Komşu kızına aşık oldum ne yapmalıyım?

Merhabalar. 19 yaşındayım, 5 Senedir Ankarada yaşıyorum. Asker çocuğu olduğumdan sürekli taşınırdık dolayısıyla pek kız arkadaşım oldu diyemem. Biz en üst kattayız onlarda karşı apartmanda en üst katta. Ailelerimiz oldukça samimi, özellikle annesi ve annem. Benim onunla neredeyse hiç sohbetim yok. Ama anne ve babasıyla çok muhabbet ettim, severler beni. Kendisi benden 2 yaş büyük ve ben 5 senedir onunla birlikte olmak istiyorum. Anneme söylediğimde karşı çıktı, komşunun kızı olmaz dedi, senden 2 yaş büyük dedi. Kesinlikle beni bulaştırma diyede baskı yaptı. Kendisinin instagram ve facebook hesabı yok. Daha sevgilisi var mı yok mu onu bile bilmiyorum. En ufak kötü düşüncem yok ama onunla nasıl birlikte olabilirim, nasıl kendimi sevdirebilirim bilmiyorum. Numaralarımız yok birbirimizde ama annemde onun numarası var bir kez çılgınlık yapıp yazdım ama ailesine söyler ailelerimizin arası açılır diye 2 saatten fazla yazışmadım. 2 sene önceki tek konuşmamız diyebilirim. Sokakta görürsek merhaba merhaba. Üniversiteye gittim, şehir dışındaydım, vize sonrası Ankaraya geldim geri döneceğim gün bana el salladı Selam verme amaçlı, tam 7 gün sonra okulu bırakıp döndüm öylesine özlüyordum. Uzun oldu affedin ama 5 yılın çaresizliği var. Yaşamış, bilen, bilgisi olan herkes lütfen fikir verin yoksa çok üzüleceğim şeyler olacak gibi geliyor.
Komşu kızına aşık oldum ne yapmalıyım?