Saçlarımı düzleştirdikten sonra bozuluyor, ne yapmalıyım?

Saçımı parçalara ayırarak düzleştiriyorum.1 kere düzleştiriyorum sonra bozulmasın diye üstünden 1 kere daha geçiyorum ama sonra bakıyorum 1 saat sonra filan kabarmıyor ama yine dalgalanmış, özellikle uçları dalgalı bir şekilde oluyor. Sanki hiç düzleştirmemiş gibi oluyor. Kullandığım düzleştirici braun satinhair 5. Düzleştiricinin maşası da var. Ben en son kademesine getiriyorum sıcaklık olarak. (çünkü bu modelde sayı yok kademe var) Neyse maşa bölümünün kademesini açmıyorum ama son kademeye getiriyorum düzleştirme bölümünden. Parçalara ayırarak yapıyorum ve üstünden 1-2 kere daha geçiyorum. Ama bir türlü dümdüz kalmıyor. Arkadaşlarımınki dümdüz kalıyor benimkisi hemen bozuluyor, dalgalanıyor falan. Gerçekte saçımda dalgalıdır. Şimdi bana ne önerebilirsiniz arkadaşlar? Saçı düzleştirdikten sonra kabarmaması için ne yapmalı? Başım harbiden büyük dertte. Bu konulara çok dikkat ediorum. Arkadaşlarımınki gibi dümdüz olsun istiyorum. Ha bir de birkaç kere düzleştirdikten sonra bozulmasın diye Elidorun yeşil kutulu belirgin bukleler diye geçen bir saç bakım kremi var onu sürdüm. Onun da faydası olmadı. Hatta daha çok dalgalandırdı. Bana bir yardım edin lütfen.
Saçlarımı düzleştirdikten sonra bozuluyor, ne yapmalıyım?