Birinin Kaderinizde Var olduğunu Nasıl Anlarsınız?
Ne gibi durumlar olur,
Nasıl hisler olur içinizde.
Ne gibi durumlar olur,
Nasıl hisler olur içinizde.
Hissedersin. Ben buna inanıyorum yani. Bir insan uzun bir zamandır kalbindeyse (uzun zamandan kastım yıllardır) ve onu oradan bir türlü çıkaramıyorsan bence var bir açıklaması Allah katında. ya da en olmicak ilişki için bile içindeki umut bitmiyorsa. Sadece bunlarla bitmiyor tabi.
Bir türlü kopamazsın, gidemezsin, o da gidemez. Bir şekilde yeniden başlarsınız.. Ne yaparsa yapsın gözünüze görünmez. Arada bilmediğiniz bir bağ vardır, bence bu kader..
Bende bu düşünceye sahibim. Peki bunlara yapan kişi size zarar veriyorsa üzüyorsa.
şu an yaşadığım şey tam olarak bu. Onun kaderimde olduğunu hissediyorum, ama onunla koca bir ömür geçer mi? Ama bu kadar çabalanın sonucu illaki olur, içten sevmek başka bişey, ben eminim ki herşey güzel olacak. Şunu da bil ki küçücük bir hareket bile kaderini değiştirebilir. Senin elinde
Herşey geçer mi değişir mi döner mi devran inanıyor musun?
Bende değişmez, bu hastalık gibi bişey. Acı çeksem de değişmesini istemiyorum, bu kader olmalı dimi? Biliyorum ki aynı durumdasın..
kaderindeki kişiden naparsan yap kurtulamazsın. herşey bitti ya dediğin anda bir vesile çıkıyor genelde. görünmez bir bağ vardır. aynı şekilde kaderinde değilse naparsan yap elde edemezsin. tamam artık dediğin anda bir vesileyle herşey bitiveriyor.
sorunun gizemini çözmen için herkesden akıl da alsan gene olmaz 18 yaşındaysan 10 senen daha var diyorum tecrübe eder kim olduğunu anlarsınn
Cevap
5Cevap
Gözlerine bakınca kalbin hareket ediyorsa sarılınca gözlerin doluyorsa aynı ilginin karşılığını alıyorsan yolda yürürken sanki onun kokusunu duymuş gibi hissediyor san kaderindir 🙂
Herkese öyle bakarım zaten. Tanımam gerekiyormuş ki tanımışım. Kimsenin üzerinde ayrıcalıklı olarak takılıp kalmam.
Anlamazsın, o an hissedersin.
nikah olunca, bunun dışında anlayamazsın
Olmadı hiç..
Hiçbir şekilde
Anlayamazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar