Kör anneannem yastıkla sevişerek dedemi aldattı arkadaşlar. Rica ediyorum bana bir yol gösterir misiniz acaba?

Olay bir saat önce yaşandı arkadaşlar ve ben hala şok içerisindeyim.
Evdekiler toplu olarak evden çıktılar. Ben babaannemin yanında duruyorum fakat babaannem kendisine bakabilecek potansiyelde bir kadın kendisi. Ben biraz sıkıldım ve yakın arkadaşlarımdan biriyle telefonla konuştuktan sonra gezmeye çıktım. İşte kurstaki günlerimizi yad ettik ve konuştuk biz. Eve geldiğim sırada ilk iş olarak babaannemi kontrol ettim ama evde yoktu kendisi. Telaş yaptım mutfağa giderek babaanne diye bağırdım ama ses seda yok. Dışarı çıkmış olabilir düşüncesiyle odalara baktım ama kendisi yoktu. Başıma iş açar diyerek koşa koşa gezdim koca mahalleyi. Herkesi sordum onu. Lakin babaannemi kimse görmemiş. Büyük pişmanlık ile eve döndüm ve aileme ne diyeceğimi düşündüm. Polisi arama düşüncesiyle eve döndüm.
Eve kapıdan içeri girince 155'i tuşladım. Bir cismin düşme sesini duydum. Bu ses banyodan geliyordu. Hemen aramayı iptal edip banyoya doğru koştum. Banyonun kapısı yarı açıktı. O küçük aradan neneme baktım ve tek eli ile gögsüne yastığı dayamış inliyordu. Diğer eli ile duş başlığını tutuyordu ve suyun kukusuna çarpması sonucu zevk alarak inliyordu. Nenemi izlemeye devam ettim , gördüklerime inanamıyordum ve hiç ses çıkarmadım. Bir dakika sonra suyu son seviyeye getirdi ve İsmet diye inlemeye başladı. İşin kötü yanı İsmet dedemin kardeşinin adıydı. O an aklıma bir kuşku düştü. Nenem genç iken dedemi kardeşiyle aldatıyordu yoksa? Acaba babam dedemin kardeşinin ürünüydü? Kafam allak bullak oldu. Kendimi aldatılmış gibi hissettim. Taki ikinci şoku yaşayana kadar. Babaannem rahatça ayağa kalkıp duş başlığını oldugu yere koyup suyu kapattı. Babaannem kör değilmiş! O an ikinci şok ile yere yıkılacaktım ama hemen kendimi toparlayıp yarı açık bıraktığım ana kapıdan direkt dışarı çıktım. Nenem beni dışarıda biliyor. Tüm herkes nenemi kör biliyor. Nenem dedemin kardeşiyle mi yattı acaba? Ne yapacağımı bilmiyorum arkadaşlar. Bana bir akıl verin lütfen!

Kör anneannem yastıkla sevişerek dedemi aldattı arkadaşlar.Rica ediyorum  bana  bir  yol gösterir misiniz acaba?
Kör anneannem yastıkla sevişerek dedemi aldattı arkadaşlar. Rica ediyorum bana bir yol gösterir misiniz acaba?