Arkadaşlar selam, belki astroloji ilgilileri vardır buralarda. Sorum şu: Akrep burcu nasıldır? Özellikle akrep burcu sevmiyorsa nasıl davranır? Tam tersi bir senaryoda hoşlandığını, aşkını nasıl belli eder?
Yardımcı olun n'olur!Akrep burcu erkeği sevmiyorsa nasıl davranır?
23 Ekim ile 21 Kasım tarihlerinin arasında doğmuş olan kişiler Akrep Burcuna sahip olan kişilerdir. Burçlar niteliğine göre "değişken, sabit ve kardinal" olmak üzere 3 gruba ayrılır. Akrep dört sabit burçtan birisidir. Akrep burcunun elementi su grubudur. Su grubunun özelliği duygusallık olaraköne çıkar fakat Akrep su gurubunun en acımasız burcudur. 4 dengeleyici burçtan birisi olarak bilinen Akrep burcu; önce kendisine bir amaç belirleyip sonra da o amacı gerçekleştirmek için temelatmaya başlar.
Akrep burcunun kişisel özellikleri nelerdir?
Zekidir Ve Kandırılması Zordur: Onlara bilgiyi olduğu gibi kabul ettirmek için somut kanıtlar göstermek gereklidir. Asla kandırılmaması hatta kandırmayı aklından dahi geçirilmemesi gereken bir burçtur. "Akrep e dokunma uzun yaşa" diye bir söz vardır. Belli etmeseler bile çok zekilerdir. Akrepler kendisine yalan söylendiğini anladığı durumunda o kişiyi asla unutmaz, inanıyor gibi yapabilirler fakat kafasında o kişi hakkında neler neler kurarlar kim bilir.
Dikkatli Ve Temkinlidir: Akrepler Sır vermeye her zaman isteksiz olurlar. Kapalı kutu gibidirler.Özel hayatlarını anlatmayı sevmezler. Akrepler anca kendileri istediği zaman kendisi hakkında bilgi verir. O istemeden onun ağzından laf alamazsınız ve anladığı zaman size gizliden güvensizetiketi yapıştırırlar. Bu durumda size karşı daha dikkatli, tedbirlitutum sergilerler. Ancak kendileri gayet güvenilirdirler.
İnatçı Ve Hırslıdır: Akrep burcu Boğa burcu ile mevzu inat konusu olunca rekabet halinde olur. İnat etme olayında bu iki burcun eline kimse su dökemez. Akrepler sizi çok sevse de, sizi kaybetmesine ramak kalsa da inatlarından vazgeçmezler. Sonuna kadar zorlarlar. Kafasına yatmıyorsa onu ikna etmeniz zordur. Güven sorunu olduğundan dolayı şüpheli ve kuşkucu yaklaşırlar. Yapısal olarak hırslıdır ve her şeyin daha fazlasınıyapmak isterler.
Kıskanç Ve Kindar: Boğa burcu ile diğer yarışacağı konu da kıskançlıktır. Akrep Burcu en kıskanç burç olarak bilinir. Sevdiğini sahiplenici ve koruyucu bir yapısı vardır ancak bu durumu çok fazla abartır. Yanlış yapacaksanız bu kişi akrep olmasın derim neden mi? Akrepler normalde arkadaş canlısı ve samimi kişilerdir. Sevdikleri insanlarla çok yoğun ve samimi bağ oluştururlar. Ama onun güvenini kıracak ters bir şey yaparsanız; vay halinize! Size bir daha şans vermez. Kincidirler. Size karşı bıkmadan gönderme yapabilirler. ya da daha ilerisini..
Akrep Burcu Erkeği Sevmediği Kadına Nasıl Davranır?
Akrep burcu erkeği genel olarak güvenmediği, ilk tanıştığı insanlara karşı soğuk, mesafeli ve tedbirli bir tavır sergiler. Çünkü güven sorunları vardır. Sevdiğine son derece bağlanan bir burç olduğundan hata yapmaktan, duygular konusunda yanılmaktan çekinir. Ve kendi kuralları vardır. Hayatına aldığı herkesin bu kurallara uygun olmasını ister uymayanları ise eler. Bu nedenle onun ne hissettiğini anlamak zordur.
Aşağıda yazacağım özelliği sizi sevip sevmediğini anlamanıza yardımcı olacaktır. Gelelim maddelerimize;
Akrep burcu erkeği son derece kıskançtır. Yapısal olarak sevdiklerini kıskanmaması elde değil. Eğer sizi kıskanmıyorsa bu işte bir terslik vardır. İlk şüphe etmeniz geren durum olabilir.
İkinci olarak soğuk davranması, Akrep burcu erkekleri sevdikleri insanlara karşı duvarını indirirler ve samimi sohbetler etmeyi, yakın olmayı, temas kurmayıseverler. Eğer size bu yanlarını göstermiyorlarsa, sizin ona yaklaşımınız karşısında kalbinden içeriye girmeniz için açık kapı bırakmıyor ise bu da sevmediğinin bir göstergesi olabilir.
Bu özelliklerine göre sevip sevmediğine kafa yorabilirsiniz.
Akrep Burcu Sevdiğini, Aşkını Nasıl Belli Eder?
Akrep erkeği, Akrep kadınına göre daha çok aşka açıktır. Ancak yine de Akrep erkeğinin birini sevmesi ve arkadaş olması zordur. Konu duygular olunca oldukça yavaş ve sakin davranırlar. Akrepler çoğu zaman içine kapanık gibi gözükürler ama aslında samimi olmayan ortamlardan ve kişilerden kendi istekleriyle uzak dururlar. Bir kaç durumda sizi sevme ihtimalini inceleyelim;
Akreplerin en belirgin özelliği kıskançlıktır. Akrep erkeğinin onu aslında hiç ilgilendirmediği durumlarda bile sizi kıskanması aklınızda bulundurmanız gereken bir sebeptir.
Akrep erkeği sevdiğini derin ve anlamlıbakışları ile belli edebilir. Sizinle göz teması kurmaya çalışması. Ve aranızda muhabbet başlatmayı denemesi de sizi sevdiğini düşünmeniz için oldukça ikna edici.
Sürekli sizinle ilgilenip, durduk yere size gülümsemesi,
Size el, kol hareketleri ile temas etmesi; Örneğin konuşurken sırtınıza, kolunuza dokunması.
Hiç beklemediğiniz anlarda hediye alarak, sürpriz yaparak sizi mutlu etmeye çabalaması; başkalarının mutluluğu için kendinden ödün vermeyen Akrep, eğer sizin için bu konuda özel bir çaba harcıyorsa bu konuyu bir düşünün derim.
Sürekli sizinle yalnız kalmak için uğraş vermesi size aşık olduğunun göstergesidir.
Merak etmesi; Yapacağınız her eylemi vereceğiniz her kararı merak etmesinereye gideceğiniz, kimlerle buluşacağınız hakkında çok sık sorular sorması size karşı duygular beslediğinin habercisi olabilir.
Son olarak sizin üstünüze çok fazla düşmesi, sizi düşünmesisizin iyiliğiniz adına tavsiyeler vermesi ve sizi yönlendirmeye çalışması da sizi sevip sevmediğini anlamanız için yardımcı olacak davranışlardır.
Ve eğer bir Akrep erkeğiyle bir ilişki yaşayacaksan ve aranızda sorunlar olmamasını istiyorsan aşağıya yazacağım akrebin hoşlanmadığı şeyler ile ilgili yazıya göz atmanı tavsiye ederim.
Akrep Burcu Erkeği Nelerden Hoşlanmaz?
Zıtlaşmak
Sözlerinin dinlenmemesi
Samimiyetsizlik
İyi niyetli gözüküp kötülük yapan insanlar
Onu kıskandırmaya çalışmak
Kendisine karşı yalan söylenmesi (Ama bu olaya hoşlanmamak kelimesi az kalır, kin tutmaya kadar gider işin sonu.)
Akrep erkeğinin inadı nasıl kırılır? Akrep’ in inadını kırmak için onun duygularına inmeniz gerekir. Örneğin; emir verir gibi "bunu yapma " demek yerine "bunu yapman beni üzer" demek daha yerinde olur.Ben izlemedim ama aşağıya sana yardımcı olacak bir kaç video bırakıyorum. Bir tanesi İngilizce istersen Türkçe olarak altyazıya çevirebilirsin.
"Ve son olarak şunu söylemek istiyorum Akrep burcu erkekleri, sevdiklerine çok önem verirler. Eğer sizi seviyorsa onun güvenini asla sarsmamalısınız çünkü sizi affetse bile size eskisi kadar duygu beslemeyebilir ve güveninizden her zaman şüphe eder."
Şahsen bı akrep burcu olarak cevaplamak istiyorum. Erkek de olsaydım pek birşey fark etmezdi. Akrep burcu nefret ediyorsa net davranır, nefretini gösterir fakat sevmiyorsa kalp kırmak istemediğinden bunu açıkça suratına söylemez fakat seninle bir ortamda bulunmak da istemez. Buluşmak isteyince bahane buluyorsa, seninle sohpet etmekten kaçınıyorsa, sana samimi gelen bakışlar atmıyorsa bil ki seni sevmiyordu. Aşk olarak soruyor isen seni kıskanması çok önemli eğer seni kıskanmıyorsa, seninle beraber vakit geçirmek istemiyorsa, seni hiç arayıp sormuyorsa bil ki seni sevmiyordur.
@Diamess 13 yil akrep erkeğiyle iliskim oldu zor olun umursamayın peşinizden sürekli geliyorlar etli bıraktıysanız nikah tarihi almistik ben vazgeçtim iptal oldu nikah 4 yıl önce hala peşimde düşünün hangi erkek olursa olsun burc farketmez süründürün
Akrep burcu, 23 Ekim - 21 Kasım tarih aralığını kapsar. Akrep burcu için en iyi aşk eşleşmesi karşılığı olan burç, yengeçtir. Peki akrep burcu nasıldır?
Tutkulu, bağımsız ve başkalarının ne düşündüğü onlar için önemli değildir.
Tartışmayı severler, tartışmadan korkmazlar ve tartışmadan geri adım atmazlar.
Akrep burcu olan kişiler tam olarak tanınmıyorsa, uzaktan kapalı ve korkutucu görünebilirler.
Akrep burcu erkeği kolay aşık olur mu?
Akrep burcu elementi, su grubudur. Akrep burcu erkeği çapkın tavırlar içerisinde olabilir ancak kolay aşık olmazlar.
Akrep burcu erkeği sevmiyorsa nasıl davranır?
Akrep burcu erkeği sevmiyorsa, bunu bazı hareketler ile göz önüne serer. Örneğin;
Sizinle ilişkisini bitirmek için nedenleri ortaya koyar.
Arkadaşlarıyla daha fazla zaman geçirmeye başlar.
Sizin içerisinde bulunduğunuz hiçbir işe karışmaz.
Onunla bir şeyler yapmak istediğinizde size yalanlar söyler.
Bunlar dışında biraz daha başlıklar halinde, akrep burcu erkeği sevmiyorsa nasıl davranır sorusunu cevaplandırmaya çalışalım.
1. Kaba olurlar
Akrep burcu erkeği, diğer burçlarla kıyaslandığıunda en yoğun sevgiye sahip burçlardan birisidir. Size karşı ilgisini kaybetmeye başladığında, size karşı küçümseyici tavırlar alır. Onu zorlarsanız, kaba hareketler sergileyebilir.
2. Umursamazlar
Normal süreçte, her kelimeye dikkat eden Akrep erkeği; kendisine özen gösterir. Nasıl göründükleri onlar için çok önemlidir. Sevmemeye başladıklarında ya da uzaklaşmaya başladıklarında, kendilerine özen göstermezler. Size karşı iyi görünmeyi umursamazlar.
3. Soğuk davranırlar
Kendisini, sizden ayırmak için soğuk davranırlar. İlgi göstermezler ve sizden gelen mesajların, can sıkıcı olmaya başladığını düşünürler. Aramalarınızı reddedebilirler. Kısa cevaplar verebilirler.
4. İlk gün gibi heyecanlı değildirler
Akrep burcu erkeği, sevdiği kişiyi görünce fazla heyecanlıdır. Bunu davranışlarına yansıtır. Sizinle ilgili bilgi edinmeye heveslidir ve sizi daha fazla tanımak için can atar. Eğer sizi tanımaktan vazgeçmişse, ilgisini kaybetmiş demektir.
5. Misilleme yapar
Akrep burcu erkeği, intikamcı karakteri ile tanınır. Sizin ona karşı yaptığınız her hareket, karşılığı verilmesi gereken bir durumdur. Akrep burcu erkeği, sevdiği kişiye misilleme yapmaz. Eğer sizin yanlış hareketlerinize karşılık bir yanlış yapıyorsa, sizden uzaklaşıyor demektir.
6. Emin değildir
Verdiği cevaplar belirsizlik içerir. Sinirli bir karşılık verme tarzı olur ve stres istemediğini dile getirir.
7. Kıskandırmaya çalışır
İlişkiye ilgi duymamaya başladıklarında, kıskandırma aşamsına geçerler. Genel olarak da telefon konuşmalarında kadın isimlerini söylerken üstüne basarak, imalı şekilde söylemeye çalışırlar.
Akrep burcu erkeği geri döner mi?
Akrep burcu sizi sevmediğini gösteren hareketler sonrasında sizden ayrılabilir. Bu ayrılık sonrasında, ayrılma sebebi önemlidir. Bu sebebi öğrendikten sonra üzerine gidilmesi gerekir. Akrep burcu erkeği, ihtiyaçları olan her şeyi almadıklarında terk ederler.
Akrep burcu nasıldır, akrep burcu erkeği sevmiyorsa nasıl davranır sorularını fotoğraflarla da renklendirerek cevaplandırmaya çalıştım. Umarım faydalı olabilmişimdir.
Astroloji & Burçlar konusunda 2,4b cevap paylaştı.
Akrep Burcu Sevmiyorsa Nasıl Davranır?
♏️ Akrep Burcu erkeği su elementi grubundan olduğu için, hayatın zevklerine, aşka ve cinselliğe çok düşkün olur ve bu yüzden seni sevip sevmediğini hareketlerinden hemen kolayca anlayabilirsin.
Akrep erkeği cinselliğe ve zevkine çok düşkündür.
Akrep Burcu erkeği, çok seçicidir, zor beğenir, beğendiği kadın olursa da onu elde etmek için her şeyi çekinmeden yapar, cüretkardan. Onun bu aleni gayretinden seni beğendiğini anlayabilirsin.
Akrep Burcu erkeği severse cüretkar olur, hissettirir.
Akrep Burcu erkeği sıradan kadınları hiç sevmez, onun seveceği kadınlar sıra dışı, maceracı, başarılı, girişken, duyguları ile hareket eden dominant ama itaatkar kadınlardır.
Akrep erkeğinin yıldızı plütondur.
🔴 Akrep erkeğinin elementi su, yıldızı plüton ve sevdiği renk kırmızıdır. Bu yüzden kırmızı giymiş ya da kırmızı rujlu kadınlara karşı zaafı vardır. Onlardan kolayca etkilenir.
Akrep erkeği gururludur.
Akrep Burcu erkeği hoşlanırsa aşık olursa bunu sözle itiraf etmez, bunu hareketleriyle mimikleriyle hemen gösteriverir. Gururludur, sözle asla yalvarmaz ama hareketleriyle anlatır her şeyi. Severse sesi hafif titrer, size karşı oldukça naziktir ve çok kıskanır.
Akrep erkeği tuttuğunu koparır.
Aşık olduğu kadına sadıktır ihanet etmez, dürüsttür, vakurdur, yalan söylemez, korumalıdır hayatınıza müdahale eder, fedakarlık.
Akrep erkeği fedakardır.
Akrep erkeği eleştiriye açık değildir ama kendisi başkalarını rahatça eleştirir. Başkalarına zararları dokunmaz, en çok kendilerine zarar verirler.
Akrep erkeği hoşlansa bile ilk adımı atmaz.
Akrep erkeği güçlüdür, cazibesidir, cinsellikten çok hoşlanır adeta seks sembolüdür ancak hoşlandığı kadına karşı hiç bir zaman ilk adımı atmaz. Mağdurdur. Sabırlıdır. Sırdaştır, kararlıdır, sevgimi ölümüne sever.
Akrep erkeği kuyruğu dik tutar.
Akrep erkeği dik kafalı ve inatçıdır. Hırslı ve azimlide. Yorulmaz pes etmez. Alıngan, kindar, suskun, bazan biraz bencil, laf sokmayı seven, bazan da alaycıdır. Neşeli gözükse de bazan karamsardır. Şüphecidir, garanticidir, sever ama zor güvenir, paraya fazla önem verir.
♏️ Kısaca akrep Burcu erkeğini iyi gözlemleyen kazanır. Hareketleri sözlerinden daha çok şey söyler. 😎
Alfa akrep burcu erkeği sevdiğini ufacık belli eder. Henüz ortada bir şey yoksa ortaya bakarak benim gözüm sende mesajı verir. Bu süreci karşı taraf; bende seviyorum mesajı veremezse eğer akrep erkeği fazla adıma teşvik etmez kendini ve geri çeker.
Akrep erkeğini etkilenmek istiyorsanız; duygularınızı kesinlikle saklamayın. Tüm benliğiniz ile duygularınızı ortaya atın. Akrep erkeği sevgiyi görmek ve yaşamak ister. Siz sevginizi ona verdikten sonra o size kalbinin anahtarını verecektir. Ama iş burada o güveni vermekte.
Akrep erkeği sevmiyor ise; kesinlikle size bakmaz. İletişim kurmaz. Aynı ortam da takılıyorsanız size laf sokup küçük düşürmeye çalışır. Sizin olduğunuz ortam da başka kızlara bakıp onları inceler.
Bunlar dışında utangaç bir akrep erkeği varsa karşımızda.. onun duygularını anlamak gerçekten zordur, kesinlikle çözerken ecel teri dökersiniz. Kapalı kutudur, kara kutudur. Onun açık alanı; sosyal medyadır, sizin bakışlarınız ve atacağınız adımlar.
-kaçar. -sosyal mecralarda eklenmişseniz, sizi siler. - umut vermemek için elinden geleni yapar. - aynı ortama gittiğinizde oradan ayrılır. - sizin gözlerinize rahatça bakar. - sizin ile tartışmaktan kaçmaz. - sizin yanınızda rahatça küfürlü konuşur. - başka kızları inceler sizin yanınızda - sizden başka kızları kendinize tanıştırmanızı ister. - aşık olduğu kız tipini anlatır. - eski sevgililerini rahatça anlatır. Daha yazmak isterdim de akrepleri gün yüzüne çıkarmak istemiyorum. Akrep derin duygular besler sevdiği kişilere karşı.
sevdiğimiz kişilere ilgili davranırız, gözlerinin içine bakarız konuşurken ve dinleriz, daha tanışmadıysak sık sık ona bakarız, onunla konuşup vakit geçirmeye uğraşırız, utangaç değiliz bu yüzden rahat davranırız ancak karşımızdaki bunca ilgili davranışımıza rağmen hoşlandığını belli edecek birşey yapmıyorsa ya da ilgisiz kalıyorsa, üstelemeyiz, takmayız sonra o bizle ilgilenmeye başlasada iş işten geçmiş olur, akrep erkeğini hemen bağlayacaksın yoksa kaçar elinden, 2 gün sonra başka kızın yanında görürsün..
5
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
aslında öğrenmek istediğim bakışlar nasıl olur,sizinle iletişim kurmak istediğinde sizi üzerek mi yoksa överek mi belli eder?konuşurken gözlerinize bakar mı ?yoksa umursamıyor gibi mi davranır?
iletişim şekline kadar birşy söyleyemem, kişiden kişiye değişir bu ama göz teması ile ilgili fikir belirttim, ilgili davranır yani geneli böyledir kendimden yola çıkarak anlattım işte..
Astroloji & Burçlar konusunda 16,9b cevap paylaştı.
Sevmiyorsa açık açık söyler, öyle de dürüsttür akrep erkeği realist ve dobra bir kişilikleri var. Ancak karşısında kişiden çıkarı varsa, amacına ulaşana dek oynar. Oynamaktan kastım ilişkiyi bitirmez lakin bu adamlar yalandan da olsa seni seviyorum ölüyorum demeyi beceremiyor.
Benim eşim akrep burcu ben ise kova burcuyum. Evet bir akrep erkeği ile ilişki içerisinde olmak çok yorucu ve yıpratıcı olabiliyor ama bir o kadar da güzel ve eğlenceli. Akrep erkeği sevdiğini çok belli etmez, aşkından ölüyor olsa bunu size belli etmemek için uğraşır ama size bir şey olduğunda anlarsınız ki sizi dünyadaki herkesten daha çok seviyor. Ona zaman verin ona ilginizin ve sevginizin gerçek olduğunu geçici bir heves olmadığını hareketlerinizle belli edin, emin olun karşılık alacaksınız 🙏
Akrep burçları çok duygusal ve ağır insanlardır içlerinde ne kadar kurnazlık olsa da seni eğer gerçekten seviyorsa tatmin eder gerek cinsellik gerek duygusallık bakımından akrep burcu iyidir sevmiyorsa zaten soğuk davranmasından vs anlayabilirsin eğer senin burcun da akreple uyumluysa (boğa, balık, yengeç) çok mutlu bir ilişkiniz olacaktır.
@Hiçkimse00000 sevip güvendiğim, samimi bulduğum insanların yanında çok neşeli ve enerji doluyum. Ama yine de çok konuşmam. Akrepler kızarım ama ben de çook ketumum! Duygularımı bile belli etmem. Yanlızca 🦂imin yanında bıdır bıdır konuşan, anlatıcakları hiç bitmeyen, hiç susmayacak enerji ve neşeyi bulan biriyim! 🥰🥰🥰🙆🏼♀️🐣
Bi erkek hoşlanıyorsa bunu gözlerinden anlamak mümkün, astrolojiye yorumlamak bana mantıklı gelmiyor. Sevdiğini nereden anlarız dersen bunu içgüdülerin sana söylicektir, burada kimse şu olursa bu olursa diye söyleyemez, söylerse yalan söyler.
Akrep burcuyum. Şahsen sevmediğimi belli ederim, sevdiğimi belli etmem, seviyorsam aşırı kıskanırım, kıskandığımıda belli etmem içimde yaşarım. Sevdiğim kişiyede uzun uzadıya yazmayı sevmem itici gelebilirim diye. Yalan konuşmayıda sevmem, seviyorum dediysem de kesin sevmişimdir. Kim ne derse desin kırılmam, umrumda bile olmaz ama sevdiğim kişinin kötü sözlerine aşırı kırılırım, kırıldığımı da belli etmem.
Astroloji & Burçlar konusunda 3,9b cevap paylaştı.
Soğuk itici her evet her hayır der kısa cevaplar verir. Uğraşmaz alengirli işlerle.. sade ve istediği bilen akrep burçları tam bir erkektir. . Sevdiğini belli eder sevmediğini de belli eder. Her daim sadıktır
Ben kendim akrep burçluyum şöyle söyliyeyim sana, sevmiyorsa uğraşma bütün çaban emeklerin boşuna gider ve üzülen sen olursun. Ama dikkat et seni cinsellik açıdan kullanmasın seviyormuş gibi yapıp çıkarı için.
Astroloji & Burçlar konusunda 5,2b cevap paylaştı.
Akrep erkeği burcu çok yönlü bir burçtur sevmiyorsa anlaman imkansıza yakındır. Mesela akrepler ilişkilerinde çok yönlü bir değerler silsilesine bakar aşk yoksa başka şeyler ona hükmedebilir. Karışık bir mevzu biraz söz konusu akrep olunca
sevgisini belli ediyo işte normal yalnız çok yılışık oluyorlar yaa sürekli sarılmak istiyorlar falan normal yanyana bir rahat oturamaz insan sürekli kolunu atar falan ıyy gıcık durum yaa
sadık değil mi dedik hanımefendi öyle bişi çıkmadı ağzımdan sadık dı zaten
diyorum ki benimle buluştuğunda sürekli temas halinde olmak sitiyordu ne bilim el tutuşması sarılmak gibi bir rahat oturamıyorduk vıcık vıcıkdı diyorum sarmaş dolaş dolaşmayı oturmayı seviyorlar demek istedim
benm baya çevremde akrep burcu erkek ve kadınları var ben erkeklerde öyle yılışıklık hiç göremedim ayni 10 tane akrep burcu erkegi tanıyorsa m 2 siydi öyle onlarında karakterleri ortadaydıı
akrep burcu erkeğinin senden etkilendiğini anlaman biraz zordur ama etkilemek istiyorsan kesinlikle seksi görünmek zorundasın çünkü akrep lerin en çok dikkat ettiği kriterlerden biridir. Eğer akrep senden hoslandiysa ufak tefek iltifatlar ve sürekli iletişim kurma çabasına girebilir. ve bir akrep in senden hoslandigini anladığında sakin onu kıskandırma amacın kıskandırmak olmasa bile hal ve hareketlerine dikkat et ve ona değer verdiğini hissettir
Akrep burcu erkeği çok çabuk alışıp değer verip hemen ardından çok çabuk sıkılıp soğuyabilirler. Bu yüzden akrebi elde tutmanın yollarını aramak lazım gelir. Bu yollarda sevdigini belli etmek, ilgi odağını sadece o kişiye adamak, çılgın ve hayran bırakıcı hareketler sergilemek, samimi olmak, yapmacık olmamak, zorla sizinleymiş gibi hissettirmemeniz gerekir. ÇÜnkü akrep burcu Erkeği istebmediği ortamlarda durmaktan çok rahatsız olurlar
Astroloji & Burçlar konusunda 4,5b cevap paylaştı.
Akrep burcu sevgisini açıkça yaşamaz. Gizli bir kıskançtır. Cinsel eğilimi yüksektir. Şüphecidir. Bakışlarıyla belli eder sevdiğini. Sevmediğine karşı hiç hassas değildir
Akrep erkeği sevdiğini derin ve anlamlı bakışları ile belli etmeye çabalar. Sürekli sizinle ilgilenip, durduk yere size gülümsemesi, hiç beklemediğiniz anlarda sizi hediyeleriyle mutlu etmeye çabalaması, sürekli sizinle yalnız kalmak için uğraş vermesi size aşık olduğunu bellietme yollarıdır.
akrep burcu erkeği eğer sevmiyorsa eğlenceli konuşmalarını geride bırakıp sıkıcı seni önemsiz hissettiren konuşmalar gerçekleştirir mesajlarınıza sık yanıt vermez verse bile kısa sözleler le geçiştirir kısacası sizi kendinizden soğutur ve siz de bir süre sonra soğursunuz.
Fikrim yok, Ben burçlara değil, kişilik analizini gizlice yaparım. Örneğin yuvarlak yüzlü insanlar hangi burç olursa olsun, uyumlu ve şeker gibidir. Göz renklerine göre de bilimsel analizler var.
Burçlara inanmak bana fazla doğru gelmiyor sırf annen ve baban azdığı bir gece sonrası aradan bir kaç ay geçiyor ve senin burcun oluyor sende o burca göre yaşıyorsun karekterin oluşmasında burçlar değil yaşadığın çevre ve ortam etkili
Erkek arkadaşım akrep burcu akrep erkegi seviyorsa asla gidemez istediğin kadar kavga et sinirlendir seni engeller 2 saat sonra dayanamayıp geri döner yalvarır özür diler seviyorsa senden vazgeçemez yani
Aslında burçla alakalı bir konu değil. Sevmeyen bir erkek mesajlara geç bakar, umursamaz, en ufak şeyden kavga çıkartır, saçma sapan konulardan kavga çıkartır, fazla kısıtlamaya başlar vs vs gibi şeyler.
Akrep burcu çok kıskançtır eğer sevmiyorsa seni hiç kıskanmaz Çok fazla sinirleniyorsa sana karşı asla sevmiyor demektir özellikle akrep burcunun bu seneki özelliklerine bakıldığında en önemli özellikleri bunlar :)
Ben akrep burcuyum yani yüskselenim akrep sinirlerndirseniz cileden çıkar ve intikam planları yapar asla vazgeçmez asidir dopradır çabuk kızar ama genelde umursamazdır bu yüzden onu çekemeyen çoktur