Arkadaşım sevmediği biriyle aile baskısı yüzünden nişanlı ayrılmasına izin vermiyorlar. Kaçmak istiyor ne yapmalı?

Arkadaşım sevmediği biriyle aile baskısı yüzünden nişanlı ayrılmasına izin vermiyorlar. Kaçmak istiyor ne yapmalı?

Bunlar benimle olan konuşmaları birde;

Arkadaşım sormamı istedi. Kafası karışık evlenmek istemiyor çünkü çocuk aşırı baskıcı çıktı kavga etseler özür dile sen suçlusun sen haksızsın tarzı geliyor kıza sürekli deprrsyona sokmuş halde kızı. Bu M olan kişide eski sevgilisi ailesi bununla olmasına izin vermiyor bu sebepten ayıldılar ama çocuk kaçalım falan demiş ben ne diyceğimi bilemedim. Babanla konuş istemediğini söyle baktı hala ayrılamazsın diyolar kaç dedim 🙄

Bu durumda ne yapılmalı?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar nişanlısı sorunlu bir tip kıza çok baskı uyguluyor ve eziyor. Kız geri kafalı değil okumuş işinde gücünde ama ailesi karadenizli elin ağzına düşeriz diyip evlendiriyolar. Kız nişanı attı geçen hafta yine barıştırmışlar. M olan ise işinde gücünde durumu üstte kızıda çok seviyor zaten kaçalım hemen düğünğ yapalım bir sene ailenden uzak kalıcaksın demiş ortalık durulunca barışırsınız demiş. Ve kız bu çocuğu çok seviyor ama ailesi istemiyor çocuğu tanımıyorlar bile.