Bir erkek neden görüldü atar? Hemde cevap verebileceği bir mesaja. Hiç yapmamıştı daha önce. Konuştuğumuz konuya da kızmadı. Sizce?
Cevabın nedir?
+1 yılBen de yapıyorum o an aklına yazacak bir sey gelmemistir yazmaz kafasi baska bir seye bozuktur yazmaz o ara başka bir isi cıkmıstir yazmaz yazmaz da yazmaz 😂
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer mesajına geç cevap verdiysen veya söylediğin bişeye kırılıp trip atıyo olabilir veya cevap vermek istememiştir
916 Yorumla
Soran+1 yılGenelde cevapları o geç veriyor cok sık girmediğinden dolayı. Ama kafamı karıştırdı.
- +1 yıl
Sana kırılmış olabilir bir hareketine veya sözüne oda değilse diyecek bişey bulamamıştır belki
Soran+1 yılKırılcağı bir söz söylemedim. Belki de diyecek bir şey bulamamıştır. Ama ne bileyim bir seyler yazabilirdi. Yani eminim başka zaman olsa kesin yazardı.
- +1 yıl
Yani olabilir canının sıkkın olduğu bir ana denk gelmiş olabilirsin ama sürekli tekrarlarsa bilemem
Soran+1 yılYok ya bu ilk işte. Benim de tuhafıma gitti. Ben de bir keresinde görüldü atmiştım ama yani cevap verebilecegim bir mesaj yazmamisti. Yoksa kesinlikle cevap verirdim
- +1 yıl
Eğer bu çok önce olmadıysa belki senin yaptığının aynısını sana yapmak istemiştir ama yine böyle bişey olursa ona sor bence
Soran+1 yıl1 ay önce falan oldu sanırım. Bir daha olmasi için benim ona mesaj atmam lazım. Ona kalırsa hiç atmaz o mesaj. O mesaj atacak da ben görcem djxhxb hiç sanmam 😂😂
- +1 yıl
Aynısı bizdede var ya kız arkadaşım çok nadir yazıyo genelde erkekler nadir yazar ama bizde gam tersi :/
Soran+1 yılVallaha kız olsun erkek olsun bunu hicbir insana yapmamalilar. Hayır zor bir seyde degil anlamiyorum. Iki kelime yazıp atacan neyin seyi bu kardeşim vallaha cözemedim daha 😂😂
- +1 yıl
Evet valla ya öyle görüldü atıncada bir daha mesaj atmıycam o atmadan diyorum ama yine dayanamayıp atıyorum mesaj çok sinir bozucu bişey
Soran+1 yılAşırı sinir bozucu bir şey ve insanı çok değersiz hissettiriyor. Karsı tarafa verdiğimiz degerin karsiligıni alamiyoruz
- +1 yıl
Evet mesela bugün o bana hiç yazmadı bende ona yazmadım bundan sonra bekliycem yazarsa benimdir yazmazsa hiç benim olmamıştır hiç yazacağını sanmıyorum ama :/
Soran+1 yılBen bekle bekle yoruldum valla. Hayatta yazmaz benim ki. Hiç mi düşünmezler hiç mi akıllarına gelmez acaba
- +1 yıl
He valla ya insan sevdiğini merak etmez mi beni seviyoda yani öyle diyo sürekli ne olcak böyle halimiz düzelir inşallah diycemde sanmıyorum
Soran+1 yılİnşallah düzelirsiniz kardeş. Senin gibi seveni bulmak zordur. Kız ayıp ediyor yani. Bekle bekle nereye kadar. Ya hiç ümit verme ya da verdiğin ümidi iki kelam yaz da tamamla. Ama yok yazar mı beyefendi gurur yapıyor. Ya da hiç umursamıyor. Madem umursamıyorsun ne diye heveslendiriyorsu. Seviyor gibi yapıyorsun be adam
- +1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim inşallah sizde düzelirsiniz sevginin karşılığını alırsın umarım biz sevenler hep kaybediyoruz inşallah hep böyle olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılo an sadece okuyabilmiştir işi çıkmış ve sonrasında unutmuştur ya da saçma mesaj olarak görmüş umursamamıştır.
40 Yorumla
Meşgul olduğu içindir olumsuz düşüncelere kapılmayalım hemen
36 Yorumla
Soran+1 yılMeşgulu batsın onun. Geri dönebilirdi işi bitince. İnsanı değersiz hissettirmeleri yok mu vara elime bir geçsin yandı
Soran+1 yılNe diyeceğim ki hem sevgili de değiliz. Sevgili gibiyiz sanki. Sözleri falan imali imalı. Sanki seviyor gibi ama emin değilim iste bu kötü yapıyor beni.
Soran+1 yılNeyini utanacak ya yemin ederim bıktım. Zaten bende belli ediyorum ufaktan ufaktan. Çok saf yemin ederim ya
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
16Cevap
+1 yılBende unutuyorum bazen yazmayı dalıyorum o an baska bisey oluyo bir is çıkıyor
211 Yorumla
Soran+1 yılSonra geri dönemez miydi
- +1 yıl
Vardir bir isi emin ol
Soran+1 yılİşi batsın. İlk defa yaptı ya. Beklemiyordum. Inan cevap yazabilirdi.
- +1 yıl
Şu an o gururunu yenip sunu yaz hhemen hayırdır görüldü yedik? Yaz icin icini yemez en azından.
Soran+1 yılGurur falan yapmıyorum yazmak sorun değil benim için ama anlamıyorum bu cocugu durup dururken ne demeye görüldü atıyor anlamadım. Sonra geri de dönebilir isi varsa o zaman. Umursamaz olması delirtiyor beni
Soran+1 yılKonuşmak istemiyordur belki de üstüne gitmeli miyim bilemiyorum
- +1 yıl
Dun bir arkadaşa cevap vermeyi unutmustum cidden kafam dalgindi al bak hemen yazdi 😄 boyle olursan kazanirsin neyse iyi gunler.
https://i.hizliresim.com/G9zzN6.png
Soran+1 yılO da öyle dicek sonuç mağlup olmusum
Soran+1 yılSevgilin mi bu
- +1 yıl
Hayır.
Soran+1 yılSaol 😊
Eğer bir insan whatsapp tan size görüldü atıyorsa bu mesajınızı gördüğü anlamına gelir
712 Yorumla
Soran+1 yılbir git kardeşim gereksiz gereksiz yorum yapma. Ciddi olarak sordum. Alaya alıp da şamata yapma.
Soran+1 yıl@pinkysx delirtiyorlar 😂😂😂
Soran+1 yılVallah git abicim işine. Bütün delirtenler beni mi bulur anlamadım ki
Soran+1 yılEvet seviyorsundur ama yerine göre kardeşim ben sinir oldum zaten sende tesciller gibi gelmiş troll diyosun yani ne diyeyim
Şimdi bir erkek ile konuşuyoruz benden 5 yaş küçük olduğu için ona tamam kardeşim falan şeklinde konuşurdum daha sonra bana kardeşimli falan konuşmayalım dedi ve bir kaç dk sonra instagramın arama yerinden aramaya başladı bende açmadım daha sonra bana yanlışlıkla aradığını söyledi bu ne oluyor şimdi
02 Yorumla- +1 yıl
Seni seviyordur ve hayla seviyor, aynısı benim başımdan geçti eğer istersen anlatabilirim
- +1 yıl
Akrabanmi o kişi
+1 yılValla bazen önemli bişey olunca yazmadan çıkmak zorunda kalıyor insan bende bu yüzden yapmak zorunda kalmistim gordum cevap yazamadan ciktim isim var diye
10 Yorumla
+1 yılgörmek istiyordur ama meşguldür ayni zamanda. ya da hosuna gitmeyen bis yazmissindir
09 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir ama hoşuna gitmeyen bir şey yazmadım ki
- +1 yıl
ozaman acil durum bildiren bise yaz bigun birde oyle dene bakalim. kayitsiz kaliyorsa salla gitsin onu
Soran+1 yılBasit değil ki sallamak şimdi mesaj atsam görüldü yedik diye işim vardı dicek ben de eben dicem sinir ediyor sinir bildigin kalas abicim
- +1 yıl
öyledir tabi sinir eder. ama birde yardima ihtiyacin oldugunda nasil davranacak ona bak. tabi bugun degil baska bir zaman. sana verdigi degeri anla. ondan sonra birak sinir etsin
Soran+1 yılHer yardım isteyişimde bırak yardımı bir şey istediğimde sorgusuz sualsiz kabul ediyor istediğimi yapıyor cidden anlamiyorum böyle belirsizlik olamaz
- +1 yıl
belkide col fazla yaziyorsun sana frene bas demek istiyor. bence sen kendindeki problemi biliyon srnde beni sinir ediyon. resmen sendeki sorunu ariyom ben yaa 😁
Soran+1 yılDefol git arama o zaman. Fikir veriyorsun sorunu anlatıyorum. Yemin ederim hepiniz aynısınız
- +1 yıl
kabalasma yazmiyom
Soran+1 yılBanane
+1 yılİçerlemiş olabilir ya da dışarıdadır, işi vardır veya bazen Whatsapp'da falan sorun oluyor. Bence en doğru yol kendisine sorup cevabı almaktır.
11 Yorumla
Soran+1 yılAma üstüne gitmiş gibi olmaz mı? İşim vardı derse apışıp kalıcam dkdjdh 😂😂😂
+1 yılBelki de benim gibi uygulamanın üstünde kırmızı renkli 1 yazısını görmekten nefret ediyordur. :)
13 Yorumla
Soran+1 yılCevap verebilirdi
- +1 yıl
Şimdi ne yazdığına da bağlı. Sadece ''tamam'' yazılmış bir mesaja cevap vermem.
Soran+1 yılÖyle bir cevap yazmadım. Soru sorar gibi bir mesaj yazdim. Cevap verirdi baska zman olsa. Ama simdi neden böyle yapti cok garip yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumu şu an bende yaşıyorum seninle aynı psikolojideyim. Ve napmam gerektiğini bilmiyorum, susuyorum
01 Yorumlayanlislikla da olabilir. ben yanlislikla yaparim bazen :))
11 Yorumla
Soran+1 yılSen kralsın 😂😂
Aynını yapmak lazım gör cevap verme biz kızlar kasıyoruz erkekler rahat… ama bence saygısızlık görgü meselesi…
32 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum doğru dedin
- +1 yıl
Kisasa kısas olmalı her şey
+1 yılMüsait değildir belki
224 Yorumla
Soran+1 yılSonra dönmez mi ama insan
- +1 yıl
Sözüm meclisten dişari bazı erkekler odun düşüncesizler senin onu düşündüğünü kask kafalari anlamıyor
- +1 yıl
Ve geri dönmüyorlar hatta sen dayanamayıp bir daha atıyorsun ama gene anlamıyorlar
Soran+1 yılNasıl anladın derdimi. Vallaha öyle. Almıyor kafası. Bir insan bu kadar umursamaaz olamaz. Ben dayanamayıp bir daha mesaj atarım. Cevao verir. Ama hep ben atıcam mesajı. Bir kere ya bir kere atsa ilk mesajı da konuşsak çok fazla bir şey istemiyorum. Bir kerecek napıyosun iyi misin dese ölür nerdee o atacak da ben gorûcem hey yavrum hey 😂😂😂
- +1 yıl
Sorma anacım hepsi öyle bide bazen kısa cevap verirsin noluyor derler sanki kendisi hergün başka bişi yapıyor yüzüne vuruncada anca kaçıyorlar
Soran+1 yılEvet hep böyleler. Sanki iki kelam yazsan nolacak? Ama anlamıyorlar degerimizi bilemiyorlar. Odun kalas hepsi demi bacım görüldü atmak nedir hala daha inanamiyorum
- +1 yıl
Aynen ya bazen kafalarını boş tenekeye benzetiyorum anca ses çıkarıyorlar sonrası yok insan bir kez olsun düşünür mantıklı mı konuşuyorum? Bu kız niye böyle diyor? Sıkıntı bende mi yok anca laf olsun çamurdan olsun sen özele gelsene
Soran+1 yılÖzele gelemiyorum xper 1 de burdan konusabiliriz benim icin sakıncası yok nasilsa kimse kimseyi bilmiyor senin icin de sakincasi yoksa
Soran+1 yılHiç düşünemiyorlar. Laflari tartip olcmeden soyluyorlar. Kac kere kırdı kalbimi ama sesimi cıkarmadım işte simdi elime gecse kafasini gozunu patlatacam goruldu ne ya
- +1 yıl
Tamam bana da uyar xper 2 olduğunda beni bulabilirsin :)
- +1 yıl
Yani erkekler böyle canım düşüncesizler
Soran+1 yılFazla düşüncesizler hem de. Bak ben hic mesaj atmim hayatta atmaz yine ben atıcam illa
Soran+1 yılNapıcam ben bu cocukla
Soran+1 yılPazartesi yine yüzyüzeyiz ayni okula gidiyoruz
- +1 yıl
Ah canım ya bide göz göze gelmek var içler acısı ya o da varsa bide sana mesaj atmazlar ama sonra aran iyi olduğunda da seni seviyorum ben seni unutamam zart zırt konuşuyorlar öyle deyince bide yaptıklaeını göz önüne alınca ağzına bir tane çarpssım gelşyo
Soran+1 yılValla öyle yani. Seviyorum falan de demez bu açılamıyor. Belki de sevmiyor bilemiyorum. Ama nasıl bakıcam ben onun yüzüne. Az zaman da değil bütün gün karsılasicaz ve 1 bir bucuk saat yanyana dipdibeyiz napıcam ben ya
- +1 yıl
Şimdi aran nasıl konuşuyor musunuz
Soran+1 yılŞu an herhangi bir konuşma yok. Mesajlasmıyoruz yani. En son görüldü attı işte. Sonra ben de bir daha yazmadım. Yazmam da. Aramızda kötü bir şey yok yani iyi aramız. Ama seviyor sevmiyor çıkmayan papatyaları kuruttum valla 😂😂
- +1 yıl
Boşver yazma bende yazmıycam bakalım ne yapacaklar papatyalar bile kurudu vay anasını arkadaş 😂
Soran+1 yılBenimki hayatta yazmaz ben mesaj atmayınca. Bir de yüzsuz yüzsüz pazartesi hicbir sey olmamis gibi konusucaz. Hayat cok garip degil mi ya
- +1 yıl
Bence o da yazmaz ama olsun hiç olmadı 1 hafta bakıcam bir tabii dayanırsam ☺ evet ben daha alışamadım sanırım dünyaya çok garip dediğin gibi 😞
Soran+1 yılBen de alışamadım valla. Hala daha da anlamıyorum. Hiç mi aklına gelmiyorum acaba 🤔
- +1 yıl
İnan aynısını bende düşünüyorum keşke ne düşündüğünü bilsem ya madem düşünmüyorsun takmıyosun söyle be insafsız ne yoruyorsun beni halim kalmadı anlamıyon mu ya
Soran+1 yılValla öyle. Vazgeçemiyor da insan. Söyle söyliceksen sen de kurtul ben de. Haal daha bir mesaj yok. Beklemeyle geciyor tüm günüm ya biktım artik. bir gün sasirtir mi diyorum yok. Öküz aynı öküz.
+1 yıl1 yıl olmuş merak ettim ben de aynı bataktayım nolduu o iş yazdımı
20 YorumlaTrip ya da kıskançlık
04 Yorumla
Soran+1 yılTrip olabilir. Kıskançlık hangi konuda
Soran+1 yılBilmiyorum olabilir her şey olabilir beklerim o çocuktan
Konusmak isteseydi yazardi.
20 YorumlaVurcan kafaya gizli
30 Yorumlabaşka bir işle uğraşıyor olabilir
10 Yorumla
+1 yılCevap vermek istemiyor demekki
10 Yorumlaahahahahaha işine gelmemiştir
11 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha olabilir 😂😂
Görüldü atar ne demek? o nasıl oluyo?
03 Yorumla
Soran+1 yılYani mesajımı gördü ve geri cevap yazmadı okey?
Soran+1 yıl😂😂
- İnternet & Teknoloji konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılGeberesice mi kanka
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMüsait değildir. Ne sabırsızsınız.
10 Yorumla
+1 yılİşi çıkmıştır.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılTakmamıştır.
00 Yorumla Garip sjsj
01 Yorumla
Soran+1 yılBaya garip ndbs
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?