Bunu erkeklere soruyorum: Karşınızdaki bayanı öpmek istediğinizde buna karşı çıkmaması sizde farklı düşüncelere neden olur mu?
Cevabın nedir?
anlamadığım şudur ki aşk asi ruha hitap eden bir duygudur. Kişinin içinden gelen en hür iradeyle yapılan seçimdir. Neden siz bu hür sevi durumunu sürekli formülüze etmeye çalışıp sınırlar çizmeye kurallar koymaya çalışırsınızki bu neyin planı. Canın istiyorsa öpüş istemiyorsa öpüşme istersen el ele tutuş istersen tutuşma zamana bağlama bunları
15 Yorumla
Soran+1 yılÖpüşmenin ardı gelir ama. Her şey bir öpücükle başlıyor.
Soran+1 yılBen masum bir ilişki istiyorum. Araya cinsellik girince işin ciddiyeti bozuluyor.
+1 yıl2. ayın sonunda öpüşme daha neler,nerede yaşıyoruz azcık terbiye,hiç mi ayıp diye düşünmedini zlkşfajsfjasf ya 2 ayda o safha ağır değilmi :) birinci veya ikinci gün oluyor bunlar normalde,ayrıca ne gibi farklı düşünceye sebep olabilir,oha 2 ayda öptü 10 yıl sonra verir diye belki :|
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlur tabi ki... Sonuçta bakış açısı... Bunu asla tasvip etmeyip bir öpüşmeyi bile nikah altında olmadan asla yapmam diyen de olur... Nolcak kardeşim mal benim istediğime istediğim zaman veririm diyen de...
Bu insanın kendi içi dünyası ile alakalı olan bir şey ! Kaldı ki öpüşmeyle de kalmıyor bu tür ilişkiler,ardı arkası geliyor,birlikte oluyorsun hamile kalıyorsun sonra ayrılıyorsun kalıyorsun ortada dımdızlak... Türkiye de bu durumda olan binlerce kadın var...10 Yorumla
+1 yılZor bir soru ama cevabını vermekte zor olacaktır yalnız 2. ay olmuş eğer uzun öpüşmeler olmuyorsa sorun olmayabilir öpüşme kesinlikle kısa olmalı herşeyi dozunda bırakmalısınız
02 Yorumla- +1 yıl
15 Dakika fazla dimi. :(
- +1 yıl
altını çizerek söylüyorum çoook fazla
+1 yılEn özel ve güzel hislerin zamana yayılması daha güzel elbette, ancak bu arzu karşılıklı ise niyeti irdeleyip de tutkuyu zayıflatmamak lazım...
10 Yorumlacanın istedğini yap. 1 hafta yatağa giren kızlar var. yine de bna sorarsan namusunu iffetini kocana sakla... orta malı olma...
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Dudaktan öpsün neolur ben 2 buluşmada öptüm bu kadar basit dudak onun da namusa baglamayın sonra erkeler neden hayvan öptür bir şey olmaz 2 ay olmuş çocuk bikar bırakır sonra
00 Yorumla
+1 yılLaan rahat olun biz burada bir şey desek değişmicek.
Senin bunu düşünüp onun karşısında saçmalamandır aslında aşk,sevgi,tutku.00 Yorumla
+1 yılIlginç bir yaklaşım çok çok daha ikginci seks in ilişkinin ciddiyetini zayıfkattığını düşünüyor olman.
00 Yorumla
+1 yılBu durum karşılıklı olan birşeydir ama bana sorarsan bu kadar hızlı olunmamalı,yani biraz utanma biraz çekinme biraz korkma olmalı,bu kadar rahat olunmamalı ki,bir anlamı olsun değilmi :)
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Ben de bundan yanayım.
- +1 yıl
Güzel sevindim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıleğer hani nasıl desem ileri gitmesini istemiyosun ellemek yatmak gibi falan izinb vermiyomuş gibi yap ama öpp yani çaktırmadan sanki kızıyomuş gibi yap öpmesine ama öptür istiyosan öpmeyi tabi :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. karşı çıkmıyorsa
değersiz bir kızdır
evlenmeden öptürme00 YorumlaBen 4. ayda utana sıkıla dudağından hızlıca öpmüştüm sevgilimi yavaş yavaş ilerliyor zaten.
10 YorumlaKız karşı çıkmıyorsa zaten dünden razı demek değil midir? kendine sorsana
01 Yorumla- +1 yıl
Yok kanka 1 ay bile çok çok uzun :)
+1 yılıkıncı ay mı ('.')
ıkı hafta bıle cok
ben ılk adımı atmam ama ıkı hafta ıcınde o hala adım atmıosa ztn bende bır sıkıntı var demektır :D11 Yorumla- +1 yıl
İlk gün bile geç!
Buluşmadan evvel telepati ile öpüşmeleri lazım :))
olur.
kız dediğin İstanbul gibi olmalı demiyor muydunuz.00 Yorumlasiz biraz ağır takılıyorsunuz sanırım 2 ayda neler olur neler
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çünkü ben masum bir ilişkiden yanayım.
eğer erkek kızı seviyorsa 2. ayında opusmek normaldir karşı cıkmıyorsa oda seviyordur demek ama erkek sevmiyorsa zaten amacını anlarsın :D
10 Yorumla
+1 yılerkekler cikma teklifi ettigi anda bile opmek-sevismek isteyebilir seninde karsi cikmaman hem iyi hemde kotu olur iyisi sana baglanabilir kotusu seni afedersin ama herkese elleten kasar sana bilir
00 Yorumla
+1 yılooo ilk günden yatağa yatıyorlar 2. ayında öpeye çalışıyorsa evlen kız :D
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada öpemezsem ikinci buluşmada kesin öperim.
00 Yorumla
+1 yılBen kasanı sevmem sevmedigimle cikmam zaten sevgimi de hissettiririm
00 Yorumla
+1 yıl1 yılın sonunda olur (:
00 Yorumla
+1 yılöptürürsen kaşar
öptürmezsen sevmiyorsundur10 Yorumla
+1 yıl2 ay değil 2.günde bile olur
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. 2. dk sında bile öperim :)
00 Yorumlaazcık öp sende .d
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım