6 ay önce evlendim sarışın mükemmel vücutlu bir bayanım 21 yaşındayım eşim 30 yaşında sorunum eşim çok yetersiz ne gecelikler giyiyorum yanında hiç önemsemiyor ben her Türlü şey yapmak istiyorum ama o çok kapalı konuştum ben böyleyim diyor ne yapmam lazım?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence yapmanız gereken tek bir şey var oda benimle tanışmak. En az 10 defa peşpeşe size orgazm yaşatmadan boşalırsam eğer , onu kesip camdan aşağı atabilirim. Tabi ki bu kadar süreye ve 18,5 santimetre için dayanıklıyım ya da yeterli olabilirim diyorsanız :) . Bence kadın olduğunu hatırlardınız
10 Yorumla
+1 yılLibidosu düşük galiba biraz sanırsam onu baştan çıkarıcı hareketler yap fiziksel olarak tahrik et ne biliyim kulak memesini ısır filan 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerden biliyosun mükemmel olduğunu? Sandığın kadar değilsindir eşin ondan yanaşmıyodurbelkide yoksa güzel bir kadına kimse hayır demez
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
23Cevap
ahhh ulan ahh benim gibi pırlanta her konuda profesyonel kadını her anlamda mutlu tatmin edecek iken bekar yalnız takılıyoruz onun gibi hanzolar da bir halttan anlamayanlar da evlenirler karılarıda dert yanar
00 Yorumla
+1 yılÖnce ona salak demeyi kesin. Sonra da evlenene kadar aklınız nerede idi onu bir düşünün. Hiç sevmeyip saygı duymadığınız birini neden düzeltmeye çalışıyorsunuz ve biz ne yapalım?
12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
@Koynundahuzursaklı Evet aynen! Doğruya doğru yani...:)))
Sen yapacağını yapıyorsun eğer kocan gerekeni yapmaz ise karı elden gider
00 Yorumla
+1 yılKeske benim de boyle bir esim olsa. Yalnizliktan biktim.
00 Yorumla
+1 yılmükemmel vücut mu 2 ay uyumak yok hergün gece mesai si 😂😂 seninkinin hormonları iyi çalışmıyor galiba
00 Yorumla
+1 yılMükemmel sarışın vücutlu ama burda, ama 21 yaşında evlenmiş, ama mükemmel... mikemmmeeeell bak arhada görüyorsunuzz şelaleyi mikemmel anlatmama gerek yok kesiiiinnnn vakı vakı vak vak
00 YorumlaSende onun karsisinda dildo ile felan mast. Yap onsuz zevk al belki o zaman acabilirsin onu
00 YorumlaKarekter ve kisiligi bozuk bir bayan kime nadil davranacagini bilmiyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. Onun bişey yapmasını beklersen çok beklersin direkt dal
00 Yorumla
+1 yılbazılarınında erkek istekli, kadın isteksiz oluyor:) en güzeli isteksizler birlikte evlenmeli:) istekliler birlikte evlenmeli
00 Yorumla
+1 yılbaska partner bul kendine derim. benim sen gbibiriyle evlenmem lazm ☺☺
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAh sen benim olacaktın ki her gece her gece neler yapardık nedense hep senin gibileri salak erkeklere gidiyor
00 YorumlaGüzelim yazık sana görücü usulu falanmı evlendin 🤔
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Mesir macununu veriyosun sonrasına karış ma zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılMadem salak niye evlendin o zaman
00 Yorumla sende canın istediği yap bende böyleyim de
00 YorumlaSeni doyuranı bulman lazım bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes mükemmel olduğunu iddia eder
02 Yorumla
SoranBütün kadınlar mükemmeldir tatlım çirkin kadın yoktur ama sığır oğlu sığır erkek milleti anlamaz bundan kökünüz kurusun
- +1 yıl
Bütün insanlar mükemmeldir kocan da dahil sen bunu anlayamayıp adama salak derken iyiydi demi
+1 yılBaşka yerde ara mutlulu
00 YorumlaBoşan, yeterli bir erkekle evlen.
00 Yorumla
+1 yılYapacak bişey Yok Şansa bal
00 Yorumla
+1 yılgeçmiş olsun yanmışsın sen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzdır ilaç kat seks shoptan alıp
00 YorumlaBoşan
00 Yorumla😞😞😞😞 ahhh ahhh
00 Yorumla
+1 yılYapicak bisey yok
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında