Zamanımı çalan duygularımla oynayan kıza dava açılır mı?

Ağustos 2016 gibi tanışmıştık bir şekilde aradan aylar geçti Aralık 2016 da seni seviyorum dedi yani ilk o geldi bende seviyordum az çok hayal kurmuştum sonra bağlandım 2 ay sonra buluşma teklifi ettim bahane buldu sessiz kaldım bir şey diyemedim aradan yine aylar geçti ağustos gibi teklif ettim cevap olumsuz ama seviyorduk belliydi ben hala seviyorum biraz duygusaldım bu ilişkide gerçi hayatım boyunca böyleydim arada kavga ediyorduk ama birbirimize gelmek için çabalıyorduk gecemiz gündüzümüz beraberdi hep konuşuyorduk benden 3 yaş küçük (ben 19) bir gün oldu her şey ters gitti ocak 2018 deyiz sonra bir ay kadar birbirimize yazmadık bu en uzun dönemdi normalde 2 gün konuşmadığımız bile nadirdi sonra 1 ay sonunda beni engelledi her yerden şok oldum ne oluyor felan, fake hesaplardan yazıyorum bana bir daha yazma diyor engelliyor defalarca yeni hesaptan yazıyorum genel olarak saçma bir ilişki ama sevince anlamıyor insan hep bir ümit.. en sonunda yazma taciz ediyorsun aileme söylerim polise giderim dedi, yapmazdı ama bende bir daha yazmadım ne oldu bitti bilmiyorum ama 2 aydır perişanım hayatımda ilk defa sevdim.. kötü bitti intikam almak istiyorum buna dava açabilir miyim yardımlarınızı bekliyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
Bir şey yapmadım Allahından buldu :)
Zamanımı çalan duygularımla oynayan kıza dava açılır mı?