Neden sevgilim olmuyor? Yaşamak istediklerim neden olmaz?

Arkadaşlar ben sevgilim olmasını istiyorum, gezmek dolaşmak beraber olmak istiyorum, artık gireceğim işleri bile seçiyorum hatun bol olan yerlere girmeye çalışıyorum, takip ediyorum ama bir türlü olmuyor; ya sevgilisi çıkıyor ya da bir şekilde gerçekleşmiyor. Hali hazırda ortamım da yok yani bu zamana kadar yaşadığım cinselliği de hayat kadınlarıyla yaşadım yani pis kadınlar değil bunlar...

Ben de sevgilimle yaşamak istiyorum, o duyguyu tatmak istiyorum bu neden olmaz? Hiç bir eksiğim yok tip-giyim-karakter olarak dışarıdakiler söylesem şaşırıyorlar sevgİlim olmamasına. Artık sıkıldım bu durumdan, kafaya da takmamaya çalışıyorum ama yok...
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkürler arkadaşlar sizden ricam lütfen soruma tam puan verirmisiniz söz bende sizin sorunuza tam puan vericem :)) biraz geç oldu ama k. bakmayın artık
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yanii bu yaşa geldmi daha bir şey yok vede o kadar uğraşmama rağmen yanii hiç birşey yapmasam amenna diyecem tamam kendi isteğimle olmadı birşey diyemem diyecem ama öyle bir şeyde yok ortam oluşturmaya çalıştım o kadar kursa gittim yanii yok olmadı bir türlü hoşlandıpğpım kızlarada açıldım yanii açılamadım desem neyse oda olmadı bazılarının ya sevgilisi çıkıyor ya da yeni sevgilisinden ayrılmış oluyorlar yanında oluyor ona gelecek te vaad ediyorum ilgileniyorum olmuyor sıkıntı ortam.
Neden sevgilim olmuyor? Yaşamak istediklerim neden olmaz?