Bu sözün aslı şudur: Her dua nasibine, her nasip vaktine esirdir. Anlamı ise ettiğin dualar nasipse gerçek olur, nasibinde olan şeyler vakti gelince gerçek olur. Özeti bu :) Detaylı anlatırsam...
Her nasip vaktine esirdir sözü ne anlama gelir?
Eğer kaderinde bir şey yazılmışsa er ya da geç gerçek olur. Vakti geldiğinde nasibinde olan şey gelip seni bulur. Bu söz, umduğun şeyler için beklemen gerektiğini ve kaderinde varsa zaten gelip seni bulacağını anlatıyor.
Erkek arkadaşın ne demek istemiş?
Bence eski erkek arkadaşın sana gönderme yapmış olabilir :) Ayrıldık, bitti ama nasibimde varsa zaten vaktiyle gelip beni bulur. Üzülmek anlamsız demek istemiş. Tam tersi başkası için de yazmış olabilir bu arada. Aklında biri vardır; harekete geçmek için doğru zamanı bekliyordur. Nasibimde doğru anda zaten beni bulur diyordur.
Nasip kimse vaktinde gelecektir. Şuandaki durumu kabullenip sabretmektedir.
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dün yazmış bizim bir grubumuz vardı watsappta ekip diye biz ayrıldık daha sonra bizden 1 ay sonra da ablamlar ayrıldıben gruba birşeyler yazdım ablam ve eniştemle ilgili daha sonra gruptan çıkmış dün ve dün profil durumunu değiştirmiş
Gerçekten de öyle.. biz ne kadar istersek isteyelim hiçbir şey yazılan vakitten önce ya da sonra olmuyor. her şey kurulu bir nizama uygun ilerliyor buna ayak uyduramayan yalnız bizleriz
Saçma bir söz. Ateis değilim ben allahada az inanırım. Herşeyin zamanında gerçeklestigi kismen dogru. Bence senden ayrildigina üzgun. Tabi ben içimden geçenleri bunlar. Başka sevgili bulsa bile seni unutması mümkün olmaz. ( şiir gibi oldu ama -:))) )
Bu sözü çok sever ve kullanırım. Kıçını da yırtsan sana nasip olmayan birşeyi elde edemezsin ve eğer nasipse , hayatında bir şekilde olması gerekiyorsa ancak zamanı geldiğinde hayatında olacaktır istediğin her neyse. Bunu anlatmak istiyor bu söz
En İyi Cevaplar