Cinsel Yaşam Kocam beni paylaşıyor. Boşayım mı? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Kocam beni paylaşıyor. Boşayım mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Smilee35 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı. Yılın kavatı ödülünü alır kocan 1 0 Yorumla
scientistt Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Öyle kocanın... 2 4 Yorumla scientistt +1 yıl Sen ne dedin peku Yorumla Soran +1 yıl boşuycam senı dedım odadan attım Yorumla scientistt +1 yıl Takip eder misin Yorumla scientistt +1 yıl En iyisini yapmışsın Yorumla
Alimmmmmm Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Genişlik farklı boyutta 1 1 Yorumla Alimmmmmm +1 yıl Takıp atsana Yorumla
Naynam Takip Et Bilge Yaş: 52 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yuh desem 2 0 Yorumla
fatmaturk Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. zor bir durum 2 0 Yorumla
çukur55 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Sende zevkmi aldın 1 3 Yorumla Soran +1 yıl hayır ıttım ama kocam bı sey yapmıyo Yorumla çukur55 +1 yıl Kocanı boşver sen zevkini çıkar Yorumla çukur55 +1 yıl Cevap versene Yorumla
Cıngıldak Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Nasıl erkek o. 1 1 Yorumla Aerandil +1 yıl Delikanlının hası Yorumla
rumuzmuz34 Takip Et Xper 6 Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. yani seninde içinde varsa sorun olmaz 0 0 Yorumla
emre643 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ciddi misin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Trollll 1 2 Yorumla Soran +1 yıl değil ciddiyim modern bırıyım neden kıskanım kı tek benımle bırlıkte olmak zorunda değilsin istersen senı ızlerım bıle dıyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi tkp et beni Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. ooo baya gnsmis 1 0 Yorumla
Nikrumuzmuoluyo Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Gavt bu 1 1 Yorumla Nikrumuzmuoluyo +1 yıl Da sen nasıl izin verdın eski savgiline Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl boylu olman güzell.. 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o kaç yaşında ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Yılın kavatı ödülünü alır kocan
Öyle kocanın...
Sen ne dedin peku
boşuycam senı dedım odadan attım
Takip eder misin
En iyisini yapmışsın
Umarım soyunuz tükenir
Trol
Grup yapın tövbe tövbe
eski sevglinden borç almıştır belki ödüyor:)
Sen ondan ayrıl hemen
Serin hikaye birader
Genişlik farklı boyutta
Takıp atsana
Boşa gitsin.
ohaaa beee salak mı o
Yuh desem
zor bir durum
Sende zevkmi aldın
hayır ıttım ama kocam bı sey yapmıyo
Kocanı boşver sen zevkini çıkar
Cevap versene
Hea boşanıp eski sevgiline gidecen demi
Nasıl erkek o.
Delikanlının hası
yani seninde içinde varsa sorun olmaz
Kocan g**at galiba
İğrenç
Ciddi misin
Grup volll 1
Trollll
değil ciddiyim modern bırıyım neden kıskanım kı tek benımle bırlıkte olmak zorunda değilsin istersen senı ızlerım bıle dıyo
İyi tkp et beni
Bende yardımcı olabilirim
Kötü troll.
Ciddimi
Kaybol
ya ne fantezi ama
Yuh Yuh
Güzel hikaye
Genişmiş enişte bey
Boşa tabi kız ayool
boşama bence
ooo baya gnsmis