Eşim beni hırsızlıkla suçluyor. Sizce neden?

Ben 10 aydır evliyim evli olduğum günden beri beni hırsızlıkla şuçluyor. sözlüyken bana verdiği harçlık paranın hala hesabını soruyor. İlk tartışmazdı altınları saklamıştı neden yaptın ben hırsızmıyım deyince o günden beri bana. Hırsız diyor 100 eur versin ev alışverişi için geçen çantamdan parayı almış 65 eur kalmış nerde geri kalanı dedi annenemi gönderdin yaptığım alışverisin etiketlerini aradım çöpe bike baktım ama bulamadım. almanyada yaşıyoruz anneme anneler günü için 20 euro gönderdim bana yine hırsız diyecek diye söylemedim 4 ay önce 80 eur vermişti bana harçlık yap diye ondan gönderdim sonra ağzımdan kaçırdım bana yine defalarça hırsız dedi. ben ağlayıp artık dayanamıyorum deyince dışarı çıktı saatler sonra geldi benim durumumu görüp çok kötü olduğumu anlayınca sonra bana sana hırsız denince sen çok sinir oluyorsun ondan söyledim dedikten sonra 600 euro verdi almadım. ama 10 aydır aürekli diyor sürekli sinirlensin çantamdaki 2 eur bile alır. Sen hırsızsın diye sizce değişirmi ne yapmam lazım almancam yeteri kadar olmadığı iyi işe giremiyorum ailesine söyledim oda öyle diyorlar yardımcı bile olmuyorlar. ben küfür sevmiyorum dedikçe sürekli küfür ediyor sebebi ben sevmiyormuşum kim severki küfür edilmesini sevmeyi geri kalanında bunları yapmasa iyi birisi üstelikte seviyorum da ne yapmam lazım.
Eşim beni hırsızlıkla suçluyor. Sizce neden?