Sizi sevimli ve masum bir kız mı etkiler, seksi ve güzel mi, zeki ve kurnaz bir kız mı? (soru kısa olmuşmuş da)
Sevimli
Zeki
Seksi
Nefes aldığı sürece fark etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
şu nefes alsın yeter saçmalığını bırakın artık ne kadar aptalca bişey bu tamam çaresizsiniz cinsel olarak fazlasıyla açsınız ama bu kadar gereksiz söylemlerde bulunmayın komiklik yaptığınızı sanıyorsunuz soruya gelince bana güzel lazım gerisini ben ayarlarım onu sekside yaparım sevimlide,zekide ama güzel değilse güzel olmasını sağlayamam makyajda kurtarmaz
seksi ve zeki
yatakta seksi, para ve sevgilisini takip etme konusunda zeki, konuşurken sevimli, ve bakışları masum olsun. :D
Cevap
20Cevap
sexsiyse hep tahrik edici oluyorlarr masumsa kolay kanıyorlar her şeyye inanıyoylar güzelse aldattığını düşünüyoruz güzel birisine tek ben mesaj atmıyorum yanii zekiyse o bizemi bakar :D zekiyse her hareketimizi anlar ne yapacağımızı falan olmaz ya çok zor olur :/ karışık varmıydı ?
Şimdi çok net söylüyorum çoğu erkek erkeklerin genel olarak kadınlardan daha zeki olduğunu düşünür bir kadının çok zeki olması ilgisini çekmez bilimsel deney filan mı yapcak, seksi ve güzel kısmına gelince bir kadına seksi ve güzel olduğu için ilgi gösterirsen çok afedersin senden yakışıklısını bulunca tekmeyi kıçına basar,sevginin temelinde güven yatar bence sevimli ve masum kızlar daha çok güvenilir bir imaj bırakıyor erkekler üzerinde sevimli ve masum kız her zaman öndedir benim görüşüm.
Yeri geldiğinde temiz yüzlü ve seksi kız diyebilenler unutmamalıdır ki bunlar geçicidir. 18 yaşında olan kız çok masum ve güzel 28 zine geldimi beşbeder olabiliyor. Ben bakımlı spor yapan kadın diyorum bulursak tabiki.
radikal olsun moda olan değil nesli az olan olsun yani zeki olsun.
Eğer aşık olacaksam olgun düşünceli sevimli ve masum bir kıza aşık olurum. Ama sadece sevişmekle alakalı olarak seksi ve güzel etkiler. Kızın zeki ve kurnaz olmayanı yoktur zaten inanılmaz yalan söylerler en nefret ettiğim şey odur zaten.
Evleneceksem hepsi
Sevişeceksem seksi
Arkadaş ise zeki
Sevimli ile ne yapılır bilemedim
Hepsi etkiler ama durumun ciddiyeti değişir. Sevimliyse ve masumsa evlenecek kadar ,seksiyse bir kaç gecelik kadar etkiler. zeki ve kurnazsa yapıcağı oyunlara göre değişe bilir... ;)
Sevimli ve masum oldu mu gerisi yalan :D Ama kurnaz olmamalı.Yoksa altından işler çevirir :D
sevimli masum tatlı iyi nietli biri biri gibi gibi nerdeee
ortaya karışık olsun her şeyden öte kalbi güzel olsun...
tabiki seksy buram buram şey kokacak şey parfüm :D
özenti olmasın yeterki
zeki ve özgüvensiz kızlar
Zeki kurnaz haric hepsi olabilir
Kesinlikle sevimli.
Sevimli ve masum.
hiçbiri etkilemez
Üçü bir arada..
hangi durum için ^^
sevimli & masum
En İyi Cevaplar