• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Astroloji & Burçlar

Koç Burcu kadını ile ilgili bilgi verin?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Koç burcu kadını nasıl sever sevdiğinden geleceği için vazgecermi nelere kızar kızdımi hemen çekip gidermi giderse geri gelirmi pişman olup?
Koç Burcu kadını ile ilgili bilgi verin?
Sevgi Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gzem7
    Gzem7 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 68%
    Koç
    +1 yıl

Ben tipik bir koç Kadınıyım. Her şeyi sorabilirsin. Burçlardan da anlarım. Şimdi koç kadını sevince bağlanacak kadar sever soğuması ise salise bile sürmez. Koç kadını sevdiğinden geleceği için vazgeçer. Hatta bu burcun ayrılıkları genelde bu yüzden olur. Geleceğimizi göremiyorum vs. Kızınca sakinleşmesini bekle üzerine gitme. Sadece olay kızgınlıksa çabuk geçer kızgınlığı ve sonra sanki hiçbir şey olmamış gibi devam eder. Ama kızgınlığı soğumasınq neden olan bir kızgınlıksa dünya dursa yine geri gelmez. Gider başını alıp arkasına dahi bakmaz. Eğer bir koç kadını gitmesi gerektiğini düşünüyorsa kesinlikle geri gelmez ama sevdiği adam için gidiyorsa belki sevdiği adamdan gelen bir adımla geri gelebilir. Ancak genelde gitme sebebi kendi isteğiyle olduğu için zamanında sevdiği adam çok ısrar etse bile geri dönmez ki ısrar koç kadını için inat demektir. Israr karşısında daha çok inatçı olur. O yüzden bence kendi haline bırak. Varlığını hissetsin ama onunla çok ilgilenme. Geri dönceği varsa kendi isteği ile döner zaten 😊 Başka sormak istediğin varsa sorabilirsiniz😊

1
    62 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sınavı var konuşuyorduk işte iyidik baya sonra bana bir süre konusmayalim dedi 2 ay kadar sınav geçene kadar sonra ben olmaz konuşalım falan dedim zor lada olsa tamam dedi 2 gün sonra onu bilerek kızdırdım hiç böyle kızmazdi ayrılalım soğudum senden dedi geleceğimiz yok falan filan 7 sene birlikteligimiz var hep o gider sonra yine barisirdik şimdi çok şiddetli gitti gelmiyecem bir daha unutacam artık falan dedi işte bir sinir yüzünden sence sınav yüzünden mi dedi bunları yoksa gerçekten sinirlemi gitti?

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

Empati yaptım ben gelmezdim bir daha geri. Kızın yapısına da bağlı bir durum seni ne kadar sevdiğine de.. Ancak böyle bir söz ettiysem beni kimse bir daha geri döndüremez. Sen hem ısrar etmişsin hem de kızdırmışsın. Ne yaptın da kızdı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bana 3-4 soğuk davrandı falan o beni arkadaşlarımdan baya kıskanırdi işte bana biraz ilgi göstersin die arkadaşlarlayim dedim o da beni kıskandirmayami calisiyon dedi bende ewet biraz ilgi istiyorum dedim o da soğudum ayrılalım. Falan dedi

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

Ooov. Kıskandırılmaya çalışmak çok kötü bir seçimdi kardeşim. En nefret ettiğim şeydir. Bile bile kıskandırılmak. Aşırı kıskanç biriyim. Beni bile bile kıskandırırsa bir erkek hemen soğurum. Kardeşim geri dönüşü yok gibi. Koç kadınları ikna da olan kadınlar değildir. Bir hata bitiş oluyor maaalesf.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hmm ne diyon oluruyokmu

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

Bence hiç yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bence saçma gerçekten seven biri için bu ayrılık sebebi tamam kız bağır küs bir süre konuşma ama ayrılık ney

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten ikide bir sınava kadar konusmayalim diodu bende olmaz konuşalım diyodum ondan ola bilirmi

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

Bak en nefret ettiği şeyleri üst üste yapmışsın. Israr etmişsin. O sınav haftası gergin olur buna rağmen üzerine gitmiş ısrar etmişsin. Bu bir. İkincisi kıskandırmaya çalışmışsın ve en önemlisi soğumasına sebebiyet vermişsin. Bir koç kadını soğursa biter. Artık seninle beraber kalması saçma olur çünkü senin istediğin hiçbir şeyi artık sana sağlıyamaz. Özellikle sevgiyi...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hmm biz bir kere daha böyle kötü ayrıldık 4 sene hiç konuşmadık sonra bu uzak bir yere okumaya gitti bende hakkıni helal et dergibisinden sonra unutamadım seni dedi 4 sene sonra tekrar birleştik şimdide bu oldu önceki ayrılmamız da aldattım sanıyor onu ama aldatmadım

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

Şimdi o zaman seviyormuş. Koç uzun yıllar birini sevebilir. Araya mesafe girince daha çok sever. O zaman aldattığını düşünmüş ama aldatmadığını öğrenince aşkı yenilenmiştir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hala aldatgimi düşünüyordu konuşurken şimdide mesafe var tekrar bişey olurmu

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

Hm o zaman bilemiycem. O zaman soğuduğunu söylemiş miydi ilk giderken

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Küfür bile etmiş arkadaşlarım dedi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

4 sene geçti tekrar beraber olduk hatta bana bakma ben arada saçmalarim. seni uzerim ciddiye alma sen beni derdi

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

Sen hangi burçsun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oğlak

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

Oha gerçekten mi? Oğlak koç ya hep ya hiç gibidirler. Ama birbirinize inanılmaz bir çekim olduğu için sorunları bazen görmezden gelirsiniz. Tabii bir yere kadar. Sonunuzun ne olacağını merak ediyorum. Demekki koç kadını bu yüzden geri gelmiş ilkinde 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

7 sene hep o beni bıraktı mesela çok iyidik aşkım balım bitanem dik akşam boyleydik sabah bir bakardım ayrılalım falan derdi çok yıprattı beni ben onu hep affettim o beni bunun gibi saçma bişey yüzünden bıraktı

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

Kestiremiyorum. İnşAllah Gönlünüze göre olur. Ama tek isteğim sizden sık boğaz etmeyin rahat bırakın bir süre o seviyorsa çok özler zaten 😊

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

Bu huzursuz olduğunu gösterir. Emin değilmiş ilişkiden. İçinde şüphelr varmış büyük ihtimalle gelecek adına. Ama seviyormuş. Çok arada kalmış sanki.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ewt ikide bir öyle derdi ya biraz akışına bırakalım kafam karışık derdi

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

O zaman olmaz kardeş o iş. Ben ne zaman bir erkeğe kafam karışık desem o ilişki bitiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bildin anlıyon valla sen

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

20 senemi verdim 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bide onun hayatında ilk oldum ben seni hiç unutamıyorum bağımlılık yaptı bende diyor her sefer başladığımızda buna ne diyon

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

İşte sürekli gidip gidip gelmesindeki sebep de bu. Bağımlılık yaptıysan geri dönüyordur. En başta dediğim gibi seni ne kadar çok sevdiğine bağlıydı herşey. Sevince koçta ne inat kalıyor ne huysuzluk. Ama bağımlılık sizi sonsuza kadar tutmaz. Evlenseniz bile çok sorun olur. Sen kendi bazı huylarından o da senin hoşlanmadığın huylarından vazgeçmediği sürece ilişki hep git gel olacaktır. Bu da geleceği olmadığını gösterir. Ona değiştiğini göstermelisin 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bide seni düşünmekten sınava veremiyorum kendimi ne yapmam lazım falan diyordu çözümü ayrılıkta buldu ben diyorum ki sınav geçene kadar yazmayim

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

Evet öyle yap. Ben de sevgilimle öyle yapıyorum. Hatta aynı sınıfta girmiyoruz sınava. Etkileniyorum. Aklım gidiyor 😄 Sen de öyle yap anlayışlı olman onu çok etkiler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şey instagram in ya da facen varsa orda konuşsak sana sormak istediğim o kadar soru varki kırma beni ne olur çok seviyorum o kızı senin bilgilerin tam onu anlatiyo yardım et olmazmi

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

Burdan da sorabilirsin

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

Msjla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

tamam

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

İstek atman gerek önce 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Attım ama benim 2xper puanına sahip olmam lazımmış sen yaz bana bir mesaj

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neyse şey sınav bittikten geçtikten sonra bana geri gelirmi o kadar laf üzerine ya da ben gidince beni kabul edermi bide sen beni sevdikçe sevecem seni derdi senin beni sevmeni seviyorum ben diyor kimse senin gibi sevemiyor beni diyordu

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

Bilmiyorum dediğim gibi ben olsam başlangıçta da geri gelmezdim ama o gelmiş. Bu da sevdiğini gösterir. Sadece senin sevgini de seviyor olabilir dikkat et. Koç kadınları çok flörtçüdür. İş ciddiye binince kendini bir anda anlamsız yere geri çekebilir. Sonra da bir anda yeniden gelir. Garibiz ya ne yapacağımız hiç belli olmuyor. Dediği gibi olursa ilgisiz kalırsa gelmeni daha çok isteyecektir. Şimdi sen bekle sınav zamanı bitene kadar. Sonrasında 2 hafta daha bekle. Özlesin eğer seviyorsa. Sınav biter bitmez gidersen egosunu pkşamış olursun. Bana kalırsa daha fazla bekle ama koçlar sabırsızdır. O yüzden 2 hafta kâfi. Sonra da eğer istersen mesaj at. Msjını bekliyorsa ona mantıklı şeyler söyleyince seni isteyecektir. Msjını istemiyorsa bu son olabilir konuşmanız. Çok riskli yani. Yine de sen mesaj atmak zorundasın çünkü büyük ihtimal kendisi gittiği için gurur yapıp yazmaz özlese bile. Ah biz kadınları anlamak çok zor 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya ne çekiyoruz biz sizden şimdi biz bir birimizi 1 senedir görmüyoruz o başka yerde işte 20 gün sonra düğün var onun ailesi de bizim kilerde davetliler yani orda beni görecek illaki yani uzun süredir gormuyorya görünce bir şey hisedermi yani ne biliyim işte sen anladın onu işte

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

Seviyorsa heyecanlanır. Hisseder. Sen ordayken ulaşılmazı oyna bence. Bakma bile. Sana görünmek için sürekli bakıcak mı bakalım görelim. Bakıyorsa sürekli görünmeye çalışıyorsa kesin hâlâ içinde birşeyler vardır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bana öyle yerlerde ortalıkta fazla gezme derdi düğünde falan kıskanirdı beni napiyim öyle geziyimi ortalıkta yoksa hiç gorunmeyimi

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

Eğer gezme dediyse gezersen inadına yapıyor gibi olursun yani yine kıskandırmak için yapmış olursun bu onu sinir eder. Bence kimse ile ilgilenmediğini göster. Birileri gelip seninle konuşsa bile kızlar konuşsa bile güzelce konuş ve yüz vermediğini göster. Benim mesela yakışıklı olup da kız düşkünü olmayan kendini bilen gizemli erkekler dikkatimi çok çker. Belki onda da öyledir. Ki bence kesin öyle çünkü sen de dışardan sessiz gizemli soğuk yakışıklı biri olmalısın oğlak öyle olur genelde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hmm anladım saol ben senin düşündüğün gibi biri değilim mesajı verecem oylemi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bide dışarıya çıkmamı hiç istemezdi kıskanirdı bende samimi amaçlı doğruyu söylerdim arkadaşlar çağırdı cikacam buraya gidecem bunu yapacam derdim o hep yanlış anlamış hep onu kiskamdiriyorum sanmış ama ben samimi amaçlı diyordum onları

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

Dürüst olman güzel aslında ayrıca dışarıya çıkmana niye karşıyor ki yani evde tıkılıp kalacak mısın? O da çok kısıtlıyormuş olmaz böyle. Yani sensiz de ayaktayım umrumda olmaz ekimi sallasam ellisi msjı gibi 😄 Böyle değil de işte buna benzer 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam dediklerini uygulayacam cook saol

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

Rica ederim ne demek istersen gelişme olursa haber verirsin 😊😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şey koçla oğlağın uyumu nasıl peki

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

Başta da demiştim "ya hep ya hiç ". Aslında yüzdeye vurursak %50-%50 böyle bişey. Ya olur ya olmaz. Ya çok iyi olur ya berbat olur. Hayatımda bir oğlak erkeği tanıdım. Ezeli düşmanjm olur kendisi. Çok cıvık bir çocuktu sen nasılsındır mesela dışardan soğuk ve gizemli içinde neşeli esprili mi yoksa dışardan soğuk ve gizemli içinde de olgun mu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Böyle utangaç duygularımı dile pek getiremem icim biraz neşeli yerine göre çocuksu yerine göre olgun sevdiğime hiç yalan söylemem sadakatliyim sevmediğim biri olursa saman altından su yuruturum yere bakan yürek yakan derler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevdiğime aşırı bağlıyımdir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kendimi hiç bir zaman begenmem

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

Çok iyi sana soruların olucak. İstek atar mısın? Rica etsem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Takip ediyorum seni zaten ben

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İsmim
      Sersering7 ben mesaj atamıyorum puanım yok

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

Ha tamam bir sn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bir mesaj at ben yazamıyorum soru sorcam

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

Tamam

Yorumla
    • Gzem7
      Gzem7
      Koç
      +1 yıl

Senin kullanıcı adın neydi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sersering7

Yorumla
    • Selahattintumturk
      Selahattintumturk
      Boğa
      +1 yıl

Mesela ben boğa burcuyum sevdiğim kız koç burcu eski sevgilisi evlenmiş buda onu unutamıyor bende unutursak için elimden geleni yapıyorum banada zaman diyor sana karşı bişeyler hisetmem için şuanda haksızlık yapamam diyor sana sizce ilerde ne olur ona karşı hep iyi davranıyorum yüzünü güldürüyorum mutlu ediyorum bana kendisinde diyor en iyi anlastigim kişi sensin diyor zamanla daha farklı olur diyor şu an arkadaş olarak görüyorum ilerde ne olur sizce

Yorumla
    • Hsnne
      Hsnne
      Balık
      +1 yıl

Bende sorabilirmiyim

Yorumla
    • Efehanuzn
      Efehanuzn
      Kova
      8 ay

Tıpkı dediğin gibi gelecek göremiyorum diyerek ayrıldı iphone da bul hala açık konuşuyorum hala istemediğini söylüyor sosyal medyadan bağ kesilmedi beni sevdiğini söylüyor fakat seven nasıl bırakır ilerde daha kötü olacağından korktuğunu söylüyor geleceğine hedeflerine odaklanmak istediiini söylüyor ben ise ona onu hiç bırakmayacağımı ona her konuda yardımcı olacağımı söylüyorum o ise ilerde benim ondan ayrılacağımı daha fazla bağlanmadan bitmesi gerektiğini düşündüğü için bitirdi ne kadar yalvarsamda yala aynı ne yapmam gerekiyor sence bana en başta ara verelim dedi kafamı dinliyim dedi ben istemedim gider diye korktum dünde beni biraz bırak dedi

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Asuca
    Asuca Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 57%
    Başak
    +1 yıl
    Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Deli doludur kararlarından kolay kolay dönmez ama sevdiği için yapmam dediği şeyleri yapabilir.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani ayrılsa sevdiğinden bidaha gelmiyecem bitti artık dese bile geri gelirmi?

Yorumla
    • Asuca
      Asuca
      Başak
      +1 yıl

Gelir ama bir gelecek gormesi lazim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Görmüyorum dio

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

10

Cevap

0

Cevap

• bahtsızhekim
    bahtsızhekim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 56%
    Başak
    +1 yıl

Ben sevdim dis hekimligi son sınıftayım onun için nerdeyse kariyer hayallerimi erteliyordum sonra bitti karşı taraftan ve hayatım kurtuldu geleceğe tabi önem veririz aklımı hep meşgul ediyordu kariyer kısmı. Gitmişse geri gelmez geldiyse boşluktan gelmiştir daha iyi uğraş bulunca gider intikam almaya da dönmüş olabilir ama bir kere gittiyse o ilişki asla sürmez bir daha

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hmm anladım

Yorumla
  • Bshxbs
    Bshxbs Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29 , eic 33%
    Koç
    +1 yıl

Ben koç kadınıyım. Gözü karadır. Fazlasıyla cesurdur. Şu hayatta yapamayacağı bir şey yoktur. Fazlasıyla inatçıdır. Lider ruhludur. İlişkide karşı tarafı yönetmeyi sever. Dışardan sert, duygusuz gözükür. Güçlüdürler. Ama içinde duygusaldır. Eğlenceli kadınlardır. Yanında sıkılmazsınız. Erkeğini mutlu etmekten çok hoşlanırlar.

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevdiğini hep bırakır en saçma bişey yüzünden

Yorumla
    • Bshxbs
      Bshxbs
      Koç
      +1 yıl

Detayı okumamamıştım. İstediğini sorabilirsin. Ben de 5 gün önce 5 senelik sevgilimden ayrıldım. İyi anlarım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onu kızdırdım diye beni bırakıp gitti bir ton laf etti

Yorumla
    • Bshxbs
      Bshxbs
      Koç
      +1 yıl

Koç kadını kafasında kurup kurup anında karar verir. Dobradır. Onu en ufak üzmende en saçma kavgasında bile ayrılalım diyebilir. O an ona dil dökmektense yarın konuşalım vs. de. Eski sevgilimden ben de birçok kez ayrıldım. Hep bana sonra konuşalım kafan iyi değil derdi. Çünkü emin ol tartışmaya devam ederseniz suçlu bı şekilde sen olursun. Ama biraz zaman geçince o öfkesi diner. Kin tutmaz bir koç. Ama gerçekten ayrılmayı kafasına koymuşsa, ortada büyük bir sorun varsa gitti mi tam gider. Arkasına asla bakmaz. Ne yapmalıyım diyorsan kıskandırmaya falan asla çalışma. Çok kıskanç olurlar. Kendini soğutma. Asla ısrar etme çünkü egoist olurlar. Ve burunları kalkar. Elini ayağını çek, merak etsin. Sınavları bitince bı ara. Nasılsın falan diye sor. Ayrılmakta tam kararlı değilse o zaman belli eder zaten kendini. Ama aradığında da tekrar olalım falan deme. O zaman noluyor bu çocuğa deyip meraklanacaktır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şu yorumlarin hepisini okuduysan gelirmi ki geri

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bide gerçekten o yaptığım büyük bir sorunmu

Yorumla
    • Bshxbs
      Bshxbs
      Koç
      +1 yıl

Bir iki okudum. Gerçekten sevdiğini ben bilemem. Ancak sen bilirsin. Gerçekten seviyorsa gelir. Tek ihtiyacınız zaman. Üzerine gitme. Yaramazlıkta yapma. Ne kıskandırmaya çalış. Ne sosyal medyadan gönderme yap. Kafasını dinlemesine izin verirsen ve hala onu sevdiğini hissettirirsen eminim dönecektir. Yani bana böyle davranması dönerdim

Yorumla
    • Bshxbs
      Bshxbs
      Koç
      +1 yıl

Uzun süreli ilişki yaşayınca böyle sepebler saçma sapan geliyor. Tabiki büyük bir hata değil. Sadece kızı biraz yormuşsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki arkadaşlarına falan sorsam kulağına giderse kötü olurmu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bide dışarıya çıkmamı hiç istemezdi kıskanirdı bende samimi amaçlı doğruyu söylerdim arkadaşlar çağırdı cikacam buraya gidecem bunu yapacam derdim o hep yanlış anlamış hep onu kiskamdiriyorum sanmış ama ben samimi amaçlı diyordum onları

Yorumla
    • Bshxbs
      Bshxbs
      Koç
      +1 yıl

Dozunda dışarı çık. Belki de söyleyiş tarzından öyle sanmış da olabilir. Söyle ben samimiyetimden söylüyordum. Sen sevmiyorsun diye söylemeden çıksam daha mı iyiydi. Öyle bir amacım yoktu falan de

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dedim ama çok kızdı bağırdı çağırdı bende iyi tamam dedim işte sınav geçsin yazacam

Yorumla
  • füruzann
    füruzann Takip Et
    Guru Yaş: 29
    Koç
    +1 yıl

seversem o adamı bir daha kimse öyle sevemez, geleceğimden vazgeçmem o kişiy geleceğime katarım, hoşuma gitmeyecek şeylerde aniden parylabilirim ama eğer çok sinirlenirsem yok ol bu dünyadan senin için daha iyi, eğer gidersem pişman olcağım bir şey yapmamışımdır, güvenimi sevgimi kaybedersem direk çeker giderim gözünün yakışına bakmam kimsenin.

0
    0 Yorumla
  • kimbumerve
    kimbumerve Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 59%
    Koç
    +1 yıl

Geleceği için vazgeçmez
    kızdımı hemen çekip gitmez
    giderse de dönmez

0
    0 Yorumla
  • shotyoudown
    shotyoudown Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    Boğa
    +1 yıl

koç burcu onun sadece güneş burcu birliktelik için doğum haritası daha önemli özellikle mars venüs burcu

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

🤔🤔🤔

Yorumla
    • shotyoudown
      shotyoudown
      Boğa
      +1 yıl

dogum saatini ve dogum tarihini yazarak bir dogum haritası çıkarabilirsiniz internetten, orda mars ve venus konumlarından ilişki içinde nasıl biri olacagını gorebilirsiniz. tabi biraz karmaşık olabilir ama şöyle diyim genel anlamda koç burcu kadını güçlü erkekleri tercih eder, açık ve nettir, erkekte iyi giyimden, iyi konuşmaktan, söz geçirilmekten hoşlanır. ama inatçı ve bana kalırsa zorlar :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hmm oğlak erkeği ile nasıl olurlar

Yorumla
    • shotyoudown
      shotyoudown
      Boğa
      +1 yıl

ikiniz de birbirinizden çok farklısınız. tabi bu birbirinizi tamamlayabileceğiniz anlamına da geliyor. koçun burda egosu bastırılmış ve anlayışlı haliyle gayet yürütürsünüz. koç daha kendine odaklı, sabırsız, hızlı hareket eden. oğlakta daha sabırlı ve güvenli çalışır. zor bir uyum olabilir çünkü ikinizin de bencilce davranabilirsiniz. fırtınalı. ama el ele sabırla geçebilirseniz herşey güzel olabilir :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyi diyon baya fırtınalı geçiyor ama artık herşeyin üstesinden gelirmiyiz bilmm

Yorumla
    • shotyoudown
      shotyoudown
      Boğa
      +1 yıl

o size bağlı. iki tarafın da uğraşması lazım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hmm tamam saol oyle deniyelim bide

Yorumla
  • Havuçlulahmacun
    Havuçlulahmacun Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    Başak
    +1 yıl

Egoist kırıcı bencil olur

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğru yaptıklarına pişman olurlar mı peki?

Yorumla
    • Havuçlulahmacun
      Havuçlulahmacun
      Başak
      +1 yıl

Aslaa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevseler

Yorumla
    • Havuçlulahmacun
      Havuçlulahmacun
      Başak
      +1 yıl

Çok aşırı değerli biriyse belki ama çok düşük ihtimal

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

7 senedir beraberdik hep gitti geldi saçma şeylere kızdı bıraktı beni geri yine geldi şimdide gitti geri gelirmi ki?

