Cinse bağlı değil ya bu huyum ^^ Hatta ağzına baktıktan sonra kendime durduk yere diyorum gözüne bak gözüne... İletişimde göze bakarsanız etkili bir iletişim kurarsınız. Dudaklara-dişlere bakarsanız etkili dinleyici olursunuz. Göz göze bakınca hayale dalıp konuşulan sözler kelimeler sağdan girip soldan çıkabilir hatta girmeden rövaşata ile geri dönebilir. Yani duruma göre bunu kontrol etmemiz gerek.
Birgün uzakta kalırsak ya da onu (o diye biri yok tabi) görmediğimde aklımda kalsın neler gördüklerimi kendime söyleyebileyim diye hatırlayabiliyim diye, belki de kağıda aktarabileyim diye ince ayrıntılara kadar bakarım dudaklar değil ama sadece gözler yanaklar vs
Ağzından çıkan sözleri önemsiyor bakıyor dudak hareketlerine konuşma şekline dudağın duruşuna isminin söylenirken aldığı şekle. Seven erkekler yapıyor yani yapan var. Kız olarak ben de yaparım sevdiğim adama
Aksine şehvet ile ilgisi var. Evet gözlerinin taaa içine bakarım ve dudakların da kayıyor ise gözlerim tabii ki seni öpmeyi çok istiyorum mesajınıda veriyorumdur ve eninde sonunda da öperim yani...
Şahsen direk gözlerine bakıyorum bu konuda rahatsız olan arkadaşlarım bile oluyor :D "Neden öyle dik bakıyorsun" gibisinden ki uzun zaman tanıyanlarda alıştı yeni tanıştıklarımında hoşuna gidiyor bunu anladım çünkü onunla ilgilendiğimi onu dinlediğimi düşünmelerine sebep oluyormuş :)
En İyi Cevaplar