Tinderdan tanışmak?

5 gün önce yalnızlıktan bunalıp artık tinder açtım. Bir arkadaşım oradan tanıştığı biriyle evleniyor şu an :/ o yüzden bende sıcak bakmaya başlamıştım..
Ama normalde facebookum yok, o yüzden fake face aldım fake bir isimle. Sonra tinderde geziniyordum bir iki eşleştim. 10dk falan geçti, benim işyerinden bir arkadaş whatsapp'tan yazdı :/ :/ 'merhaba ayşe hanım:D ' diye. normalde de ismim ayşe değilya.. Den gelmiş 10dk içinde..
Utançtan yerin dibine girdim ve tinderda konuşmaya başladığım çocuga ben acil kapatıyorum burayı, numaram bu istersen whatsapta muhabbet edelim dedim ve kapattım hemen..

1 gün sonra görüştük.. Çok çok efendi ve kültürlü biri. maddi durumu iyi ama görgüsüz hiç değil. sakin gayet. Amerika da okumuş.. Buluştuğumuz akşam boyu ondan ya da benden değilde kitaplardan, filmlerdden bilimden güncel olaylardan falan konuştuk ve fikirlerimiz birbirimize çok yakındı.. Birde ben dünyayı takip edip çoğu şeyi bilip o bilmese rahatsız oluyorum genelde ya da tam tersi... Ama bu öyle değildi. uyanık açık zeki biri. Bide hiç iltifat etmedi üstüme çullanıyor gibi davranmadı. Çok tatlıydı efendiydi. Bende çok rahat ettim.. Birde ben gülümseyen ve gülen insanları seviyorum, erkekler genelde mimik kullanmıyor cool görünmeye çalışıyor ama bu öyle değildi, çok tatlı mimikleri vardı.. Hiç bukadar rahat hissetmemiştim.. Sonra biz 5 gündür hergün görüşüyoruz :D. .. rakı balığa gittik bir gün, ertesi gün ünlü biyere cheesecake yemeye gittik, erkesi gün bir pub'a gittik, ertesi gün yemeğe gittik, dün sinemaya gittik. falan filan.. Rakı balık akşamı bana bir gül aldı geçen kadından.

biz çok tatlı arkadaş olduk.. güzel vakit geçiriyoruz. Sadece tek problem bana çekici gelmiyor adam.. Hani hoşlandığın insana karşı tenine dokunma isteği olurya o yok bende.. ve sanırım ondada yok. hiiç hiç dokunmadı koluma bile.
Sizce zamanla bu gider mi alışınca birbirimize? Devam etsem mi konuşmaya görüşmeye?
Tinderdan tanışmak?