Arkadaşlar eski sevgilimin elinde uygunsuz fotoğraflarım var. Onunla barışmazsam aileme göstereceğini ve yayacağını söylüyor. Ama onun bu yüzünü gördükten sonra barışmak istemiyorum. Üstelik elinde fotoğrafların kopyası da varmış. Ne yapmam lazım sizce? Uygunsuz dediysem sadece çıplak fotoğraflarım değil ilişki esnasında kaydettiği görüntülerim de var. Kurtulmam lazım
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle kimin kimle ne yaptığı kimseye ilgilendirmez. Yapılan bazı yorumları rahatsız edici buldum açıkcası. Soruya gelince barışıyor gibi yapıp görüntüleri alırımı sakın deneme kimse elinde koz olarak tuttuğu birşeyi öylece vermez. Aksine hep el altında tutmaya çalışır sildim der ama silmez. Kendini küçük düşürürsün sadece. Burda yapılacak en mantıklı ve etik olan hukuki yollara başvurmak. Çünkü o karaktersiz aynı şeyi başka bir kıza da yapacaktır. Belki o kız senin gibi bir çıkış yolu aramak yerine ona boyun eğecek. Tecavüze uğrayabilir ya da belki fuhuşa bile zorlanabilir. Öncelikle kendine şunu sor gerçekten böyle birşeyi başka bir kızın da yaşamasını ister misin? Eğer etrafındakilerin bunu öğrenmesinden çekincen yoksa benim tavsiyem savcılığa suç duyurusunda bulunman hatta belki görüntüleri yaymadan önce durdurabilrsin. Bir tavsiye daha zor yoldan öğrenmişsin. Kamera olayında büyük bir hata yapmışsın. Anlıyorum sen o çocuğa güvenip özel birşeyler yaşamışsın ama bu kadar da herkese kolay güvenme ;)))
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. İşte dinimiz bu yüzden evlilik dışı ilişkiyi yasaklamış. Sana sadece bol şans diliyorum umarım kaderin aydınlıktır. Yarın pişman olacağını bugün yapma diyede bir abi tavsiyesi vereyim.
36 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman değilim
- +1 yıl
O zaman nasılsa sorun yok. boşver gitsin numaralarını bile arama cevap verme. Ailene gösterince çekinecek bir şeyin olmasına da gerek yok. Müslüman değilmişsin işte bak ne güzel onunla bununla takıl yat kalk sonra fikir dilen. Kusura bakma hak ettiğini bulmuşsun derdim ama demeyeceğim. Tekrar onu kabul et. Kopyaları yok et ve sonrada bırak. He olmuyormu ona bir tuzak kur sende onu çek. Karşılıklı tehditleşin. Allah yardım etsin diyeceğim ama sen beynini kullanamamışsın. Hoşçakal. Bana kızabilirsin ama düşüncelerimi yazdım.
Soran+1 yılMüslüman olmamam kendimi genelev malı gibi hissetmeme sebebiyet vermez. Ailem de bir şey demez zaten ilkimi yaşayacağım zaman annemden tavsiye almıştım gizlim saklım yok. Ama bu kadar açık bir şekilde görmelerini istemiyorum. Kopyasını elime geçirecek kadar saf biri değil. Aynı şekilde onu tehdit etsem hoşuna gider şerefi 5 para etmezin
- +1 yıl
İşte kusura bakma ama kafanı kullanmamışsın. Ailem bir şey demez diyorsun. Ben sana malsın demedim ama bu adam seni mal gibi kullanmış ve sende ona kanmışsın. Çok söylenecek bir şey yok. Umarım o kopyaları alırsın. Ve sonrasında kiminle yatağa gireceğine çok daha emin olmadan yatmazsın. İyi günler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı şey benim başıma da gelmişti ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir ben korktukça üzerime geldi yapmadığı kalmadı hep daha fazlasını istedi hemde 16 yaşındaydım ve fotoğraflarda suratım gözükmüyordu bile ama çocukluk işte korkmuştum şimdi olsa hayatını karartırım sakın sakına korkma ve tehdit etmesine izin verme fotoğraf ve görüntülerle santaj yapmak tehdit etmek en büyük suclardan birisi bir daha yakasını kurtaramaz bunu uygun dille izah et ya da git direk şikayet et büyümeden olayı savcı bir kaç polis biliyor sizin aranızda kalıyor he kimse de ailene kızınızın bende görüntüsü var demeye cesaret edemez 46lık felan değilse o yüzden korkma vede uzatma bu işi sırf fotoğrafları milletin eline düştü diye intihar edenleri biliyorum devir cok değişti senin resmini paylaştığında o erkeği de linc ederler
03 Yorumla- +1 yıl
bende aynı durumu yaşıyorum bi hata yaptım ve hiç tanımadım birinde yüzümün bile gözüktüğü çıplak fotoğraflarım var. İlk bi iki tane mal gibi kendim foto attım sonra tehdit etti yapmak zorunda kaldım. Elimde hiç kanıt yok ama polise ihbar etsem yardım eder mi? Yani fotoğraflarımı sildiğinden emin olur muyum
+1 yılPolise ihbar etmek ile santaj yap sen de korkut onu ya da barışmış gibi yapıp buluştuğunuz da silebilirsin ya da aşkım bu yaptığın kötü diyerek cilve yapabilirsin sildirebilirsin sana guvenmemi ve seninle barismami istiyorsan sil söz veriyorum barisacagim de sildiğine emin olmalısın ondan sonra 2 3 gün sonra ayrılırsın ama emin olmalısın ama polis daha güvenilir. Emin olamazsın sildiğine sildim der silmez
02 Yorumla- +1 yıl
Hee oda salaktı saman yedi dimi en iyisi polise gitmek asılları silse bilenkopyalar kalır elinde sakın böyle birşey yapma polise git
- +1 yıl
Allah ım ya zaten ben de demişim orada sildim der silmez yorum yapma benim yorumuma
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
66Cevap
Ah be neden bunu yaparsınız anlamam yani her şey bitti bir bunları atmanız kalmıştı. Yapacağın tek şey var. Avukata gideceksin o sana akıl verecek mesajlar whatsapp görüşmelerini asla silme. Seni tehdit ettiğini ispat edeceksin. Hatta belki biraz daha konuşturman gerekebilir. Avukata gittin artık bu iş savcılığa gidecek tüm deliller eklenecek buraya kadar ona sakın bir şey deme. Polise giderim mahkemeye giderim deme ki söylemleri yumuşamasın. Sonra mahkeme dilekçesinin fotoğrafını at. Eğer bu fotoğrafları birileriyle paylaşırsan ya da internete koyarsan şimdi gidiyorum mahkemeye veriyorum de. Verirsen ver derse zaten mahkemeye vereceksin başka çaren yok ama belki korkar dur yapma diye yalvarır ve siler.
10 Yorumla
+1 yılUlan siz delimisiniz ya kızım sen niye yatıyorsun altına bide video çekerken görmedin mi şimdi savcılığa versen mahkeme olsa annen baban öğrenecek evinizi bilmiyorsa engelle her yerden evini bilmiyorsa anneni babanı bulamaz zaten eğer bulursada onun bir açığı ses kaydına al sende onu tehdit et veya polise veririm diye göz dağı ver deki en fazla benim ailem öğrenir seni hem benim ailem sağ bırakmaz hemde cinsel istismardan mahkemeye veririm seni ömrün hapiste geçer de
21 Yorumla- +1 yıl
Evini bilmese nolucak sanki bulmak zor değil + internette yaydı mı herkes görür anne babasıyla da kalmaz. Her türlü boka sarmış yani
+1 yılNamuslu bir erkek bulur onu eski sevgilinin üzerine salarsın bir birini öldürür ikisindende kurtulur rahat rahat yaşarsın birisi bana aynısını yapmaya çalıştı tuzağı farkettim farketmeseydim ya mezardaydım ya da koteste
11 Yorumla- +1 yıl
Allah belasını versin namussuz insanların
Sen ne yaptın ya barışıyo gibi yapıp onun güvenini kazanıp ondan sonra alıp kurtulabilirsin biliyorum iğreniyorsun ama başka çaren yok veyahut SAVCILIĞA SUC DUYURUSUNDA bulunacaksin şantaj ve tehditten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer haltı yiyin fotoğrafları da bu ilişkinin sonu yokmuş gibi atın sevgilinize sonra da böyle bir durumla karşılaşınca ne yapmam lazım diye yakınmaya başlayın şikayet etmen lazım tabi onu da yapabilirsen
37 Yorumla- +1 yıl
Yazık. Kadınsın bir de çok yazık. Istekli veya istemeden bir gün başına böyle bir şey gelebilir. Ve umarım sana aynı şeyleri söylemezler.
Cevap sahibi+1 yıl@PembeBirÜye kadın olmak bu tür şeyleri meşrulaştırmak demek değildir ben yapacağı şeyi de yazdım oraya
- +1 yıl
Kadının en büyük düşmanı yine kadındır.
Cevap sahibi+1 yıl@sevisgenkukla bir nevi öyledir , tepkim çok fazla olmuş olabilir kızıyorum çünkü böyle şeylerin artık yaşanmasını istemiyorum kadınların sürekli böyle zor durumlarda kalmasını istemiyorum evet çok fazla tepki gösterdim evet düşünmeden yazdım ama bunları gerçekten artık görmemeliyiz biraz olsun akıllanmalıyız artık bu 1 değil 2 değil bu sitede veya çevremde bu duruma düşmüş çok fazla kadın var sonrasında o kadın kendisine küsüyor erkeklere birdaha güvenemiyor işte bu yüzden yaptıklarımızın sonuçlarını önceden düşünmeliyiz
- +1 yıl
Tabi ki düşünmeden güvenmeleri büyük sorun. Ama hangimiz gençlik yıllarında hayalperest olmadık. Hangimiz hep sen olacaksın diye düşünmedik. Hayat bu bazısına zor yoldan öğretir. Bu noktada isteyen istediğini yaşar herkesin kendi tercihi yargılamak bize düşmez diyip akıl vermek nasihat etmek veya yol göstermek daha doğru. Saldırganlık daha büyük sorunlara yol açabilir. Ve unutmamak lazım herkes hata yapar, büyük veya küçük.
Cevap sahibi+1 yıl@sevisgenkukla çok haklısın diyorum ya bir anlık öfke ile yazdım yoksa aslında suçlamak niyetinde değildim
- +1 yıl
Tamam hadi barışın o zaman 😋 ya iş merhamet veya zalimlik meselesi. Zalim olmadığına sevindim 😊
+1 yılAkıllı ol şikayet o gavatı avukat tanıdıgın yok mu oyle kolay mı tehdıtle elinde tutmak kımseyle de kaldıramayacagın ılıskıler yasama dava acacagım donuna kadar alacağım de şantaj oyle kolay mı kardeşim ya
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılMübah mk kaydetmesınıe ızın ver fotoğrafları kendın at o an beynini kullanma sonra napacam ben? Geçmiş olsun mübah sizin gibilere
12 Yorumla
Soran+1 yılBen fotoğraf atmadım. Birlikteyken habersiz kayda almış
- +1 yıl
Habersiz se sen değil o korksun? Hapise kadar yolu var
Çamura giriyorsunuz sonra neden pislendim diye ah vah ediyorsunuz. Nasıl kafa yapısı bu çözmek imkansız.
Polise git!20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinselligi her halükarda normal görüp yaşayan, olmaz evlenmeden deyince, adımızı yobaza, gericiye çıkaran tüm insan olduğunu sananlara ders olsun. Ama olmaz böyle devam edin, siz doğru yoldasınız, biz geyiciyiz kabul
20 YorumlaDirek dava acip tlfnuna bilgisayarina butun esyalarina el koydurabilirsin avukattan bilgi alman icin yardimci olurum calistihim sirket avukatlik sirketi
01 Yorumla
+1 yılİki ucu... deynek derler ya o hesap
Bazı bedeller ödemen gerekicek gibi, konuyu açabilceğin seni anlayışla karşılayıp bu durumdan kurtarıcak kimse yokmu?00 Yorumla
+1 yılAçıkcası hak ediyorsunuz sisler ama madem ortada bir tehdit var savcılığa suç duyurusunda bulun onun hakkında... tehdit ettiğine dair elinde de mesaj varsa zaten zokanin babasını da yemiş olur...
00 YorumlaÇok zor bir topa girmişsin. Bence barış onun guvenini kazan bir süre idare et o arada fotoğraflardan videolardan kurtul her şeyi sildiğinden emin ol sonra tekrar ayrıl 😅
00 Yorumla
+1 yılOnunla barisiyomus gibi davran. Biraz alkol icir ona. Cakir olunca da ona sen sahip gay gibi bunu da videoya cek. Sen de ona santaj yap
04 Yorumla
Soran+1 yılOnun hoşuna bile gider. Şeref yoksununun teki sadece ben geç anladım
- +1 yıl
Keske yapmasaydin bazi seyleri. Ama yaoacak bir sey yok malesef. Tanidigin guvendigin erkek arkadaslarin varsa bir kenarda sıkıstırip dovdureceksin elindekileri de alacaksin yapacak baska bir sey yok
Soran+1 yılPolise vs gitmemesi lazım. Böyle olursa başım derde girer
- +1 yıl
O zaman barisiyomus gibi yapip inun yanina gideceksin. O uyuyoken bilgisayar telefon bellek vs nr varsa alip yok edeceksinn
+1 yılNasıl ve nereden buluyorsunuz böyle insanları, güveniyorsunuz ama karteri olmayanlara güveniyorsunuz. İnsan beraber olduğu kıza bu ayıbını yapar mı.
10 Yorumla
+1 yılen fazla olursun ama gostersin zaten bende olmek istiyorum de kime gosteriyosan goster de ya da tehdit et onu hic bir bok yapamaz
10 Yorumla
+1 yılne diye canım insanlarla beraber oluyorsun ki hadi oldun neden fotoğraf videoya izin veriyorsun çoluk çocukla uğraşırsanız olacaklar budur ayrıca totosu yemez atmaya merak etme göz korkutuyor
11 Yorumla- +1 yıl
ah şu çeviri canım değil o g*e*r*iz? ekalı olacaktı
Kanun bayanlardan yana santaj tehdit asla affetmez adalet deki o kansiza seni savciya veririm sapik damgasi yersin hayat boyu iflah olmazsin diye de bakalim ne olcak unutmadan yaparsa eger dedigini oda yanar sende yanarsin
10 Yorumla
+1 yılİyi halt ettin madem beraber oluyon niye çekmesine müsade ediyon öyle şerefsizden korkacağına git şikayet et en doğru yol bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılsen Boyle bir hata yaptin kuzum ne diyeyim sana boyun egme hayatini zindan eder o namussuz sikayet et
00 Yorumla
+1 yılSavcılığa şikayet edeceğini söyle. Gerekli görüyorsan da git şikayette bulun. Elinde çıplak resimlerim var, Şantaj yapıyor, tehdit ediyor diye.
01 Yorumla- +1 yıl
Olay büyür ailesi duyar diye gidemiyor piyasada böyle çok çok gerçekten işi zor
bişey yapamaz eğer tek biryerde göreyim savcıya giderim de. korktuğunu belli etme asla muhattap olma bidaha. zaten cezası inanılmaz ağar
00 YorumlaCumhuriyet savcılığına dilekçeni ver, evine kağıt gidince altına ölük ölük sıçsın, fotoğrafları tez vakitte silsin..
00 Yorumla
+1 yılZekanıza hayret ediyorum bazen yapıp yapıp kurtulmanın yolarını arıyorsunuz çıkışın yok gibi
20 Yorumla
+1 yılHiç korkma yiyorsa göstersin.. sen bı kizin annesine babasına gidecende kızının çıplak resimleriyke şantaj yapacan kim cesaret edebilir buna? Kızın anne babası bırakır mı o çocuğu sence doğduğuna pişman eder
30 Yorumla
+1 yılDirek polise git. Ailene yayılmadan işi temizlersin
10 YorumlaPolise ihbar etmekle tehdit et şantaj yapiyo die ama ilk bir cafede görüş ses kaydı falan al delilin olsin
10 YorumlaSakın tehdidine boyun eğme. Bunun sonu olmaz. Suç duyurusunda bulun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSavcılığa suç duyurusunda bulun. Evli bile olsanız bunu senden izinsiz yayamaz. Bari çekmiş haber versin. Gizli yaptığına göre seni sevmiyormuş zaten.
10 Yorumla
+1 yılBence boş tehtit ediyodur gostermek veya yaymak gibi bisey yapmaz cesaret edemez zaten, direk konusmayi kesip hicbir sekilde cevap vermemek en mantiklisi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. Bilişim suçlarına git orada sana her türlü desteği
sağlayacaklarından eminim00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı. Başına gelenler yaptiklarından kaynaklandığı için haketmissin
Savcılığa şikayet et00 Yorumla
+1 yılCanım gel bu konuda birşey söyleyim yaşadım malesef
00 Yorumla
+1 yılBenim de başıma gelmişti ben yalanlamıştım yaptıklarını sonra polise gittim gizliden olay şu an lık halledildi ama mahkeme devam edicek sanırım.
00 Yorumla
+1 yılHavlayan köpek ısırmaz tatlım. Her yerden engelle asla açık kapı bırakma bir iki ay geçsin rahatlarsın
00 YorumlaIyi hslt etmissin foto vermeklee cocuk uyanik seni becerirken ceker ve simdide santaj yapar seni satmadina dua et
00 YorumlaNe işi var o fotoların onda. Sen atmışsın. Attığın zaman birgün ayrılmayı ve bunları kullanmayı da hesaba almalıydın
03 Yorumla
Soran+1 yılBen atmadım. Beraberken kayda almış haberim yoktu
Soran+1 yılSevgilim olduğu zamanlar güveniyordum ona. Gerçek yüzünü geç gördüm
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDirekmen şikayet ile tehdit et. Yaptığı suçun cezasını bilse yapamaz zaten :)
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılSantaja giriyor uyar yoksa ihbar ederim de yazili mejalar ile kaydet sen şikayet etmekle tehdit et
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Guzelim almissin basina belayi yani ne diyecegimi bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılailen nasıl karşılar böyle bir durumu. seni öldürmez heralde
05 Yorumla
Soran+1 yılAilemden gizli saklım yok. Eve gelmediğimde dahi rahatsız etmemek için aramadık diyorlar. Ama ben bu kadar açık şekilde görmelerinden çekiniyorum
- +1 yıl
Bence ailene yani annene anlat durumu. zaten bakire olmadığından emindirler. savcılığada şikayetçi ol. sevgiline ailemin haberi var ve seni şikayet ediyorum de. bak bakalım nası yola geliyo..
Soran+1 yılResmi işlere girmek istemiyorum. Bu defa herkes duyacak çünkü
Soran+1 yılAileme anlatsam çok büyük kavga çıkarırlar hem de
- +1 yıl
blöf yap ozaman ailemin haberi var ve seni sikayet edicem neyaparsan yap de.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden videoya almasına izin verdin ki kızım bee dikkat etsene
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhhhh. Tam cuk diye koymus. Inanma sana gondermesini iste yalan soyleyip tekrar birlikte olmak isteyipte o zaman gercekten cekicek olabilir
00 Yorumla
+1 yılPolise bildir. 18 yasini gecmissin zaten ailen duymadan halledebilirsin.
10 Yorumla
+1 yılböyle hayvanları nereden buluyorsunuz? savcılığa gideceğini söyle yaptığı suç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonu savcılığa vereceğini söyle ve bunun cezasının hapis olduğunu söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha ya niye video cekiliyor anlamiyorum salakmisin kizim sen buna izin veriyon
00 Yorumla
+1 yılKurtulamazsın. Ne zaman ne isterse yapacaksın. Zamanında düşünecektin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Polise git hic bisi olmaz alirlar hemen iceri serefsizi
00 YorumlaSiz ne kadar kanka. İnsanlarsiniz hep onla ilişki yaşıyor uygunsuz foto çektiriyor sonra pişman oluyor ayrılıyor hepinizin a.. m.. k..
10 Yorumla
+1 yılkurtulmak mi istiyosun? paylastıhin an savcılığa veririm de gotü yiyosa versin
10 YorumlaKusura bakma ama küfür etmeyi sevmem tam bir bacım çocuğu adam olsa bu şekilde davranmaz...
01 YorumlaBarış. Devam edin katlan biraz onun evine gittiğinde ne biliyim tuvalete felan gidince bilgisayardından felan sil.
00 Yorumla
+1 yıleeee sen her önüne gelene sevgilinde olsa foto atarsan olacağı budur
02 Yorumla
Soran+1 yılBen fotoğraf atmadım ki. Birlikte geçirdiğimiz zamanları kayda almış
- +1 yıl
arkadaşlarını falan salsan veya ne bilim bir sevgili yapsan rahtsız ediyor eskş sevgilim desen
- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılsantaj yapıyor... reste rest yapacaksın... zor durumda kalmıssın...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı. Işın baya zor sende resitsen tehdit et mahkemeye veririm de telefonda msjlarin duruyor de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSildiğini söylese ya da gerçekten silse sonra yine tehtit edebiilir sıkıntılı durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı. Haketmişsin sen zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılBen ne yaptım ki
Soran+1 yıl2 yıla yakın zaman birlikte olduk. Güveniyordum ona. Böyle biri çıkacağını nereden bileyim ben
+1 yılSende onu polise ve savciliga gitmekle tehtid et
10 Yorumla
+1 yılAtmasaydım kardeşim uygunsuz resim
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?