Sürekli camları açacakmışım öyle dediler...
Bir de uzun vadede montolama olayına girişecek diyorlar Ev Sahibi için... Kısmet diyorum...
Muhtemelen odanızın tavanın bir yerlerden su alıyor, veya ev içi nemden etkileniyor. Güneşde görmeyince, havadaki nemin had safhada olduğu bu mevsimde tavan kararır ve küflenir. Odanın üzerinde banyo ya da tuvalet olmaması önemli, ancaak su bu nerden nereye yol bulacağı belli olmuyor. Bir zamanlar benimde başıma gelmişti, taaa 3 metre ötedeki banyodan odanın tavanı etkilenmişti. Mutlaka bir yerde kaçak vardır.
Diyorum ya kaçağı bulup ev sahibini gömeceğim içine...
Biz de ev sahibi olduk hiç kiracımızın şikayet ettiğini duymadım... Sorunu olduğunda müdahele eder insan yerine koyardık çünkü...
Haklısınız. Bende kiracı oldum, şu anda kirada evlerim var. Kİraya verirken veya kiralarken bir sözleşme yapılıyor, kiracıyı ve ev sahibinin haklarını gözeten. Siz yapmadınız mı? BU sözleşme çerçevesinde hareket edebilirsiniz. Apartman yönetimiyle işbirliği yapıp olayı tutanak altına alırsınız. Gerekirse tamiratı kendiniz yaptırır kiradan kesersiniz, tabi faturayla belgeleyeceksiniz. Gerekirse noterden evsahibine ihtarname çekersiniz, arızayı giderin diye.
Tabii ki yaptık... İşte Ev Sahibi duyarsız...
Odanın tavanlarının kararmasına is sebep olur.Özellikle kışın olur çünkü kaloriferleri yaktığınız zaman çıkan ısı islenmeye neden olur.Bir de dışarıdan gelen hava da neden olabilir.havalandırmanınönemi yok dışarının havası pis ise is nedeniyle kararma olabilir.yapacak çok bir şey yok öyle bir şey olsun istemiyorsanız her yıl boyatacaksınız
Taşınacağım en yakın fırsatta...
Bir ıslanma nem var ki rutubetten küflenmeye başlamış
Muhtemelen bir yerden su alıyor
Montolama ile sorun çözülür bence yalnız montoloma içinde kuru hava lazım yağmur olmaması gerekiyor
Diyorsunuz ki Cafer sanırsak altını pisletti...
Ölürsem kabrime gelmeyin soğuktur üşürsünüz... Allah büyük...
Yalıtım olmamasından kaynaklı boyasanız da tekrar olacaktır.Ayrıca evet rutubet zararlıdır.
Kısmet...
Cevap
11Cevap
öncelikle o evi değiştirmeni tavsiye ederim ordan ne köy olur ne kasaba yani çok işi var oranın öncelikle mermerin altının sağlan bir izolasyon yapılması lazım daha sonra mermerin iyi bir derz dolgu çelilmesi lazım sonra mantolama yüzde 80 sorun çözülür.
Elimde olsa neler yaparım da... Allah büyük...
olur olur..küfleniyordur..merdivenlerin oralardan bir şekilde su geliyor..yapacak bişey yok ev sahibini öldür..
Nezarete kıyafet filan yollarsınız artık...
korku filmi gibi la kesin paranormaldir bu olay duvarda bir boyut kapısı açılıp seni yutmasın dikkat et :)))
İşte asıl ondan korkuyorum...
ev sahıbını öldür sen.. olmadı evı de öldür..olma dı marketcıyı de..:PP yap bir katlıam:))
Az kaldı zaten... Annemi saraylarda yaşatmak varken böyle eziyetler çektirdiğim için kendimden utanıyorum...
Okuyorum...
Güzelmiş... Teşekkür ederim...
mantoloma ile %90 azalır.bizimde duvarda oluyordu köpük kaplattık azaldı
belki dışardan yaparlarsa daha iyi düzelir.içerden yaptırmıştık biz
sıkma canını ;)
boya ile olacak iş değil ki bu. sürekli cam açılmaz soğuklarda... yapacağın şey peteklerin üstüne bir bardak su doldurup koyman. ortamdaki nemi ve oksijenin bitmemesine yardımcı olur :)
Mantıklı ama ben yine de cam açacağım...
açılışa gelirim :)
rutubeti kes derim acilen çok fena zararlıdır..
Kaynağı bulunca ev sahibini içine gömeceğim...
rutubet mezara gömmeden sen önce onu göm ev sahibini sonraya bırak :D
Onu gömünce kesilir rutubet işte...
öyle mi dersin =) ne suçu günahı var garibin
İlgisiz...
her ev sahibi öyle ki :D
cigerlerin curur dikkat
Zaten sağlam değiller... Gözün kör olsun para...
daha guzel bir yer bulursun
Şu an yapamam... Allah büyük...
Rutubet zararlı olur tabi
Bir yerden su vuruyor
O bir yer neresi olabilir bulsam o bir yeri öldüreceğim önce...
Üst komşunun wcsi veya mutfak borusu üst katsa çapraz dairenin mutfağı vs daha o boyalar dökülmeye başlayacak
Ve sonra tavan üzerime çökecek...
:D
Odanız akciğer kanseri olmuş.
öldür yine olur
En iyisi taşınmak... Ama bu kadar geniş bir oda bulamam bu sefer de...
Sağlığa çok zararlı
Ne yazık ki...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar