Ben bir sonraki ilkbaharda evleniyorum. Ayrı ayrı hesapladığımda biraz tuzlu fiyatlar çıktı ortaya, arkadaşım düğün paketleri var onlara neden bakmıyorsun dedi. Daha önce hiçbir tanıdığım evlenmediği için açıkçası bu konulardan çok uzağım. Düğün paketi ne oluyor? Düğün paketlerinde neler dahil oluyor örneğin?
düğün paketi diyince aklıma şu geldi. nişanlık-bindallı-gelinlik-kuaför-fotoğraf çekimi hepsi içinde bir fiyat veriliyor. ama kampanyalı ürün gibi düşün. pakete dahil olan gelinliği seçmek zorundasın mesela. fiyat olarak uygun ama içine sinebilir mi bilmiyorum
Balayı odası odaya sampanya ve meyve sepeti ikramı foto-kamera orkestra-solist masalara şamdan ve süsleme 7katlı pasta gelin-damat yolu her masaya kuru pasta mesrubat cerez ve su bizde hafta sonu paket fiyat 10000tl hafta ici 8000tl burdan yap hesabini ;)
Tıka basa eşya ile doldurmayin evinizi. Mümkün olduğunca az şey alın hatta. Yaşamaya yer kalsın evde... Huzur olduktan sonra, keçi kılı kilimde de yaşar insan... Mutluluklar dilerim
Düğün paketleri olarak benim sizlere tavsiyem Yıldız Mobilya'ya bakmanız. Gerçekten hem bütçenize uygun hem de her zevke uygun modellerin bir araya getirildiği düğün paketleri mevcut.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben kendi mobilyalarımı inetrnetten sipariş ettim. Valla nasıl güvendin gibi sorular geldi ama çok güvenilir bir site çok kaliteli çok orjinal mobilyalar var her zevke ve her karaktere uygun. Tavsiye ederim canım
14,390 degilmi bu takım bence burda çok pahalı bu takım
0
9 Yorumla
Gizli Soran
İlk alışverişe özel indirim uyguluyrlar 12.950 tl ye düşüyor fıyatı. bide başka yerlerde sadece yatak odası 8.500 tl falandı kaç kere baktım bu model için en avantajlısı evime. com valla.
Suvar marka markaların çoğu nun kendisine ait bir fabrikasi yok sadece uretim yaptiriyorlar. ve inegöl e gelebilme ihtimaliniz varsa yüzlerce binlerce olanak model hemde cok uygun bu modeli hepsi dahil 6bin ile 8bin lira arasi alabilirsin
Model dersen A derim ama ben iskelet yapisina yay yapisina ve kullanilan ağaç turune bakarim ceviz kiraz olmali ve boya durumu cok onemli kumasa elinizi surun elektrik lenme yapmamali muhakak gorerek al
bende ilk birinciyi beğenmiştim aslında o daha kaliteli duruyor gittim gördüm yerind koltuk yumuşacık çok güzeldi ama elektrklenme diye bişe hatırlamıyorum bakmam lazım ona
Ayrica herkes b demis fakat renk degisimi olacak bunu unutma renk dokulmesi olacak ve bir yil içinde bu gozle görülür bir hal alacak en guzeli sade olanidir.
nişanlımla sade seviyoruz zaten kafamı karıştırmim bence daha fazla yorumların çok yararlı oldu çok sağolun en çok ilkini beğendik bir tek karyola başlığının rengi değiştirecem
modern ve şık dursun istiyorsan 2016 trend'ine uygun mavi pudralı olan ama kahve ve cevizde mobilyanın özüdür modası geçmez ve otantik durur, fakat internette nasıl güvenip alıyorsun şaşırdım doğrusu. ben mağzamda insanlara anlatarak göstererek satıyorum vatandaş yine acaba diyor
Gittik yerinde de gördük bide çok araştırdım internette. koltuğun ve sandalyelerin rengini biraz canlı renk düşünüyorum zaten 2016 da söylediğin renkller mi modaymış. çok sağol valla turkuaz renk severim aslında
Bide şuna bak rendimobilya. com türkiyenin en iyileri arasında diyebilirim hayırlı uğurlu olsun allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin ha birde cemre koltuk lüx life a bak
teşekkür ederim bakarım ama bu iki seçimden biri olacak kesin daha çok bakıp kafam da karışsın istemiyorum bunlar içime sindi ama işte 2 sinden birini seçecez artık çok sağol yardımların için :)
@REBECHA evlendiğin zaman anlarsın neden öyle dediğimi... öyle kızlar varki, sevip evlenenler, uğruna ölüp evlenenler... 3 gün sonra diyorlar ki severek evlendim ama eşim şunu yaptı şöyle dedi şöyle oldu böyle oldu... eşler arası bir sürü sorunlar kavgalar sıkıntılar baş gösterince ne aşk kalıyor ne sevgi... o yüzden ben evliliği tavsiye etmiyorum...
En İyi Cevaplar