Yorumla
    • Havuçlulahmacun
      Havuçlulahmacun
      Başak
      +1 yıl

Gelebilir ama gönlünü alman lazım bu da çok zor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok zor zamana bıraksam umursamasam

Yorumla
    • Havuçlulahmacun
      Havuçlulahmacun
      Başak
      +1 yıl

Zamana bırak dönerse senindir dönmezse hiç olmamıştır 😀

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğru

Yorumla
    • Melisaa211
      Melisaa211
      Koç
      9 ay

Yo egoist değiller hiçte bencilliği de yoktur nerden cikariyon aq

Yorumla
  • ilkay1905
    ilkay1905 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28 , eic 33%
    Oğlak
    +1 yıl

yay ile iyi anlaşır

0
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oğlak ile nasıldır?

Yorumla
    • ilkay1905
      ilkay1905
      Oğlak
      +1 yıl

ben oğlak burcuyum fakat iyi anlaşamam koç burcuyla, iki inatçı olmuyor ve de çok klişe monoton bir ilişki oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevince işte mecbur anlaşmak zorundayım

Yorumla
    • ilkay1905
      ilkay1905
      Oğlak
      +1 yıl

oğlak burcu kadını çok iyidir yalnız kaçırma bence slkss aşırı bağlıdır ve çok sever

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Koç Burcu kadınini seviyorum yanlış anladın heralde😂

Yorumla
    • ilkay1905
      ilkay1905
      Oğlak
      +1 yıl

ha sen oğlaksın lskdjs Olsun aynı şey geçerli sen onu çok seversin o seni kaçırmasın söyle o zaman :d

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İyi bildin 7 senedir cook seviyorum ama beni çok yıprattı ya çok üzüyor saçma seyere çok kızıyor ayrılıyor hemen

Yorumla
    • ilkay1905
      ilkay1905
      Oğlak
      +1 yıl

ya ben oğlak burcuyum erkek arkadaşım da oğlaktı, bizler hep geleceğe dair hayaller kurarız hayatımızda biri varsa ömürlük sevmek isteriz o kişiyi iyi bilirsin kendinden. inatçıyız da maalesef, inatçılığını törpülemek sana kalmış hep benim dediğim olsun diyorsan anlaşmanız zor olur iki taraftan birinin alttan alması gerek o da sen ol şimdi kızlar pek beceremezler bunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O ben oluyorum zaten işte ama biraz ilgi istedim yaptığı şeylere bak bir sinir yüzünden bıraktı gitti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sınavı var konuşuyorduk işte iyidik baya sonra bana bir süre konusmayalim dedi 2 ay kadar sınav geçene kadar sonra ben olmaz konuşalım falan dedim zor lada olsa tamam dedi 2 gün sonra onu bilerek kızdırdım hiç böyle kızmazdi ayrılalım soğudum senden dedi geleceğimiz yok falan filan 7 sene birlikteligimiz var hep o gider sonra yine barisirdik şimdi çok şiddetli gitti gelmiyecem bir daha unutacam artık falan dedi işte bir sinir yüzünden sence sınav yüzünden mi dedi bunları yoksa gerçekten sinirlemi gitti?

Yorumla
    • ilkay1905
      ilkay1905
      Oğlak
      +1 yıl

telafi edilir, üzüldüğünü hissettir ona ara konuşun. güzel bir mesaj at sinirlenmeden sakince. O seni seviyorsa zaten fazla sürmez o küslük

Yorumla
    • ilkay1905
      ilkay1905
      Oğlak
      +1 yıl

kesinlikle sınav kaygısı ve stresi alttan al tamam konuşmayalım canım bir süre de

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yazma sesini duymak istemiyorum falan dedi 2 haftadr yazmadim hiç şimdide korkuyorum

Yorumla
    • ilkay1905
      ilkay1905
      Oğlak
      +1 yıl

korkma en azından şansını dene iki haftadır yazmadım diyorsun o belki senden mesaj bekliyodur o ihtimal de var unuttuğunu düşünüyor da olabilir. yaz bir kez bakalım ne dicek eğer ters tepki verirse üzgünüm ama istemiyormuş diyebilirim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sınavı var 1 ay sonra bana zaten ikide bir sınava kadar konusmayalim diodu bende olmaz diyordum zorlada olsa tamam derdi sonra böyle bir sebep yüzünden gitti sınav geçene kadar beklicem

Yorumla
  • zeynonuz
    zeynonuz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27
    Koç
    +1 yıl

İvet ben

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kıskandırılmak sizi çok kızdırılmı?

Yorumla
    • zeynonuz
      zeynonuz
      Koç
      +1 yıl

Evett

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunun için sevdiğinizi bırakıp gidermisiniz ayrilirmisiniz

Yorumla
    • zeynonuz
      zeynonuz
      Koç
      +1 yıl

Yok kavga ederim bağır çağır özür dilemezse ayrılırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Siz sevdiğinizi cook mu kıskanırsiniz yani tabiri caizse disi sinekten bilemi?

Yorumla
    • zeynonuz
      zeynonuz
      Koç
      +1 yıl

Evrt

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşte arkadaşlarınla çok vakit geçiriyorsun derdi bana kizardi kıskanıyorum derdi sınav yüzünden kafası karışıktı 3-4 gün baya ilgisizdi bana karşı biraz ilgi istedim bende arkadaşlarla geç saatlere kadar oturacaz dedim o da sen beni kızdırmaya mi caliyon dedi bende ewet hiç ilgi gostermiyon deyince soğudum ayrılalım bilmm ne falan dedi

Yorumla
    • zeynonuz
      zeynonuz
      Koç
      +1 yıl

İlgilen sende

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O benle ilgilenmiyordu benle ilgi istedim biraz oda biraz kıskandirirsam ilgi gösterir sandım kızdı bağır di gityi

Yorumla
  • Çokacillütfen2
    Çokacillütfen2 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 35%
    Balık
    +1 yıl

Hiç tanımam

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Uzak dur amaan

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ah durabilsem keşke uzak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evlendik lerinde daha beter oluyor lar benden demesi. Arkadaşım 11 senelik sevdiği kişiyle evlendi oda koç ama adama illallah ettirmis adam evde durmuyor dirdirini yüzünü görmemek içim. Okadar pis ahlaki var ki anlatamam.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok seviyorum vazgece bilsem iki dk katlanmam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kötü huylarini gördükçe vazgeçer sin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

7 senedir mahfetti beni ama vaz gecemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ooo bide 7 sene master yapmış sin acı da level atlamissin sen😀 valla sen bilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

4 sene uzak durdum hiç yazmadım aynı böyle kötü ayrıldık işte 4 sene geçti uzakta bir yere okula gitti bende hakini helal et dergibi mesaj attım unutamadım dedi sonra birleştik yine böyle oldu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Nasıl bir ilişkiniz var ya :/ gel gitli valla sen bilirsin ne diyeyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Demi işte sevince

Yorumla
    • Melisaa211
      Melisaa211
      Koç
      9 ay

Koç kadını iyidir erkeği kötü ama

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Koç Burcu kadını ile ilgili bilgi verin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kova Burcu kadını hakkında bilgileriniz nedir? 13 cevap verildi
Başak burcu kadını hakkında bilgi? 10 cevap verildi
Kova Burcu kadını ile ilgili bilgi sahibi olan var mı? 11 cevap verildi
Bana yay burcu kadınını detaylı anlatır mısınız? 9 cevap verildi
Kova burcu kadını hakkında bildikleriniz nelerdir? 2 cevap verildi
Koç kadını hakkında bildikleriniz nelerdir 🫴? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Erkekler ortamı çok olan kızları sever mi?
  • Günde 2 defa duş alan biri eriyerek yok olur mu?
  • Yanında şımarmak istediğin biri var mı?
  • Biten bir ilişkiye dönmek, hata mıdır?
  • Kan ve saç telinden tesbih yaptırmak iyi bir hediye fikri mi?
  • Erkeklerin hoşlandığını anlamak neden bu kadar zor, herkesle mi flört ediyorlar?
  • Çok mu sabırlısın?
  • Aşka cesur musun?
  • İkidebir seviyor musun diye soran insanlara tepkiniz nedir😅?
  • İnsanları idare etmesini alttan almasını bilirmisiniz, yoksa tepkinizi koyarmısınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