kocama dediki cakmagim yok caksana bana dedi sonrada ikiz beraber sigara icdiler sohbet ediler konusdular resmen birbirin agzin icine dusduler bende orda kosk kosk onlari izlerim ve dun gece esimle sohbet etmeye basladim kendimle ilgili bisey anlatiyorum bir baktim esim uyumus beni dinlemiyormus bile 5ay oldu evleneli esim. benimle ilgili hic bisey bilmiyor ben neyden hoslanirim ben neyi severim diye hic bisey bilmiyor cunku benimle dogru duz konusdu yok ama yengesiyle varya kari kocalar gibi simdi gelin buda fesatlik diyin sizce ben haksizmiyim
Eşimin yengesi ile samimiyeti beni rahatsız ediyor, haksız mıyım?