Anlamayıp dinlemeden cevap yazmayın okuyun şu güncellemeleri
Dinsel açıdan asla umursamadım hep mantığımı kullandım bu konuda.Bence bu dünya cinsellik üzerine kurulmuş.Herkesin aklında bu iş var ve zaten olmazsa sonumuz.Tamam güzel hoş ama bu işi kaşarlığa vuran insanların beyninden şüphe ediyorum.Bu iş isterlerse trilyon verseler de yapılmaz çünkü çok ince bir konu bu.Belki saçma konuştugumu düşünüyorsunuz ama bu böyle.Bir kere düşünsenize sevdiğiniz bayanla evleniyorsunuz ama sizden önce onu çoktan yapmışlar.İçinize soğuma gelmez mi?Kendinizi özel hissetmemeye başlarsınız diye düşünüyorum.Dinsel açıyı bırakın dinde önüne gelen günah diye yazıyor zaten azcık mantıkla hareket edin.Sadece evlendiğiniz adama veya bayana ait olmak o kadar güzel duygu gibi geliyor ki bana...Henüz evlenmedim ve evlenene kadar aşkımdan ölsemde bu işi yapıcağımı sanmıyorum.Evleniceğim adama kendini özel hissettirmek istiyorum.Zaten bu kaşar dediğimiz bayanları sanıyorum erkekler sadece o iş için umursuyordur.Etrafımda bir sürü örnek var.Genelde ağırbaşlı kızların peşinde koşan daha çok görüyorum ama diğerleri gözümün önünde orasını burasını elletiyor sonra geçip gidiyor.Ama diğerleri öyle mi?O kadar temiz aşk yaşıyorlarki.Aşk sadece cinsellik demek değildir paylaşmak demektir ve bence kaşar arkadaşlarımızla paylaşılıcak gerçekten bişey yok.Ha belki popüler olursunuz ama zaman geçtikçe bütün havanız söner erkekler birbirine bak ben buna böyle böyle yapmıştım der rezil olmakla kalırsınız.(Kimse üstüne alınmasın lütfen)Çok özür dilerim bu arada uzun oldu tutamadım kendimi :D
Anlattıkların çok doğru ama şunu bilki çok ağırbaşlı görünüp evlenmek için o pis heriflerle birlikte olmaktan çekinmeye insanlar var.Bu sitede bile var:Adam sevgilisinden onu şöyle becerdim böyle becerdim diye anlatıyor.Kızda adama aşkım benim diyor.Aklım almıyor bunları.Böyle şeyler sinir bozucu :(
Böyle anılmak onun hoşuna gidiyorsa yapabiliceğimiz hiç bişey yok.Ama bunların hiç anası babası yok mu merak ediyorum.Benim ailem bu güne kadar beni hep korudu abim olsun babam olsun annem olsun.Özellikle yaşadığımız yerden abim çok fazla tanınır birazcık dengesiz insanlarla iyi geçiniyor çünkü yok onu öldürmüş bunu etmiş insanlar biraz ve nerdeyse oldugumuz şehirdeki herkes tanır babamı olsun abimi olsun.Onlar sayesinde yara almadan bugune kadar geldim
bana terbiyesiz tekliflerde bulunan çok oldu ama ailemi bildiğim için ve mantığımı iyi kullandığım için hep öyle insanları uzaklaştırdım etrafımdan.abimle de can ciğeriz asla canımı yakmaz her zaman herşeyimizi konuşuruz bir gün oturduk konuşuyoruz yine o gün sevgilisinden ayrılmıştı bana dediki değerli olmak istiyorsan kimseyle öylesine bir ilişki yaşama dedi hatta evlendiğin kişi ilk erkek arkadaşın olursa o adam altın buldum diye sevinir dedi bende o günden beri erkeklerden daha da uzaklaştım.
abimi çok fazla dinlerdim her söylediği cümlenin bende bir etkisi vardır.Çoğu erkek gerçekten sevmez dedi sadece faydalanmak ister dedi ama ben oldugum sürece senden faydalanma gibi bir durum söz konusu değil dedi.Gerçketen öyle.Abim bir erkek arkadaşım olmasına kızmaz diye düşünüyorum yaşım daha küçük çünkü baya.ama araştırır o kişiyi hemen ve hep arkamda olur bende onun tabi.
Çoğu kendi isteğiyle yapmıyor zaten.Millette meraklı değil elin öküzleriyle bir şeyler yapmaya.Empati kurun biraz gerçekten neler yaşamışta onu yapmaktan başka çaresi kalmamış diye düşünmek lazım.Çaresizlikten yapıyor çoğu bunu.Ama salak salak zevk için para için zenginlik için yapana da karaktersiz derim.
ben olaya şu açıdan bakıyorum..
bunlar hayatın mücadelesine girişme zahmetine girmeden kolayca bedenini, birilerinin arzularına bir fiyat karşılığı sattığı için acıyorum..
diğer yandan fuckbuddy müessesi sakinleri, tek gecelik hoplayan zıplayanlar, üzerinden zibilyon tana sevgili eskitip fata folloş kadınlarında
içinde bulunduğumuz sistemde hanım efendi yapılıp
bu işten para kazananları ise yere batırmalarına ise haksızlık olarak görüyorum..
öteki kızlar hanımefendiyse, özgürse, modern insansa bu gariplerin suçu karşılığında para almak mı yani ?
kınamamak lazım allah basına verır ınsanoglunun...
acaba neden? kım ıttı bu yola ne geldı basına? dusunebılıyormusunuz fıstık gıbı kızsın les gıbı kokan ıtın bırı ustunde tepınıyor! normal sartlarda dusununce bıle mıdesı kaldırmayan ınsanların bazen bu yola basvurduklarıda gercek,allah kımseyı boylesıne ımtıhan etmesın,sebep olanlarında yer cehennem...
çuku kalkınca elın ahlaklı namuslu kızını yoldan cıkartan hemcınslerım, bu dunyanın bırde otesı var unutmayın...
Cevap
22Cevap
Belki etik değil. Belki iğrenç bir durum. Ama biz kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz.
Bu bir tercih olmuyor bazen.
Küçük yaşta tecavüze uğrayan bir kız düşünün.
Kimsesiz anne baba yok başında bir işe giriyor, orada da tacize uğruyor. Zamanla bu tercihten çıkıyor.
Ya da okumamış bir kadın düşün. Kocasindsn ayrılıyor bes kuruş parası yok. Çocuklar aç.
Ise girip çalışıyor olmuyor. Artık niyet değişiyor.
Kadınların karakteri değil bu. Zorunluluğu bazen çaresizligi o yüzden kimin ne yaptığı ile ilgilenmeyiniz.
Bilmediğiniz bir çok şey vardır. .
Buda yanlış tabiki. Ailede görmüyor ve özeniyorlar...
Bilip bilmeden konuşmak gereksiz kimse o pisliğe bile bile girmez giremez o iğrençliğe katlanmaz zaten bilmeden konuştuğunu kendin itiraf etmişşin haberlerde okuyorsun gerçek hayatın pisliğini bilmiyorsun anne babanın sıcak ortamında evinde güzel şekilde oturarak kimseyi eleştirerek adete bunları öldürsünler diyorsun böyle bir zihniyet rezildir he burda bazı arkadaşlar hiç alakası yok ama destek verdiğimi sanarlar bende fuhuştan tiksiniyorum ama suç o kadınların değil onları oraya zorlayan şerefsizlere üstünden para kazananlara bu sinirim ...
Bak güzel kardeşim öncelikle Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. Hayat bazen öyle bir oyun oynar ki o kıza içinde çıkılamaz bir döngü içine girer. Bir kurtuluş yolu arar ama yoktur. Her kadın evlenip anne olmak yuva kurmak evinin kadını olmak ister. Ama bazı hayaller sadece hayal de kalır. Çünkü birisi onun hayallerini aklını çalmıştır ve onu o hayata sürüklemiştir. Dolayısıyla öncelikle yapılması gereken şey bu psikolojinin ve bu yaşantının altında yatan temek faktörleri incelemektir. Eğer ki aileler kızlarına sahip çıkarlarsa onların doğru yoldan ayrılmamaları için çabalarlarsa kızlarına büyük bir iyilik yaparlar. Tabi kızalrımzıda eline beline diline sahip olmalılar ve para uğruna ihtiraslarının ve şehvetlerinin kurbanı olmamalılar. Yılmaz güney bir filmde şöyle diyordu." ben bu kızı bataklıktan alırım okutum. Ama illede o.pu olacağım diyorsa hiç olmazsa okumuş o. pu olsun diyordu" Çünkü artık ona yapacak bir şey yoktur.
otoriter bir "meslek" olmasa da en azından fiyatlarını biliyorlar.Senin iğrendiğin şeyi para almadan yapanlar var bence öylesi daha iğrenc.Madem kafan calışmıyor kendin kullandıracaksın bari karşılığını al dimi?Pakra karşılığı yapnlar iğrenc,bedava yapanlar değil neden? Nedense resmi değiller:D
sevmeyipte, sırf para için gidip pis bir adamla evlenen, ondan dayak yemeyi, hakaretleri, aldatılmayı göze alan, sırf zengin olup millete gösteriş yapmayı, lüx arabalarla evlerde konaklamayı isteyen bir kızın, metresten farkı yoktur bence. çünkü sevgisiz bir birlikteliktir metreslerin yaptığıda. para için yapıyor bu işi zaten...
o...u da olsa kaliteli olduğu sürece bir sorunum yok şahsen.
pisten kastın da kokuşmuş kıllı tüylü bir maymun gibi birisi değildir heralde zenginlikten bahsetmişsin sonuçta gene de normal karşılıyorum.kim kolay para istemez ki?hepimiz çok mu doğruyuz çok mu yararlıyız ınsanlığa sanki?hayat onların hayatı
okuduk mk güncelleme
yoo yani übergüzel kızarkadaşlarım oldu maymun götü gibi çocuklara aşık oldular.o niye olmasın.karşılıksız olacağına böyle olsun.
İyi yapiyolar
evlenmeden önce oral,anal her boku yiyip kocasına ben bakireyim diye yutturan; bir çok kez ilişkiye girip diktirip bakireyim diye yutturan; senelerce aşk yaşıdğı kişiyle ilişkisini bitirmeden başka birisiyle birlikte olan; aldatan; bu işi parayla yapanlardan daha aşağılıktır bence.. kötü de olsa dürüstler en azından.
arkadaşım, senin bahsettiğin o evlenmeden önce ilişkiler yaşayıp sonra diktirip eleneceği adama ben bakireyim diyen biri zaten o' dur.evlendikten sonra da bu işlere devam eder.aşağılığın en önde gidenidir.
ondan sonra, o kızlarla yatan herifler, gidiyor tüm kızları öyle görüyor, sonra temiz kızlara da sarkıntılık ediyor . temiz kızlarda tüm erkekler aynısınız diyor, hepsini öyle görüyor. işte halkımız, birbirlerine şüpheli bakmaya başlıyor. ne tüm kızlar, ne de tüm erkekler aynıdır.
sadece şunu merak ediyorum kadının bedeni kirlenir diye düşünüyorsun ya her kadınla beraber olan doyumsuz hemcinslerimizin kirlenen ruhlarını nasıl ört pas edicez bunuda sormak lazım kardeşim. Kirlenen sadece beden değildir ruhtur..
valla mesela benim hiçbirseyım olmasa yapardım zevk meselesı allah zor durumda olanlara düşürmesn ama ılgısı warsa ıstedıgı gıbı yapablr ben yapmak ısterdım mesela aılem olmasa ıstedgıımle ama zorla olanlar cok kotu allah dusurmesn
heeeeeeeeeee iğrencc kınıyorum ! aciz zavallı irenc bir insan bunu nası lkabul eder ya okdr mı gurursz oalblrlar !
bu işi zaten seviyorum bari parayla yapayım ya da bunun için nedenim var diyenlerin duyularının ve sinirlerinin felç olduğunu düşünüyorum
sonuca bakmak yerine nedene bakın biraz hiç bir kadın bu işi keyfinden yapmaz
Baskasinin ne yaptigi beni ilgilendirmez, Sizi de ilgilendirmesin.
Olay ne
Bazılarının hamuru yoğurulur ama pişmez. Hamura şekil vermekte kolay olur.
Zengin şöhret sahibi sosyetik kadınlardan daha namuslu kadınlardır...Kadınların geçim kaynağı bedeni ne yapabilir başka toplumda o* damgasını yedikten sonra
Parayı alanda verende memnunsa lafını etmeye gerek yok. Sadece toplumdan dışlanır öyleleri bu kadar düşünüyorum.
mağlum işi kendini güvene almanın bir yolunu bulmuş şekilde yapıyorsa ve iyi para kazanıp hayatını da yaşıyorsa ne mutlu ona, banane elalemin hayatından
Konuştukça batıyorsun Doğuda gencecik kızları yaşlı adamlarla evlendiren aileler varken bunu yazman çok saçma konuştukça batıyorsun güzel kardeşim ...Ordaki anne babalarda kızlarını satıyor
Salak salak konuyu açan sensin ister evlenir ister evlenmez kimin kimle evleniceğinden sanane sen fakirsin galiba yediremiyorsun
Ben çok iyi anlıyorum rahat ol
Beni ilgilendirmediğini düşünüyorum
not:güncellemeyi okudum
bedenini örtmek bize düşer...herşey şebnem ferahın sen şarkını söylerken şarkısının ara intro sözcükleri gibi değil hayat.. ;)
para ile beden satın alan erkek için ne düşünüyorsam onu.. iğrenirim.
bence sevdiklerini yarı yolda bırakan kızlara gore melek kalırlar
onlar uzun yola çıkmıyor arkadaş yolları belli ayrılacakları yerde belli
Allah kimseyi düşürmesin.. Çok kötü bir durum :(
Ins kukulari parcalanir.
Açık konuşayım mı? Or*spu!
allah düşürmesin diyebilirim.
kendilerine saygi yok
hic sevmem oyle insanlari
o paraya neden ihtiyacı var önce onu sorgulardım..
sakin ol şampiyon..
Onlara kız denmez Anladın sen onu.
Ne çok soru güncelledi soru..
Yazık derim. Zavallılar..
Kızların çok bir kısmı o kapasitede
Aynen
bende iğreniyorum. Bu kadar hiç bir kız düşemez.
şimdiye kadar pek rastlamadım haberlerde felan..
bizden uzak olsunlarda dostum...
bizden uzak olsunlar o zaman..
olmam hocam ya.. gözümüz kör, kulağımız sağır değil :)
İnşallah olmam hocam.. :)
İnsan demiyorum onlara.
paraları bıtmiş diyorum
Ahlaksızlık daha ne diyebiliriz ki
Ne dusuncem mk
Ucuz et...
hem zevk al hem para kazan işe bak derim :D:D
kaybolmuşluk...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar