Bir kız arkadaşım var ve koluma girmek, kolumu tutmak bahanesi ile pazularımı felan sıkıyor, dokunuyor bu ne demek ?
Neden böyle birşey yapıyor ?
Neden böyle birşey yapıyor ?
Hoşuna gidiyor demek ki.Kendisinde olmadığı için.Ben de kardeşiminkileri falan sıkıyorum.Ama ne yalan söyliyim, benim trisepsler kardeşiminkinden iyi.Bir erkek arkadaşımla kollarımızı karşılaştırdık, ben dedim, acaba benim kolum bir kıza göre fazla mı kalın falan dedim.Onunla karşılaştırdık işte, çocuk oha dedi.Aramızda pek bir fark yoktu.Ama bana kalrsa o kız gibi, ben erkek gibi değilim :) Erkek dediğinin kolları şekilli olmalı.Hoşumuza gidiyor.
kasların hosuna gıdıyordur. bende yaparım onu , ama benım yaptıgım kısı kocam:)
yani hoşlandığı anlamı çıkar mı ?
bunu su sekılde anlarsın onu tekrarladıgı bır anda pat dıye bunu neden yapıyorsun dıye sor anıden eger sasırıp donakalırsa bozulursa farkında degılım vs derse sorun yok ama guler gecer ne yapıyormusum vs derse o zaman vardır bır beklentı bır mesaj..
hmm peki diyelim ki sırf hoşuna gittiği için yapıyor ...
Biz neden hoşumuza gidiyor diye bir kızın elini bile tutamıyoruz ? O zaman neden bize abazan diyorlar ?
kardes ben bu konularda ne dıyecegım bılmıyorum bana kalsa kadın erkek tenı bırbırıne haramken pazu sıkmak el tutmak dogru degıl ha basarsın nıkahı ıstedıgın seyı yap elını tut sacını tut pazusunu tut ama dıger turlu ne dıyeyımkı ıkısıde hos degıl yanı
Elleyince sertleşen başka yerlerimizde var ;)
Zehehahahahahah
Doğuştan kalın benimki yani kollar başka yere gitmesin konu :)
Cevap
5Cevap
ahahh bende tekim sanıyodum :D benimde çok hoşuma gidiyo ısırıyorum falan arada güzel oralar ya kaslı olunca bide sıkmak hoş oluyo gerçekten
nasıl bir his yani?
Ben onun bir yerini sıkınca niye sapık mısın diyor?
hiç pazu sıkmadım bilemicem ne hisle yapıyor ahaha:)
Boyun, omuz pazu... Benim için göz, gez arpacık kadar önemli ondan sonra yapman gereken tek şey tetiğe basmak :)
ben de aynısını yapıyorum svgilimin güçlü olduğunu görmek beni mutlu ediyo :p
Ben seksy buldugum erkege oyle yaparim ;)
tahrik oluyodur :)))
Pazulara merakı var belli ki :-/
Kendini iyi hissetsin, gururu oksansin diye.
Sertlik takıntısı vardır..
''Sert Erkeğim'' benim demek istiyor belkide .
bakıyodur durum nası sert mı degıl mı diye :)
elledikçe sertleşiyor mu diye bakıyordur
kas varsa sıkıntı yok genc :)
Hosuna gidiyodur
yokluyordur...
ben öpüyorum ^^
sert mi diye bakıyor
:D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar