+1 yılhocam seninle aynı durumdayım kesinlikle hiç bir problemim yok yani dış görünüş olarak belki düşünce şeklim farklıdır belki ortamları bilmiyorumdur diyorum bazen kendi kendime kızlarla sohbet etme sıfır bende de zaten sohbet etmek de istemiyorum eee sohbet etmeden de olmuyo galiba bu işler nasıl yapcaz bilmiyorum...
ben antalya gibi turist olan yerlere arabamla bir gidiyim diyorum zamanım olunca yapacam bunu bide eğer yeteri kadar paran dilin vs. imkanın varsa arjantin ya da brezilyaya gitmeni tavsiye ederim orda kızlar teklif ediyo diyorlar...:)
türk kızları biraz soğuk hafiften yanına yanaşsan tip tip bakmaya başlıyolar bir kaç kere böyle soğuk davranan kız gördünmü otomatikman diğer kızlarada yanaşmaya çekiniyosun bilinçaltı böyle bişi...12 Yorumla- +1 yıl
Ya senle bn aynıyız. Bizim kızlarla illa konuşacan.hatta yalan sölicen. Muhabbetleri çekilse eyivallah konuşuruz da çekilmiyor ki sus da ver artık diyesin geliyor :) bn mesela siyaset din bilim felsefe vücut geliştirme ney bağlama konularından konuşmayı severim fakat bundan anlayan Bi tane güzel ya da ortalama güzel Bi kız görmedim.
Soran+1 yılonlardan anlamazlar kardeşim ilgi alanlarından konuş illa konu açılur yanii
o kadar vvahim değil durum yaa uyumlu birileri çıkacaktır karşınaa
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. kardesim ne kadar takıntı yaparsan bu konuyu o kadar da batarsın bu is böyledir sen bildigin yoldan yürü elbet karsına birileri cıkacaktır emin ol sadece sabret
78 Yorumla
Soran+1 yıltakıntı halinden çıktım artık abicim 2012 de fenaydım takıntı olmadığı zamanda aynıydı biliyormusun
Soran+1 yılişte çıksa çıkabilse doğru dürüst arkadaşım bile yok yanii yamuk yapanı sallaıyorum oda ciddi yamuklar yaniii
Soran+1 yıl1 kişi var zaten oda mümessil adamın ömrü yollarda geçiyor görüşemiyoruz onunlada
yılbaşında bile takılacağım kimse yok- +1 yıl
Iyi cevap tebrikler
demek ki biraz daha zamanın var acele etme mutlaka bir gün istediğin gibi çıkar karsına sen kalbını temiz tut hem herseyde vardır bır hayır
54 Yorumla
Soran+1 yılYaşım 2 ay snra 24 olacak
- +1 yıl
Kardeşim kalbini kesinlikle temiz tutma ve olduğun gibi olma aldanma bu laflara efendi dürüst biriysen kız bigün seni gelip bulmaz. Efendi tipin nasibi görücü us?lüdür. Piç tipler de o kız senin bu kız benimdir neden çünkü boş konuşmayı yalan söylemeyi Bi ilgi gösterip Bi ilgi götermeyerek kızın kafasını sürekli karışık tutabilemeyi biliyodur ve ne hikmetse kızlar bu tiplere bayılıyorlar. Çevremde çok fazla sayıda kızla çıkan adamlar erkek ark çevresinde sevilmeyen tipler yani güvenilmez kişiler
Soran+1 yılyok hacım benim durum o kadar vahim değil dürüstlüğü severim genel olarak iyi biriyimdir ama isteyenede istediğini veririm .. yanıma yakışan dürüst olan yanii dengesiz olmayan bir bayan arıyorum olabilir geçmişte üzülmüş veya bir kaç ilişkisi olabilir yanii ama benimleyken aklının benle olmasını isteriim..
bende öyle bir şey yaptım bile bile yaptım ama kızın kafası karışssın diye yanii karıştıda gelip konuşmaya çalıştı hakketttiği için yaptım bunu hiç yüz vermedim sallamadım sonra arabaya bi
Soran+1 yılarabaya binmedi sonra iyice soğuttum kendimden hiç suratına bakmıyordum
daha sonra ortam bozulmasın diye konuştum biraz biraz
ardından arkadşıyla aram bozuldu..
buda bir baktım beni faceten çıkarmış :))
bir ay önce ki bir soru, bulmuştur bir hatun :))))
62 Yorumla
Soran+1 yılyokk..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. Bazıları demiş işte bulur seni falan zamanı gelince öyle bir mantık yok. İçi boş söz bunlar Züğürt tesellisi Benim yaşım 33 beni geçin çevremde 40 yaş üstü hiç sevgilisi olmamış insan dolu :) Bırakın evliliği sevgilisi dahi olmamış. adamların
45 yaşında var recep abi :) Hala bekar :) hiç sevgilsii olmamış.2012 de aynı yerde çalışıyorduk o zaan bunalımdaydı ve işten çıkarmışlardı.4 sene önce tesadüfen gördüm hala aynı adam yaşlanmış adam zaten.
Erkan abi var 41 yaşında hayatında 1 kere bile sevgilisi olmamış. adam hayatında kızla konuşmuşluğu yok birader.
Mesut abi var yaş 45 oda aynı bekar mahalleden zaten komple bitirdi evlilik işini olmuyor. evi olmadığı için kızlar reddetmiş. hep öyle söylüyordu. sevgiliside hiç olmamış zaten.
Kahveci ferhat abi var. reis 55 yaiında adam evlenememiş hayatında 1 kere bile kadın olmamış çok istemiş ama olmamış.
Daha çok varda konu uzarda uzar.
Arkadaşlar eğer siz kendiniz sevgilim olmuyor deyip dert yanıp kendiniz üzerinizde sorunu tespit edip radikal değişikliğe gitmesseniz yalnızlığın kuytusunda kaybolup bu saydığım isimler gibi olursunuz. Lama cimi yok. Kİmse kimseyi uyutmasın burada gerek yok böyle oyunlara.
30 Yorumla
+1 yılYaa böle hayalini kurduğumuz gibi bir ilişkiyi isteriz tabi ama olmuyor.şöle anlatıyım dizide oynıyan bir kıza aşık oldugunu duşun.sen dizideki karekterine aşık oluyorsun tamam gercektede öyle biri var ama dizidekiyle bir alakası yok.hayallerimizinde bundan pek bir farkı yok.sen hayal ediyorsun ama hic bir insan hayalindeki gibi biri değilki.. olmazda zaten onun icin yalnızlık iyidir...
15 Yorumla
Soran+1 yıloda var tabii güzel bir örnek ama bulanlar nasıl buluyorlar ?
- +1 yıl
arayanadam değil aranan adam olman gerek..
Soran+1 yılyanii en iyisi ve olağan olan bu olmalı
- +1 yıl
rabbinden iste hayırlısını ve bekle
Soran+1 yılKardşm yaşim 2 ay sonra 24 e giriyor daha ne kadar bekleyeyim
+1 yılBu tahminimce açtıgın 10000.konu zaten gizliden actıgın için bir mok anlamazlar diye düsünüyorsun sanırım.
Olmuyorsa sebebi sensin, kızdır, ailendir, saçındır her mok olabilir la her sey olabilir.
Çekingen değilsen, kızlarla konusuyorsan güldürüyorsan, fit bir vücudun varsa, çok iyi giyiniyorsan mutlaka sevgilin olur sallama a..k İlla eksinlerin var yeme bizi.
Kenimden biliyorum. Kız arkadaslarım bana kız ayarlamaya calısıyor.
İtnelik olsun diye de 1 yıldız verdim27 Yorumla
Soran+1 yılkardeşim cidden yok yaa inan bana ne arkadaşlarım var adam kızla konuşmayı bilmiyor yaa inan bana giyimide bana göre kötü yanii bildiğin odun evet konuşurum çabuk kaynaşırım güldürürüm eğlenceli biriyimdir.. bu yaşıma kadar sadece bir ortama alışamadım oda taa 3 ay sonra birbirimize selam vermeye başladığımız ortam...
- +1 yıl
Doğru soruyu sormazsan doğru cevabı alamazsın. Senin değerin ne ? O kötü giyinen adamlar, odunlar tercih ediliyor ama sen edilmiyorsun. Neden kız onu bırakıp da sana gelsin ona ne verebilirsin ? bunun cevabını ara. Ben güzel ve kaliteli bir kız seçerim mesela. Bir kadın topuklu diğeri çizme giymisse çizme giyeni derhal sutlarım. Birisinin memeler 90 bedendir diğeri 70. Hooop 70'i sutlarım. Birisi zengindir, diğer fakir. Zenginle takılırım. Senin değerin ne ?
Soran+1 yılben gelir olaylarına fazla bakmam yanii normal düzeyde olabilir fiziği güzel yanıma yakışan çok makyaj yapmayan oranttılı yüz hatlarına sahip olan bir hatun seçerim ..
benim yanımda daha mutlu olur huzuru bulur, ona ne kadar değer veridğimi gösteririm
gezerim,eğlenirim,spor yaparım,kitap okurum onun vermediği veremediği bir çok şeyi verip sağlayabilirim- +1 yıl
Ama kızlar yine de sana değil o adamlara gidiyor farkındaysan.
Soran+1 yılniye acaba? neden yaniii adam sessiz sessiz hiç brişey demiyor konuışmuyor yaa tek bir kelime bile etmiyor yaaa benn çok kıza açıldım kiminin sevgilisi vardı çok güzel birşekilde de reddettiler kimi sevgilisinden yeni ayrılmış kızın yanında oldum o kadar konuştuım yok diyor güvenmiyorum sana seninle cidd i bir ilişki olacğını sanmıyorum sen benden daha güzel kızlar da bulursun falan diyor kimisini işte sevgilisi oluıyor genel olarak ortamım olmuyor kardeşim bir türlü
biraz şanssızlıkta var- +1 yıl
bunlar bahane yanlıs kızları seçiyorsun demek ki. Benim de yaklastıgım bütün kızlar boşta çıkıyor. Gözlem yapamıyorsun fazla.
Soran+1 yılyanlışi kızları niye seçeyim sonradan ortaya çıkıyor veya sevgilisi olduğu belli oluyor
karşıma o kızlar çıkıyor... gözlem niye yapamayayımki kardeşim göz var nizam var herşey var onu ayırt edebilirim...
Arkadaşım senin sıkıntın mı var yoksa puan derdin mi bende arkadaşın dediği gibi buna takılmaktan sana dair tüm söyleyeceklerimi bir anda unutuverdim iyi mi? Tabii iyi değil ama hakketmiş olabilirsin :)
Neyse yine de küçük bir şey.. KENDİNLE BARIŞIK OL..13 Yorumla
Soran+1 yılpuan derdi değil kardeşim daha önce paylaşmıştım hanii daha çok cevap verilsin diyeee
Soran+1 yıleyv
Gizli Üye(30-35)+1 yılayni durumu bende malesef kimse inanmiyor simdiye kadar hic sevgilim olmamasina galiba ya biz cok seciciyiz ya da Allah bizi en degerlisine sakliyor :) sonucta bu isler kader kismet , sIKma canini Allah büyük insallah karsina aradigin insan cikar ..
21 Yorumla
Soran+1 yılyok yaaa öyle çok seçici değilim ama yanımada yakışsın yanii
+1 yıleğer hayatında bir kadın yokken kendi halinde keyifli bir hayatın yoksa sevgilin olduğunda da bişe değişmeyecek.aksine daha çok sıkıntın olacak.işin ilginç tarafı kadınlar içgüdüsel olarak hayatı güzel giden adamlarla sevgili oluyorlar.önce kendine bir hedef belirle dostum.hayatını renklendir.bir şeye karşı bir tutkun olsun.
07 Yorumla
Soran+1 yılkafama takmıyorum eskisi gibi hayatımı iyi yanii güzel gittiiğini benim halimden tavırlarımdan herşeyimden anlayabilir karşımdaki
- +1 yıl
peki dostum öyleyse şu sorunun cevabını ver .'bir kadın senin hayatına neden katılmalı,onu neler bekliyor ?'
Soran+1 yılönce beni kabul etmeli ve beni sevmeli bana güven vermesi lazım ciddi bir beraberlik ve gelecek isitiyorsa benimle olmaası gerektiğini düşünüyorum kendimle barışık ve hoş biriyim her konuda benimle konuşabilir muhabbet edebilir eğlenceli bir insanım yanımda sıkılacağı aklından bile geçmez
- +1 yıl
bir kadın hayatında bir yere gitmeyen,adım almayan bir adamın yanında uzun süre durmaz dostum.kendine her zaman bir kadına sahip olmaktan daha önemli ve değerli bir hedef seçmelisin.bu sayede kadın hayatınn sonuna kadar yanında olur ,sana destek olur.aksi halde sıkılır gider.
Soran+1 yılkardeşim bir yere gitmeyenden kastın nedir senin gezmeyi eğlenmeyi dolaşmayı tabiki severim sahil kenarları bana huzur verir arabama atlar istediğim yere giderim sahil,cafeler vs...yerler yaniii
veee şöyle bir konuda var kardeşim bayanı ben niye seçeyim o gelsin birazda beni seçsin benim kişiliğim karakterim herşeyim ortada yaniii görünümümden de anlarlar bunu sohbet muhabet konularında da aynı şekildeiyiyimdir dürüst biriyimdir yanii haklıyı haksızı iyi ayırt ederim- +1 yıl
bir yere gitmekten kasıt hayatta bir amacının olması.en basitinden diyelim ki nostaljik plaklara karşı tutkun var ve koleksiyon yapıyorsun.kız arkadaşına bundan bahsettiğini düşün.sana nostaljik plak dinlemenin ne kadar keyif verdiğini.hepsini nasıl aradığını ve bulmaya çalıştığını.ya da atıyorum vücut geliştiriorsun.geçirdiğin süreci nasıl kendini daha da ileri seviyeye götürmek istediğini.eğer kadın sana bu yönde katkıda bulunmaya çalışıyorsa iş tamamdır.artık kadın senindir
Soran+1 yıltamam vücut geliştirmeye tutkum var
tarihi araştırmaları ve alman tarihine tutkum var
resim çizerim buda var ama şuan bıraktım yaniii
bir çok kursa gittimm
+1 yılinsanların çok olduğu yerlerde takılman şansını arttırır genelde böyledir.
12 Yorumla
Soran+1 yılkurslara gidiyorum da durum vahim
- +1 yıl
doğal olursan manita yanına oto gelir
fakat fesad olmaman gerekir ve diğer erkeklerle yarışır gibi o kızı kapmak için mücadele etmemen gerekir relax ol ve başarılı ol o seni bulur :)
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Arkadaşlar siz şanslısınız diyorsunuz bu adama kız dırdırı çekmiyor falan diyorsunuzda adam o dırdırı çekmek istiyor anlayamıyorsunuz siz onlara hasret o şu an size doğal geliyor ama ona gelmiyor işte :)
10 YorumlaBen de aynı durumdayım. 22 yaşına geldim. Sevgiliyi bırak arkadaş ortamım bile olmadı. Hep ailemle takıldım. Onlarla gülüp onlarla ağladım. Bazı arkadaşlarım ve ailem bana hep şunu diyor. Senin sorunun tip veya para veya vasıf veya hal hareket değil. Özgüven diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bazen ağır canımı sıkıyor bazen de neyse gibtir et diyorum. Nolacak bilmiyorum. Tipimde sorun yok herkes beni yakışıklı buluyor. Hal hareket konusunda fazla cıvık değilim. Ciddiyim. Vasıf desen Üni öğrencisiyim. Bilgisayar mühendisliği okuyorum. Bilmiyorum ya nolacak.
00 Yorumlakısmetin biryerde mutlaka vardır çok takıntı yaqpma
14 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay sonra 24 yaşıma giriyorum ama kısmet illa 1 tanemidir yanii benim yaşıma kadar çoğu insan çıkıyor ayrılıyor kısa bir süre geçmesine rağmen sevgili buluyor
Soran+1 yılama ben duygularımı bile bilmiyorum yanii nasıl olucam nasıl olurum çabukmu sıkılırım veya çokmu bağlanırım?
+1 yılHayat insana her an gülmüyor,
https://www.youtube.com/watch?v=1X7wW6TWj-A
Hemen bir sevgili vermiyor20 Yorumla
+1 yılciddi söylüyorum rusyadan bir arkadşaım geldi bana anlattıklarında çılgına döndüm ,bizim kızımı erkeği anlamıyor inşallah bu intizarlarımla erkek diye kuduracaklar ama kimse o suratına bkamayacaklar.
13 Yorumla- +1 yıl
Keşke karadenizin karşı tarafında olaydım.ama maledef bu tarafında sahildeyim.
- +1 yıl
aynennnnnnnnn
- +1 yıl
ya bizim kızlarımız hangi duygudan anlıyr ki? sadece zevklerini tatmin ediyor o kadar. karşı tarafın zevkini kederini hüznünü paylaşamıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorunu okumadım ama neden esk sevgilim ve benım yasamak ıstedıklerım olmaz...onu arzuluyoru hayalını kuruyorm yanıyorum !
11 Yorumla
Soran+1 yılBu senin elinde olan bir şey
sevgilimiz var bizim ama farkında değiliz..elini aç ve dua et kardeşim..başka birşey yapma..Allah aşkı olan bir bayan bul kendine..benden tavsiye ama sen de inan tabi..
10 YorumlaÇok fazla olsun diye diretirsen olmaz zaten bir süre bırak istemiyorum ben de teker teker gelirler :D
18 Yorumla
Soran+1 yılneredeeee
Soran+1 yıl24 yaşıma giriyorum 2ay sonra
Soran+1 yılsen nerede yaşıyorsun ?=
Soran+1 yılhımm sözlerine katıldım
Gizli Üye(36-45)+1 yılvalla aynı derttten muzdarıp düzgün ınsan arayan arkadaşlarım var sizi başgöz edelım :D
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam yanıma yakışırsa neden olmasın
yenı uye oldum söyle bır bakınıyordum yazını gördüm yazalı bir ay olmus umarım bulmussundur aradıgın sevgılıyı:) bulamadıysan da önce aklından cinsellıgı sonra da olsun olsun olsun dıye ısrarı cıkart, o gelır senı bulur:)
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet de çıkarttım aklımdan hepsini hala yok
Soran+1 yılÖyke hiç olmaz benim 24 yasıma kadar sevgilim olmamasıdamı kader o kadar kıza açılmama rağmen?
Soran+1 yılyok alakası yok yaa erkek arkadaşları oluyor yaaa yeni ayrılmış oluyorlar yanında oluyorum konuşuyorum o kadar yanında olacağımı söylüyorum daha bir sürü şey, ortam oluşmuyor genel sıkıntıda bu oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. akışına bıraakkk... her neyse geçer...
hayata zulmedip üzülmeye mi değer...
söz müzik: sıla...22 Yorumla
+1 yılbazen çok istediğin zaman olmuyor hayatı akışına bırak bence çokta kafana takma psikolojin bozulur fısfıs ismaile dönersin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelkide tüm derdinin o pis dediklerinle yaptığını sevgilinle yapmak istemendir.Bence siz evlenmeyi düşünün.Ciddi düşünün.Böyle sevgili arayışına girin ;)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok sanslisin ne yapican kizi, onlar kompleks canlilardir.
13 Yorumla
Soran+1 yılne şanslısı birader ot gibi yaşıyorum yaa
- +1 yıl
Bu ne şanslısın senin yerinde olmak isterdim falan diyenleri anlamıyorum. Kardeşim varsa sevgilin ayrıl hop bak artık benim yerimde oldun işte bu kadar basit. 26yaşındayım benim de hiç sevgilim olmadı. Hayat kadınıyla cinsel ilişkim de olmadı artık umudum da kalmadı. Hepsini Allah belasını versin. (kızların)
Cevap sahibi+1 yılSanki benim çok sevgilim oldu da, bence de Allah belasını versin efendi erkeklere çektiren kızların
+1 yılCanim arkadasim, seni cok iyi anliyorum ama bir yandanda katilmiyorum, bence sabir et cunku bir mutlu olmadigin surece yolun sonuna varmamissindir, ya yakinlasmissindir ya da daha gidecegin yol vardir :) Iyi aksamlar.
10 Yorumla
+1 yılalkolu azalt, tineri bırak, otu tütünle karıstır hepsi geçicek ...
10 YorumlaBosver arkadasim yanlizlik en iyisi sevgili denen sey kafa agrisi sadece tek tabanca yken daha mutluyum.ben
12 Yorumla- +1 yıl
VEEE YİĞİT KARDEŞİMİZE AĞIR SİKLET ORTA DOĞU VE BALKANLAR "BARZOLUK" KEMERİNİ VERİYORUZ. SEN BİZIM YÜZ KARARIMIZSIN VE EMİNİM KEMERİNİ UZUN SÜRE DAHA KORUCAKSIN. TEŞEKKÜRLER YİĞIT :)
- +1 yıl
sevgli derken sağ elinden bahsediyo sakin :D
takılma böyle şeylere zamanın vakti gelince olur nasip kısmet zorlamayla olmaz öyle bir anda olur ki sen bile şaşırırsın nasıl oldu diye:))
20 Yorumla
+1 yılYapabileceğin bir şey yok tek çare beklemekte. Sen elinden geleni yaptığını düşünüyorsan artık bekleyip sonuçlarını görmelisin. Biliyorum söylemesi kolay yapması zor fakat ben de aynı sıkıntıları çekiyorum ve bu bana tek yol gibi gözüküyor.
20 YorumlaBu işler sabır işidir öyle hemen olsun dedi mi olmaz beklemek lazım elbet bir gün seninde karşına istediğin birisi çıkar.
10 Yorumlaben de istiyom sevgilim olsun diye de nasip be bilader olmayınca olmuyor hayatı yaşamaya devam etmek lazım illa biri çıkar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsalla bosver oluncada kaprıs tavır bencıllık cekıceksın ole ele ele dolasalım buraları yok ole bısey kardesım kadın demek dert demek ŞŞ:)
14 Yorumla
Soran+1 yılyaşayanlar nasıl yaşıyor ?_
Cevap sahibi+1 yıliçleri beni dışları senı yakar kardeşim daha yeni kaprıs yaptı bırakamıyosunda ole bı ıllet :)
Soran+1 yılhiç olmadığını kız arkadşaının olmadığını düşünsene bir
Cevap sahibi+1 yılson 4 yılda oldu benm kız arkadaslarım onceden bende senın gıbıydım kanka
Hissetmiştir ve sana Hisstgini Göstermemk için Sacmalama Moduna Girmş olabilr.(
11 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ?
Su akar yolunu bulur dostum. Bu durumlarda arayışa girmek gerekli değil. O seni bulur zaten
10 Yorumlaoluruna bırak birgün biyerde doğru insan hayatında kendiğinden olacaktır:)
10 Yorumla
+1 yılilla sevgili bulcam diye dert etme kardeşim. aklı sende gönlü sende olsun, tek olsun. takma kafana 3-5 sevgili yapanları. yoksa sevgili sadece bir isimdir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de o dertten vsr kardes zorlamiyorum artik bigun beni de bulur insallah
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen tam puan verir misiniz bölümünde kaldım pardon
61 Yorumla
Soran+1 yıldaha önceden demiştim onu o ayrı
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen yaşım 24 diyorsun aha benimde 27 olmak üzere ama olmayınca olmuyor işte.. bir süre sonra alışıyosun zaten
10 Yorumla
+1 yılniye bu kadar takıyosun ki
bak benim de yok mesela ama gayet memnunum hayatımdan :D
sevgili stres sıkıntı hiç gerek yok :D05 Yorumla- +1 yıl
NuckleOSS İSE 4 YUKARIDAKİ SORU İÇİN GİRIŞİMİNİN BOŞA ÇIKMASIYLA ŞANSINI BURDA DENEDİ.YÜRÜMEYE ÇALIŞTIĞI KIZ İSE KENDISİNDEN 5 YAŞ KÜÇÜK. EMİNİM Bİ ÖMÜR YÜRÜMEYİ ÖĞRENEMİCEK.KENDISİNE ORTA DOĞU VE BALKANLAR GÜMÜŞ BARZOLUK KEMERİNİ VERİYORUZ. Teşekkürler nucleoss :))
- +1 yıl
oğlum yazdığın kıza bak utan la kızım seninde o dilini içeri sokmadan sevgilin olmaz söleym
- +1 yıl
Teşekkür ederim..
beni düşündüğün icin
Olmuyo benimde olmuyo ne yapalım ,alıştım artık bir yerden sonra :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Olacaktır elbet bir gün daha yaşın küçük..
13 Yorumla
Soran+1 yıl24 üme giricem 2 ay snra
Soran+1 yılsen değiştirdinmi ?_
yaa ben o yaşa kadar bekleyeceğimi sanmıyorum yanii yavaş yavaş sonuca ulaşıyorum diyebilirim
güldürdün be beni
naçizane tavsiyem yabancıları dene
yazın güneye doğru ak şöyle bir 15 gün takıl00 YorumlaHayat böyle programlanmıştır.
11 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- Cinsel Yaşam konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılçünkü aşk bı anda gelir ve farkına varmadan bıter
12 Yorumla- +1 yıl
sekil almayan ve yoluna girmeyen bir iliskin varsa uzatmicaksin ve eger mutlu olmak icin gelmemissen dunyaya zorlamicaksin ve biri icin uzulmekte cok sacma ben hep ayni yerimdeydim degisen ve giden onlardi pisman olanlarda
Soran+1 yılhımm
Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bu arkadaşta aynı dertten muzdarip link
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşık olduğun oldu mu hiç?
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
her istedigimiz olsaydı Chp iktidar olurdu
11 Yorumla
Soran+1 yılimkansız bu kafayla bu pasiflikle olamazlar
+1 yılbenim varda ne oluyor sanki
11 Yorumla
Soran+1 yılne oluyor ?
sey bir sürü jelibon al hediye olarak ver
115 Yorumla
Soran+1 yıllütfen somut olalım çocukça şeyler söylemeylim ben çok ciddiyim
Soran+1 yıltamam da durduk yere jelibon almanın anlamı nedir
ben daha yapıcı konuşmalar bekliyorum açıklamamı okurmusun
Soran+1 yılolurmu aptallık yapmadın ben daha olumlu yapıcı sorun çözücü açıklamalar bekliyorum yanii jelibon ile kız tavlayamam sonuçta ortam oluşturamam yanii
Soran+1 yılöyle olmuyor işte arkadaşımmm yanii bu yaşa geldi daha bir şey yok vede o kadar uğraşmama rağmen yanii hiç birşey yapmasam amenna diyecem tamam kendi isteğimle olmadı birşey diyemem diyecem ama öyle bir şeyde yok ortam oluşturmaya çalıştım o kadar kursa gittim yanii yok olmadı bir türlü hoşlandıpğpım kızlarada açıldım yanii açılamadım desem neyse oda olmadı bazılarının ya sevgilisi çıkıyor ya da yeni sevgilisinden ayrılmış oluyorlaryanında oluyor ona gelecek te vaad ediyorum yok odaolmadı
Soran+1 yılyok normal
Soran+1 yılyooo
Soran+1 yılöyle kızgınlık falan yok gayet normalim
Soran+1 yılteeşkkür
kısmetin kapanmış senin :)
13 Yorumla
Soran+1 yılaaaa neden ?
Soran+1 yılyok yaa öyle bir şey yok
herkes istiyor da olmayınca olmuyor işte
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki de sorun dışta değil içtedir.kimse benle niye çıkmıyo diye düşünen biriyle ben de çıkmazdım önemli olan hemen sevgili olup 1 yıla ayrılmak değil geç olsun iyi olsun misali
03 Yorumla
Soran+1 yılben her önüme gelene söylemiyorum bunu veya tanıştığım kişilere kimse niye benle sevgili olmuyor demiyorum
Cevap sahibi+1 yılE bir de deseydin
Soran+1 yılama sanki öyle diyorum gibi yazmışsınn
- Cinsel Yaşam konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılbazen sadece doğru kişinin gelmesini beklersin..
31 Yorumla- +1 yıl
dogru kısının gelmesını degıl bırının gelmesını beklersın
benım bır ara cok vardı bır kesıldı elımı neye atsam kurudu 4 ay oldu bedua mı aldım acababa :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok takılma, olucagı varsa olur zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılörnek verebilirmisin ?
+1 yılne şanslı adamsın
11 Yorumla
Soran+1 yılhadiii yaa niye öyle dedin ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılTakma kafana her şey olacağına varır.
10 Yorumlabende hep bunlar benim başıma gelir sanırdım
10 YorumlaTafana takma bence böylesi daha iyi olur :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarşına bir gün biri cıkacaktır
10 Yorumlasen böyle abaza olursan kimse bakmaz sana:D
00 Yorumla
+1 yılne biliyim kardeşim
10 Yorumla- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem