Bundan 3 yıl önce bir flörtüm vardı belirli bir süre flörtleştik daha sonra ben istemedim olmadı. Onunla sevgili olduk ben üniversite okuyorum o memlekette. Beni görmeye yanıma geldi içtik o kuzeni ben. ben sarhoşken çok saçmaladım ayakta duramadım alkol baya çarptı ve gecenin sonuçta seviştik. Alkolün verdiği etkiyle :D Benimle ciddi düşündüğünü söylüyordu bütün herkesi hayatından çıkardı ama seviştikten sonraki gün bir soğuk ve umursamaz davranmaya başladı. Soğumuş olabilir mi? Aşırı saçmaladım ve çok üstüne düştüm seviştiğimiz olayın. Nasıl davranmalıyım bilmiyorum? Beni çok kaliteli biri olarak görüyordu sanırım düşünceleri değişti. Yıllardır peşimde koştu şu an böyle davrandığı için ne yapacağımı şaşırdım..
Cevabın nedir?
+1 yılaçıklamadığı başka şeyler de olabilir. mesela bu tecrübe beklediği gibi çıkmadı belki. belki de ten uyumsuzluğu var, öyle hissetti. ya da tamam ben alacağımı aldım dedi heves sıfırlandı. ihtimal çok
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl davranmalıyım peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılişini görmüş daha ne yapsın. evlenmeden sorumluluk yükünün altına girmeden oh ne ucuz da halletmiş seni.
14 Yorumla
Soran+1 yıl:D sen yobaz mısın ya kaybol
Cevap sahibi+1 yılyobazlıkla ne alakası var ya. ahlaklı olmanın diğer adı yobazlık mı oldu bu devirde?
- +1 yıl
Ne kadar çirkin bir bakış açısı. sen şimdi ahlaklı olduğunu falan mı sanıyosun.
- +1 yıl
sen demekki bir insanla bunun için evleniyosun legal seks yapam kafam rahad olsun. aşk nerde tutku nerde🤷🏻♂️
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Alkol aldim onu yaptim bunu yaptim. Alkol seni gerizekali bilincsiz biri yapmaz o an onu yapmak isteyp yaptin. Alkolun neden haram oldugnu anladin umarim
64 Yorumla
Soran+1 yılYapmak istediğim için yaptım zaten ama alkollüyken olmasını istemezdim karşı koyamadım o an
- Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılHayır elde etmiş ve vazgecmiş genelde bu tarz davrananlar sevmeyenler olur
04 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 594 cevap paylaştı. Ben diyim mi bakire sanmış sevişmiş olmadığını görünce bırakmış diğeri ise alkollüyken benle sevişti başka birisiyle de yapmıştır diyordur geçmiş olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılBakire olduğumu söyledim, olmadığımı görmek ne alaka? seviştik diyorum birlikte olduk demedim
İçmeyi bilmeyip sarhoş olan kız olsun erkek olsun hoş karşılanmaz
00 Yorumla
+1 yılkaliteli insan? sevismemis olmak mi sizi kaliteli yapiyodu? bosuna unicersite okuyosunuz..
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben asla öyle düşünmüyorum. Kalite karakterdedir. Onun bakış açısıyla yorumladım sadece
- +1 yıl
onun bakis acisi buysa dusunecek cok fazla sey olmamali diye dusunuyorum.
+1 yılKaliteliler sevismiyormuymus :)
22 Yorumla
Soran+1 yılZihniyet meselesi :d dar görüşlü bir adam anladığım kadarıyla
- +1 yıl
3 yil sonra mi anladin :)
+1 yılbunu anlaman güzel bir hareket ama çok geç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam birlikte oldun mu onunla?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır kendisi zaten ileriye gitmek istemedi. sadece seviştik
Cevap sahibi+1 yılsenden istediği elektriği alamamış olabilir
Siz sevisirken kuzen nerdeydi
00 YorumlaDeğer kaybetmiş altın gibi oldun gümüşe döndün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşeyinide yeseydin ya bed tatlimişdir
00 YorumlaBiraz kendi haline bırak bence kız ayool
00 YorumlaAmann vutr popona gitsin hersey swksmj
00 YorumlaAlkollüyken yanın da olmak lazım senin
00 YorumlaIyi sktumu bari canım he hamilemisin
00 Yorumlaicirip sevismis atmis sonra knk
00 Yorumla
+1 yılolur oyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılolur yaaa salla
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım