Eşimle çok yüz göz olduk hep sivri dik dik konuşuyoruz ağzımıza geleni söylüyoruz, hergün muhakkak kavga ediyoruzikimizde bıktık?

boşanmak istiyorum ama biraz sert bir yapısı var şiddete meyilli korkuyorum. hemde 2 yaşında oğlum var, ben memurum, o serbest meslek eline ne iş geçerse yapıyor, maddi sıkıntımız yok ama onun bimek bilmeyen fuzili harcaması için maddi sıkıntı çekiyoruz, işten gelirim evimi temizlerim yemeğimi yaparım çocuğumla ilgilenirim ama bir kere bile allah razı olsun demez, bütün herşeyi benden bekler gece 3 te işten gelir yemeği ısıtmaya bile yeltenmez onu bile benim yapmamı ister, ya bide ota boka bir bahane bulur kavga çıkarır, mesela dün tavuk sote pilav cacık yaptım, sote neden acı olmuş diye yemeği bize zehir etti, yok pantolon giyme, makyaj yapma diye pis kıskançlığı var, markete girdiğimde erkek kasiyere soru sorsam hemen adamın gözüne dik dik bakar, beni her ortamda gereksiz kıskançlığı yüzünden rezil ediyor, artık bıktım ya ne yapmalıyım çok yüz göz olduk..
Güncellemeler
+1 yıl
akşamları telefonumu kurcalar gizlice aniden iş yerime baskın yapar gibi gelir, bütün bayan komşularımla illa oturup bir sohpet etmek ister, yani gereksiz gğvenszlik ve kıskançlığı ar ben daha 20 yaşında genç bir kadınım kendime bakmayı seviyorum ama onun kıskançlığı yüzüden paspal paspal işe gidiyorum ama o kendine her istediğini alıp giyiyor
Güncellemeler
+1 yıl
ha bide ilk zamanlar böyle değildi sonradan ben işe girince böyle oldu halbuki ben ona karşı hiç değişmedim öyle bir insanda değilim
Eşimle çok yüz göz olduk hep sivri dik dik konuşuyoruz ağzımıza geleni söylüyoruz, hergün muhakkak kavga ediyoruzikimizde bıktık?