Kesinlikle hem karakter hemde evde bakmak açısından birde tabiikide sevimlilik açısından British Shorthair veya Scottish Fold al derim. İran alma, çok inatçılar ve kıskandıklarında veya sinirlendiklerinde evin her yanına işiyorlar. Tavsiye etmem ben bu 3 cinsede baktım. İranı başkasına sahiplendirdik, 2 yıldır Briitish Shorthair ve Scottish Fold bakıyorum. Çok uysal, sevimli, akıllı ve oyuncu kediler. Bir araştır derim :) birde bunlar çok pahalı kediler internet üzerinden intoko gibi sitelerdenden çok daha uygun fiyatlı bir şekilde satın alabilirsin :) biraz bekle ve en iyisini al :) ama Brittish ve Scottish evde beslemek için en uygun kedilerdir. Scottish kırık kulaklıdır hoşuna gidebilir :) ben bu kedilerin üretimini yapıyorum merak ettiğin olursa sormaktan çekinme kolay gelsin..:)))
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Para verilip hayvan alınmasını asla tasvip etmiyorum. İlla ki sizin bileceğiniz iştir fakat okadar çok kedi var ki sokakta.. Hasta,annesiz,üşüyen,tir tir titreyen,yaralı.. Keşke sokakta bulduğunuzda alsanız.. hem paranız cebinizde kalsa, hem de bir can kurtarıp sıcacık bir yuva verseniz..
15 Yorumla- +1 yıl
Öyle düşünüyorum aslında, ama biraz soğuk oluyorlar yavruyken eğitilmediği için.
- +1 yıl
Nasıl hareketli bir kedi mi?Ne renk merak ettim bak şimdi...
- +1 yıl
Mavi gözleri ve gri tüyleri cidden güzel.
Evcil Hayvanlar konusunda 2,2b cevap paylaştı. chincilla ya benzeyen siyah aynı tüy uzunluğuna sahip bir kedim var yürüyüşü bakışları filan kaplan gibi
unutma
sen kediyi eve alırsın ama o evin sahibi birkac ay sonra kedi olur
kediler zaten temiz hayvanlardır kumunu uygun bir yere koy pislemez asla
bir kediyi evine alıp bir zaman sonra sıkılıp bırakacaksan asla bir kedi alma dışarda yaşayamaz ev ortamına alışan kedi12 Yorumla- +1 yıl
Beni bırakmadıkça ben onu bırakmam, gidene de kal demem ama. =)
yemek ayırmam(mamaya gerek yok ) tırmalama imkanım yok tırnak yiyorum tüy dökmem çok uysalım misafirler çok sever yerinde kaplan moduna geçebilirim evi korurum tuvalet adabım vardır... aşılarım tamdır benimleyken asılana tıslarım saldırırım kendimden evlatlık ilanı irt:0539 388 8** ** :D
16 Yorumla- +1 yıl
Komiksin;
bile diyemiyorum, değilsin. - +1 yıl
Hai, hai.
- +1 yıl
Ben de bu soruyu sen kendini eğlendirebilesin diye sormuştum, isabet olmuş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yılgrumpy cat al derim cok tatli
benim olsa oyle bir kedim hem minciririm
yerim koparirim birtaraflarini
cok tembel bir kedi
rengide guzel
onu sevmiyeceksin kopartcaksin birtaraflarini o derece tatli
basini 10 dakikada oynatiyor kedilerin en yavas versiyonu
inatcilik desen var huysuzluk desen zaten ismi usteunde
hayirli olsun al gercekten guzel, yerim olsa bende dusunurum maalesef annem babam melek girmeyecegini soyluyor canli barinirsa11 Yorumla- +1 yıl
Kedi mekruh değil, köpek mekruh.İnternette islami sitelerde araştırabilirsin.
- Evcil Hayvanlar konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılPetshoplardan hayvan alınmasına karşıyım, onun yerine hayvan barınaklarına başvurmanı öneririm, orda da çeşitli cinslerden kediler bulunmakta, bir tanesinde olmasa diğerinde aradığın tarzda bir kedi bulacaksındır muhtemelen. Aradığın özellikler Ankara kedisine uyuyor ayrıca.
10 Yorumla Evcil Hayvanlar konusunda 982 cevap paylaştı. barınaklara bak derım zaten en az 45 gunluk olurlar verırler anne sutunden kesılır yas yumusak ama da verebılın arada sut verın haslanmıs tavuk gogsu suyunuda ıcer ciğer haslanmıs olur balık pişmıs olur yumusak seyler yemesı lazum3 aya kadar kedı kumu koyarsın suyunu koyarsın iğne ılacları yapılırsa saglıkla buyur
10 YorumlaMerhaba Kaplancı Kız
Demek öyle kaplan seviyorsun
Onu bulamadın kediye meğil ettin
E yabi eve kaplan soksan ilk işi seni midesine sokmak olur
KEdileri evlere hapsetmeyin çocuklar
Kedi ticaretine karşıyım ben arkadaş.
Ama illa alacaksan Angora Kedisi güzeldir
Bembeyaz..10 YorumlaAlacağın kedinin zaten bir yuvası var. Onun yerine sokaktan bir kedi al havalarda bu kadar soğukken sevap işlemiş olursun. Güzelce yıka aşılarını yaptır. Benimde kedim sokak kedisi :)
23 Yorumla- +1 yıl
Bulabilirsem alırım, biraz da pire sorunundan dolayı sıcak bakmıyorum sokak kedisine açıkçası.
- +1 yıl
Pire sorunu çabuk hallediliyor yöntemler çok. Benim kedimi bulduğumda daha göbek kordonu duruyordu tahminen 1 haftalıktı yola atmışlardı. Almadım bir süre.. Babam gitti 1 hafta kadar normal süt filan vermiş. Dayanamadım sonra ölücekti normal sütten soğuktan.. Aldım 1 ay boyunca 2 3 saatte bir mamayla biberonla sıcak sularla baktım. şuan 4 aylık :)
+1 yılBence neden belirli bir ücret verip kedi almamalısın , sokaktan bir kedi alıp ona değer versen daha iyi olmaz mı ? mümkün olursa yavru olsun , hem anlatacağın bir anın olur onu büyüttüğünde hem ona emek ver miş ve sokakta üşümesine engel olmuş olursun.
20 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=_PwZObLwrGgböyle gamsızını al...
11 Yorumla- +1 yıl
Camdan atarım ben o kediyi, hala tepkisiz kalsın sıkıysa.
Ankara kedisi olabilir veya yeni bir melez tür var bengal kedisi.. kaplan merakın var diye öneriyorum leopar desenli bir kedi
13 Yorumla- +1 yıl
Hemen bakıyorum.
- +1 yıl
Puff, leopara benziyor bu noktalı.Kaplanlar çizgili ama.
Ben kedileri pek sevmem ama iran kedisi tatli görünüyor :))
link10 Yorumla
+1 yılİran kedisi almanı öneririm, çok tatlı oluyorlar pofuduk gibi :D
23 Yorumla- +1 yıl
Yüzleri çok çirkin be. =/
- +1 yıl
Bence değil, hayvan sevgisi varsa yüzününde pek önemli olduğunu düşünmüyorum.
- +1 yıl
Seçenek varken bana sevdiğim şeyleri çağrıştıran bir şeyi tercih etmek isterim haliyle.
dinimizce evde hayvan beslemek uygun olmadığından cevapsız
11 Yorumla- +1 yıl
Köpek mekruh, kedi mekruh değil.Hz. Muhammed'in kedisi Müezza...
Bizde 9 tane var birini verelim sana al birini ne olur :)
12 Yorumla- +1 yıl
Hangi cins?Yavrular mı?
+1 yıl12 Yorumla- +1 yıl
Cinsi ne bunun?Biraz sinirli bir tür gibi.
- +1 yıl
Pallas Cat
+1 yılsokaktan al hazır kışta gelmiş çok mutlu edersin kediciği
14 Yorumla- +1 yıl
Yavru bulabilirsem alabilirim.
- +1 yıl
ben 2 ay önce metrobüsün orda yavru kedi buldum 2.5 aylıktı.Eve geldi bütün gün kendini sevdirdi sevilmeye o kadar ihtiyaçları var ki şimdi eve geldiğimde yuvarlanıyo kendini sevdirmek için.Memişleri bile çıktı kızımın :D
- +1 yıl
Ne renk?
- +1 yıl
tekir kaplan gibi desenli
+1 yılVan kedisi al diyeceğimde, Van dışında uzun süre yaşıyamıyorlar.
15 Yorumla- +1 yıl
Soyları tehlike altında, alamam.
- +1 yıl
Her yıl temmuz ayında ücretsiz bakabileceklere dağıtıyorlar.
- +1 yıl
Puff, leopara benziyor bu noktalı.Kaplanlar çizgili ama.
- +1 yıl
Afedersin yorumu yanlış yere yazdım.
- +1 yıl
Sorun değil.
+1 yılhoney bear :) çok sevdim ben onu :D bir kere petshopta canlıda gördüm çok şirin bişi onlar.. maine coon biraz maço duruyo :)) bide şu vine videolarında vardı bitane atarlı kedi onlar süper
12 Yorumla- +1 yıl
Honey bear bulamadım, büyük ihtimal chinchilla.
- +1 yıl
hadi yaaa şanssızsın
bence İstanbul kedisi al :) bizim sokakta arayıpta bulamayacağın cinsler var
11 Yorumla- +1 yıl
Bizim kampüste var bir sürü, feci asabiler.Sevmiyorum asabi kedi, sokak kedileri asabi oluyorlar hep, yavruyken alıp alıştırmam lazım.
+1 yılbelkide önerimi beğenmiyeceksin ama bir sokak kedisi edin
19 Yorumla- +1 yıl
Yavru almayı düşünüyorum, eğitmek açısından
- +1 yıl
yavru kedi mi ?) severken içini dışlarına çıkarım ben onun :)
- +1 yıl
Bir şey olmaz ya, yavruyken almak lazım ki karakterine alıştırmak daha olay olsun.
- +1 yıl
*kolay.
- +1 yıl
tamam aldıgında fotosunu at
erkek mi olacak cinsiyeti ? - +1 yıl
Karar vermedim ama dayanıklılık açısından erkek alabilirim.
- +1 yıl
erkek iyidir :)
hem kediler senin negatif enerjini çekerler yani evine bir tanıdıgın geldiginde kedin yanından ayrılmıyor ise o kişi senin hakkında negatif düşünceleri vardır - +1 yıl
Genelde zeki olduklarını duyarım etrafımdan, cidden öyleler demek ki.
- +1 yıl
araştır istersen kedinin böyle bir yararı vardır
petshop a gidip hayvan alınmasına karşıyım. sokaktan al bir tane yavru kedi. kendine göre eğit büyüt..
10 Yorumla
+1 yılAlınıp sonradan sokağa atilmayan cins olsun mümkünse. ..
11 Yorumla- +1 yıl
Aklında kalmasın.
+1 yılahada bundan //u1312.hizliresim.com/1j/g/vj2c7.jpg :D
11 Yorumla- +1 yıl
I-ıh.
+1 yılboşver kediyi kopek al kediler nankör olur köpekler sadık.
14 Yorumla- +1 yıl
Köpek alırsam istediğim cinsi alamam şu an, tüylü falan sevmiyorum daha çok doberman.
- +1 yıl
tamam işte bende sevmem tüylü , dogo argentino , bu köpeği tek geçerim
- +1 yıl
- +1 yıl
sokak kedisi al bigüzel yıka ne güzel onu sokaktan kurtar hem okadar güzel kediler var sokakta
16 Yorumla- +1 yıl
Asabi oluyor onlar, yavruyken alıp yetiştirmek lazım.
- +1 yıl
En son 2 sene önce gördüm.
- +1 yıl
İstanbul'dayım.
- Evcil Hayvanlar konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılVan ve Ankara kedisini tek geçerim başkada bir şey demem
10 Yorumla
+1 yılEğer gerçekten hayvan seversen gidip bir petshoptan alma hayvan eziyetine daha da destek olma
barınaklar veya sahiplendirme yöntemiyle al10 YorumlaHoney bear kedi sevmem köpekler daha tatlı bence ama honey bear tatlı bence 3'ü arasında bu :D
02 Yorumla- +1 yıl
Honey bear bulamadım, Türkiye'de yok satışı sanırım.
+1 yılhoney bear :) çok sevdim ben onu :D bir kere petshopta canlıda gördüm çok şirin bişi onlar.. maine coon biraz maço duruyo :)) bide şu vine videolarında vardı bitane atarlı kedi onlar süper
00 YorumlaKedi sahibi arkadaş olarak Ankara kedişkosu almalısın diyorum
00 Yorumla
+1 yılusta yolda buldun yavru bir kediyi al bak bundan güzeli yoktur ^^
10 Yorumla
+1 yılsokak kedisine ne oldu :(
kura çek :P13 Yorumla- +1 yıl
Barınakta bulabilirsem alırım.
- +1 yıl
takıl kafana göre ama aldıgında kediyi paylaş
- +1 yıl
Paylaşırız.
+1 yılİran ya da van kedisi olabilir bence.
20 Yorumla
+1 yıl3 numara istersen leopar yavrusu al
14 Yorumla- +1 yıl
Baktım şimdi, 1. tür Türkiye'de yok, 3. de 5 milyar falan.5 milyara kedi alacağıma 50 milyara beyaz bengal kaplanı alırım yahu.
2. linkteki daha yakın şu an, 1 veya 3 olsa iyi olurdu aslında. =/ - +1 yıl
o zaman mecbur 2 yi alcan bence köpek alsan daha ii olurdu kediler için nankör derler
- +1 yıl
Köpek alırsam doberman alırım ama onu da bizimkiler istemez.
- +1 yıl
seçim senin artık
Evcil Hayvanlar konusunda 982 cevap paylaştı. maine coon daha ıyı bence
10 Yorumlanankör olmayan cinsi olsun :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılköpek beslesen olmazmı sanki :/
122 Yorumla- +1 yıl
Köpek olarak daha doberman seviyorum ben, ona bakamam şu an.
- +1 yıl
Yemez doberman beni, mum ederim onu mum.
Cevap sahibi+1 yılsertmisin ? :)
- +1 yıl
Yerine göre.
- +1 yıl
Oyuncak gibi, kardeşim severken öldürür onu dakikasında.
Cevap sahibi+1 yıl:)) siz ailece tatlısınız anlaşıldı ... sen en iyisi pet shopa uğra bilgi edinme amaçlı biraz piyasa yap .. :) ama hevesin varken al derim sonra vazgeçersin .. kendimden biliyorum :)
- +1 yıl
Hiç mi hiç tatlı değilim, kardeşim istediği için alıyorum kediyi aslında ama ona belli etmeden biraz kendi zevkime göre almaya çalışıyorum sadece.
Cevap sahibi+1 yıldoberman köpeğini mum etmeye çalışman çaktırmadan kendi hoşuna giden kedileri araştırman .. :) bunlar neyi gösteriyo sence acı olduğunu mu ? :) sen göremeyebilirsin ama tatlısın hatta :* :)
- +1 yıl
Dobermanı mum etmeye çalıştığımı söylemedim, beni yemeye çalışırsa hizaya getirebileceğimi anlatmaya çalıştım sadece...İnanıp inanmaman umurumda değil, tatlı değilim.
Cevap sahibi+1 yılhem kaplanlarıda seviyosun tatlı bir yırtıcılık sezdim sende .. :) hadi diyelimki dobermanı hizaya getirdin .. :) peki seni sevmeye çalışan bir erkeğide hizaya getirirmisin ?
- +1 yıl
Erkeklerle duygusal yakınlık kurmam imkansız.Lezbiyen falan da değilim.Yani kadınlarla da imkansız.
Aseksüelim ben.Bu yüzden hizaya getirmek gibi bir gerekçem yok.
Cevap sahibi+1 yılsaçlarını okşasam, başını göğsüme yaslasam ve saçlarından öpsem hiçbişey hissetmezmisin ? samimi ol :) ?
- +1 yıl
Hiç bir şey hissetmem, gayet samimiyim.
Cevap sahibi+1 yılya nasıl olur sen bir kız değilmisin ... beraber oyun oynasak pes :) beraber film izlesek beraber duş alsak sarılarak uyusak beraber deniz turuna çıksak sana gitarımla beste yapsam ... bunlar seni etkilemezmi :(
- +1 yıl
Hayır.
Cevap sahibi+1 yılçok garip .. :) dudaklarından öpsem bu çokmu sıradan gelir sana mesela heyecanlanmaz mısın ? ya ben seni etkilerim aslında seni karşına erkek çıkmamış senin .. bence :))
- +1 yıl
Malesef.
Niye bu kadar uzadı bu konu anlamış değilim.Kapattım artık.
Cevap sahibi+1 yılya ekledim seni kabul et lütfen :/
- +1 yıl
Prensiplerime aykırı.
Güle güle.
Cevap sahibi+1 yılaşk olsun ya .. canın sağolsun .. aseksüel olmanı saygıyla karşılarım kızmadın umarım .. kendine çok iyi bak.. kedin şimdiden hayırlı olsun . :( sev onu tamammı.
İran kedisi der geçerim ;)
10 Yorumla
+1 yılvan kedisi candır dünyanın en tatlı kedisi...
20 Yorumla
+1 yılrussian blue british shorthair
10 YorumlaScottish Fold
12 Yorumla- +1 yıl
Çok şapşal bir görünümü var, biraz kaplan gibi asil olsun yahu. =/
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası