Koç burcu kadını nasıl sever sevdiğinden geleceği için vazgecermi nelere kızar kızdımi hemen çekip gidermi giderse geri gelirmi pişman olup?
Cevabın nedir?
Ben tipik bir koç Kadınıyım. Her şeyi sorabilirsin. Burçlardan da anlarım. Şimdi koç kadını sevince bağlanacak kadar sever soğuması ise salise bile sürmez. Koç kadını sevdiğinden geleceği için vazgeçer. Hatta bu burcun ayrılıkları genelde bu yüzden olur. Geleceğimizi göremiyorum vs. Kızınca sakinleşmesini bekle üzerine gitme. Sadece olay kızgınlıksa çabuk geçer kızgınlığı ve sonra sanki hiçbir şey olmamış gibi devam eder. Ama kızgınlığı soğumasınq neden olan bir kızgınlıksa dünya dursa yine geri gelmez. Gider başını alıp arkasına dahi bakmaz. Eğer bir koç kadını gitmesi gerektiğini düşünüyorsa kesinlikle geri gelmez ama sevdiği adam için gidiyorsa belki sevdiği adamdan gelen bir adımla geri gelebilir. Ancak genelde gitme sebebi kendi isteğiyle olduğu için zamanında sevdiği adam çok ısrar etse bile geri dönmez ki ısrar koç kadını için inat demektir. Israr karşısında daha çok inatçı olur. O yüzden bence kendi haline bırak. Varlığını hissetsin ama onunla çok ilgilenme. Geri dönceği varsa kendi isteği ile döner zaten 😊 Başka sormak istediğin varsa sorabilirsiniz😊
162 Yorumla
Soran+1 yılSınavı var konuşuyorduk işte iyidik baya sonra bana bir süre konusmayalim dedi 2 ay kadar sınav geçene kadar sonra ben olmaz konuşalım falan dedim zor lada olsa tamam dedi 2 gün sonra onu bilerek kızdırdım hiç böyle kızmazdi ayrılalım soğudum senden dedi geleceğimiz yok falan filan 7 sene birlikteligimiz var hep o gider sonra yine barisirdik şimdi çok şiddetli gitti gelmiyecem bir daha unutacam artık falan dedi işte bir sinir yüzünden sence sınav yüzünden mi dedi bunları yoksa gerçekten sinirlemi gitti?
Soran+1 yılBana 3-4 soğuk davrandı falan o beni arkadaşlarımdan baya kıskanırdi işte bana biraz ilgi göstersin die arkadaşlarlayim dedim o da beni kıskandirmayami calisiyon dedi bende ewet biraz ilgi istiyorum dedim o da soğudum ayrılalım. Falan dedi
Koç+1 yılOoov. Kıskandırılmaya çalışmak çok kötü bir seçimdi kardeşim. En nefret ettiğim şeydir. Bile bile kıskandırılmak. Aşırı kıskanç biriyim. Beni bile bile kıskandırırsa bir erkek hemen soğurum. Kardeşim geri dönüşü yok gibi. Koç kadınları ikna da olan kadınlar değildir. Bir hata bitiş oluyor maaalesf.
Soran+1 yılHmm ne diyon oluruyokmu
Soran+1 yılBence saçma gerçekten seven biri için bu ayrılık sebebi tamam kız bağır küs bir süre konuşma ama ayrılık ney
Soran+1 yılZaten ikide bir sınava kadar konusmayalim diodu bende olmaz konuşalım diyodum ondan ola bilirmi
Koç+1 yılBak en nefret ettiği şeyleri üst üste yapmışsın. Israr etmişsin. O sınav haftası gergin olur buna rağmen üzerine gitmiş ısrar etmişsin. Bu bir. İkincisi kıskandırmaya çalışmışsın ve en önemlisi soğumasına sebebiyet vermişsin. Bir koç kadını soğursa biter. Artık seninle beraber kalması saçma olur çünkü senin istediğin hiçbir şeyi artık sana sağlıyamaz. Özellikle sevgiyi...
Soran+1 yılHmm biz bir kere daha böyle kötü ayrıldık 4 sene hiç konuşmadık sonra bu uzak bir yere okumaya gitti bende hakkıni helal et dergibisinden sonra unutamadım seni dedi 4 sene sonra tekrar birleştik şimdide bu oldu önceki ayrılmamız da aldattım sanıyor onu ama aldatmadım
Soran+1 yılHala aldatgimi düşünüyordu konuşurken şimdide mesafe var tekrar bişey olurmu
Soran+1 yılKüfür bile etmiş arkadaşlarım dedi
Soran+1 yıl4 sene geçti tekrar beraber olduk hatta bana bakma ben arada saçmalarim. seni uzerim ciddiye alma sen beni derdi
Soran+1 yılOğlak
Soran+1 yıl7 sene hep o beni bıraktı mesela çok iyidik aşkım balım bitanem dik akşam boyleydik sabah bir bakardım ayrılalım falan derdi çok yıprattı beni ben onu hep affettim o beni bunun gibi saçma bişey yüzünden bıraktı
Soran+1 yılEwt ikide bir öyle derdi ya biraz akışına bırakalım kafam karışık derdi
Soran+1 yılBildin anlıyon valla sen
Soran+1 yılBide onun hayatında ilk oldum ben seni hiç unutamıyorum bağımlılık yaptı bende diyor her sefer başladığımızda buna ne diyon
Koç+1 yılİşte sürekli gidip gidip gelmesindeki sebep de bu. Bağımlılık yaptıysan geri dönüyordur. En başta dediğim gibi seni ne kadar çok sevdiğine bağlıydı herşey. Sevince koçta ne inat kalıyor ne huysuzluk. Ama bağımlılık sizi sonsuza kadar tutmaz. Evlenseniz bile çok sorun olur. Sen kendi bazı huylarından o da senin hoşlanmadığın huylarından vazgeçmediği sürece ilişki hep git gel olacaktır. Bu da geleceği olmadığını gösterir. Ona değiştiğini göstermelisin 😊
Soran+1 yılBide seni düşünmekten sınava veremiyorum kendimi ne yapmam lazım falan diyordu çözümü ayrılıkta buldu ben diyorum ki sınav geçene kadar yazmayim
Soran+1 yılŞey instagram in ya da facen varsa orda konuşsak sana sormak istediğim o kadar soru varki kırma beni ne olur çok seviyorum o kızı senin bilgilerin tam onu anlatiyo yardım et olmazmi
Soran+1 yıltamam
Soran+1 yılAttım ama benim 2xper puanına sahip olmam lazımmış sen yaz bana bir mesaj
Soran+1 yılNeyse şey sınav bittikten geçtikten sonra bana geri gelirmi o kadar laf üzerine ya da ben gidince beni kabul edermi bide sen beni sevdikçe sevecem seni derdi senin beni sevmeni seviyorum ben diyor kimse senin gibi sevemiyor beni diyordu
Koç+1 yılBilmiyorum dediğim gibi ben olsam başlangıçta da geri gelmezdim ama o gelmiş. Bu da sevdiğini gösterir. Sadece senin sevgini de seviyor olabilir dikkat et. Koç kadınları çok flörtçüdür. İş ciddiye binince kendini bir anda anlamsız yere geri çekebilir. Sonra da bir anda yeniden gelir. Garibiz ya ne yapacağımız hiç belli olmuyor. Dediği gibi olursa ilgisiz kalırsa gelmeni daha çok isteyecektir. Şimdi sen bekle sınav zamanı bitene kadar. Sonrasında 2 hafta daha bekle. Özlesin eğer seviyorsa. Sınav biter bitmez gidersen egosunu pkşamış olursun. Bana kalırsa daha fazla bekle ama koçlar sabırsızdır. O yüzden 2 hafta kâfi. Sonra da eğer istersen mesaj at. Msjını bekliyorsa ona mantıklı şeyler söyleyince seni isteyecektir. Msjını istemiyorsa bu son olabilir konuşmanız. Çok riskli yani. Yine de sen mesaj atmak zorundasın çünkü büyük ihtimal kendisi gittiği için gurur yapıp yazmaz özlese bile. Ah biz kadınları anlamak çok zor 😄
Soran+1 yılYa ne çekiyoruz biz sizden şimdi biz bir birimizi 1 senedir görmüyoruz o başka yerde işte 20 gün sonra düğün var onun ailesi de bizim kilerde davetliler yani orda beni görecek illaki yani uzun süredir gormuyorya görünce bir şey hisedermi yani ne biliyim işte sen anladın onu işte
Soran+1 yılBana öyle yerlerde ortalıkta fazla gezme derdi düğünde falan kıskanirdı beni napiyim öyle geziyimi ortalıkta yoksa hiç gorunmeyimi
Koç+1 yılEğer gezme dediyse gezersen inadına yapıyor gibi olursun yani yine kıskandırmak için yapmış olursun bu onu sinir eder. Bence kimse ile ilgilenmediğini göster. Birileri gelip seninle konuşsa bile kızlar konuşsa bile güzelce konuş ve yüz vermediğini göster. Benim mesela yakışıklı olup da kız düşkünü olmayan kendini bilen gizemli erkekler dikkatimi çok çker. Belki onda da öyledir. Ki bence kesin öyle çünkü sen de dışardan sessiz gizemli soğuk yakışıklı biri olmalısın oğlak öyle olur genelde
Soran+1 yılHmm anladım saol ben senin düşündüğün gibi biri değilim mesajı verecem oylemi
Soran+1 yılBide dışarıya çıkmamı hiç istemezdi kıskanirdı bende samimi amaçlı doğruyu söylerdim arkadaşlar çağırdı cikacam buraya gidecem bunu yapacam derdim o hep yanlış anlamış hep onu kiskamdiriyorum sanmış ama ben samimi amaçlı diyordum onları
Soran+1 yılTamam dediklerini uygulayacam cook saol
Soran+1 yılŞey koçla oğlağın uyumu nasıl peki
Koç+1 yılBaşta da demiştim "ya hep ya hiç ". Aslında yüzdeye vurursak %50-%50 böyle bişey. Ya olur ya olmaz. Ya çok iyi olur ya berbat olur. Hayatımda bir oğlak erkeği tanıdım. Ezeli düşmanjm olur kendisi. Çok cıvık bir çocuktu sen nasılsındır mesela dışardan soğuk ve gizemli içinde neşeli esprili mi yoksa dışardan soğuk ve gizemli içinde de olgun mu?
Soran+1 yılBöyle utangaç duygularımı dile pek getiremem icim biraz neşeli yerine göre çocuksu yerine göre olgun sevdiğime hiç yalan söylemem sadakatliyim sevmediğim biri olursa saman altından su yuruturum yere bakan yürek yakan derler
Soran+1 yılSevdiğime aşırı bağlıyımdir
Soran+1 yılKendimi hiç bir zaman begenmem
Soran+1 yılTakip ediyorum seni zaten ben
Soran+1 yılİsmim
Sersering7 ben mesaj atamıyorum puanım yok
Soran+1 yılbir mesaj at ben yazamıyorum soru sorcam
Soran+1 yılSersering7
Boğa+1 yılMesela ben boğa burcuyum sevdiğim kız koç burcu eski sevgilisi evlenmiş buda onu unutamıyor bende unutursak için elimden geleni yapıyorum banada zaman diyor sana karşı bişeyler hisetmem için şuanda haksızlık yapamam diyor sana sizce ilerde ne olur ona karşı hep iyi davranıyorum yüzünü güldürüyorum mutlu ediyorum bana kendisinde diyor en iyi anlastigim kişi sensin diyor zamanla daha farklı olur diyor şu an arkadaş olarak görüyorum ilerde ne olur sizce
Kova8 ayTıpkı dediğin gibi gelecek göremiyorum diyerek ayrıldı iphone da bul hala açık konuşuyorum hala istemediğini söylüyor sosyal medyadan bağ kesilmedi beni sevdiğini söylüyor fakat seven nasıl bırakır ilerde daha kötü olacağından korktuğunu söylüyor geleceğine hedeflerine odaklanmak istediiini söylüyor ben ise ona onu hiç bırakmayacağımı ona her konuda yardımcı olacağımı söylüyorum o ise ilerde benim ondan ayrılacağımı daha fazla bağlanmadan bitmesi gerektiğini düşündüğü için bitirdi ne kadar yalvarsamda yala aynı ne yapmam gerekiyor sence bana en başta ara verelim dedi kafamı dinliyim dedi ben istemedim gider diye korktum dünde beni biraz bırak dedi
En İyi Cevaplar
Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Deli doludur kararlarından kolay kolay dönmez ama sevdiği için yapmam dediği şeyleri yapabilir.
13 Yorumla
Soran+1 yılYani ayrılsa sevdiğinden bidaha gelmiyecem bitti artık dese bile geri gelirmi?
Soran+1 yılGörmüyorum dio
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
0Cevap
+1 yılBen sevdim dis hekimligi son sınıftayım onun için nerdeyse kariyer hayallerimi erteliyordum sonra bitti karşı taraftan ve hayatım kurtuldu geleceğe tabi önem veririz aklımı hep meşgul ediyordu kariyer kısmı. Gitmişse geri gelmez geldiyse boşluktan gelmiştir daha iyi uğraş bulunca gider intikam almaya da dönmüş olabilir ama bir kere gittiyse o ilişki asla sürmez bir daha
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm anladım
Ben koç kadınıyım. Gözü karadır. Fazlasıyla cesurdur. Şu hayatta yapamayacağı bir şey yoktur. Fazlasıyla inatçıdır. Lider ruhludur. İlişkide karşı tarafı yönetmeyi sever. Dışardan sert, duygusuz gözükür. Güçlüdürler. Ama içinde duygusaldır. Eğlenceli kadınlardır. Yanında sıkılmazsınız. Erkeğini mutlu etmekten çok hoşlanırlar.
012 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğini hep bırakır en saçma bişey yüzünden
Soran+1 yılOnu kızdırdım diye beni bırakıp gitti bir ton laf etti
Koç+1 yılKoç kadını kafasında kurup kurup anında karar verir. Dobradır. Onu en ufak üzmende en saçma kavgasında bile ayrılalım diyebilir. O an ona dil dökmektense yarın konuşalım vs. de. Eski sevgilimden ben de birçok kez ayrıldım. Hep bana sonra konuşalım kafan iyi değil derdi. Çünkü emin ol tartışmaya devam ederseniz suçlu bı şekilde sen olursun. Ama biraz zaman geçince o öfkesi diner. Kin tutmaz bir koç. Ama gerçekten ayrılmayı kafasına koymuşsa, ortada büyük bir sorun varsa gitti mi tam gider. Arkasına asla bakmaz. Ne yapmalıyım diyorsan kıskandırmaya falan asla çalışma. Çok kıskanç olurlar. Kendini soğutma. Asla ısrar etme çünkü egoist olurlar. Ve burunları kalkar. Elini ayağını çek, merak etsin. Sınavları bitince bı ara. Nasılsın falan diye sor. Ayrılmakta tam kararlı değilse o zaman belli eder zaten kendini. Ama aradığında da tekrar olalım falan deme. O zaman noluyor bu çocuğa deyip meraklanacaktır.
Soran+1 yılŞu yorumlarin hepisini okuduysan gelirmi ki geri
Soran+1 yılBide gerçekten o yaptığım büyük bir sorunmu
Koç+1 yılBir iki okudum. Gerçekten sevdiğini ben bilemem. Ancak sen bilirsin. Gerçekten seviyorsa gelir. Tek ihtiyacınız zaman. Üzerine gitme. Yaramazlıkta yapma. Ne kıskandırmaya çalış. Ne sosyal medyadan gönderme yap. Kafasını dinlemesine izin verirsen ve hala onu sevdiğini hissettirirsen eminim dönecektir. Yani bana böyle davranması dönerdim
Soran+1 yılPeki arkadaşlarına falan sorsam kulağına giderse kötü olurmu
Soran+1 yılBide dışarıya çıkmamı hiç istemezdi kıskanirdı bende samimi amaçlı doğruyu söylerdim arkadaşlar çağırdı cikacam buraya gidecem bunu yapacam derdim o hep yanlış anlamış hep onu kiskamdiriyorum sanmış ama ben samimi amaçlı diyordum onları
Soran+1 yılDedim ama çok kızdı bağırdı çağırdı bende iyi tamam dedim işte sınav geçsin yazacam
seversem o adamı bir daha kimse öyle sevemez, geleceğimden vazgeçmem o kişiy geleceğime katarım, hoşuma gitmeyecek şeylerde aniden parylabilirim ama eğer çok sinirlenirsem yok ol bu dünyadan senin için daha iyi, eğer gidersem pişman olcağım bir şey yapmamışımdır, güvenimi sevgimi kaybedersem direk çeker giderim gözünün yakışına bakmam kimsenin.
00 Yorumla
+1 yılGeleceği için vazgeçmez
kızdımı hemen çekip gitmez
giderse de dönmez00 Yorumla
+1 yılkoç burcu onun sadece güneş burcu birliktelik için doğum haritası daha önemli özellikle mars venüs burcu
07 Yorumla
Soran+1 yıl🤔🤔🤔
Boğa+1 yıldogum saatini ve dogum tarihini yazarak bir dogum haritası çıkarabilirsiniz internetten, orda mars ve venus konumlarından ilişki içinde nasıl biri olacagını gorebilirsiniz. tabi biraz karmaşık olabilir ama şöyle diyim genel anlamda koç burcu kadını güçlü erkekleri tercih eder, açık ve nettir, erkekte iyi giyimden, iyi konuşmaktan, söz geçirilmekten hoşlanır. ama inatçı ve bana kalırsa zorlar :)
Soran+1 yılHmm oğlak erkeği ile nasıl olurlar
Boğa+1 yılikiniz de birbirinizden çok farklısınız. tabi bu birbirinizi tamamlayabileceğiniz anlamına da geliyor. koçun burda egosu bastırılmış ve anlayışlı haliyle gayet yürütürsünüz. koç daha kendine odaklı, sabırsız, hızlı hareket eden. oğlakta daha sabırlı ve güvenli çalışır. zor bir uyum olabilir çünkü ikinizin de bencilce davranabilirsiniz. fırtınalı. ama el ele sabırla geçebilirseniz herşey güzel olabilir :)
Soran+1 yılİyi diyon baya fırtınalı geçiyor ama artık herşeyin üstesinden gelirmiyiz bilmm
Boğa+1 yılo size bağlı. iki tarafın da uğraşması lazım
Soran+1 yılHmm tamam saol oyle deniyelim bide
+1 yılEgoist kırıcı bencil olur
010 Yorumla
Soran+1 yılDoğru yaptıklarına pişman olurlar mı peki?
Başak+1 yılAslaa
Soran+1 yılSevseler
Başak+1 yılÇok aşırı değerli biriyse belki ama çok düşük ihtimal
Soran+1 yıl7 senedir beraberdik hep gitti geldi saçma şeylere kızdı bıraktı beni geri yine geldi şimdide gitti geri gelirmi ki?
Başak+1 yılGelebilir ama gönlünü alman lazım bu da çok zor
Soran+1 yılÇok zor zamana bıraksam umursamasam
Başak+1 yılZamana bırak dönerse senindir dönmezse hiç olmamıştır 😀
Soran+1 yılDoğru
Koç9 ayYo egoist değiller hiçte bencilliği de yoktur nerden cikariyon aq
yay ile iyi anlaşır
015 Yorumla
Soran+1 yılOğlak ile nasıldır?
Soran+1 yılSevince işte mecbur anlaşmak zorundayım
Soran+1 yılKoç Burcu kadınini seviyorum yanlış anladın heralde😂
Soran+1 yılİyi bildin 7 senedir cook seviyorum ama beni çok yıprattı ya çok üzüyor saçma seyere çok kızıyor ayrılıyor hemen
Oğlak+1 yılya ben oğlak burcuyum erkek arkadaşım da oğlaktı, bizler hep geleceğe dair hayaller kurarız hayatımızda biri varsa ömürlük sevmek isteriz o kişiyi iyi bilirsin kendinden. inatçıyız da maalesef, inatçılığını törpülemek sana kalmış hep benim dediğim olsun diyorsan anlaşmanız zor olur iki taraftan birinin alttan alması gerek o da sen ol şimdi kızlar pek beceremezler bunu
Soran+1 yılO ben oluyorum zaten işte ama biraz ilgi istedim yaptığı şeylere bak bir sinir yüzünden bıraktı gitti
Soran+1 yılSınavı var konuşuyorduk işte iyidik baya sonra bana bir süre konusmayalim dedi 2 ay kadar sınav geçene kadar sonra ben olmaz konuşalım falan dedim zor lada olsa tamam dedi 2 gün sonra onu bilerek kızdırdım hiç böyle kızmazdi ayrılalım soğudum senden dedi geleceğimiz yok falan filan 7 sene birlikteligimiz var hep o gider sonra yine barisirdik şimdi çok şiddetli gitti gelmiyecem bir daha unutacam artık falan dedi işte bir sinir yüzünden sence sınav yüzünden mi dedi bunları yoksa gerçekten sinirlemi gitti?
Soran+1 yılYazma sesini duymak istemiyorum falan dedi 2 haftadr yazmadim hiç şimdide korkuyorum
Soran+1 yılSınavı var 1 ay sonra bana zaten ikide bir sınava kadar konusmayalim diodu bende olmaz diyordum zorlada olsa tamam derdi sonra böyle bir sebep yüzünden gitti sınav geçene kadar beklicem
İvet ben
09 Yorumla
Soran+1 yılKıskandırılmak sizi çok kızdırılmı?
Soran+1 yılBunun için sevdiğinizi bırakıp gidermisiniz ayrilirmisiniz
Soran+1 yılSiz sevdiğinizi cook mu kıskanırsiniz yani tabiri caizse disi sinekten bilemi?
Soran+1 yılİşte arkadaşlarınla çok vakit geçiriyorsun derdi bana kizardi kıskanıyorum derdi sınav yüzünden kafası karışıktı 3-4 gün baya ilgisizdi bana karşı biraz ilgi istedim bende arkadaşlarla geç saatlere kadar oturacaz dedim o da sen beni kızdırmaya mi caliyon dedi bende ewet hiç ilgi gostermiyon deyince soğudum ayrılalım bilmm ne falan dedi
Soran+1 yılO benle ilgilenmiyordu benle ilgi istedim biraz oda biraz kıskandirirsam ilgi gösterir sandım kızdı bağır di gityi
+1 yılHiç tanımam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzak dur amaan
010 Yorumla
Soran+1 yılAh durabilsem keşke uzak
Cevap sahibi+1 yılEvlendik lerinde daha beter oluyor lar benden demesi. Arkadaşım 11 senelik sevdiği kişiyle evlendi oda koç ama adama illallah ettirmis adam evde durmuyor dirdirini yüzünü görmemek içim. Okadar pis ahlaki var ki anlatamam.
Soran+1 yılÇok seviyorum vazgece bilsem iki dk katlanmam
Cevap sahibi+1 yılKötü huylarini gördükçe vazgeçer sin
Soran+1 yıl7 senedir mahfetti beni ama vaz gecemiyorum
Cevap sahibi+1 yılOoo bide 7 sene master yapmış sin acı da level atlamissin sen😀 valla sen bilirsin
Soran+1 yıl4 sene uzak durdum hiç yazmadım aynı böyle kötü ayrıldık işte 4 sene geçti uzakta bir yere okula gitti bende hakini helal et dergibi mesaj attım unutamadım dedi sonra birleştik yine böyle oldu
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir ilişkiniz var ya :/ gel gitli valla sen bilirsin ne diyeyim
Soran+1 yılDemi işte sevince
Koç9 ayKoç kadını iyidir erkeği kötü ama
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem