Gizli Üye(30-35)+1 yılkız nerde ne giyeeğini biliyorsa ve giydiğini yakıştırıyorsa bence sorun yoktur.kısa eteğü ya da dar pantolonu göze batacak şekilde günlük hayatta giyen varsa erkeği bırak kızı bile bakar.ama benm erkek arkadaşım nerde nasıl davranmam ve giyinmem gerektiğini bildiği için karışmaz.ben de bunu suistimal etmem.teşhircilik boyutuna geçmenin de mantığı yok sonuçta
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılkarışıııır hemde nasıl karışır...
dar pantolon giyme, giyersen üzerine uzun bişi giy falan filan...02 Yorumla
Soran+1 yılbencede benim fiziğim çok güzel her gelen geçen bakıyor hatta laf atan bile oldu o yüzden sevgilim karşı dar giymeme ama uzun ceketle kapatıyorum o zmn birşey demiyor
- +1 yıl
bilirim bilirim...
Cinsel Yaşam konusunda 525 cevap paylaştı. Karışırdım..Gerek var mı onun k*cını başını göstermesine milletin..Zaten sevgili olan kızların mini etek ve dar pantolon giyme isteklerine anlam veremiyorum hiç.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılben karışıyorum dışarda giyinemez çok heves ediyorsa evde benim yanımda ne istiyosa giyinsin sonuçta onun vücüdünü bende başkasının görmesine lüzüm yok.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet karışırım...
Kabak gibi götü ortaya çıkacak, herkes ona bakacak sonra ben katil olacağım.
Bu mu istediğiniz? :)24 Yorumla
Soran+1 yılaynı sevgilim gibiymişsin sende:) teşekkürler cevabın için,Kabak gibi götün ortaya çıkıyor diye kaç kez kavga ettik
Soran+1 yılkatılıyorum sana livaneli seven kıskanır karışır
ikilem arasında kaldım. giyerse öküzler bakacak, giymezse "öküzler için mi giyiniyor" olacak. yani çoook dar olmadığı sürece karışmam... -ki şu aralar giyilen pantolonların çoğu dar.
10 Yorumlabanane ya, nerde ne giyeceğini bilmiyor olması benim sorunum mu? yesin lafı otursun aşağı. gıkımı çıkarmam.
12 Yorumla
Soran+1 yılneyyyyyyyyyyyy insan sonuçta uyarır o dışarıda kimin ne düşündüğünü bilmeden giyiyorsa bence onu sevgilisi uyarması lazım
Katil olmak istemiyorum giydirmem eğer giyince millet bakınca kızmaya hakkım olmaz .. Göze yasak olmaz ki bakabilir o yüzden düzgün giyinmeli
13 Yorumla
Soran+1 yılYa erkeklerde öküz gibi bakıyorlar rahatsız oluyorum ben
Soran+1 yılzaten giydiğim zamanda üstüme uzun ceket alıyorum o zmn birşey demiyor sevgilim
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. elbette karışırım..
kimin hoşuna giderki diğer erkeklerin sevgilinizi arzulaması..20 YorumlaGiyimine karışmam canı ne isterse onu giyer, kimse karışamaz !
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarışırım tabi millete mi gösterecek vücudunu eğer gösterecekse kapı orda
13 Yorumla
Soran+1 yılsende çok sertmişsin hemen ayrılırdın yani
Cevap sahibi+1 yılmillete gösterecek ise benimle işi ne ozaman öyle değil mi ? ben aşırı kıskanç biriyimdir
Soran+1 yılbak sevgilimle aynı huydaymışsın oda aşırı kıskançtır
Yoo her erkek karışmaz bu birincisi; ikincisi giymek isterse de karışmazdım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. ben karışırdım kendime ama :p
11 Yorumla
Soran+1 yılo daha iyiymiş:))
benm kız arkadaşım giyemez
10 Yorumlaçok fazla darsa karışırım tabiki.
00 Yorumlaizin vermem
00 YorumlaBen karışmam
04 Yorumla
Soran+1 yılama böyle kız arkadaşın çok seksi bir vücudu var ve her gelen geçen bakıyor olsaydı karışırmıydın
Soran+1 yılhahahah keşke benimkide öyle yapsaydı hep bana kızmıştır bu konuda:)
Karışırdım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılizin vermezdim gayet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne