Kuzenin evinde bulduk büyüye benziyor gibi kuzenim kızdır bu arada tek yaşıyor? Hayırdır inşallah bu sabah bulmuş bana attı az önce bilen falan var mı bu işleri?
(Hristiyanların, süryanlilerin, sihirli tılsımlı, muskalarıdır) Hemen yaksin... Ara bozma veya birini kendine bağlama muskası olabilir. Ayet değil. Tam sihir muskasıdır. Daha tehlikelidir. İsimler var. Fakat şifreli yazmış. Sadece baş harfleri var. Elif harfi "E" me harfi "M" bide Ne harfi "N" var...
O cvb degil cevap azize kardesim. Uydurmasyon seylerle insanlari korkutma. Arapca biliyorsun evet, ama bu arapca degil! Esresi ötresi yok. Ayrica büyü ya da muska olsaydi sekilleri olurdu. Kucucuk bir kagida yazilmazdi. Kulaktan dolma seylerle korkutma insanlari
Ay ne biliyosun büyü mü yaptin 😃 yani zaten harflere bakarsan Arapca yla Osmanlica harfleri ayni. Sallamissin bir isim harflere bakarak tutmus. Osmanlica da da cumleyi bitirmeden ne dedigini anlayamiyorsun.
Ayrica o elindeki sey büyüyse sıkar biraz yakmak. Ölmüş ebesini kovalarlar adamin. Bisey konusuyosun da ne konustugunu kendin de bilmiyosun. Korkutma milleti
Ulan bu kadar kisa muska mi olur? Ayrica muska ücgen kapatilir. Sekilleri olur. Ve muslanin yazisi boyle yamuk yumuk yazilmaz. Benim muskam safranla yazili mesela. Bu tukenmez kalemle yazili. Sana ne kadar mantikli geliyor? 😃😃
Benimkisi korkudan, büyüden ve nazardan korunma muskasi. Ben yapmadim. Ama bana özel yapıldı. Safranla yazildi. Basımın üzerinde döndürüldü. 41 düğümlü ipliğe gecirildi. Ücgen katlandi. Mavi beze sarildi. Öyle dedigin kadar kolay olsaydi o isler ohooo... benim muskamin boyu 2 metreye yakin hem.
@Kadinsoruyor_ bir harf bir çok anlamalar ifade ediyor. Ayet değil şifa niyetine yapılmadığı için kısa kesilmiş. Osmanlıca veya arapça değil. Bir insan bir şey bilmeden boşuna gevelenmesin. 😊 Hayirli akşamlar
osmanlıcaya benziyor ama değil. osmanlıca biliyorum büyük ihtimalle büyü tarzında bir şey bu kafanıza göre yakıp zarar vermemenizi öneririm bir hocaya falan gösterin büyü tarzı şeylere inanmam ama önlem almakta fayda var hatta fazla dokunmamaya çalışın
Muhtemel büyüdür.. Çok uğraşmadan kurtulun o kağıttan fazla deşelemeyin musallat olabilir.. bunun örnekleri çok var araştırın biraz ona göre hareket edin.. Kur an felan okutun evde.. iyi akşamlar
Ve normal bişey olsa kimse gizlice koymazdı bunu eve besbelli büyü olduğu gizlice koymuşlar. Kuzenin kimin yaptığını tahmin edebiliyor mu kimler gelip gidiyor iyi düşünsün ve dikkatli olsun
En İyi Cevaplar