Aldatan şerefsizdir, O beni aldattı diye aldatanda GERİZEKALIDIR. Beni aldattı diye aldatanda aynı şerefsiz aynı gerizekalıdır. Bence o seni aldattı diye değilde, sanki başkasıyla yatmaya dünden hazırmışta, o beni aldattı felan diye zırlamaya kalkan bir kadıncık gördüm ben sende. AYRILIN ULAN, EVLİYSENİZ BOŞANIN, ha yok yok hem evli kalayım hemde canım çok çekiyor boynuzlayayım, nasılsa o da beni boynuzluyor, kızım kimi örnek alıyosunuz siz ya, oğlum ne çekiyosunuz siz be? Asıl soruya geçelim bence neden peki? Bak güzecim o iş şöyle oluyor, iyi s... miyor seni. Şimdi burda giremiycem ayrıntılara da, bizim canım türk erkekleri böyledir, kendilerini bir bok sanarlar ondan sonrada kalkar beni aldattı diye karıyı vururlar. Bence neden? Hala çok ateşlisin ve eşinde seni istediğin gibi öpemiyor (iskemiyor bence) önce O seni aldattığına göre sende onu istediği gibi öpmemişsin !!!
Öpücün sağlamsa herşey bitene kadar yola devam et sen kızım. Güzin abla gibi hissettiğim kendimi şimdi yaa. İyi öpüyosa yola devam et kızım52 Yorumla
Soran+1 yılSev ve güzin abla pehh
- +1 yıl
Bana ulaş!!!
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ya sen ne güzel aklı başında, efendi efendi yorum yapan akıl veren bir insandın. Eğlencesine takılan biri. 1 hafta önce bir sorunu gördüm inanamadım, sonra da bunu. Yani denk geldikçe gidişatın iyi olmadığı..
Aldatmanın cezası onu aldatmak değil ki. Yani sen onu öğrendiğinde nasıl ağızına geleni sayıp hırs yaptıysan, nasıl ki aşağıladıysan şu an farkın kaldı mı? Kalıyor mu? Boşan öyle ise, sevdiğine, kalbinin birine ısınmasına kadar zaman ver kendine bu mu çözüm?12 Yorumla
Soran+1 yılEvet güzel akıllar veriyorum burdaki gençlere doğru. ama benim yaşadıklarımda benim hayatım. ben onlara demiyorumki ben yapıyorum sizde yapın diye. keşke karşımızdaki insanlar iyi olsaydıda bende bunları yapmadaydım. bir kızım var onada kardeş yapardım. ve yuvamda çok mutlu olurdum böyle işlere yeltenmezdim. bunu yapmakta tek suçlu ben degilimki. hayatım karışık ben ne yapayım. boşanmayı bende isterdim ama olmuyor. ailem karşı çıkıyor. çocuk istemiyor ayrılmamı. ve piskolojisi bozuluyor. ben boşanacam dediğimde ailem bana destek olmadı herkes eşimle bir oldu bana karşı. anlatınca evlilikte olur böyle şeyler deyip umursamadılar. ne yapayım ben kimse destek olmazsa nereye gideyim?
+1 yılo sebiyesiz sende onun seviyesine düşmek istediğin için ondan daha seviyesissiz senin ondan ne farkın kaldı yarın öbür gün sen beni aldattın diyemezsin oda sende beni aldattın der iğrenç insanlarsınız çocuklarınıza acıyorum böyle annem babam olsa utanırdım
20 Yorumla
+1 yılSayın Soru Sahibi
Hadi Eşin bir hataya düşmüş. Peki sen niye aynı hatayı yapıyorsun? O kendini pisliğe bulasa sende mi bulayacaksın? Lütfen kadın olduğunu unutma ve kıymetini bil. Kimse kimseyi aldatmaz kişi kendine yapar herzaman kötülüğü.40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
156Cevap
Belki de ilk kaçamak ilişkine seni iten dürtünün fikir babası, evliliğiniz dibe vurmadan önce yaşadığın aşk ve mutluluğun verdiği huzura olan özlem ve hasret olabilir.
Birçok deneyim ve kaçamaklardan sonra bunların gönlünü teğet geçen, sadece tende doyum sağlayan eylemler olduğunu anlayacaksın. İstediğin buysa bunu en azından "bekarlık sultanlıktır" havasında yap ki vicdanın bilinç altından sana trip atmasın...
Lakin arzuların tende temas değil ve yeniden aşık olma, mutlu olma temelli ise;
…işte o zaman mutluluk, nasır tutmuş gönlüne, çoooook uzaklarda ulaşılmaz bir hedef ve aşk yakalaması artık imkansız bir hayal gibi göründüğünde mutsuzluğun gerçek ızdırabını, işkencesini yaşayabilirsin.
Bu olduğunda kendini kuyu başında susuzluktan ölmek üzere olan biri olarak bulacaksın.23 Yorumla- +1 yıl
Tam yorum yapacakken yorumunuzu okudum. Tam ifade edeceklerimi çok güzel yazmışsınız. Üzerine yazılmaz.
- +1 yıl
Çok doğru söylerler.
+1 yılEğet doğruysa söylediklerin bu ciddi bir sorun. Oturup konuşun, kızınız da var, hepinize yazık oluyor bu durumda. Hepiniz huzursuzsunuz değilmi?
Ya sıkıntıkarınızın kaynağına inip, itiraf edip, karsılıklı özür dileyip tekrar etmicenize dair söz verip barışıp kucaklasıp güven tazrlenmiş vaziyette sıcak yuvanıza devam etmelisiniz,
Ya da ortak kararla anlaşmalı boşanmalı yeni bir hatata yelken aćmalısınız. Böyle devsm edemez canım...
Aksi takdirde hepinizin psikolojisi gittikçe bozulacak telafisi mümkün olmayan acı sonućlara katlanmak zorunda kalcak, hepiniz ćok üzuleceksiniz.
Mutluluk hepinizin hakkı ve ćok kolay. Konuşun çözün. Sevgiyle kalın.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılYani kusura bakma da ikinizde yavşaksınız ondan. Lan eşini aldatmak ne lan, ben üzülecek diye yıllardır aynı berbere traş oluyorum, berberimi aldatamıyorum sen eş diyon ama ya. Madem aldatacak kadar koptunuz bir birinizden ayrılın bitsin gitsin, vallahi artık evlenecek olanları eğitimden geçirmek gerekli ya.
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılBurdaki yorumlara baktım , çoğu bilmeden yorum yapmış.
Bu soruların cevabı olmadan sana kimse yardımcı olamaz. Hakaret eder. iyi yapmışsın der geçer. Buda seni rahatlatmaz
1- Eşinin seni aldatdığını nerden biliyorsun?
2-Yüzde 100 eminmisin , yoksa öyle mi hissediyorsun?
Eğer eşin seni aldatmamışsa ve şüpheyle bunları yapıyorsan , eşinden intikam için diğil farklı tenler tadmak için yapıyorsun. Eşini bahane etmene gerek yok , boşan ne istiyorsan yap.
Yok ama hem eşinden geçinmek , hemde hayatın tadını farkli kişilerle geçiriyim diyorsan o başka.00 Yorumla
+1 yılAldatmak çok aşşağılık bir durumdur! Onun yanlışını yanlışla devam ettirmişsin! Duyulursa sıkıntı olur. Çünkü;
Bu ülkede erkek aldatırsa, vay çapkın, vay adam her gün aynı yemeği yemiyor, vay koçum olur.
Kadın aldatırsa, or*spu, k*şar, hayat kadını daha daha nicesi ve kadın cinayetiyle son bulur.
Oysa ki aldatan her türlü ş*refsizdir!!00 YorumlaEşinin seni ilk aldatmasında yaşadığın üzüntüyü canının yanmasını ona da yaşatıp göstermek istiyor olabilirsin seni kıskanmanı ve seni sahiplenmeni de istiyorsun ama ondan bu tepkileri göremeyince daha çok aldatmak ve onu gıcık eden kişilere yöneliyorsun.
Haksız mıyım?00 YorumlaCem Yılmaz'ında dediği gibi ''Yer çekimsiz ortamda çilek yiyim ama muz tadı gelsin''... O yaptıysa bende yaparım ne demek. Namus bu kadar ucuz mu? insanlar namusları için yaşar hatayı hatayla düzeltmek nedir aynı bokun laciverti işte. Aldatmak karakter meselesi eşin karaktersizliğini ortaya koymuş ama bilmiyorki sen ondan daha karaktersizsin.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 15,2b cevap paylaştı. Birbirinizi çok seviyorsunuz temelde ama aranızda rekabet var, biribiriniz ile inatlasma var. Sanki en iyiyi ispat etme durumu var. İlgi gostermiyorsunuz, sevgi yok eskisi gibi , heyecan yok dışa kendinizi goturuyorsunuz. Ya da esiniz aldattı sizi delirtti ondan oc alıyorsunuz. Sizinde canınıza tak etti. Aldatmamalisiniz en doğrusu ama dedigim gibi mutlaka bir sebebi vardır. Ya da birbirinizden haz almiyorsunuz ten uyumu azdır. Cinselliğe bakış açısı farklı olabilir.
01 YorumlaÖncelikle sorunun altında burda ne kadar abazan varmış görüyoruz. Senin tek çözümün psikolojik destek almak. Savunma psikolojisi mi deriz ne deriz bilemem ama sana yapılanı sen misliyle yapınca kendince rahat hissediyorsun tatmin oluyorsun. Düşüncelerin hiç de sağlıklı değil en kısa zamanda profesyonel destek alman lazım.
10 Yorumlasebebler sonucları dogurur falan filan bos edebiyatlar.. bazen öyle durumlar yasanırki mantık bile ermez... önemli olanlar sonuclardır.. yaptıgın işte keyif aldıysan sorun yok... ama intikam alıcam diyip bide iyice kendine zarar verdiysen sıkıntı aldatan haketmiştir senin yaptıgını bence
10 Yorumla
+1 yılOnun seviyesine inmişsin... Ne diyelim. Herkesin kendi karakteri.
10 YorumlaAldatmak aşağılık bir davranış ,_aynıyla karşılık vermek daha esfel-i safilin olmuş.. boşanıp ne halt yerseniz yiyin bu sizi daha İNSAN gösterir..
30 YorumlaKimsenin ozel yasantisina karismaya ve onyargili bakmaya hakkimiz yok ama karaktersizlige ortak olmakttirr bu yapilann şeyy ne denilebilirki Allahh affetsinn
10 Yorumla
+1 yılEn iyisini yapiyosun cidden. aldatan güzel kardeşim aldatilir
40 Yorumla
+1 yılEvliligin ne anlami kaldi sen ona o sana ihanet vaz gecin gözünüz sahip oldubuguzda olsn disardakinde degil
20 Yorumla
+1 yılAldattıgin insana gidemiceksen nasıl onunla boyle bir ilişki içine görebiliyorsun onu anlamadım bu evlilik zina üzerine kurulmuş bildiğin neyin kafası bu yani millet boşan demekle haklı
00 YorumlaDairem var tek yasiyorum gel bende kal istedigin kadar kal hem bende 34 yasinda sevgilisi olmayan biriyim sana bakarim en azindan bir evin var guven icinde oturursun gidecek yerin olarak ben varim
00 Yorumla
+1 yılAldatan kişi seviyesini düşürüp aşağılık duruma düşüyor aldatani aldatmak ta onun alçaklık seviyesine iniyor halbuki mazlum olup yüksek derecede kalmak varken
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşin seni aldatmasada senin içinde zaten varmış.. kesin sevmiyor begenmiyorsundur eşinin tipini karekterini.. geçim zor olur diyede ayrılamıyorsun.. Zaten boşanma çok pişman olursun geçinmek kolay değil.. eşinle cinsel hayatınız nasıl peki?
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 496 cevap paylaştı.
+1 yılO seni aldatmış sende gönlünce aldatacaksın sefan olsun
40 Yorumla Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Çünkü o da buna devam ediyor... Sonuçta aynı evin yabancısı olmuşsunuz. Takılın bakalım nereye kadar giderse.
00 Yorumlaçünkü büyük zevk aldın ve eşinde seni aldatmaya devam ediyor.
intikam duygusu ile şehver bir aayra gelince sende muazzam bir etki yaratmış anlaşılan01 YorumlaKarakteriniz yere dusmus almak yerine orda birakmissiniz ondan😊
10 YorumlaBiri karaktersiz digeride ondan karaktersiz😏 yazık lanet olasica
10 Yorumla
+1 yılKatılım listen varsa benide yazarsan sevinirim. Bu kutsal vazife için bedenimi tüm çıplaklığıyla feda etmeye hazırım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılHatunun biri eşini benimle aldattı ve eşini aldatmaya devam edecek gibi. Aralarında gizli bir sözleşme var sanki. Evli kalalım çocuğumuz bizden ayrı büyümesin ama ikimizde farklı bedenlerle tatmin olalım
00 Yorumla
+1 yılSonrada oşom bono oldotto diyonuz Allah kahretsin ihanet edenleri
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilenin, akrabanın evine git, işe gir çalış. Çocuk değilsin ki. Ne kadar hazıra konmaya alışmışsınız. İşte bu yüzden erkeklerin mgtow cu olması gerekir.
00 Yorumla
+1 yılYanlışı yanlış ile düzeltmeye kalkmak hata, onu seviyesine inmek sana yakışmamış
00 Yorumla
+1 yılAl birini vur ötekine. Bari boşanın zaten aşk sevgi falan kalmamış daha neyin karısı kocası
00 Yorumla
+1 yılYanlışa yanlışla karşılık vermek en büyük yanlıştır 😒
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 514 cevap paylaştı. Sen intikam almak yerine çekip gitseydin o bin beter olacaktı. Ama iş işten geçmiş.
00 Yorumlaçünkü eşin de aldatmaya devam ediyor ve yasak elma her zaman daha tatlı
00 Yorumla
+1 yılYanlış, başka bir yanlışla düzeltilmez.
50 YorumlaOda aldatmaya devam ediyordur ondan...
ya da tatlı geldi01 YorumlaBunu herkese acik yerde degil de. Özelden dertleselim
00 Yorumla
+1 yılHalada essiniz yani bedenen bilmemde ruhunuz kaşar net
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçtığın konulara denk geliyorum. Bence psikolojik destek almalısın. Normal değilsin. Troll isen ayrı.
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekleri okuman trolsa öyle anla. sorun yok. ben yaşıyorum bunları
Ortada aile kalmamış , marjinal bir çift olmuşsunuz...
10 Yorumla
+1 yılŞerefsizliğe, şerefsizlikle karşılık vermek.. İğrenç ötesi.
10 YorumlaOndan farkın kalmamış. Ikiniz de birbirinizden karaktersizmişsiniz..
00 YorumlaÇünki çok önemli birşeyi keşfettiniz
Bu zamana kadar eşiniz sizi cinsel yönden tadmin edemiyor muş siz cinsel boşalma ve rahatlama nedir yaşamamışsınız
Muhtemelen farklı tende bu hazzı yaşadınız014 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılHayır benimle yatmıyor. istemiyor beni.
- +1 yıl
ozaman sen sapınakadar haklısın yaptığın doğru yanlış orası ayrı elbet
ama insan ne içi n evlenir sapıklıktan uzaklaşmak eşiyle cinsel hazzı yaşamak için ve bu bir ihtiyaç aç kalırsan farklı yollar muhakkak ararsın
sadece erkekler pervasız bu konuda öyle önüne gelenle zate nyapamazsın seçici olduğun kadar dikkatlide ol kafi
eşin bilmiyor kızınada yakalan ma zaten babası alt üst etmiş dünyasını
Soran+1 yılEvet aynen. kızıma asla yakalanmam zaten. yakalanırsam kendimi affetmem. ölürüm daha iyi yani
Soran+1 yılSizdemi yaşadınız? Sor sorun yok
- +1 yıl
ya aslına bakarsanız cinsellik farklı kavram eşlerden biri bazen muhakak isteksiz olur biri aşırı dolu olur dolu olan eşi incinmesin diye bastırır kendini ama o isteksi olanda çaba olmayınca dolu biyerde patlar
malu mbilirsiniz cinsel doluluk sitres gerginlik sinir ve huysuzluk yapar nihayetinde oda bir ihtiyaç yani her canlının ekmek su gib iihtiyacı
eşiniz büyük yanlış yapmış elinin altınmadaki hazineyi bırakmış kazı yapıyor
eee yemeyenin malını yerler dimi
Soran+1 yılEvet. beni anlayan biri çıktı sonunda. sagol vallaha
Soran+1 yılAynen
- Aile & Toplum konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de birbirinden acınası, zavallı. İki taraf da meyilliymis. Sadece birinin fitili ateşlemesi gerekiyormus al birini vur ötekine. Umarım çocuk yoktur.
10 Yorumla ayy cok helecanli! nerde nasil nerenden verdin. anlatsana
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 32,8b cevap paylaştı. Alismis kudurmustan beterdir cunku
Hayirli isler
Soru troll olsa da cevap bu00 YorumlaEşini geçtim kendine saygın nerede?
Boşan gitsin00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAcı intikam olabilirmi? Aklıma gelen başka bir şey daha var ; Aldatma duygusu derin haz veriyor olabilirmi?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ödeşmişsiniz ama bu evlilik huzur vermez artık sadece mutsuz olursunuz ama ayrılıp hayatına devam etmeni tavsiye ederim
00 YorumlaSen neden hep boyle sorular soruyorsun diyer hesabin bamlandi mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır. merak etigim şey için bamlanacaksam bamlasınlar sorun degil. aklıma takılan sorular var soruyorum sonuçta. burasıda bu yüzden var.
+1 yılHadi o şerefsizlik karaktersizlik yapmış sen niye yaptın bunu yokmuş birbirinizden farkınız...
00 Yorumla
+1 yılonu siz bilceksiniz halinizden memnunsanız devam edin aldatmaya
10 Yorumlaİkinizinde sevilmeye ihtiyacı var. Ya birnirinizi sevin ya da böyle takılmaya devam edin
00 Yorumlanasıl aldattın böcük kimle :D ve aynı kişiyle mi devam edeceksin
02 YorumlaAile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı. Sende başkasına vermeye yer arıyormuşsun bahane olmuş kxkflf
00 Yorumla
+1 yılbir site sayesinde kızların erkeklerden daha rezil rüsva olduğunu öğrendim
15 Yorumla- +1 yıl
Kızların daha bozuk olduğunu öğrendim burda
- +1 yıl
Ak kaşık demiyorum zaten ama kızların daha ahlaklı olması gerekirken erkekleri bile sollamislar ahlaksizlikta!!!
+1 yılBenim öyle huylarim olmadı, evli değilim zaten, ama ihanet ters
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı. Herkes kendine yakışanı yapar da ondan
71 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılo heyecanı aldın. farklı penisleriden zevte alıyorsun. fantazilerinide yaşıyorsun. aynı eşinin istediği gibi.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılankarada olsaydın tanışma şansımız olabilirdi
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenide sıraya alır mısın gencim gençlik ateşi zirvede
00 Yorumla
+1 yılbu sorunu yasayan bır kısıyle ankaradandı oturup dertlesmıtık aklıma o geldı
10 Yorumla- Devamını Gör (142)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar