Nişanlıyken aldatıldığımı öğrendim Şu an çok kötüyüm😳😢 Biz konuşurken bile benimle tanışmak isteyenleri beni istemeye gelen çocukları görmeden elimin tersiyle ittim😒 keşke de konuşsaydım Şu an o kadar pişmanım ki öyle saflık sadakat yaptığıma. Ben onu çok severken gözüm ondan başkasını görmezken o beni aldatmış. Onun her dediğini yapardım hediye mis çiçekmiş hiçbirini istemezdim evlenirken fazla masraf yapmadım zaten ne istediyse yaptım ve o benim ilkimdi konuştum nişanlandım evlendim cinsellikle alakalı hiçbir şeyi bilmiyordum ne öğrendiysem eşim öğretti bana. O ilkimdi her anlamda. nişanlıyken bir kere bile kavga etmedik çok kötü bir duyguymuş. Şu an ağlıyorum. Bunu duyduğum an kafamdan aşağı kaynar sular döküldü gibi oldu. Ve herkes beni eşime yakıştırmaz sen daha güzelsin der. Dayanacak durumum kalmadı artık kafayı yemek üzereyim... Bana boşan filan demeyin öyle bir imkanım yok ki duruyorum. Kelimelere dökemiyorum ki içimdekileri. Kızlar size tavsiyem kimseyi tanımadan evlenmeyin. delirecek durumdayım şuanda yorumlarınızı bekliyorum kafam dağılsın...
Cevabın nedir?
Okudum butun yorumlari ve cevaplarini..
O adam seni tekrar aldatir ve aldatacak.
Sen zamanla soguyacaksin sevgin saygin kalmayacak ve mutsuz bir yuvaniz olacak.
Mutsuz bir yuvada sorunlu bir cocuk yetistireceksiniz.
Cocugunun ve kendi gelecegini mahvetme.
Bosan demeyin demissin ama en olmasi gereken sey bosanmak.
Sanirim maddi nedenlerden dolayi bosanmaya sicak bakmiyorsun.
Yardim dernekleri, vakiflar vs basvurabilirsin sana ucretsiz avukatlar tutarlar emin ol.
Çocuk o adami baba olarak bilerek buyumemeli bence.27 Yorumla
Soran+1 yılAhh ahh keske oyle kolay olsa. Allah sizden razi olsun.. ama bunlar dedigim gibi olacak sey degil ailenin arka cikmasi lazim o da yok. Ben ojulumj biraktim kolay kolay is bulamam buldum desem cocugum bebek daha onu kimseye birakamam. Kaldi ki dul kadinlara ne gozle bakiyorlar i da belli. Ben uzuleyim kötü olayim diye les kargasi gibi bekleyen eltilerim var kimseyi sevindiremem. Bu satten sinra boyle nasip iste bana da boyle imtihan vermis yaradan. Tekrar allah razi olsun sizden. Biraz gecti sıkinti sadece bas agrisi var.
- +1 yıl
Kusura bakma ama burada ki herkes senin iyiligini istiyor şu an...
Cesaretin yok, özgüvenin yok.
O herifin bir omur boyu seni aldatmasini izleyip susacaksin yani öyle mi?
Yazik degil mi cocuguna, sana?
Elalemin agzina laf vermeyeyim diye düştugun duruma bak...
Ortaya cikinca seni aldattigi birgun yine sevinmeyecek mi o eltilerin?
Sen güçlü durursan onlar sana bir halt diyemez.
Hangi sehirdesin ya sen?
Bu kadar mi yalnizsin?
Hiç mi inssn yok çevrende?
Allahım çıldırmamak elde değil.
Soran+1 yılValla kalabaligin icinde yalnizim. Allah onun belasini versin. Nasil islediyse kalbime hala da uzuluyorum. Ama yavas yavas geciyor hicbiseyi takmaz oluyorum. Dunya yansa oturup izlerim ama bunu duyana kadar. Eltilerim zaten biliyorlarmis bana mesaj atti dalga gecerek. Ve ben daha lohusaydim bebegim 20 gunluk aksama kadar aglaya aglaya emzirdigimi bilirim.
Yalnizim kalabaligin icinde... artik korkmaya basladim. Gozume biseyler gorunuyor ciglik atip uyaniyorum. Ama buraya yazinca rahatliyorum. Cok da bakimliydim neseliydim simdi cogu zaman oyleyim de eskisi gibi degil allah senden de razi olsun dinledin beni. Bundan sonra hic takmayacam bosanma imkanim yok zevk almaya bakicam onsuz. Bebegimle.
Soran+1 yıl21 yok ya sagol burdan yazdim rahatladim allah bin kere razi olsun.
En İyi Cevaplar
Siz delimisinizki sadakat yaptıgıma ve temiz kaldıgıma pişmanım diyorsunuz?
O kendini kirlettiyse sizde kendinizi Allaha ve sizi tertemiz yeyiştirip ve gelin eden ailenize karşı kendinizi kirletmek zorundamısınız?
Türk erkeklerinin bilinç altında aldatma egilimi var, çünki öyle görüyor ve öyle büyüyorlar.
Onu boşayıp başka biriyle evlenseniz ve o kişide gerçek dindar degilse oda aynısını yapar.
Allaha havale edin, affedin, kafanıza tskmayın ve kendinizi mutsuz etmeyin.
Belki bundan sonra birdaha yapmaz.12 Yorumla
Soran+1 yılSadakata piman degilim tanimadan evlendim safligima dedim
+1 yılUzatmissin epey ama... kendini daha ustun gorup de karsindakine ihsanda bulunmus gibi pozlar icine girersen bu isin icinden cikamazsin. Kimsenin bilmedigi ama sebin bildivin bazi seyler vardir onunla seni esitleyen. Yok hayir aldatmissindir demiyorum ama cesitli artniyetlerin pisliklerin vardir. onlari dusun rahatla.
011 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılOnu cok sevdim diyorum. Kendime bisey demedim ovmedim karsiliksiz sevdim icten sevdim sevilmeyecek cirkin bir insan degilim demek istedim. Herkes yakistirmiyo derken
Hani yuzumu begenmez de aldatir anlaminda. Ogrendigimden sonra yazdim. Aglaya aglaya...
karsimda yatti uyudu. Duygusuz oldugun burdan belli burda kimseye kendimi ovecek degilim beni goren yok taniyan yok. Yazik bir insani tanimadan laf soylemek ne kadar kolay.- +1 yıl
Kimse sutten cikmis ak kasik degil. Oyleyse de donup bir sute bakmak lazim ne hale gelmis diye. Kimse caresiz de degil. Elleri kirli birinin camura dokunamam diye titizlenmesi temizlenmesine de engeldir belki.
Soran+1 yılKafam donuk anlamiyorum acik anlat ne diyorsan
Soran+1 yılHicbir hale gelmedim. Neysem oyum cok sukur. Yazik...
İyi niyet sifir. Anlamayacaksin belli ki ama bu laflarin cok cirkin. Kisi kendinde bilir isi derler belki de dogru..- +1 yıl
Muhtemelen. Atalar biliyor bu isi.
Soran+1 yılİyi. Bogazina kadar camura batmis biriyle muhatap olmak istemem hadi eyw.
- +1 yıl
Her seyi mi abartiyorsun boyle?
Ben de aldatildim biliyor musun sonra aslinda onu sevmedigimi hirslarimdan dolayi yakinimda tuttugu fark ettim. Bugun ayrildim. O kotuyse ben de evliya degilim sonucta.
Soran+1 yılSen ufak ufak seyler yapip esitlemis olabilirsin. Ama ben asla ve katiyen yapmadim yani bir insani suclamak bu kadad kolay mi
bir aldatilan ben degilim tabiki ama deger verdigin kisiden Yiyince kazigi. Acisi cok kotu cikiyor sen gercekten sevmemissin belliki tam tersi abartmiyorum hicbiseyi ama morali bozuk olan bir insana boyle sozler soylenmez. İste sen evliya degilim demissin cok hatan olmus sende farkindasin ama bende evliya degilim ama kosulsuz sartsiz her istedigini yaptim. Onsuz carsiya bir kere bile cikmadim evlendigimden beri ailesine saygiliyim. Ona bir evlat. verdim gordugum muameleye canim skldi. Evliya kadar da olmasam. Haketmedim bunlari. Sen biseyler yapip esitlemis olabilirsin durumu ama ben yapmam yapamam vicdanim el vermez
İyi yapmissin ayrilmissin. Sevindim adina. Ama insani bu kadar kolay suclamayin. Ben sutten daha ak'im. Kafam. rahat vicdanim rahat.
İyi geceler.- +1 yıl
Benim de onu aldattigkmi ima etmissin. Kastettigim ayrilmamakti. Ayrildkm rahatladim. Kafa buysa cekersin. En azindan sikayet etme de hayati kendine zehir etme bari. Bu aldatilan kadin masumiyetinin hastasiyim. Artik parodi haline geliyor ya...
Soran+1 yılTamam peki.
+1 yılAldatmak bana göre aciz insanların işi
Cidden aklım almıyor bunu nasıl başarabiliyorlar sana güvenen biri varken nasıl gururlarına yedirip yapıyorlar.
Böyle bir durum başıma gelse cinnet geçiririm insanlar ne zaman iki insanın birbirlerine yettiğini öğrenecek.01 Yorumla
Soran+1 yılNasil migdeleri kaldiriyor degil mi. İnsan kendine nasil yakistirir bunu.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBen bile kötü oldum okur iken...
Ah işte geçmişini bilmediğiniz bir insan ile hayat kurmak bu tür sıkıntıların varlığını asla silmiyor işte.
Ne diyebiliriz ki? Yardım edecek bir durumda da yok sanırım.
Geçmiş olsun :(11 Yorumla
Soran+1 yılSagol kafayi yemek uzereyim zaten aldatmalarindan bn agliyorum duyiyo telefonla oynuyo karsimda
Cinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. bir insan neden yapar anlamış değilim bunu mantıklı bir nedeni var mı olamaz da zaten aşağılık bir durum kötü bür şey Allah yardımcın olsun en yakın zaman da ayrıl gitsin
15 Yorumla
Soran+1 yılAyrilamam ve karsimda oturmus hivbisey olmamis gibi duruyor cildiricam
Soran+1 yılAile de cok hevesli ya almaya
Soran+1 yılO isler oyle olmuyor malesef yoksa bir dk durmam
+1 yılAllah yardimcin olsun :/ valla üzücü bir durum. Acik ve net konusun. Pisman mi degilmi onu cözmeye calis önce. Sonra bakarsin..
01 Yorumla
Soran+1 yılBakacaz artik.
Haci sonradan ögrendinse sana böyle ıçin yana yana kalmak kalir artik kabullencen
https://youtu.be/kPZQK4cq97U
Bu sarkida benden sana gelsi11 Yorumla
Soran+1 yılSagol dinledim guzel. sarkiymis
Nişanlıyken aldatma dediğin başka kızlarlamı sevgili olmuş
15 Yorumla
Soran+1 yılKonusmus bide kiz benden cok cirkinmis
- +1 yıl
Senin ona saf yaklaşıp onun o zamanlar bunu yapması aşırı kötü bişey ne dersen de çok haklısın ama şu an evliyim ve bir çocuğum var diyosun istediğin kadar sinirlen et bağır çağır ama yuvanı yıkma derim nişanlılıkta olan bişey için ha şimdi de gözü dışarda bilmem ne dersen orasını bilemem ne diyim Allah sabrını versin yavruna odaklan derim :*
Soran+1 yılZaten ayrilacak. imkanim yok bak simdi karsisinda agliyorum. Duya duya aldirmadi uyudu.
Soran+1 yılEn buyik tavsiyem tanimadan evlenmeyim hayatim zehir oldu
Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Bunca yazıyı okumadım
Sonuc senle ciddi görünüp fingirdemiş02 Yorumla
Soran+1 yılKiz evliyim kocam nisanliyllken aldatmis. Ozet bu
+1 yılUzuldum ihenet kotu bir duygu Allah yardım etsin kimseyede yasatmasin
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin psikolojim bozuluyo onceden cok neseli biriydim. Artik hicbiri kalmadi ben kime ne yaptim die dusunuyorum kimseye bir kotuligum dokunmadi rabbim bunu bana layik goruyo
Ama sukur olsun hastalik dert vermesin diyorum geri de
+1 yılAyrıl ilerde hayatın zehir olur kendini pis birine adama sakın
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrilacak durumum yok.
Kezzap dökerim
01 Yorumla
Soran+1 yılAllahindan bulsun ne diyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla inadına atar nişanı hayatıma bakar mutlu olur gözüne sokardım. Baska birini bulup evlenırsemde davetiye yollardım.
08 Yorumla
Soran+1 yılKiz evliyim cocugum da var yeni ogrendim
Cevap sahibi+1 yılO zaman sen bastan kazanmıssın kızım dert bile etme salla gitsin
Soran+1 yılNeyi kazanmisim kiz bastan kaybetmisim seviyorum die keklerken. Baskalariyla konusmus😢
Cevap sahibi+1 yılYahu evlenmıssın, cocugun olmus daha ne? Salla gitsin elin boklu adamını ya
Soran+1 yılKiz suanda esim olur o
Baskasi degil yani.
Cevap sahibi+1 yılLan yuh sımdı anladım ay ben sandım ki baskası o:(
Soran+1 yılO benim ilkimdi yemin ederim ovmuyorum kendimi ovecek durumda da degilim zaten. Simdiki adamlar saf hicbisey yasamamis bilmemis kiz istiyorlar. Bu bana boyle yapmis. En cok da ona yanarim ki gozu kapali guvendim sevdim.
Cevap sahibi+1 yılBosan gitsin ya
+1 yılGeçmişi kurcalamayın bence çnemli olan şu anki durumunuz.
02 Yorumla
Soran+1 yılGecmisi kurcalamadim tesaduf eseri kulagima geldi bilmeden dediler.
- +1 yıl
Anlıyorum
+1 yılayrılamıyorsan yaptığı hayatın cezasını çektireceksin..
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil
bunu kendi mi anlattı. çocuğu dinlemeden karar verme. belki pişmandır o da.
08 Yorumla
Soran+1 yılİtiraf etti. Yuzsuzluge bakar misin.
Sadecw konustum visey yapmadim dior.😌hey allahim ya guler oldum artik bnde kafayi yedim heralde en sonunda.😏
Soran+1 yılAmaan unuttum gitti cokda umrumda degil artik
Soran+1 yılNasil yani tepkisizin ne b. k yerse yesin umrumda degil dedim
Soran+1 yılCok seviyodum. Hala da seviyorum sanki
Kötü bir durum ama elbet geçer. Seni haketmeyen biri için çok üzülme. Sadece sabret ve dua et.
01 Yorumla
Soran+1 yılİster istemez uzuluyor insan 😢ben cok sevdim onu.
Bunu yapan birkere yapmaz hep yapar bosan diycem.. ben bile okurken kötü oldum kendimi senin yerine koydum :(
09 Yorumla
Soran+1 yılAllah kimseye yasatmasin basim catliyo aldirmiyorum
Soran+1 yılCatlayacak duruma geldim artik. Siz de olmasaniz bilmiyorum artik
Soran+1 yılArkadasi bize geldi nisanlisiyla ona anlatmis ama bekarken die anlatmis bn caktirmadim ama anlattigi tarihte biz nisanliydik keske ozaman ogrenseydim basardim tekmeyi.
Soran+1 yılHersey guzel guluyoruz filan anlatti basimdan asagi kaynar sular dokuldu ama caktimadim
Uzuntu icinde gulmek zorunda olmak daha kotu.
Soran+1 yılYok bugun ogrendim o kadar salak degilim bilsem o dk basardim tekmeyi.
+1 yılValla ne diyim bilmiyorum sende bosanamiyosan bosanmis gibi ol evin icinde ettigini bulsun mal adam
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun üzülme ilk ihanete uğrayan sen değilsin
03 Yorumla
Soran+1 yılBen degilim de o zaman cok saftim normal. kizlarin bildigi seyleri hic bilmiyordum dedimya herseyi o ogretti. O safligimi kullanmis😢😢😢
- +1 yıl
Alışacaksın
Soran+1 yılSoguyorum git gide
+1 yılPsikolojik tedavi al bence. Çok üzüldüm senin adına
011 Yorumla
Soran+1 yılGidisat onu gosteriyo ama zaman ne gostericek daha bilinmwz.
- +1 yıl
Bence zamana bırakma. Daha kötü olursan pişman olursun. Unutma sadece deliren insanlar psikolojik tedavi almıyor ve bunu tek başına aşmaya çalışma
Soran+1 yılNapim bacim giderim bnde
- +1 yıl
Sana biley diyim mi. Bende senin gibi elalem ne diyecek diye düşündüm durdum. Toplumumuzda evet dul kadına rahatsız edici gözlerle bakıyorlar ama senin hayatın bu. Başkaları yüzünden sırf o fikirlere önem verdim diye 6 senem gitti benim. Değdi mi hayır. İnan bana o bebeğin ilerde sana kızacak. Elalem için değer miydi onurunu ayaklar altına almaya diyecek. Bunları düşün derim
Soran+1 yılHmm dogru diyorsun.
- +1 yıl
Herkes burda sana fikir sunacak ama sen beni dinle. Yaşayan bilir. İnan değmiyo kimsenin fikri için. Gençsin ve yaşın ilerleyince daha çok üzüleceksin
Soran+1 yılBelkide bide birisi yorum yapmis sutten cikma ak kasik misin die sinir oldum. Ne kadar kolay sucluyorlar kendisi gibi saniyorlar insani.
- +1 yıl
Ben ne diyorm sen ne diyosun. Kulak tıka herkese. Herkes istediğini der zaten. Sen kendini biliyosun. Bu ülkede binlerce insan boşanıyo. Bunu yaşayan tek kişi değilsin ve hakkını yedirme. O adama minnet etme. Bırak kim ne derse desin ya
Soran+1 yılAynen degmiyo bacim. İns iyiye goder ne diyeyim. Arka olmazsa olmuyo bu isler. Abnem de hasta uzmek istemiyorum yataklik hasta oluyor kadin. Neyse bosver. basim catliyo simdi o. Horul horul uyuyor nasil is anlamadim o aglasa cani sklsa yenin ederim surekli teselli ederim. Baskasi da olsa o yuzden herkes dert anlatiyor kafam kaldirmiyor ama. uzulmesinler die teselli ediyorum arkadaslarimi
- +1 yıl
Allah kolaylık versin ve hakkında en güzelini versin inşallah
Soran+1 yılAminn seninde cok tesekkur ederim.
Al karşına hissettikleri söyle içine atma.
01 Yorumla
Soran+1 yılSoyledim zaten.
+1 yılbıcaķlarım, bedeni ni değil, ruhunu
05 Yorumla
Soran+1 yılNasil
- +1 yıl
savaş açarım... yani, kafasını ütülerim😂 tekrardan yikatir üstüne üstüne gene ütülerim.. bunda tahmüllüm yok
Soran+1 yılUtulesen nolacak vurdumduymaz biri asiri hemde. Guluyor kamsimda
- +1 yıl
yatagi ayır, ne yapiyorsa yapsin bidaha yakalaiginda zina davasi aç..
Soran+1 yılSalak anlamaz onlardan.
Yuzugu yedirirdim ona
06 Yorumla
Soran+1 yılYedirsen nolacak bir kere konusirken yakaladim camasir sepetini kirdim ustunde yine ayni
Soran+1 yılBacim olmaz iste hani bosancak imkanim olsa durmam ama yok.
Soran+1 yılSoylesemde bosanmama izin vermezler. Malesef
+1 yılSen de aldat, ama benimle.
04 Yorumla
Soran+1 yılHer yerde senin gibi gerizekalilar var demi
- +1 yıl
Bunu dedim diye yapacağını düşündüm değil mi? Şaka yapıyoz. Yapmış işte bir hata. Canını yak ki bir daha yapmasın.
- +1 yıl
Canını yak derken sen de aldat demiyorum. Sakın yapma.
Soran+1 yılSakasi bile berbat neyse aman bosverdim
Ayrıl en mantıklı kararın bu olur çünkü...
00 Yorumla
+1 yılYol yakın... Akış senin
116 Yorumla
Soran+1 yılMecbur devam...
- +1 yıl
Yazık sana
Soran+1 yılAynen horul horul uyuyor napasin boylesi adami.
Ben agliyorum gbersem kurtulsam diyorum bebegime kim bakar umrunda olmaz uvey anne getirir uckuru ugruna yavrumu dover kadin.- +1 yıl
Biraz cesaret lazım sana
Soran+1 yılNe gibi bosan diyosan olmaz
- +1 yıl
Bekara boşanmak kolay derler... Ama neden bu eziyet?
Soran+1 yılNapayim mecburum benim durimumda olsan anlardim
- +1 yıl
Anlamıyorum demiyorum..
Hayatını zehir etmeni anlamıyorum sadece... Bu, seni tanımasam da beni bile üzüyor
Soran+1 yılTabiki ben herkese tavsiye veririm evliler aralari kotuyse arayi yaparim. Kimsenin dedikodisinu etmem zamaninda kimseyi kandirmadim ahh almadim. bende uzuluyorum yabanci da olsa. Kendi yagimda kavrulan biriyim
Rabbim ben kime ne yaptim bana bu aciyi veriyorsun die dusunuyorum.
Ama daha kotusu var diyip sukur ediyorum isyan etmemek icin- +1 yıl
Daha kötüsü var... İşte bu Söz üzücü... Kendini daha kötüleriyle kıyaslamak
Soran+1 yılYani elden ne gelir. Kimsem yok deki gibi kendimi teselki ediyrm
- +1 yıl
Maddiyatsız yaşar da maneviyat olmadan yaşayamaz insan
Soran+1 yılOyle de iste...
- +1 yıl
Yazabilirsin bana yanlış anlamayacaksan eğer
Soran+1 yılYok allah razi olsun birz gecti sadece basim agriyo
- +1 yıl
Tamam... Geçmiş olur inşallah
Eşin serefsiz biz ne yapalım
19 Yorumla
Soran+1 yılDogru soyluyorsun
Soran+1 yılAsiri yuzsuz guluyo karsimda napilir boyle yuzsuze
Soran+1 yılOlmuyor iste...
Soran+1 yılHic sormayin anlatcak kimsem de yok buraya yazmasam catlarim uzuntuden artik korkmaya basladim gece karabasan oluyo gozume biseyler goruniyo korkuyorum delirsem kurtulsam diyorim kucicuk bebegim var o ne yapar
Soran+1 yılAynen yoksa delirecem
Yüzüğü at neyi bekliyorsun
09 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim
Soran+1 yılyeni evlendim
Soran+1 yılPardon yeni ogrendim
Soran+1 yılGit diyor
Soran+1 yılYazmam. onun yaptigi serefsizligi ben yapamam
Kendini hapse sokmuş bir durumdasın
00 Yorumla
+1 yılYüzzugu satardım parasini yerdim
11 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim satsam ne satmasam ne
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir km yakinima yaklasmam
01 Yorumla
Soran+1 yılO seni buluyor kaderinde varsa:))
Nasil askla evlendik yani bn oype biliyormusum😕
Olmuş işin davası olmaz boş ver
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı.
+1 yılBütün parasını ye
01 Yorumla
Soran+1 yılParasi mi var ki yiyim
yapacak bir şey yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 24,4b cevap paylaştı. Ayrilir
00 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Nişanlıyken aldatıldığımı öğrendim, şimdi evliyim. Ne yapacağım bu acı ile?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler